Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Am még mindig rohadtul tetszik ez a 2ik trailer zenéje.
Király a banner! 😉
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Talán amit érdemes ismét megemlíteni, hogy az út és föld egy szintben vannak. Ibizán és Oahun is.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Pl. a Saleen S7 -re kíváncsi vagyok hogyanis néz ki a 2 -ben, és hogy klub autó -e...
"és akkor most egy albkanál álok ahol látok egy medencét egy hegyet tengerparot, nagyon széép, huuu az autók nagyon szépek..."
"huuu most kint megyek ibiza utcáin, az utak tök szépek nagyon tetszik"
kb ennyit ír egész végig.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Seat, Skoda, Audi
és bizony a Murcielago óta a Lambo + a Bentley és Bugatti is
a VW csoport kölkei ;-D
#3134 - Máetyfolytába'sasolom 😄 Kössz.
ahogy látom soványlessz a xenon az erdõbe.Max a holdacska majd segít
TDU2 mellé egy Alan Wake-et csodákat mûvel ;-D
Just do it :)
#3148 Ja azon halott a rókán gut az explorer szintén szar
De a mi Skodánkban is ilyen bajusz van<#zavart1>#zavart1>
Mint a motor, meg a beltér 80%-a.
Bár nem meglepõ ilyen kis szériás sportkocsigyártóktól, hogy igénytelen a belsejük, ez sem szép, hanem inkább "hasznos". Úgyértem ezt sem veszi meg egy miller sem, hogy villogjon vele az utcán, ez inkább pályára való, utcára csak azért, hogy lábon menjen a pályára 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
[merlinw.org]

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
All hail the double x!
Emtom' ki hogy van vele, nálam fontos (!) szerepe van/ lesz az autó utastere kidolgozottságának. Akkor kelt igazán "saját tulajdon" érzést kvázi, mintha benne ülnék. Madártávlatból ez annyira nem jön át. Ezért (is) gyünnnnnn be a TDU ill. az NFS: Shift.
Pixxel, van egy ajánlatom!
Te kidolgozod, hogy E Z a K É P legyen benne a banner-ben (légy szíves, az újítás jegyében)
mi pedig jól megnézzük és gyönyörködünk benne <#alien>#alien>
Just do it :)
Honda - The Power of Dreams
Alul csak annyi van h. "pixxel.comli.com beolvasva"
Itt a többi is
All hail the double x!
All hail the double x!
a madarak ismerõsek.. 😄D