Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Esetleg ha valaki megszán... 😊))
http://goo.gl/gd6Zi5
(Mellesleg az elsõ trailer elején lehet látni a töltési gondokat itt is, szóval ezen még dolgozhatnak.)
Plusz szemöldökráncolás az irányítás miatt és motorok késõbbi érkezése miatt<#ejnye1>#ejnye1>
#3055 'Az izomlovak meg 20-30-at' - Vagy akár a dupláját is. Talp kérdése.
Just do it :)
Illetve 1x, 2x volt olyan, hogy 400 -nál a játék nem töltötte be elöttem a grafikát, és beestem a semmibe, de ez videókártya bug volt. (Nagyon felmelegedett.) Nem néztem az angol szöveget, de szerintem rosszul van megfogalmazva...
Az új verzióról egyenlõre nem tudnak többet mondani, mint ami az eddigi cikkekbõl is megtudhattunk.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Végülis az ilyesmi engem nem zavar, megvagyok story meg "sims" nélkül is, csak legyen elfogadható irányítás, meg verdák...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
All hail the double x!
All hail the double x!
Akkor inkább maradjon az elsõ részé, nem szeretném, hogy NFS szintre süllyedjen a játék.
A sztori tetszik, igaz kicsit körülírhatták volna, de akinek van egy kis képzelõ ereje, levágja hogy mirõl fog szólni a játék.
Mindenesetre nekem még "nem" kéne a játék, mert amirõl idáig keveset írtak, az tény. Ez még nagyon nincs kész...
pfúú de izgi sztorija lesz <#wow1>#wow1><#szomoru1>#szomoru1>
All hail the double x!
-A játékot Ibizán kezdjük, ahol senkik vagyunk, alamizsnából élünk fent a hegyekben, egy kis kunyhóban. Innen indul a játék, a cél hogy milliomosok legyünk, és végül lakhelyünk ne egy kunyhó, hanem szuper jacht legyen. 😄
-Összesen 60 szint van, amikor elérjük, a 10-es szintet feloldódik Ibiza reptere,és vele Hawaii is.
-Ha megszerezzük a jachtot, nem kell többé a reptérre menni, ha Hawaii és Ibiza között akarunk váltani.
-Az irányítást negatívumként említi a GamesRadar: „Az autókat irányítani olyan, mint vezetni egy matchboxot a tetejére rakott ceruzával – az érzés olyan, mintha a kocsi a közepéhez képest kanyarodna és nem az elsõ kerekhez képest„. Az Eden ígéretet tett rá, hogy a megjelenésig javítják a hibát.
- A játék motorja elég nehézkesen birkózik meg a számos geometria feladattal és persze komoly gondot jelent neki, hogy gyorshajtáskor a rengeteg textúrát még idõben betöltse. Eden ígéri ez is javítva lesz.
-A megjelenés után pár hónapon belül érkezik a motorokat tartalmazó DLC.
-Az Eden jelenleg úgy tervezi, hogy a motoros DLC után, autókat és verseny eseményeket tartalmazó csomagot ad ki.
Forrás: GamesRadar - TDU2 elõzetes

All hail the double x!
mûvelhet furcsaságokat, ha pl 2x nyomsz forward-ra <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?