40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #10682 Engem is lehúz most pár dolog, még a héten 60+ k procira, 30+ k vga -ra, azt alig marad lové, de mint mindig, megoldom. :) -
#10681 Így van. Én pont ebbe esek bele. Kereset no, suli van, illetve zsebpénz. Most pénteken lesz az ucsó vizsgám, utána csak február 7. kezdődik, addig meg keresek valamit ha adnak a diákszövetkezetnél..:/
(Bár most utaltam ki az egyik sportfogadói irodától 40k-t, de az mellékes, és másra kell xD ) -
#10680 na nehogymá' ezt is rommá moddolják. hagyják meg alapon legalább 1-2 évig :( -
trucksimfan #10679 Majd lesz megapack, csak győzzük kivárni, meg persze kéregessük a hivatalos fórumokon szorgalmasan a nekünk hiányzó autókat. -
trucksimfan #10678 Ott a pont. Ha pl 13-15 éves valaki, nincs keresete, mert suli van, stb gondolom a szülőktől valami zsbpénz félét csak kap (havonta 1-2 ezer ft szerintem nem luxus manapság, sőt sztem ez majdnem hogy a legalja). Namármost több mint 1 éve ígérik a játékot, tehát egy 13 éves is simán össze tudja spórolni ennyi idő alatt zsebpénzből (nem megy játékterembe a haverokkal, nem kólázik a suli büféjében, sokmindenen lehet spórolni amikor a szülők tartanak el), meg persze lehet gondolom faterból is kicsikarni esetenként pár száz forintot plusszba (lemosod az autóját, lenyírod a füvet stb.) de persze kiknél hogy működik az ilyesmi. Persze nem arra gondolok, hogy "Fater, megjelent a TDU2 zúzzunk a bótba oszt vedd meg nekem!", mert akkor tényleg nincs értéke, és fél év múlva a polcon landol a game. De ha lemond a kereset nélküli srác egyes dolgokról és "összeizzadja" az árát, akkor nagyobb megbecsülést fog kapni az a játék.
-
#10677 Nem neked szólt konkrétan, általánosságban beszélek. Nekem is gyűjtenem kellett volna, ha nem lenne más problémám (vga..amit ha veszek, normálisat..) -
#10676 nem rossz ez a car list de én azért hiányolok belőle 1-2 oszlopos tagot mint pl a mitsubishi evo, nissan 350z. de mind1 van helyettük más. -
RYO21 #10675 Elkezdtem én gyűjteni a játékra, hogy majd megveszem de miután kipróbáltam a betát, meggondoltam magam. Azon a pénzen inkább veszek benzint, és elmegyek motorozni a haverokkal (nem idegenekkel), a valóságban (nem a gép előtt görnyedve, gamepaddel a kezemben), ami számomra sokkal szórakoztatóbb mint egy játék.
Ennyi, részemről a vita lezárva! -
USAMEN POWER #10674 Ennyi. -
#10673 persze h megvan a módja. pl tudjuk h lesz a játék, már 1 éve biztos a hír, ennyi idő alatt össze lehet kaparni egy 10est simán :) -
USAMEN POWER #10672 Hány éves vagy ? Én úgy tudom hogy 15 éves kortól van már diákmeló. -
USAMEN POWER #10671 Nálunk sem dől a spejzból a lové, nekem is megvannak a pénzügyi gondjaim mint másnak, de ha kell valami megtalálom a módját hogy elérjem. Az is egy módszer hogy véleményt nyílvánítunk egy fórumon, sajnáltatjuk magunkat másoknak, a haveroknak, stb. de nem vezet semmire. -
RYO21 #10670 Akkoris nekem sok az a 8-10K. Majdha egy 10 év múlva lesz saját keresetem akkor esetleg kifogok perkálni annyit egy játékért. A TDU 1-et is azért vettem mert olcsón ráakadtam, és itt mindenki azt mondta nagyon jó játék. Mondjuk az megérte a pénzét. És aki hiszi, aki nem ez az egyetlen eredeti játékom, amiért fizettem is. Egyébként nagyon sok játék van a TDU 2-mellett, amit megszeretnék venni (BFBC2, Crysis Warhead, Portal 2, ProStreet stb.), de egyiket sem bírom.
-
#10669 Én csak egy dolgot sajnálok ebben az egészben, hogy nincs benne BMW M3 E46... :( Pedig jó lett volna ha... -
#10668 9-10.000 ft manapság kurvára nem lófasz pénz! nem egy olyan összeg, amit csak úgy kiszór az ember az ablakon. Éljél meg, fizesd a lakást, számlákat, egyél, ruházkodj, havi 120-ból (már ha valaki keres egyáltalán annyit) aztán ha marad 10.000 ft-od, pont nem erre fogod költeni hidd el!
am 9.000 ft egy ilyen játékért nem sok, ez tény, mert ez nem az a stílus, amit 2x végigjátszok, aztán porosodik utána a polcon. évekig el lehet vele lenni :) -
#10667 nyugoggyá le, még a végén agyvérzést kapsz... -
USAMEN POWER #10666 Jól mondod. De még az se lehet kifogás hogy nincs rá pénzem, Stockbauer mondta még régebben hogy egy komolyabb csöves összeszed akár 20 kilót is egy hét alatt, és teljesen igaza van. A mai világban minden elérhető, csak meg kell találni a módját, nem mindig könnyű, de háth mi könnyű az életben.
