Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
OFF: mikortó felengedett, béreltem egyet <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ígyvan... amikor reggel már írtuk hogy felenged onnantól kezdve megállás nélkül nyomtam hogy meg legyen a bmw és mikor megvolt akkor még tégedis megkérdeztelek hogy vane bmw d meg mindenkit és a külföldiek közül se sok embernek volt, magyarok közül meg senkinek... de ne offoljunk már tovább 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Muttley
pedig én voltam a legelsõ magyar BMW M3 tulaj XDD
MI vóóóóóótáááTe? ;-D

Just do it :)

SötétBarom
Érik a -fav. 😄 Még az elsõ ingame videót megvárom azért.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Underground 2 után nekem a Carbon nagyon tetszett, csak sajnos rövid volt. A másik nfs fav az meg a Pro Street, annak ellenére hogy nem szeretem a pályaversenyzést. Undercover hangulatilag egész jó, de nem igazán tetszett ... a Shift az meg egy szar.

Számomra is, ug2 még tetszett de utána pl a most wanted nagyon nevetséges volt az irányításával meg azzal hogy minden autóba ugyanaz a motor volt, csak valamelyik gyárilag már tuningolva volt XD de végsebességre, gyorsulásra meg mindenre ugyanaz volt az összes XDDDDDDDDD azóta egyedül most az NFS World-et próbáltam ki, tetszett az elsõ béta bár irányítása könnyü és nem a legjobb(full arcade), de mostmár tesztelni se tudom mert a betöltés közbe egyszer csak kifagy, mind1 annyira nemis érdekel (pedig én voltam a legelsõ magyar BMW M3 tulaj XDDDDDD) inkább a TDU2 re koncentrálok, jó lenne addigra G27-et venni, de ha nem is lesz, akkoris ott marad elsõnek a gamepad. TDU 1 viszont szerintem nagyon jó gamepad al, igaz kormánnyal még jobb, de hát elromlott 😞 Irányításilag különben trailerbõl nem lehet levonni semmit max fizikát valamennyire ami jónak tûnik, de lehet látni hogy vagy billentyûzettel vagy gamepad al játszottak trailer készítésnél ^^

pxxl
mind1 milyen széles, mert a script betölti a képet ígyis úgyis 😄

All hail the double x!

.

Számomra az ug2 volt az utolsó élvezhetõ, a többi nem volt fent pár óránál többet. 😊 Ez a legutóbbi (már a címét sem tudom 😄 -a versenypályás, nem utcai) is addig volt poén, amíg nem lett vmi gyors kocsid, azokat lehetetlen volt irányítani. Mondjuk Tdu is fura már nekem non-HC-ben, múltkor csináltam pár versenyt, mert kellett zsé, de bénáztam vele rendesen. 😊)

Fehercsoki
És tényleg,felraktam underground 2t,undercovert és underground 2ben simán ki lehet még csúszni,ütközni,undercoverben viszont a fék használat kb annyiban kimerül hogy világít tõle a hátsó lámpa,mert másra nem lehet és nem is kell használni.

Az irányításos dolog tutira az 1-re vonatkozott. Mondjuk sztem semmi baj nem volt vele, inkább legyen az a 2-ben is... Idáig nfs-eknél is mindig hallottuk, h hú, milyen fasza továbbfejlesztett irányítás lesz, erre kb. évrõl évre szarabb volt.

[HUN]FaTaL
Tudom, csak nem tudtam, hogy milyen vastagságút állíthatnak be. 😊

Köszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

Fehercsoki
Persze!A házigazdák bármit beállíthatnak egy adott topicra,de az csak abban a topicban fog látszódni,és nem kell hozzá vip sem.

laci 700
mûködik VIP nélkül is!

[HUN]FaTaL
Ez a narancs logo mûködik VIP nélkül is? Lejár ma a vipem és nincs pénz a kártyámon. 😞

Esetleg ha valaki megszán... 😊))

Fehercsoki
Igen,viszont itt engine bug miatt nem megy,de szerintem úgy is kijavítják,sõt teljesen biztos vagyok benne.

