40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
trucksimfan #10771 Opel Vectra "A" ('91-es), 2000-es, 8 szelepes, benzines, sedan -
trucksimfan #10770
Nekem teccik és kész. Nem vagyok az a trend-követő. Egyszer megteccett az említett "F&F stílus", és elhatároztam hogy olyan lesz. Ha addigra lesz egy olyan stílus, hogy "minden maradjon gyári" vagy "szélesítsd ki a francba" vagy bármi, nekem akkor is ez jön be, és ezt követem (persze a teljesen ilyen vagy olyan stílus sose jó, úgyhogy ha lesz rá módom ($) akkor egyéb stílusjegyeket is bele akarok ötvözni)
De az tuti hogy nem cserélem le a szekeret -
#10769 Pixxel... én nem szólok semmit. Kiadványszerkesztőként néha fejbe akarom lőni magam, olyan munkákat kérnek tőlem, és SEMMI ízléssel nem rendelkeznek az emberek. Egyszerűen elhányom néha magam a saját munkáimtól, mert aki fizet az dumál ugyebár, és meg sem akarják hallgatni az ötleteimet. A tavalyi évben összesen 5 db prospektus és egy névjegykártya került be a referenciamunkáim közé, pedig hetente jóval többet csinálok. Elkurvult ez a világ is, nincs igény semmire. Ha pl. ablakot akarok cseréltetni, nem én fogom kiszedni a régi a helyéről, és az újat be, mert szakemberekre bízom. Vajon miért nem bíznak az emberek a grafikus szakemberekben? Ja, mert így királynak érezhetik magukat , hogy beleszólnak a munkádba. Vagyis nem beleszólnak, irányítanak, mint egy robot a sok híg-fos grafika felé... -
#10768 Milyen kocsi is ez? Csak hogy el tudjuk képzelni :)
Motorgenerál nekem már volt, tavasszal lesz a kasztnizás+fényezés xDD
A bétában az indexek működtek, belső nézetben is lehetett látni, hallani? -
#10767 tökmind1, mert egyik színt sem használhatod, csak parkolóban, leállított motornál lehet bekapcsolni a neont, ami mellesleg sztem az egyik legocsmányabb dolog a világon. mert az h leülteted, felni, szolíd lökősök, meg egy kipuff az ok, de ez amit modasz ez már a streettunying vonal...de hála istennek ez már lecsengőben van, elmúlt végre a F&F, meg az NFS láz. -
trucksimfan #10766 meg kell nézni, jól mutat
kéket nem akartam, mert anno arra nagyon haraptak a zsaruk.
Most már a pirosra is, de azt még elviselik.
Ja, meg fehér számlapok piros megvilágítással, piros lábtérneonok. -
trucksimfan #10765 Sztem az én verdámon nem mutatna jól a narancssárga (de majd megnézem Photoshoppal)
Vagy teljesen fekete lesz, vagy elöl fehér, hátul citromsárga, ferdén elválasztva +szürke matricázás (régen ilyen volt az Opel Motorsport gyári színe)
De persze ez csak a komplett kasztni felújítása után kerül rá, úgyhogy van időm dilemmázni.
Meg a motorját is fel kéne újítani. -
#10764 hogy lehet egy lila autó alá piros neont rakni -
#10763 Képet xDD
Mondjuk igaz nem Subarum van, de JAPÁN xD -
trucksimfan #10762 pedig az ütős -
trucksimfan #10761 van probléma? nekem teccik az olyan.
Mondjuk nekem a verdám (az igazi) lila, fekete küszöbbel, piros neonokkal, alufelnivel, 6cm-t ültetve, mocskos hangos, de mély és "durrogó" hangú sportdobbal.
Meg volt rajta DTM szárny, csak cseszegettek miatta a zsaruk és inkább leszedtem, -
#10760 Yeee, én is ilyenre akarom fényezni a kocsimat xDD (ill ez a legesélyesebb, de még nem 100%)
"- narancssárga fényezés
- fekete felnik"
viszont a neon, az NC xDD -
trucksimfan #10759 ja, csak kérdezem:
ugyebár tudjuk a game rendszerigényét,
ezen vajon elfut:
-CPU: Core2Quad 2,0GHz (L2: 6MB) (Core2Duo 2,2GHz-t írnak)
-RAM: 4GB (1066MHz) (még 4-et hozzá akarok csapni)
-VGA: nVidia GT240M 1GB VRAM
-Win7 HomePremium 64bit
a kérdés lényege, hogy kihasználja-e rendesen a 4 magos procit a game? (elvileg igen, én azt olvastam) -
#10758 - DTM aluszárny
- zöld alvázneon
inkább no comment -
trucksimfan #10757 de azt nem biztos hogy a többi online játékos is úgy fogja látni, hanem majd az eredeti matricát látják
nem? -
#10756 Matricázni lehet! Egyedi matrica meg úgy ha belenyúlsz a fájlokba... -
trucksimfan #10755 így a klánok pl viselhetnék a klán nevét az ablakon -
trucksimfan #10754 A kék az valóban fain, nem hiába az a WRX alap gyári színe, csak ebből adódóan kicsit szokványos.
A legdurvább WRX színösszeállítás (mondjuk más autón is jól mutat):
- narancssárga fényezés
- fekete felnik
- fekete DTM aluszárny
- feketére fóliázott ablakok
- fekete matricázás
- zöld alvázneon
Na ez odab.sz!
Remélem a TDU 2-ben éppen ezért lesz valami optikázási lehetőség is, nem csak 1es 2es 3as szintű tuning
Meg persze nem ártana ha lehetne egyedi feliratokat tenni a verdára (adott mintákkal egyedi szöveg pl az ablakra...), bár ez szerintem csak egy utópisztikus vágy, habár nem lenne nehéz egy 2011-es színvonalú játékba belerakni -
#10753 fehér a király -
Szabi1991 #10752 a kék és a fekete unalmas, pirossal ritkán találkozni, pedig sztem nagyon jól néz ki :D -
#10751 Mééé? :) -
#10750 Nagyon szép, hiába koptattam a számat, csak nem érdekelte a fejlesztőket! Ugyanis a lobbyban az ellenfelek kilométer órája mindig 0-t mutat! Nem lenne pedig nagy munka azt a pár bájtot is átküldeni a többieknek... -
Szabi1991 #10749 Gran Turismo 1 óta minden játékban piros Imprezám van.. -
trucksimfan #10748 Nekünk is piros Imprezánk volt a Project Torque online játékban párommal. Minkettőnké tök egyforma... hehe, nekünk teccett, és nem utolsó sorban a játékostársak is megzavaroddtak mint Vasorrú Bába a mágnesviharban -
#10747 tökmind1, hogy ban vagy nem ban, ezzel nem lehet büntetni itt, mert 1 perc egy új reget csinálni, szval tökmind1. :) -
#10746 Jujjj, mik derülnek itt ki ;)
1) Pixxel, én nem állnék le egy - ilyennel- ;)
2) Usamen, ha mááá nem jársz edzésre, akkor illik leállni a Naposim-Efedrin-Stromba koktéllal
3) egy témabarát duma fórum azééé van, hogy adott témában hideget-meleget kitárgyaljunk a - MEGFELELŐ - stílusban
4) csak úgy poénból kéne egy közv. kutatás: ki van mellette - ellene, hogy Bűnöző-királyunk végérvényes topic-BAN-t kapjon - tökmind1, h csoda történt, vagy tombolán nyerte a TDU1 hg szerepét
5) pirosba csúf az Imp - #10743 :D ;)
-
#10745 -
trucksimfan #10744 gyerekek, bárki bármit mond, szar a fizika stb stb én már nagyon várom.
