Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kíváncsi vagyok hogy is lesz ez a roncsautós izé.. 😊

Danke Ati <#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Töröltem, mert center tag miatt elvolt csúszva. Most se tökéletes, de már sokkal jobb.
gduck
Köszi az infót (ismét) <#eljen><#wave><#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mai napon megjelent a Strategy Informer még Barcelonában készül interjúja. Mivel már régen írtam hosszabb hírt így ezúttal a teljesen lefordítottam az interjút. Remélem megfelel mindenkinek.

Test Drive Unlimited 2 – Interjú
Író/Forrás: strategyinformer.com

A játékokkal foglalkozó újságírók nem mindig csak ülnek a monitor elõtt és játszanak a legújabb játékkal, vagy gépeléssel koptatják a billentyûzetet. Idõnként találkozunk emberekkel, valódi emberekkel, a Föld bolygóról. Ilyesmit csináltam a múlt héten Barcelonában, ahol leültem beszélgetni a Test Drive Unlimited 2-rõl az Eden Gameses Alain Jarniouval.

Strategy Informer: Az elsõ dolog, amit tudni szeretnék, mi volt a fõ célpont, amikor elkezdtetek dolgozni a folytatáson, és miben fejlõdött igazán nagyot a legutóbbi részhez képest?

Alain Jarniou: A Test Drive közösség volt az elsõ dolog, amin elkezdtünk dolgozni. Egy jobb világot akartunk készíteni az emberek találkozásaihoz, mert nagyon fontos, amikor vezetés közben találkozol más emberekkel a szigeten. A „Walk Mode” (séta mód) létezése már tény, itt az autók mellett sétálhatsz, majd ez valami olyasmivé válik, amit az egész játékban használhatsz, így például ha bemész az autókereskedõhöz, ezért ez nagyon fontos.

Továbbra is lesz karakterünk. Az elsõ Test Driveban csak vezetéskor voltunk karakterünkkel, most viszont akkor is ha bemész az autókereskedésbe vagy meghívod a házadba a barátaidat és itt még több embert láthatsz. Ez teszi a játékot még inkább maradandóbbá és még inkább MMO-vá. Klubokon is tovább dolgoztunk, melyben nagyon fontos a barátokkal való játék, itt egy közös célért harcolhatunk, így ez egy lényeges dolog.

Technikailag - beszéljünk a Test Drive univerzumról - van nappal és éjszaka váltakozás, amit nagyon sok közösségi visszajelzésben láthattunk. Valamivel realisztikusabb játékot akartak, így még hozzáadtuk az idõjárást és egy új szigetet - Ibizát, mely szintén nagy fontos.

Strategy Informer: Hozzáadtátok az FPS nézõpontot a játék legtöbb részéhez. Ezúttal az autókon vagy a helyszínen van a nagyobb hangsúly?

Alain Jarniou: Az ötlet az, hogy sétáld körbe az autót és nézd meg rendkívül közelrõl, hiszen nagyon sokat javítottunk az autók minõségén – kívül és belül. Azt akartuk, hogy a játékosok megcsodálják az autókat, és találkozzunk más játékosok avartájaival, mely a Test Drive nagyon fontos része. Beszélgethetsz, megoszthatjátok egymással a tapasztalatokat, ez több mint egy MMO.

Strategy Informer: A legutóbbi játékban nagyon szórakoztató volt a felfedezés, a játékosok kaphatnak ezért jutalmat a Test Drive 2-ben?

Alain Jarniou: Igen, igen, igen! Sok játékos az elsõ játékban, csak mindenfelé kóborolt és a szigetet fedezte fel, mely annyira lenyûgözõ volt, hogy ezt még tovább folytatták. Azt akartuk, hogy ebben a Test Driveban ezért jutalomban részesüljenek a játékosok, így most már játékmenetre is befolyással vannak a felfedezések. Pénzt szerezhetsz csak a vezetéssel, tudod, vagy munkával, driftel és más autók elkerülésével.

Szerezhetsz autóalkatrészeket, mi roncsoknak hívjuk õket, ezeket megtalálhatod a sziget különbözõ részein, persze nem az úton, hanem hegyekben és erdõkben és más hasonló helyen. Szerezhetsz speciális autókat csak vezetéssel és ezen alkatrészek megtalálásával. Ezeket máshol nem kapod meg a játékban, és ezek többnyire egzotikus autók.

Strategy Informer: Ibiza és Hawaii a játékban, ezeket realisztikusan feltérképeztétek?

Alain Jarniou: Igen, mûholdon keresztül. Hawaii már megvan az elsõ játékból, így amikor elkezdtünk dolgozni Ibizán, megkaptuk a sziget adatait és hálóját, hogy teljes egészében reprodukálhassuk a szigetet, kiválasszuk az érdekes részeket és életre keltsük a Test Drive-ban.

Strategy Informer: Hogyan változott meg Hawaii az elsõ rész óta?

