Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Remélem, ha lesz benne Gnx, akkor nem így külön adják ki!

Hálló Józsiii (pixxel), hol a narancsomból a Merga?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
Egyébként még 1 gyûjtõi változatban bízok,ami itthon is kapható lesz és adnak hozzá minden pre-order bonust!Egyébként van hír hogy egyáltalán lesz a simától eltérõ kiadás?

<#law><#pias><#wave>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Hát igen,gyakorlatilag 5x kéne megvennem hogy mindent megkapjak egy olyan játékban amiért teljes árat fizetek.Ja és egyik sem szállít Mo.-ra szóval innen senkinek sem lesz meg egyik extra sem:S

Pont ezt akartam írni. Ezek az elõrendelõi extrák nagy szemétségek. Ok ha van egy példány, akkor azt beszerzem. De így hogy ahány bolt annyi extra, nane. Remélem külön dlcként is megvehetõek lesznek.
Fehercsoki
Egész jó ez a szeptember 21.,pont akkorra vártam😊 Ha nem halasztják akkor jó lesz.Hát ezek a pre-order autó meg szemétség!Most azért nem vezethetem õket mert nem rendelem elõ olyan helyrõl ahonnan Mo.-ra ki sem hozzák?Nagyszerû!

gduck
"Atari and Eden have dated their upcoming open-world Xbox 360, PlayStation 3 and PC racer Test Drive Unlimited 2 for a September launch. September 21 to be precise."

Megjelenési dátum: September 21 <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

drot
Váá de várom már! Eddigi infók alapján 100x jobb mint az elsõ, és azért azzal is eltölthettem a gép elõtt megjelenés óta jó sok idõt. Csak a fizikát ne szúrják el! Bétára természetesen énis jelentkeztemm, hátha.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

gduck
Ha már arra nem veszed a fáradságot, hogy elolvasod a régi hozzászólásokat, legalább a bannerban lévõ FAQ-t elolvasnád <#phone> Rájönnél, hogy ez több mint egy DLC <#beka3>

Szerintem pedig jól nyomják 😄 Bár még mindig a justmusic nálam a favorit 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

LeWyTy
Van mikor jó.
Ízlések<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

milk4
Eléggé unalmas számokat tolnak...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

LeWyTy
<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Deep Class Records szerintem egy stúdió lehet ahol felvesznek zenéket.

LeWyTy
Webfordítás.hu

Deep Class Records-----------A mély osztály felvesz

Mivan?<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

Deep Class Records <#eljen><#worship> De beleéreztél <#awink>

LeWyTy
ibizaglobalradio------>>>>>

pxxl
hmm...utána nézek a dolgonak 😊 <#eljen>

All hail the double x!

LeWyTy
Pixxel tegyél be egy ibizai online radiot inkább a lejátszóba<#ticking>

pxxl
elsõ részbõl én is kimaradtam. jó lenne ebbe bejutni 😊

___

update: nincs main menü (fennt), footer is hiányos, és átláccó

All hail the double x!

LeWyTy
Eddig zsinórban 3 bétából maradtam ki.remélem ezúttal sikerül.

Your beta application has been submitted.<#nyes>

Úgy látszik az Atari olvassa a fórumokat, mert frissítették a bétánál a VGA listát. Most már van HD4850, GTX470 és GTX480 is. 😊
Danke <#eljen>.Remélem nemcsúszik 1 percetse.Az tuti hogy kettõt rendelek belõle

#3432 Ha bekerülsz minm 1 tonna képet és 2 tonna videót róla <#buck>

somdav95
+ 1 sziget,
+ új autók
+ új játékmenet
+ idõjárás
+ új irányítás

Körülbelül plusz annyi lett volna a mérete mint a játéknak.. Gondolkozz 😊

pxxl
<#phone><#whatever>

All hail the double x!

Fehercsoki
A videók alapján talán nem sokkal másabb,de ha elolvasnád hogy miket raknak még bele akkor rájönnél hogy azért elég sok minden lesz benne,illetve azért teljesen új fizikát/grafikát is kapunk.

A videók alapján nem igazán lesz más mint az 1. Ezt simán kilehetett volna dobni egy DLC-ben is.
Fehercsoki
Ezen a héten bejelentik a hivatalos megjelenési dátumot,szerintem valami a bétáról is mondanak!

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

AlieN911
<#whatever><#szomoru2><#mf2><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

Tényleg, amúgy van már sejtés arról hogy mikor indul a closed beta és hogy mikor döntik el hogy ki kerül be?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Egész pofás lett a topik. Jobb mint volt, és annak is örülök hogy sikerült megcsinálnod hogy ne induljon egybõl a zene, belépésnél (mivel nem akarom feszt hallgatni, mert nem akarom túl hamar megunni ezt a 2 számot).<#worship>
Igaz az ABP-nál muszáj a szûrést tiltanom ezen az oldalon (igaz így az összes SG topiknál tiltja a szûrést), különben nem jön be rendesen.
Én is jelentkeztem a bétára. Igaz nekem kellet hozzá regisztrálnom is mert nem voltam (de hogy mennyit kellet vacakolnom vele pff.).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

pxxl
dujuvannagotu banlist? <#idiota>

All hail the double x!

JohnnyNapalm
tényleg vicces

AlieN911
HÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
BEJUTOTTAM A BÉTÁRA xDDDDDDDDDDD
kaptam mailt xD

na jó nem xD

Egy "bejutottál a betara" üzenetnek jobban örültem volna...
Lehet hogy azt is küldtek, csak elkeveredett útközben. <#idiota>

#3410: Elõször nem pipáltam ki semmit, azt mikor nem engedett továbblépni emiatt, mindent kipipáltam én is.

somdav95
hm, jelentkeztem, remélem sikerül 😊

pxxl
nem fussa :/

All hail the double x!

Muttley
Sült krumplit,
üdítõt nem küldtek mellé? <#idiota>

Just do it :)

Off Topik Update ! - Pixxel jó lett a banner. <#eljen>

Apropó, kaptam egy e-mailt az Ataritól, azthittem hogy a beta -val kapcsolatban értesítenek, erre ez várt... <#idiota>

LOL nincs Szerbia a választható országok között.
Nah akkor majd bejelölöm Hunagry-t. Remélem sikerült bejutnom a betára.

JohnnyNapalm
nekem pedig még X1650-em van, meg is lepõdtem hogy rajta van a listán

akyyy
akinek nincs xboxa és arra kap bétát nekem adhatná😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gduck
"Pre order mechanics also to follow" <#nyes>

Ezek szeint az árára is fény derül 😄

AlieN911
2900XT sincs a listában xD Még jó, hogy elfüstölt... Bejelöltem az utódot..
Meg XBOX360at nyomtam :S bár nincs.. sztem is elfért volna egy "none"..

Dante73
Én itt, most, ígéretet teszek, hogy abban az esetben, ha "nyerek" egy beta kulcsot, pár nap után továbbadom, itt a fórumon valakinek. (ha megoldható) Pár nap alatt úgy is kiderül, mi a helyzet, tetszik, jó-e, bugos-e, kompatibilios-e a gépemmel, stb. Remélem, megoldható lesz!

http://www.freetvmaci.info/

Fehercsoki
Na igen de ott driver szempontjából nem számít,béta szempontjából viszont azért számít milyen a kártya.

MikX
Te elloptad a Lokóm, vagy csak nálam kavarott be valami? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tavaly ilyenkor még HD2900XT-m volt. Most nekem is gondom lenne vele, mert az sincs a listán.