Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tegnap a CVG-n megjelent egy újabb, még Barcelonában készített interjú, amibõl kiderült, hogy a producer szerint Ibiza kb. 20 óra alatt járható be.
---------
Pixxel: kicserélnéd a logómat erre?
köszi.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

3 új kép
Így tesztelik a nagyok
#3322 <#mf2>#mf2><#hehe>#hehe> Ez+aztán nálam a Full Full 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Jó a dizájn meg a zene. 😊 Valamit még ki kéne találni xD
Megoldható h. folyamatosan mennyen le a 2 szám, és csak utána álljon meg? xDDD
Honda - The Power of Dreams
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://www.freetvmaci.info/
Amúgy meg ne akarj engem kioktatni mert tudom jól, hogy mind a 2 kártya 512MB-os, ezért egyértelmû hogy egyforma teljesítményûek! <#vigyor5>#vigyor5>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Azért bízok benne hogy a régi Ati 1800GTO (256M😎 kártyámmal is fogom tudni futtatni?!<#nemtudom>#nemtudom>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
pl. Geforce 6200A 512MB vs. Geforce GTS250 512MB köszönõ viszonyban sincsenek egymással <#vigyor5>#vigyor5>
Just do it :)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Azért ez bíztató / Bizonyos autók módosíthatóak a hivatalos katalógusokban meglevõ elemekkel (Nissan a Nismoval, Mercedes az AMGvel, stb.) /
A többieknek meg marad a matrica <#idiota>#idiota>
Max valami elvetemült arab gyökér venn ilyet, akinek már a sima enzo kommersz, vagy bármi...
Bár ezek a Gemballák nekem soha nem tetszettek, Porschék sem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Gemballa Mig dömping
#3320 Valóban gyönyörû meg a kis valaga is <#eljen>#eljen>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.