Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hálló Józsiii (pixxel), hol a narancsomból a Merga?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Megjelenési dátum: September 21 <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ízlések<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Deep Class Records-----------A mély osztály felvesz
Mivan?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>

___
update: nincs main menü (fennt), footer is hiányos, és átláccó
All hail the double x!
Your beta application has been submitted.<#nyes>#nyes>
#3432 Ha bekerülsz minm 1 tonna képet és 2 tonna videót róla <#buck>#buck>
+ új autók
+ új játékmenet
+ idõjárás
+ új irányítás
Körülbelül plusz annyi lett volna a mérete mint a játéknak.. Gondolkozz 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Honda - The Power of Dreams
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Igaz az ABP-nál muszáj a szûrést tiltanom ezen az oldalon (igaz így az összes SG topiknál tiltja a szûrést), különben nem jön be rendesen.
Én is jelentkeztem a bétára. Igaz nekem kellet hozzá regisztrálnom is mert nem voltam (de hogy mennyit kellet vacakolnom vele pff.).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
BEJUTOTTAM A BÉTÁRA xDDDDDDDDDDD
kaptam mailt xD
na jó nem xD
Lehet hogy azt is küldtek, csak elkeveredett útközben. <#idiota>#idiota>
#3410: Elõször nem pipáltam ki semmit, azt mikor nem engedett továbblépni emiatt, mindent kipipáltam én is.
Apropó, kaptam egy e-mailt az Ataritól, azthittem hogy a beta -val kapcsolatban értesítenek, erre ez várt... <#idiota>#idiota>
Nah akkor majd bejelölöm Hunagry-t. Remélem sikerült bejutnom a betára.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezek szeint az árára is fény derül 😄
Meg XBOX360at nyomtam :S bár nincs.. sztem is elfért volna egy "none"..
http://www.freetvmaci.info/
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85