Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor jött ki a régi sima XBOXra mikor kijött az XBOX360... aztán kiadták arra is... aminek nem volt értelme... Ezért nem volt kereslet rá konzolon.
Erre szerintem minmum akkora lesz mint a GTA4-re.<#nemtudom>#nemtudom><#integet2>#integet2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy Subaru-ból sosenemsenem 😊 lesz népautó. A szó klasszikus értelmében nem szép és átlagembernek magas az ára, akár Emil Feritûûû 😊 veszi, akár szürke importbúúúú 😊. Ez az új S14-es Lacetti forma meg pláne gáz. Sok Impis nyargalt át EVO-ra az FHI "okos" kasztniválasztása miatt az utóbbi 2 évben.
Nálunk ha gyors és megbízható autót akarsz, "normális" áron, több dologra is használnád + magyar útminõség, akkor 2 alternatíva van: Imp WRX (STi) és Mitsu EVO. Kész. 😊
Az S2000 Honda 2 személyes + RWD. Anyós nem fér bele, télen meg garázs, ha nem akarsz korizni 😊 A BMW M3 meg azért nem, mert 22 milla + télen az is elrak. Pont egy 10-essel feljebb, mint az STi és az EVO. A Mazda 6 MPS, RX-8, Kókusz RS, alaphelyzetben vicc. A Megane RS már O.K. lenne, ha japánok vagy németek gyártanák és AWD lenne. 😊 Az R35 is már bõven más árszegmens.
Amire célozhattál talán, h az1.-2. kerület felé haladva erõsen sûrûsödik a Sub-koncentráció. 😊 Abban a kerületekben talán, igen. Népautó. 😊
Ja, és minden gyors autót, ahogy mondod 70-80%-ban törnek. A gázt minden hü..e tudja nyomni. 😊 A kevésbé elterjedt típusokat is, csak arról lévén, h kevesebb van belõlük, kevesebbet hallasz.
Just do it :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All hail the double x!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All hail the double x!
De....
NfS sorozat miért nem fogy? warez miatt? Gta4? CoD6?
Nem is tudom hirtelen, melyik játékról olvastam ma, hogy csak 1,5M ment el, PC-n, és ha ez így megy tovább, nem lesz következõ rész. The Witcher ugyan erre a számra BÜSZKE, mert tisztában van van vele, hogy a sok szar konzolport szétverte a PC-s vásárló tábort.
Igen, gond a warez. Én is azt mondom. De azért érdekes, hogy Bioware NEM SÍr, Uborka sír, és az EA többnyire. Meg is lehet nézni a játékaik DÖNTÕ TÖBBSÉGÉT. (Bio termékekrõl EA kussol, és nem sír.... Talán met szabad kezük van?)
A warez hiszti csak fel van fújva, de nagyon. Normális játékot kell csainálni, figyelve az igényekre, és a sírásnak lõttek.
http://www.freetvmaci.info/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Watt? Mondjál már 1 játékot ami jobban fogy PC-n. Mindenhol lesz*rják a PC-t, csak néhány kiadó a konzolra írt játékát átportolja PC-re. THX to warez...
És valószínû nem véletlen, talán azért mert sokkal kevesebb fogy PC-n úgy konkrétan mindenbõl.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
BMW egyátalán nem only EA, Többekközt Graturismo-ban is vannak, plusz még sorolhatnám...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
All hail the double x!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Konzolon eleve szarul fogyott, nem is ismerek konzolost, akinek tetszett volna. Erre SIMS-esítik, és megint konzolra tolják ezerrel? WTF? PC-n fog megint fogyni, erre megint mi vagyunk lesz@rva?
Szerintem kissé át kellene gondolni az üzletpolitikát, és elfelejteni ezt a PC, mint warez-paradicsom közhelyet. Lásd Alan Wake....
Ha emellett a fizika olyan lesz, mint a videókon, (konzol-árkád) lehet PC-n SEM fog fogyni....
Ahogy derülnek ki a dolgok, egyre inkább hajlok a csalódás felé. Még nem tartok ott, azt majd ha kipróbáltam, de aggódok, na.
http://www.freetvmaci.info/
Mindenképp hozzárak még:
+5$ pre-order download (a DVD verzióhoz is!)
+6$ adó
Tehát ~50$ az ára.
Próbáltam megrendelni a letölthetõ verziót, de magyarországról nem fogad el rendelést. Ha meg USA proxyn keresztül próbáltam, akkor a bankkártya cégnek nem tetszett <#circling>#circling>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
MIez 39.90$-? ez valami micsoda?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

De ez járhatna a gamehez, legalábbis remélem hogy legalább fizetõs DLC -ben benne lesz...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha annyira toppon lennél a témában, ezt a 76 -os hszt nem sütötted volna el.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Legyen benne az alapban Saleen S7, Shelby Gt 500kr, Shelby Gt 350, Giugiaro Mustang Concept, Ford Gt hála istennek már +van, és még sorolhatnám az us verdákat ... esetleg a Japánoktól még érdekelne a Supra vagy a Nissan GTR, azt én elleszek 2-3 évig. Ja meg még a BMW M6 jöhet.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
UI: Én tuti az atari.com-ról rendelem. Ott vettem az atari store-ba az elsõ részt is (PC DIGITAL DOWNLOAD)
OFF: Eddig a legtutibb rendelésem a FarCry2 gyûjtõi változat volt. Elõrendeltem, megjelenés elõtti napon délután jött a mail hogy feladták Párizsban (akciós elõrendelés miatt szállítási költség nem volt). Másnap délben a DHL futár itt állt a ház elõtt a "fadobozzal" <#vigyor>#vigyor>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN