Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azaz jelölj be mindent amivel jelentkezel?(check all that apply) De a köv kérdés meg az hogy melyikkel bétáznál.
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Amúgy elég felkészületlen az Atari. A kérdõívben van egy kérdés
"Consoles Owned (check all that apply) is required.",
ami egybõl azt feltételezi, hogy mindenkinek van konzolja. Ide tehettek volna egy None-t mint lehetõséget.
Igaz én a PS2-t választottam, mert arra nem lesz TDU2. Így szerintem nem ártok és hazudok vele nagyot.
A másik dolog, amit fórumon említenek, hogy a VGA listán nincs GTX470 és GTX480. Szólva aki ezekkel rendelkezik nincs mit választania. Igaz aki felhozta megoldotta, és GTX285-t választott asszem.
#3405-Remélem hogy igazad lesz,ha online beta lesz akkor megértem hogy nincs végtelen férõhely,de ha van a bétában single is akkor remélem mindenki számára elérhetõ lesz.
http://twitter.com/Leearigold
Így figyelemfelhívóbb, jobban észreveszik a többiek <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Majd irok privátba neked mielött ideirnék.Ok?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Az már nagyon komoly lenne ha volna valami szép tuning benne.
Mondjuk nekem így is bejövõs a játék. Legjobban a napszak változásnak és az idõjárás változásnak örülök na meg persze az offroad.
Autólistára leszek még kiváncsi, eltunák viselni egy két BMW-t is a játékba, pl: egy X5, M3, egy szép hetes széria. Na majd kiderül.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Remélem hogy olyan lesz az irányítás mint az egyben HC -val, megfûszerezve egy kis sebességérzettel, és a repkedés mértéke nem lenne irreális.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
#3336: Kicsit más lett a topik hangulata, de nem rossz, grt !
#3328: Így utólag átgondolva igazad van, van egy-két tág fogalom ... csak elsõre jól hangott.
Na akkor mégis lesz dagonyázás <#eljen>#eljen>.Kiváncsileszek a Lancia Delta mit megy majd.Több 100 kép a dzsuvás vasakról <#idiota>#idiota>
Ha jól emléxem E3 (jun 15) ott bemutatják.A centralon augusztusra saccolják a bétát és a megjelenés szept vége.
Bolondok lennének.
A fél világ nyaral.
Majd õsszel, amikor mindenki visszajött és lesz rá megfelelõ kereslet.
Just do it :)
Viszont én nem sz.roznám az 1. részt.
Ha a Driving Aid: OFF, akkor jó móka. 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kimi - The King of Spa
Konkrétan, és egyikkel se akarok játszani, csak ezzel , viszont ha olyasmi szinten lesz mint a "normal" mód az 1-be, akkor inkább meg se venném.. HC féle már megfelelne ha kicsit finomítanak rajta, csak lazán kocsikázni szeretnék 😊 ( szimulátorra ott az lfs... )
Nem a PR-os védelmében, de
Jácccccá egy Richard Burns Rally-val - na, az a szim.
Jácccccá egy Burnout-tal - na, az a total arcade
NFS Shift - na, az meg az átmenet, inkább szim felé hajolva, de mégis tisztes távban tõle 😊
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
#3371 Szerintem úgy értette hogy hasonló a valós autókéhoz de azért nem szimulátor,hanem inkább árkád.Szóval szerintem olyan lesz mint az 1ben,remélem annál árkádosabb nem.
Forzába milyen tuning van?Sajnos nem játszottam vele,igy nem vágom.<#confused>#confused>
- Ezúttal lesz story.
- Elhelyezhetjük jármûvünket a jachtunkon. A jacht különleges garázzsal van felszerelve.
- Lesznek matricás boltok.
- A tuning nagyon hasonlít a Forzában levõre. (fõleg, hogy abból indultak ki - Ati)
- Készíthetünk versenyeket és árazhatjuk. A verseny megalkotója osztalékot kap, azoktól akik belépnek a versenyében.
- Nincs fejlesztés alatt PSP verzió.
- Az jármûvek fizikája filmes stílusú. Inkább árkád, de nincs messze a valós autókétól.
- Motor csomag DLC nem sokkal a játék megjelenése után.
- A térképen megtalálhatjuk barátainkat és meghívhatunk embereket arra a helyre ahol éppen tartózkodunk.
- Lee-ék kaptak terveket, a tesztet illetõen. (feltehetõen béta)
- "Hónapokba telik megépíteni egy autót" (felteszem tervezõknek, persze ez saját vélemény - Ati)
- Egy gomb megnyomásával leemelhetjük a kabriók tetejét.
- Pocsolyákat hozhat létre az esõ. (bocs ha tévedek)
- Lesznek 4x4-es jármûvek.
- Pontos megjelenési dátum jövõ héten. A Podcastet vasárnap rögzítették, ami azt jelenti, hogy ezen a héten megismerhetjük a pontos megjelenési dátumot. 😊
Forrás: TDU Central