Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Twitter: http://twitter.com/Leearigold
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
- Új klubtagok felvehetõek meghívással vagy elõzetes válogatással (casting).
- Választani kell kluboknak elnököt, kincstárnokot, titkárt, akik a klub növekedéséért felelnek.
A válogatás jónak hangzik.Ha rajtam múlik akkor sokan kiesnek majd.Persze megvesztegethetõ vok
<#alien2>#alien2><#hawaii>#hawaii>
Fhürer ha olvasod a topikot akkor olvas6ad már hogy nem lessz HC.Szal vegyébe a klubbodba majd.Amúgy köszike a meghívást a cirkuszba <#worship>#worship>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Így elõzmény nélkül nehéz lefordítani,nem tudom hogy mit ért a "one big score" alatt.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"The smallest of them have only eight spots, the biggest one big score."
Elõtte arról van szó, hogy klubépületet kell venni a tagoknak és a klub jármûveknek.
- Jó hír, hogy amellett, hogy szép, még az erõforrás igénye is alacsony, így a PS3 és XBox 360 könnyedén futtatja, és egy teljes mértékben és megfelelõen felszerelt PC is megbirkózik vele nagyobb nehézségek nélkül. Sima dupla magos proci és 512MB-os videókártya elegendõ ahhoz, hogy kihozzuk belõle a maximumot.
- Lesz Enzo Ferrari.
- Újdonság hogy minden féle méretû matricákkal díszíthetjük autónk. Bizonyos autók módosíthatóak a hivatalos katalógusokban meglevõ elemekkel (Nissan a Nismoval, Mercedes az AMGvel, stb.) Jelenleg nincs tervben, hogy megváltoztatjuk az felniket a híres gyártók termékeivel, mint az Ozer, BBS, Speedline.
(Az elején nem teljesen értem, de ha igaza van a Google Fordítónak akkor a kocsik karosszériája nem módosítható új elemekkel. Ezt most külön írom nehogy megint baj/félreértés legyen belõle. - Ati)
- Ahhoz, hogy megvédjük az összesített klub listán elõnyünk, kizárólag a klubok számára elérhetõ autókat meg kell vásárolnunk.
- Új klubtagok felvehetõek meghívással vagy elõzetes válogatással (casting).
- Választani kell kluboknak elnököt, kincstárnokot, titkárt, akik a klub növekedéséért felelnek.
Forrás: TDU Central
Az elõzetes után pedig következzen egy pletyka, mely szerint az alábbi képen látható a végleges közeli TDU2 borító. Állítólag a végleges annyiban fog eltérni, hogy a "Coming Fall 2010"-et eltávolítják.
Forrás: www.gamed.nl
Végül pedig következzen egy intejú még Barcelonából, amit a CVG készített Nour Pollonival, melybõl kiderül, hogy az Eden Games jelenleg is üzleti tárgyalásokat folytat, valódi Ibizán levõ klubokkal, hogy ezeket hozzáadhassa a TDU2 nyitott világához is. A szuper klubok várhatóan DLC formájában fognak megérkezni a játékba.
Forrás: computerandvideogames.com
Just do it :)
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Valaki nem tudja a zene címét, vagy valamit?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Valaki azt mondja lessz béta valaki azt hogy nem😄
Majd kiderül ha lessz akkor tóljuk neki😄
ha nem akkor meg ba...ák meg😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
De akkor bocs ha én tudtam rosszul.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Én inkább maradok ennél 😊
Just do it :)
Ez vmi olyasmi 😄 Igaz a 22" felnire van kihegyezve
#3276 Mindenevõ vok ami audi de ezt csak érdekességnek szántam.
Nekem ami bennevan R8 és a Q7 is gut nadon.
Ez 1 régi Ati hírbõl van /-A megjelenés után pár hónapon belül érkezik a motorokat tartalmazó DLC.
-Az Eden jelenleg úgy tervezi, hogy a motoros DLC után, autókat és verseny eseményeket tartalmazó csomagot ad ki./
Szal késõbb lesz auto DLC is.Akár fizetõsbe márkánként (Audi,Mercedes,Ferrari stb).Majd meglátjuk
Azért 1 ilyen is jöhetne 7-800 loerõs változatba 😄
#3266: A lényeg az, hogy jól csinálod amit csinálsz ... a Ph -s agysebészek meg le vannak sz..va. Ha nem látják 100% -osnak az ide írt infókat, akkor kezdjenek valamit magukkal, ne innen másolgassanak.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85