Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Na mûködik a zene!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Tökéletes!Egybõl játssza a zenét!

Megérte, mert nagyon fasza!
Am még mindig rohadtul tetszik ez a 2ik trailer zenéje.

laci 700
EZEN a képen a kocsi alatt ahol elkezd lejteni az út kicsit szögletes. :S Bár így is sokkal jobb mint az egyben! 😛

Király a banner! 😉

pxxl
annyi a bajom vele, hogy slideshow, és nem random.

All hail the double x!

Megérte.Jó lett:-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

pxxl
végre...banner ápdét. ezen szenvedtem egész nap -.-

All hail the double x!

Az utolsó kettõ nagyon kemény ! <#eljen><#eljen>

Fehercsoki
Ezen a képen elég gagyik a textúrák illetve a növényzet(fû) ugyanaz mint az 1ben.A többi kép viszont szép,nem kiemelkedõ,de szerintem szép.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Lényegileg semmi új nincs benne. Látszik, hogy az Eden elolvasta a cikket a megjelenése elõtt. Pl amikor írja, hogy a garázsban van néhány eddig ég nem ismert kocsi és itt zárja nem részletezi. Meg mindenre annyit ír, hogy szép és jó stb.
Talán amit érdemes ismét megemlíteni, hogy az út és föld egy szintben vannak. Ibizán és Oahun is.
gduck
Ez még annó a TDU megjelenése után íródott <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

13:34 May 7th, 2007 <#wow3>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jók az új képek ! <#eljen> Habár még mindig ugyanazok az autók, jó lenne már valami más is. 😊
Pl. a Saleen S7 -re kíváncsi vagyok hogyanis néz ki a 2 -ben, és hogy klub autó -e...

google translate... amúgy lényegébe semmi új infó csak annyit ír hogy

"és akkor most egy albkanál álok ahol látok egy medencét egy hegyet tengerparot, nagyon széép, huuu az autók nagyon szépek..."

"huuu most kint megyek ibiza utcáin, az utak tök szépek nagyon tetszik"

kb ennyit ír egész végig.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Muttley
Biztos mki vágja, de ha vtlenül mégsem 😉
Seat, Skoda, Audi
és bizony a Murcielago óta a Lambo + a Bentley és Bugatti is
a VW csoport kölkei ;-D

#3134 - Máetyfolytába'sasolom 😄 Kössz.
ahogy látom soványlessz a xenon az erdõbe.Max a holdacska majd segít
TDU2 mellé egy Alan Wake-et csodákat mûvel ;-D

Just do it :)

Visszavonom nekem megy mind1iken.Opera 10.53-am van Róka 3.6.3 Exploler 8.0.6

Szabi amilyen qva nagy autó fan vagygondolom te még erre is elmentél <#beka3><#nyes>

#3148 Ja azon halott a rókán gut az explorer szintén szar

[HUN]FaTaL
Már akinek OK, nekem nem csinál semmit 😄 (Opera 10.54)

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
MP <#idiota><#nevetes2><#hehe>

All hail the double x!

Ati ha van 1 kis idõd nézdát ezt a cikket és mazsolázdki légyszives nekünk ami fontos.Köszönöm

Most ok a médialejáccó MP(Magic Pixxel) <#hehe><#eljen>

Tudom hogy AUDI mint hogy azt is,hogy a mi Skodánk 80%-a is AUDI és Volkswagen😊
De a mi Skodánkban is ilyen bajusz van<#zavart1>

MikX
mondom, audi... 😄
Mint a motor, meg a beltér 80%-a.
Bár nem meglepõ ilyen kis szériás sportkocsigyártóktól, hogy igénytelen a belsejük, ez sem szép, hanem inkább "hasznos". Úgyértem ezt sem veszi meg egy miller sem, hogy villogjon vele az utcán, ez inkább pályára való, utcára csak azért, hogy lábon menjen a pályára 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hát kajakra én is azt hesszeltem hogy tuti vmi audi vw-bõl van 😄.A levegõztetõk pl totál a TT-bõl valók

MikX
majdnem, audi, mint szinte minden az autóban 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MerlinW
Hardverkerhez érkezett 4db G25 - 40k-ért

[merlinw.org]

Azok nem Skoda bajusz kapcsolók?<#nevetes1><#pias>

MikX
Jahh, és kössze pixxel hogy beraktad, némileg jobb ez, meg amúgyis Hakasukaaaaaaa dzsítíárrrr

MikX
videokazetta lejátszó 😛

LeWyTy
Mi az isten az ott a jobb oldalon videomagnó?<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
<#alien> de ha azt látom h nem gyönyörködsz benne, kiszedem onnan <#idiota>

All hail the double x!

Muttley
Na, végre kezd elkülöníthetõvé válni a TDU2. Sirály képek. <#eljen>
Emtom' ki hogy van vele, nálam fontos (!) szerepe van/ lesz az autó utastere kidolgozottságának. Akkor kelt igazán "saját tulajdon" érzést kvázi, mintha benne ülnék. Madártávlatból ez annyira nem jön át. Ezért (is) gyünnnnnn be a TDU ill. az NFS: Shift.

Pixxel, van egy ajánlatom!
Te kidolgozod, hogy E Z a K É P legyen benne a banner-ben (légy szíves, az újítás jegyében)
mi pedig jól megnézzük és gyönyörködünk benne <#alien>

Just do it :)

AlieN911
Tökéletes <#eljen><#integet2> szakdogaírás alatt most jól jön, kis feszkólevezetõ...<#worship>

Honda - The Power of Dreams

AlieN911
Mégse, most megáll mind a 2 szám 5-10mp után :S
Alul csak annyi van h. "pixxel.comli.com beolvasva"

AlieN911
Köszi, jó is xD

pxxl
akkor azt visszaraktam <#alien>

All hail the double x!

Jó kép.Nagyon szeretnék éjszaka száguldozni az offroadon de ahogy látom soványlessz a xenon az erdõbe.Max a holdacska majd segít <#idiota>

Itt a többi is

pxxl
sztem ha menne a AC_RunActiveContent.js akkro jó lenne, mert így betöltéskor nem élnek a gombok, rá kell kattintani h aktiváld. ezzel a scriptel meg egybõl aktív a flash tartalom, gondolom azért megy html-ben, itt meg nem :/

All hail the double x!

AlieN911
Nekem eddig is mûködött, amíg csak 1 volt, de tegnap is amikor már 2 volt. Itt hallgattam õket.. 😞 Na mind1 😞

Kár pedig így müxik <#eljen>

pxxl
nem mert ezsgén nem mûxik valamiért 😞 ha kirakom html-be akkor jó. <#nemtudom>
Link

All hail the double x!

AlieN911
Hééééj Pixxel bácsi, nem tudok zenét hallgatni 😞 xD

a madarak ismerõsek.. 😄D

Max15 magyar ha lehetett az elsõ bétában ^^ de mind1 aki nem hiszi nem hiszi nem érdekel, többet ezzel kapcsolatba úgysem írok...

Gondolom a több 100 magyart sorba végigkérdezted, és ebbõl szûrted le ezt az értékes információt. <#wink>

Utolsó OFF om.... a legelsõ bétában nem lehetett bérelni... most már nem tudom mi van, nem indul el nem is érdekel...

pxxl
off
nfs topikban <#integet2>
on

All hail the double x!