Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
amd oldalán sincs már megkülönböztetve egy ideje.

All hail the double x!

Fehercsoki
"Consoles Owned (check all that apply) is required.",

azaz jelölj be mindent amivel jelentkezel?(check all that apply) De a köv kérdés meg az hogy melyikkel bétáznál.

Fehercsoki
Egyébként még pár VGA nincs ott a listában,pl. a 4850emet sem tudtam bejelölni,csak "ati 4800 series" volt...illetve 4850 fölött mindenbõl crossfire lehetõséggel.

pxxl
én sem értem am h miért kötelezõ a konzolt pipálni, vagy lenne egy nincs opció...

All hail the double x!

Kinyomtatom és kitörlöm :\ Mást nem tudnék.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fehercsoki
Tudom=/ De egyébként fölösleges megkérdezniük mid van,elég lenne azt hogy mire érdekel a béta.

pxxl
következõ kérdés, hogy melyik platformra érdekel a béta... :/

All hail the double x!

Fehercsoki
Ja és mit csinálsz ha xboxos bétát kapsz?😄

Nincs olyan sok bolond aki azt használja <#nyes> Szerintem azért hagyták ki 😄 okosak. Én viszont konzolnál kipipáltam mindent 😄

Fehercsoki
Igen a konzolosnál én sem tudtam semmit választani,vissza is dobta,PS2t nem értem minek rakták bele,de beírtam azt,mert PS2m volt régen.Végülis nem is olyan fontos akkor ez a closed beta,lehet hogy közülünk senki/nagyon kevesen kerülnek be csak.De azért remélem ati te bekerülsz és hozod a híreket egyenesen a bétából😊

Közben olvasgattam a külföldi fórumokat és ez closed béta lesz. Ezen csak a "kiválasztottak" vehetnek részt. A demót helyettesítõ, majd az open béta lesz, ott már mindenki részt vehet.

Amúgy elég felkészületlen az Atari. A kérdõívben van egy kérdés

"Consoles Owned (check all that apply) is required.",

ami egybõl azt feltételezi, hogy mindenkinek van konzolja. Ide tehettek volna egy None-t mint lehetõséget.
Igaz én a PS2-t választottam, mert arra nem lesz TDU2. Így szerintem nem ártok és hazudok vele nagyot.

A másik dolog, amit fórumon említenek, hogy a VGA listán nincs GTX470 és GTX480. Szólva aki ezekkel rendelkezik nincs mit választania. Igaz aki felhozta megoldotta, és GTX285-t választott asszem.
Fehercsoki
Remélem a béta dátumról is mondanak valamit😊

#3405-Remélem hogy igazad lesz,ha online beta lesz akkor megértem hogy nincs végtelen férõhely,de ha van a bétában single is akkor remélem mindenki számára elérhetõ lesz.

Lee Kirton ismét remek hírt közölt Twitteren. Hamarosan érkezik a hivatalos megjelenési dátum és vele egy idõben egy új trailer is. 😄
http://twitter.com/Leearigold
Remek hír, jelentkeztem én is a bétára. Remélem minél többen bekerülünk majd. Fõleg, hogy állítólag a béta a demó helyettesítõje. Szóval sok szerencsét mindenkinek! 😊
gduck
<#wow1>

Így figyelemfelhívóbb, jobban észreveszik a többiek <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

<#wilting><#ijedt><#phone><#nezze><#nevetes2>

Majd irok privátba neked mielött ideirnék.Ok?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Na én is jelentkeztem,aztán meg ki tudja!De remélem closed hamarabb lesz és lesz utána még 1 open is!

gduck
Inkább így: JELENTKEZÉS A BÉTÁRA!!!

LINK

gduck
Én is sokat mentem hegyi úton rallizva <#wave> Sínatózáshoz semmi köze, ne keverjétek össze az új NFS részekkel <#circling> Nincs azzal a normal móddal semmi baj <#nyes>

gduck
Hát benzinrõl itt sem esett szó <#szomoru1> A megjelenési dátum meg sztem a szeptemberi lesz <#wave>

Na regeltem ... vagy bejutok, vagy nem.

Versace21
Ohh,köszike,már regiztem is<#worship> Vajon hány szerencséset sorsolnak ki?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

milk4
Köszi,gyorsan regeltem a closed bétára 2email címmel😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bboyatty
Lesz ilyen részletes tuning benne? Vagy csak egy két matrica meg ilyen apróságok és kész?
Az már nagyon komoly lenne ha volna valami szép tuning benne.

Mondjuk nekem így is bejövõs a játék. Legjobban a napszak változásnak és az idõjárás változásnak örülök na meg persze az offroad.
Autólistára leszek még kiváncsi, eltunák viselni egy két BMW-t is a játékba, pl: egy X5, M3, egy szép hetes széria. Na majd kiderül.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Amióta HC -zok, nekem is nagyon trének tûnik a normal mód ... olyan sínautó érzésem van, pedig én billentyûzettel játszok, és közel egy évet normalban szántottam az utat. Szídtam a HC -sokat, azt jött a fordulat.

Remélem hogy olyan lesz az irányítás mint az egyben HC -val, megfûszerezve egy kis sebességérzettel, és a repkedés mértéke nem lenne irreális.

Versace21
Ebbe pl a belsõ tuningolás tetszik.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Versace21
Milyen az a forza szerü tuning?

Burnout az qrwa jó !! Csak azt nem ferkával kell, mert elég hülye hangja van... 😄D

#3336: Kicsit más lett a topik hangulata, de nem rossz, grt !

#3328: Így utólag átgondolva igazad van, van egy-két tág fogalom ... csak elsõre jól hangott.