Viszont hogy valaki ilyen lófasz pénzeken agyaljon az gáz. Ha nincs kaja otthon és arra kell még megértem, de akkor ne üljön a gép elött hanem álljon fel onnan és menjen dolgozni, vagy találja meg a módját a pénzszerzésnek, bűnözzön, raboljon, kinek mi. -
#10665 Hát azért ez sem igaz, hogy lófasz pénz.. De kb igazad van. Lentebb is írtam :) -
USAMEN POWER #10664 Hallod, ilyen kommentet nekem ne süssél el többet, mert az ilyenen én kész vagyok agyilag. Neked mennyire fáj hogy a kedvenc(?) játékodra ki kell adni 9 rongyot ? Lófasz pénz vágod ? Az ilyen emberek miatt mint te, tart ott a PC játékipar ahol, lassan örülhetünk ha egyáltalán készül játék PC -re. Felőlem lehetne akár 20 kibaszott rongy is ez a játék, megveszem mert TDU fanatikus vagyok, és támogatom a játék jövőjét, ennyi. -
#10663 Szerintem nem ezzel van a baj. Volt egy megjelenési idő, aztán kideült, hogy csúszik ~-1-1,5 évet.. (nem tom pontosan) Ha aki szereti a gémet, és játszana vele, havi 500 Ft-ot tett volna félre, akkor meg tudta volna venni a megjelenés napján. -
trucksimfan #10662 Gyerekek, ez nagyon szar hozzáállás. "Drága, nem veszem meg eddig meg addig, stb stb".
Hogy várjátok hogy a kiadók értelmes fejlesztéseket csináljanak? Ha ez a mentalitás menne mindenhol és mindenki részéről, a szoftverfejlesztők felcsaphatnának karitatív szervezetnek is.
Én úgy vagyok vele, hogy ha kell megveszem. Abból bajom nem lehet. Nem azt mondom hogy felvet a lé, mert nem. De kb 2-3 havonta (úgyse jelenik meg ilyen sűrűn játék ami érdekelne) megengedhetek magamnak egy kb 10ezer HUF-os játékot. Arról nem is beszélve, ha a gép előtt hajtok az igazi utak helyett, ezt megspórolom 1 nap alatt (vagy kevesebb alatt) (benzinköltség, autókopás, nem beszélve arról ha lefotóznak városban egy laza 140-el... 30db TDU2 ára). Na jó ez így tényleg érdekes indok. De most komolyan, ha valamivel akarsz játszani, legalább támogasd annyival a fejlesztőgárdát, hogy MEGVESZED azt a cseszett gémet. -
RYO21 #10661 Pedig igaza van, az a baj, hogy meg kell venni. Ezért nem fogok én TDU2-zni minimum 2-3 évig. -
#10660 mostmár :D -
USAMEN POWER #10659 Ja és még valami ! Érdemes megnézni ezt a párbeszédet. Az ipse kicsit mellényúlt, szerintem itt a World van qrwa nagy hátrányban, még arra se méltó hogy a TDU hoz hasonlítsuk. Ez a Black Box nem tudom hogy a tömény szaron kiadott valami mást is a kezéből ? -
USAMEN POWER #10658 Ez azért súlyos papa ! :D És a legnagyobb probléma hogy nem vagy egyedül ebben a dilemmában, viszont mikor lehet jönni telenyomni a topikot a "szar a fizika" szlogennel arról meg valahogy gyorsabban terjednek a hírek. Hallod pixxel ? Rakd már ki nagybetűkkel a bannerba hogy: Szar a fizika ! -
USAMEN POWER #10657 Ha végre sikerülne túllépnem a variáláson hogy i7 870 vagy i7 875K procit vegyek ... de jó is lenne. i7 875K keményen odabasz, nagyon jó proci. Itthon 80 rongy, Ázsiában és a tengerentúlon meg van 60 -ért is de nem sikerül frankón megoldanom a beszerzést, itthon rábasszák a 25 % -os áfát, és még a garancia rendszer is problémás. Ez nem pálya. Ráadásul eladtam a HD 5750 -em, amit még tavaly szeptemberben vettem. Ejnye hosszú még ez a hét, de hétvégére ha nem variálok túl sokat összeáll az új gép azt jöhet bármi. -
USAMEN POWER #10656 Lehet hogy ingyenes, az elbaszott idő viszont nincs ingyen. Majd fél év múlva megnézem mit csináltak a fiúk. -
Szabi1991 #10655 najó, de a World legalább ingyenes.. :D -
razz #10654 Nos...már-már várom énis...De azért megvárom míg kijön és majd akkor... Emlékszem NFS world-ot is mennyire vártam...játszottam vele másfél órát majd delete :D Addig is GTR 2 :P -
#10653 ehhez a topikhoz való Logót hol lehet kérni?:)
kén nekem egy ferráripiros 458 Italia:) -
#10652 epic win:)
(#10650) -
#10651 #10651 -
#10650 Tisztára mint a bolondok,már csak számokat mondtok egymásnak. -
#10649 :D -
Szabi1991 #10648 #12 -
#10647 #10645 -
#10646 ... -
#10645 Szerencsére nem rajtad múlik... -
#10644 Jól látod a tényállást
Már csak 30 nap? tök gyorsan elment.. Nemrég még 188 volt, amire emlékszek... -
#10643 Persze, mert neked nincs géped hozzá a megjelenéskor akkor már késsen mi?...