[HUN]FaTaL
Nekem HDD hiba okozott ilyet, nem tudta betölteni a textúrákat elég gyorsan.

Csak gyorsan átfutottam rajta és ezt most benéztem. Nos igen igazad lehet, bocsi fiúk legközelebb jobban figyelek. Mondjuk valóban, fura volt, hogy negatívat írnak róla. Eden biztos nem hagyná. 😊

(Mellesleg az elsõ trailer elején lehet látni a töltési gondokat itt is, szóval ezen még dolgozhatnak.)
Muttley
Ezek sztem játszottak a Robert Kyosaki féle Cashflow játékkal, ami mûfajában a legjobb népnevelõ-szórakoztató gamma, de egy TDU2-ben mééééé akarnak népnevelni?!
Plusz szemöldökráncolás az irányítás miatt és motorok késõbbi érkezése miatt<#ejnye1>

#3055 'Az izomlovak meg 20-30-at' - Vagy akár a dupláját is. Talp kérdése.

Ez érdekes, mert a két negatívumból egyikkel se találkoztam még az egyben... 😄
Illetve 1x, 2x volt olyan, hogy 400 -nál a játék nem töltötte be elöttem a grafikát, és beestem a semmibe, de ez videókártya bug volt. (Nagyon felmelegedett.) Nem néztem az angol szöveget, de szerintem rosszul van megfogalmazva...

marcihusi
Bocsánat, hogy megszólom az angol tudásodat, de a cikkben a negatívumokat az elsõ részre írta, és azt még hozzá tette, hogy a kiadó ezeknek a hibáknak a kijavítását tartja a legfontosabbnak.
Az új verzióról egyenlõre nem tudnak többet mondani, mint ami az eddigi cikkekbõl is megtudhattunk.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Köszi Ati <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hajléktalan karakter kell,max majd átoperáltatom magam a klinikán <#hehe>.Habár sztem 2 hétután csonakázok ideoda.Hát nagyon ráfeküdtem vna pedig este a 600 km offroadra Oahun vmi fullos vassal de ahogy olvasom jön gyorsba a DLC.Remélem adnak agyat a sík civileknek is,és ha penditem a felezöt a ballommal akkor szembõl nemrántyarám magát mert kérek Terminator DLC-t is és agyon lövöm a civileket meg letépem az arcukat <#boxer><#gun>

pxxl
nálad megy? minnyá összekarmolom magam -.-

All hail the double x!

Nagyon danke papa <#eljen>.Te olyanokat varázsolsz itten hogy ezentúl Magic Pixxel vagy nekem <#integet2>

Fehercsoki
Nem fontos a sztori,legtöbben úgyis csak multiznak majd.

MikX
naja, de nem értem mit kamuzgattak, hogy jobban kidolgozzák a story-t mint az 1-ben...

Végülis az ilyesmi engem nem zavar, megvagyok story meg "sims" nélkül is, csak legyen elfogadható irányítás, meg verdák...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pxxl
nem vágom. gépen jó <#szomoru1>

All hail the double x!

Ezzel a loadingal annyi bajom van hogy már 15perce loading ot ír XDDDDDDDDDDDDDDDDD

pxxl
nem baj, így váltogatja rendesen ha nyomod elõre meg vissza, nem keveredik bele 😄

All hail the double x!

Fehercsoki
Ok😊Eddig is jó volt végülis,csak mindig nyomkodtam a playt és leállt tõle az egész😄

pxxl
na most látod is h tölt. csak most automatán idul <#fejvakaras>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Hát ez gáz, remélem nem cseszik el az irányítást. :S

Akkor inkább maradjon az elsõ részé, nem szeretném, hogy NFS szintre süllyedjen a játék.

Fehercsoki
Megcsinálják szerintem.