Nagyon baba a banner alja <#vigyor1><#eljen>

/ Pocsolyákat hozhat létre az esõ. /

Na akkor mégis lesz dagonyázás <#eljen>.Kiváncsileszek a Lancia Delta mit megy majd.Több 100 kép a dzsuvás vasakról <#idiota>

Ha jól emléxem E3 (jun 15) ott bemutatják.A centralon augusztusra saccolják a bétát és a megjelenés szept vége.

somdav95
Szó nem volt szarozásról, és nem is írtam ilyet, HC mód már elfogadható, de a normal az szörnyü, hidd el sokat mentem TDU-ba, tudom jól 😊

Muttley
Nem fogják nyáron kiadni.
Bolondok lennének.
A fél világ nyaral.
Majd õsszel, amikor mindenki visszajött és lesz rá megfelelõ kereslet.

Just do it :)

Én sehogy nemtudom júniust õszre tenni :\ Bár jó lenne.

Muttley
Egy CTR mód (Close to Reality) felõlem is elférne benne.
Viszont én nem sz.roznám az 1. részt.
Ha a Driving Aid: OFF, akkor jó móka. 😊

Falkon
Na fasza hírek, már csak az autólista hiányzik! De nagyon!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

rototti
Hát bezony... TDU1-es irányítással én is hamar megunnám. <#szomoru1> Kell egy kis kihívás krúz közben, nem csak nyomni a padlót oszt jóvan (na persze ez sem rossz, de csak ez nekem nem elég).

Kimi - The King of Spa

somdav95
Nem szeretnék vitatkozni, de hülyén fogalmazott, ez tény 😊
Konkrétan, és egyikkel se akarok játszani, csak ezzel , viszont ha olyasmi szinten lesz mint a "normal" mód az 1-be, akkor inkább meg se venném.. HC féle már megfelelne ha kicsit finomítanak rajta, csak lazán kocsikázni szeretnék 😊 ( szimulátorra ott az lfs... )

Muttley
Nem azért, de szerintem csak Te nem érted. 😊
Nem a PR-os védelmében, de
Jácccccá egy Richard Burns Rally-val - na, az a szim.
Jácccccá egy Burnout-tal - na, az a total arcade
NFS Shift - na, az meg az átmenet, inkább szim felé hajolva, de mégis tisztes távban tõle 😊

Versace21
Már csak olvassátok az elsõ résznek a fórumát,mennyit vártak,és mennyi kis csábitó képet,meg finom videot kaptak,ez még a negyede sincs,mint az elsõ résznek..

Nos igen, mi ezt várnánk tõle. De valójában a feladata, hogy reklámozza, eladja a játékot. Megjegyzem nem végzi rosszul a munkáját. Amúgy ha végig hallgatjátok a PodCastet mond néhány érdekességet a múltjáról, nem egy nagy címmel volt már dolga. 😊
Fehercsoki
Annál késõbb jön azért SZERINTEM.De legyen igazad.

somdav95
PR-ostól azt várnám el hogy fogalmazzon normálisabban. Csak ebben az esetben nem jött össze sajnos 😊 Amúgy a játék eddig tetszik, ha nem cseszik el az irányítást, nagy durranás lesz 😊

Megjelenés reméllem nem Szeptember,hanem ugy Julius eleje.Az még belefér.Igy sem sokn birják,ahogy látom.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Fehercsoki
Na a megjelenési dátumnak örülök😄 4x4es autók meg eddig is voltak😄

#3371 Szerintem úgy értette hogy hasonló a valós autókéhoz de azért nem szimulátor,hanem inkább árkád.Szóval szerintem olyan lesz mint az 1ben,remélem annál árkádosabb nem.

Na most mégis mit vártál egy PR-ostól. Ráadásul ez PR vezetõ. <#wink>
somdav95
" Az jármûvek fizikája filmes stílusú. Inkább árkád, de nincs messze a valós autókétól." Miva'?<#wow3> Inkább árkád de akkor most mégse? Jól megasszonta...

Versace21
tetszik! Jah,ez nem facebook<#hehe>
Forzába milyen tuning van?Sajnos nem játszottam vele,igy nem vágom.<#confused>

Eurogamer.net legújabb Podcastjében, Lee Kirton az Namco Badai PR vezetõje volt a meghívott különleges vendég. Az interjú során beszélt a TDU2rõl is:

- Ezúttal lesz story.
- Elhelyezhetjük jármûvünket a jachtunkon. A jacht különleges garázzsal van felszerelve.
- Lesznek matricás boltok.
- A tuning nagyon hasonlít a Forzában levõre. (fõleg, hogy abból indultak ki - Ati)
- Készíthetünk versenyeket és árazhatjuk. A verseny megalkotója osztalékot kap, azoktól akik belépnek a versenyében.
- Nincs fejlesztés alatt PSP verzió.
- Az jármûvek fizikája filmes stílusú. Inkább árkád, de nincs messze a valós autókétól.
- Motor csomag DLC nem sokkal a játék megjelenése után.
- A térképen megtalálhatjuk barátainkat és meghívhatunk embereket arra a helyre ahol éppen tartózkodunk.
- Lee-ék kaptak terveket, a tesztet illetõen. (feltehetõen béta)
- "Hónapokba telik megépíteni egy autót" (felteszem tervezõknek, persze ez saját vélemény - Ati)
- Egy gomb megnyomásával leemelhetjük a kabriók tetejét.
- Pocsolyákat hozhat létre az esõ. (bocs ha tévedek)
- Lesznek 4x4-es jármûvek.
- Pontos megjelenési dátum jövõ héten. A Podcastet vasárnap rögzítették, ami azt jelenti, hogy ezen a héten megismerhetjük a pontos megjelenési dátumot. 😊

Forrás: TDU Central