Alain Jarniou: Láthatóak lesznek azok a grafikai fejlesztések amiket Ibizán is alkalmaztunk. Többi újdonságot is megkapta Hawaii, beszélhetünk akár a renderelésrõl, a nappal – éjszaka ciklusról ami szintén sok erõt igényelt. Más dolog is vannak, ilyen a tengerfenék és sok más, így minden sokkal szebb lett. Kiegészítettük mini föld utakkal és további aszfalt úttal, így már elérhetünk olyan helyeket, amiket az elsõben nem, például a hegyeket.

Az elképzelésünk az, hogy még akkor is játssz itt, ha már ismered az elsõ Test Driveból Hawaii-t, hiszen minden küldetést újra terveztünk és nem maradtak ugyanazok, így sok minden megváltozott.

Strategy Informer: Az idõjárás változása befolyásolja az autóvezetést?

Alain Jarniou: Igen. Az irányíthatóság változik úton, földön és off-roadon, és persze amikor megered az esõ.

Strategy Informer: A játék nagyban alapoz a közösségre, gondolkodtatok azon, hogy beleintegráljátok a játékba a Facebookot és a Twittert?

Alain Jarniou: Ez olyasmi, amin gondolkodtunk, de egy késõbbi idõpontban beszéljünk errõl a kérdésrõl.

Strategy Informer: Nem láttunk semmilyen motort a játékban. Vannak a játékban?

Alain Jarniou: Terveink szerint nagyon gyorsan belerakjuk a játékba a motorokat, de nem az elsõ napon.

Strategy Informer: Mint letölthetõ tartalom?

Alain Jarniou: Igen, igen. Amikor tovább fejlesztjük a játékot.

Strategy Informer: Bármilyen más különleges autó, amit keresni kellene?

Alain Jarniou: Igen, mindenképpen. Ebben a Test Driveban beszélhetünk olyan kocsikról, amiket roncsok megtalálásával készíthetünk el. Nem tudok többet mondani ezekrõl a különleges autókról, de nagyon király ezeket vezetni. Másféle jármûvek a klasszikus autók, melyekhez egyedi bánásmód szükséges, és 4x4-es autók, melyekkel off-roadozni mehetünk, ami az aszfalton vezetéshez képes rendkívül eltérõ játékmenetet nyújt.

Strategy Informer: Lesz aukciós ház a játékban? Kereshetünk más játékosok által átalakított autókat és eladhatjuk õket egy kis profitért?

Alain Jarniou: Nem az elsõ napon, ha a piacról beszélsz. Ez egy olyan dolog, amit terveink szerint gyorsan megakarunk valósítani, ha a közösség ezt kéri. Amiben az emberek egyetértenek, ami király és ami hiányzik, azzal tovább bõvítjük a játékot.

Strategy Informer: Eltekintve a DLCktõl, van még valami, amit még kerestek, hogy beleintegráljátok a játékba?

Alain Jarniou: Igen, a játék úgy lett tervezve, hogy bármit megváltoztathatunk, amit akarunk. Akár az autókat, új házakat, új játékmódokat – minden lehetséges.

Strategy Informer: Azok, akik nem vették meg az elsõ Test Driveot, miért kellene elmenniük és megvenniük ezúttal?

Alain Jarniou: Ezt könnyû megtanulni és nehéz elsajátítani. Még inkább MMO stílusú, így a barátaiddal lehetsz bármikor. Ha már játszottál az elsõvel, ez egy izgalmas élmény lesz, amit megoszthatsz emberekkel, az autód, vezetési stílusod és sok mást. Ez a játék MMO szempontból rendkívül addiktív.
Hova tünt a hsz-ed Ati?Pont megköszöntem vna és most sehol

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Szerintem is.Egyszerû és jó volt,bár felül túl sok volt a fehér terület szerintem.

[HUN]FaTaL
A régi háttér jobb volt szvsz.

http://goo.gl/gd6Zi5

akyyy
nálam ilyen

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

Fehercsoki
Hiányzik a zene😄 Pedig amíg volt mindig belezavart abba amit éppen hallgattam:S

pxxl
1920x1200 középre rakva. ennél nagyobbat nem kaptok 😄

minõsége lehet h nem a legjobb, de így is fél megásak kb :S gondolom senkinek nem hiányzik ennél nagyobb méret 😊

All hail the double x!

milk4
Nálam csúnya a háttér.Nem elég szélés a háttérkép.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

pxxl
4 böngészõben néztem meg, mindenhol jó volt 😊

All hail the double x!

akyyy
jó lenne a háttér ha nem csak a bal alsó sarkot mutatná😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem használok, de reklám sincs.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pxxl
...random bekgránd... <#circling>

és nincs mp3 majd ha megoldottam visszarakom (vagy nem) 😄

All hail the double x!

akyyy
mit kell szórakozni? megnyitod beirod hogy mp3 és a két talált objektumot letiltod. 3 másodperc az egész. vagy olyan ügyes vagy hogy nem használsz? gondolom tele vagy reklámmal 😄

Majd pont egy topic miatt fogok szórakozni adblock hülyeségekkel...

somdav95
Nagyon idegesítõ ez a zene :S nemlehetne valahogy megcsinálni hogy ne induljon el amikor belépek a topikba?

akyyy
Lol, akiket zavar a zene: AdBlock😛

"Úgy megijesztett hogy" ---> Háth nem te vagy az elsõ... Mi van srácok, rossz a lelkiismeretek ?