Mellesleg mivel fizetek ért (ahogy már korábban leírtam) nagyobb lesz az értéke is, és tutira jól elleszek vele.
Amúgy i w i w -en csináltam egy TDU 2 klubot, ha gondoljátok keressetek rá és csatlakozzatok. Mellesleg valaki elárulhatná, hogyan kell a klubba képet feltölteni. -
Szabi1991 #10743 v046 o.0
-
#10742 el vagy tévedve! engem nem zavar, ha itt vitáztok, ha zavarna, nem 11k hsz lenne, hanem kb 5.000. nincs bajom egyik féllel sem. nem érdekel, az sem, hogy kifli hetenbe benyomja, hogy szar a fizika, már rég kirakhattam volna, de poénként veszem fel, mert ismerem annyira, hogy ezt nem a flémelés miatt írja. ellenben veled, és pár emberrel, aki erre ugrik, és reagál, vitázik. igazából ez sem nagy baj, de az igen, ahogy te beszélsz itt, (pl 10738, 41 meg amiket nemrég töröltem). veled az a legnagyobb baj, amit be is ismertél, hogy nem bírod ha nem tied az uccsó szó, és nem neked van igazad, ezért te akár ilyen stílust is felveszel, holott értelmes ember vagy, és nincs bajom veled, mint emberrel, fórumozó társsal. Emlékezz csak a tdu-s topikra, ahol mindenki neked ugrott, mert anyáztad szó szerint a HC-t, és h mekkora faszság stb. most meg isteníted a HC-t. lol nem? én próbálok pártatlan maradni pont emiatt, hogy ne tekintsetek jobb vagy bal oldalinak, mindenkinek vannak off hsz-ei, flémelései stb. de ezt a stílust ne. szval jah.
a 2014 brazil topigra meg van 5let, csak időm nincs most, mert 2 könyvem van amibe képeket kell helyre rakni, plusz van még 1 topik amire felkértek :D átkozott hírnév -
USAMEN POWER #10741 Meg a jó q..a a..ét. -
#10740 rossz kezdeményezés...
ez mutatja a játék presztízsét,illetve a Usamen Power barátunk gyerekes viselkedését.... -
#10739 Indítványoznám, hogy neveztessük át a topic-ot "Test Drive Unlimited 2 Beta"-ra, és a megjelenés napján nyissunk egy zsír újat a mostani név alatt.
Elég komolytalan, hogy lassan már 11k hsz. van, és a játékig még mindig van 1 hónap... -
USAMEN POWER #10738 Tudtam én hogy valami van a séródban, és nem tartozol közéjük. Több mint 10k hsz aminek minimum a fele off és nyavajgás, erre még a tisztelt HG is a majmok picsáját nyalja. Ilyen emberek elött mint te meghajolok, de háth mindig azok vannak a legnagyobb dilemmában akik kívülről látják a dolgokat. Teljesen jól írtad, respect. -
Gibor #10737 Mondjuk ha megszeretném venni megtudnám :) De én inkább kivárom, engem nem győzött meg a béta, ezért látnom kell a véglegest. -
#10736 ez sztar :) -
#10735 szar a fizika -
#10734 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jah még összzefoglalva a mélyen tiszteltek hozzászólásait időrendi sorrendben fél év alatt:
- szar
- szar
- nincs fizika
- nincs fizika
- szar
(megjelenés előtt 1 hónappal)
- már nem annyira szar
- nincs pénz
- már nem annyira szar
- nincs pénz évekig
- nincs pénz
-
#10733 Nem Ő a gáz, hanem azok akik itt fossák a szót a topiban fél éve, utánna meg benyögik hogy nincs 9 rongyuk arra hogy megvegyék!
Azzal a hozzászólással 100%-ig egyetértek, mintha én mondtam volna -
carloelsa #10732 Nah, annál előbb tölthetem lefele =) (kipróbálás gyanánt, kamu gamet nem veszek, csak ha megfelel)