Háth az irányítás, mint negatívum nagy pofánvágásként ért ... továbbá a játék motorjával hogy mit kezdenek, az érdekes dolog lehet ... a képek alapján nagy hangsúlyt kapott hogy a távoli tájelemek is szépen ki legyenek dolgozva, ami az egyre nem igen jellemzõ annak ellenére, hogy a grafika, és a g.motor "ugyanaz". Grafikailag van pozitív változás, nem is kevés !

A sztori tetszik, igaz kicsit körülírhatták volna, de akinek van egy kis képzelõ ereje, levágja hogy mirõl fog szólni a játék.

Mindenesetre nekem még "nem" kéne a játék, mert amirõl idáig keveset írtak, az tény. Ez még nagyon nincs kész...

A videókból is lejötthogy szr az irányitás egyértelmû, ahogyan az autók viselkednek.Nekem nagyon megfelelt az elõzõé is hardcore modban, inkább mint hogy ilyen legyen😞
Fehercsoki
Hát kezdenek megérkezni a negatívumok is:S

pxxl
csodás...legóból szebben kirakom. wtf?

All hail the double x!

pxxl
-A játékot Ibizán kezdjük, ahol senkik vagyunk, alamizsnából élünk fent a hegyekben, egy kis kunyhóban. Innen indul a játék, a cél hogy milliomosok legyünk, és végül lakhelyünk ne egy kunyhó, hanem szuper jacht legyen.

pfúú de izgi sztorija lesz <#wow1><#szomoru1>

All hail the double x!

Nemrég ráakadtam a GamesRadar elõzetesére, mely sajnos tartalmaz két komoly negatívumot a játékról. Az elõzetesbõl kivettem néhány dolgot pontokba szedve. Néhány új és korábban csak rossz minõségû újság scanen látott képeket is találtam az oldalon, ezúttal jó minõségben.

-A játékot Ibizán kezdjük, ahol senkik vagyunk, alamizsnából élünk fent a hegyekben, egy kis kunyhóban. Innen indul a játék, a cél hogy milliomosok legyünk, és végül lakhelyünk ne egy kunyhó, hanem szuper jacht legyen. 😄
-Összesen 60 szint van, amikor elérjük, a 10-es szintet feloldódik Ibiza reptere,és vele Hawaii is.
-Ha megszerezzük a jachtot, nem kell többé a reptérre menni, ha Hawaii és Ibiza között akarunk váltani.
-Az irányítást negatívumként említi a GamesRadar: „Az autókat irányítani olyan, mint vezetni egy matchboxot a tetejére rakott ceruzával – az érzés olyan, mintha a kocsi a közepéhez képest kanyarodna és nem az elsõ kerekhez képest„. Az Eden ígéretet tett rá, hogy a megjelenésig javítják a hibát.
- A játék motorja elég nehézkesen birkózik meg a számos geometria feladattal és persze komoly gondot jelent neki, hogy gyorshajtáskor a rengeteg textúrát még idõben betöltse. Eden ígéri ez is javítva lesz.
-A megjelenés után pár hónapon belül érkezik a motorokat tartalmazó DLC.
-Az Eden jelenleg úgy tervezi, hogy a motoros DLC után, autókat és verseny eseményeket tartalmazó csomagot ad ki.

Forrás: GamesRadar - TDU2 elõzetes

Fehercsoki
Na most jó,csak nem szabad play gombot nyomni.

Fehercsoki
Láttam töltött valamit a pixxel.comli.comról,de már azt írja alul hogy betöltötte a lapot,és semmit nem hallok:S

pxxl
külsõ linket hív meg, valszeg azért tart tovább. nálam megy. kipróbáltam.

All hail the double x!

Fehercsoki
Hát én semmit nem hallok,esetleg nincs még zene berakva vagy nálam van a hiba?:S

pxxl
ott is van 😊

mûvelhet furcsaságokat, ha pl 2x nyomsz forward-ra <#idiota>

All hail the double x!

Muttley
a TDU jelenetekben A6, míg a filmben A8/S8 figyel
azért ügyes a csávó 😊

gduck
<#banplz><#taps> MEGALOL!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LeWyTy
Na ezt linkben akartam<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?