Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem ezen a Twitteres híren rajta vagy Ati
Te csak horgyad a híreket pótos ifával mert szeretyük <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mellesleg, ha már elõjött a dolog, köszönet minden segítõmnek. 😊
És végül íme a pár hete a GameKapocsnak írt Test Drive Unlimited 2 elõzetesem: GameKapocs - TDU2 Elõzetes
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Ne csináljunk valami "mit tudunk eddig" listát, hogy ne ezektõl a szerencsétlenektõl kelljen idézgetni?"
- Innen szedik az infókat, azt még mi vagyunk a szerencsétlenek ... mekkora gyökér. <#falbav>#falbav>
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
gondolom beleraknak minden jót.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
– minden lehetséges
– minden lehetséges
– minden lehetséges
Mert szerintem 200%<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nem linkelné valaki?<#idiota>#idiota>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Remélem a fordhoz nem csak mustangok meg gt-k meg ilyenek fognak tartozni.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Alain Jarniou: Nem az elsõ napon, ha a piacról beszélsz. Ez egy olyan dolog, amit terveink szerint gyorsan megakarunk valósítani, ha a közösség ezt kéri. Amiben az emberek egyetértenek, ami király és ami hiányzik, azzal tovább bõvítjük a játékot."
Mivaaa'??? Nem lesz benne az alapjátékban egy olyan funkció (trade), ami az 1-ben is alapból benne volt??
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Stocki lácc engem?Látlak Szabi.Akkor Torukmákto gurulnék veled.Oké Szabi énmeg megmutatom hólvannak a roncsok <#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>És összedobunk a roncsokból 1 Transformers terepjáro Enzo Buggy-t