Amúgy mikor zenét hallgatok engem is zavar.

Maxtreme
Esetleg a stop gombbal?

Penge88
Hogy a rákba lehet kikapcsolni a "zenét"? Úgy megijesztett hogy...

Thank God, I\'m a Lada owner!

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
fixed<#vigyor4>

All hail the double x!

pxxl
probléma megoldva 😊

jó ok nincs itthon az .fla, majd holnap melóban valahogy megálltom 😊

All hail the double x!

Nincs bajom a zenével, csak idegesítõ mert pl ha forumozok akkor tuti zenét hallgatok, és szarul érint mikor bejövök ide és beleszól a másik zenébe 😄

Edit: mieza kép nálam? 2000GT? lol egy halvány R34 volt nálam 😄

LeWyTy
Engem pl. elsõre megijesztett ... másodszorra már a tököm televolt vele.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
mást nem üzentek? <#idiota>

All hail the double x!

akyyy
csináld meg hogy hogy ha megállítom a zenét és elhagyom a topikot akkor legközelebb se fog szólni, akinek meg szól, annak meg hagyszóljon legközelebb is😄

LeWyTy
NA ez egy igazán jó hír<#eljen><#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
+ #3183 <#wow2><#wow3>

odébb költöztettem a topik elemeket másik szerverre valszeg a régit raktam fel. holnap utána járok a dolgoknak <#whatever>

All hail the double x!

Jólettatopik ! 😊 Nekem bejön hogy egybõl indul a zene, ha hardtechno menne annak mégjobban örülnék, de beérem ezzel is. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kérem vissza a Shelby Gt500 -at !

az én logom is eltûnt, nyugi.. 😄DD

Fehercsoki
Nem tudom:S Pixxel elvetted?😞

Muttley
Hová tûnt az avatorodról a fehér EVO X,
amit csináltam Neked?

Just do it :)

Fehercsoki
Pixxel azóta változtatott rajta😊

[HUN]FaTaL
Jöhetne mégegy trailer. :-)

[HUN]FaTaL
Na mostmár megy a médialejátszó, nem tudom tegnap mi baja volt. Biztos a letöltés a háttérben. 😄

Errõl jut eszembe, jó lenne ha O'ahu-n is a valóságosra változtatnák az utakat, vagy legalábbis ne lehessen aszfalt úton körbe menni (ugye az észak-keleti toronynál a valóságban csak földút van). Az új effektekkel, úgy mint esõ lehetne újat mutatni Hawaii-n is, lent a parton szép napsütés, a hegyi autópályán meg szakadó esõ és köd... 😊 Viszont nekem az (új) autók között a Lancia-n kívül nem sok bejövõs van... Azért remélem lesz benne F50, Diablo SV, meg carpack nélküli 512TR/F40. 😊

Egy kis érdekesség a CVG-tõl:

A virtuális Ibiza topológiailag 90%-ban, az utak 100%-ban és az épületek 30/40%-ban megegyeznek a valós Ibizán levõkkel. Beszerezték a mûholdas adatokat a topológiához - a hegyekrõl, felszínrõl és minden másról - majd a valós úthálózatról, és ezután a következõt mondták az Edennél: "ok fiúk, készítsetek fotókat mindenütt". Az Eden lefotózta az épületeket, a kulcsfontosságú városokat, útjelzéseket, fontos mûemlékeket, hogy a lehetõs legnagyobb pontossággal készíthessék el Ibizát a játékban. - tudhattuk meg a Nour Pollonival, a TDU2 producerével készült interjúból.

forrás: computerandvideogames.com
Kegyetlen jócsinálod amit csinálsz <#eljen><#worship>

Fehercsoki
Ugye ezt a 2 számot poénnak szántad?😮 Egyébként a zene nekem bejön,bár ilyen zenét én magamtól sosem hallgatnék,de így a TDU 2 topicban egész jó.

pxxl
meghúztam a képeket 😊

All hail the double x!

Muttley
MijjjjjjjjjjjjezITT? Prooodukció-eeeeeeeeee? Csáje, mi? 😄
Dizsi van és képdömping?

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYOOOO!
Pro: Szuper kezdeményezés.
Contra: Túl sok a kép. A zene pedig...hmmmmmm 😄 Ízlés dolga.
Javaslat:
Minden 2. kép legyen autó utastér
Egy típust elég 1-szer megjeleníteni
Zene pedig: E Z, no meg E Z is.
<#hehe>

Just do it :)

Falkon
Jaj, de sok bajotok van! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
hát jah ez a problémám nekem is :/ nem kell h menjen a zene egybõl. majd megoldom <#fejvakaras>

All hail the double x!

én az miért jó ? O.0
engem pl. kibaszottul idegesít hogy hallgatok zenét amúgy is, erre elindul ez is.. :/

logómmal mi van ? :S

pxxl
végre sikerült megoldani hogy vegye az infókat egy xml fájlból 😊 ami most bannerben van az nem maga a flash, hanem egy html, egybõl aktív tartalommal, ezért mûködik minden 😊

All hail the double x!