Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jóó cikk <#eljen>.Vannak nagyon jófejek a PH-ok között.(Pecc.Stormline,Tibiajax PL)Talán jól is van ez így mert láccik 1-2 PH-s szuper koponyán hogy túúlfeszes a farmernaci <#wow1><#mf2><#idiota>Olyan mások <#action><#idiota>

Remélem ezen a Twitteres híren rajta vagy Ati

Te csak horgyad a híreket pótos ifával mert szeretyük <#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tulajdonképpen én és néhány segítõm vagyunk akik kiírjuk a híreket. Szóval tényleg nem értem. Inkább össze kéne tartani a klub kocsik miatt.
Mellesleg, ha már elõjött a dolog, köszönet minden segítõmnek. 😊

És végül íme a pár hete a GameKapocsnak írt Test Drive Unlimited 2 elõzetesem: GameKapocs - TDU2 Elõzetes
... <#wow2><#idiota>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Prohardveren, Davetim hozzászólásai figyelemre méltóak...

"Ne csináljunk valami "mit tudunk eddig" listát, hogy ne ezektõl a szerencsétlenektõl kelljen idézgetni?"

- Innen szedik az infókat, azt még mi vagyunk a szerencsétlenek ... mekkora gyökér. <#falbav>

Fehercsoki
Szerintetek mikor kapunk egy teljes autó listát?

Ez kell az offroadhoz !

Fehercsoki
Kb. 100.

Versace21
Mennyi van a elsõ részébe?Kiegészitõ nélkül.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Fehercsoki
Hát remélem,újságírók azt írták hogy több mint 100 autó van jelenleg benne.

LeWyTy
Hát az egyhez képest ebben 3x-4xanyi autót ígértek ha jól emléxem...
gondolom beleraknak minden jót.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én már ok vok mert az Audi kollekció teljes de szeressük a Mercikek is nadon <#nyes><#eljen>.SLS biztos jön.GL vagy G is.

Falkon
Remélem ebbe a "minden lehetséges"-ben ha egy W124 nem is, de egy Gnx benne van!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Alain Jarniou: Igen, a játék úgy lett tervezve, hogy bármit megváltoztathatunk, amit akarunk. Akár az autókat, új házakat, új játékmódokat – minden lehetséges.

– minden lehetséges

– minden lehetséges

– minden lehetséges

Fehercsoki
Hát,1ben sem volt benne.

LeWyTy
TE nem érzed úgy hogy 100% hogy benne lesz?<#wilting>
Mert szerintem 200%<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Inkább az Evo legyen.

LeWyTy
felõlem ok de akk a 2009-es-t<#gonosz1>

Citroën 2CV

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

LeWyTy
Szavaztassunk meg egy autót az SG.hu val<#idiota><#idiota>

LeWyTy
Valaki említette még múltkor hogy lehet autót kérni...valahol.
Nem linkelné valaki?<#idiota>

Falkon
Na a többit az off topikba!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Na még 1 fehér evo és 1 mini cooper😄 Mit akar az ott?

Fehercsoki
Illetve jó sok porsche van😮

Falkon
Új 5-ös Bmw!

Fehercsoki
Nekem inkább fekete😛 De ilyen melegben egy fehéret is elfogadnék.

LeWyTy
Abból nekem se kéne.. csak fehér<#bee1>

Fehercsoki
Asszem ott a 4. is de elég messze van nem biztos h evo,de valószínû.Eltakarja egy kicsit egy másik autó:S

Fehercsoki
3. fehér evom is megláttam😄 Szeretik a fehéret az biztos.

LeWyTy
Ránéztem már én is.Elsõ kép Ford Rs
Remélem a fordhoz nem csak mustangok meg gt-k meg ilyenek fognak tartozni.

Fehercsoki
Na megláttam 2. fehér evot is,ez valamivel jobban néz ki.

Én kifejezettem örülök a felhõknek mert nekem kurvára bejön így a design... Fejléchez pont hozzá passzol a háttér a felhõkkel...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fehercsoki
Off: Nürburgring webcamja.Van ott pár szép autó😊Percenként frissül az elõbb egy szép fehér evot láttam.

Jaja, csak te megtudnád csinálni faszán. <#wink>

pxxl
aukciós ház mióta egyenlõ a "használtautó kereskedéssel"? 😊

All hail the double x!

Fehercsoki
Szerintem azért õk kicsit másra gondolnak.Egy olyan aukciós házra mint az mmokban ahol látod az összes piacon lévõ autót és válogathatsz.

bulba
"Strategy Informer: Lesz aukciós ház a játékban? Kereshetünk más játékosok által átalakított autókat és eladhatjuk õket egy kis profitért?

Alain Jarniou: Nem az elsõ napon, ha a piacról beszélsz. Ez egy olyan dolog, amit terveink szerint gyorsan megakarunk valósítani, ha a közösség ezt kéri. Amiben az emberek egyetértenek, ami király és ami hiányzik, azzal tovább bõvítjük a játékot."

Mivaaa'??? Nem lesz benne az alapjátékban egy olyan funkció (trade), ami az 1-ben is alapból benne volt??

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

gduck
Az én véleményem szerint: kár érte <#szomoru1> Most megint a felhõk közé kerültem <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
szólj a tdu2 webmesterének h szar a képe 😄

All hail the double x!

Jó ez a kék háttér, csak a felsõ fehér rész nagyon elüt a kéktõl, lehetne abban is egy picit több kék.

pxxl
jóvan visszaraktam 😊 de legalább tudom hogyan mûködik a random háttér 😄

All hail the double x!

Én azt a bizonyos korongot, amin az összes részlete rajta lesz. A pénz meg is lesz rá (hála az adó jóváírásnak).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Fehercsoki
Olyan sok feature lesz benne hogy már nem tudom melyik részét várom a legjobban.<#vigyor3>

LeWyTy
egyet értek<#nyes>

Fehercsoki
<#taps>

Áh, ez hatalmas game lesz ... mást nem tudok hozzáfûzni. 😊

Megkérdezed majd tõlem.

Stocki lácc engem?Látlak Szabi.Akkor Torukmákto gurulnék veled.Oké Szabi énmeg megmutatom hólvannak a roncsok <#hehe><#nevetes1>És összedobunk a roncsokból 1 Transformers terepjáro Enzo Buggy-t

LeWyTy

LeWyTy
<#worship><#eljen>