Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mail: "Join the Test Drive Unlimited 2 Beta"
Azt hittem, hogy van valami hír, vagy bekerültem, vagy valami.. :S😄
Honda - The Power of Dreams
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Just do it :)
Am elég száni, hogy egy oldalon keresztül "konzol vs. pc" vita van... <#shakehead>#shakehead>
#3523: Az autó fogalma, az óperenciás tengeren túlon kezdõdik ! <#wink>#wink>
#3554 Teccik nadon <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Õ, mutasd már meg, hogy hol... 😛
Mert én eddíg 2 trailert láttam, meg pár képet, amin mind nagyjából ugyanazok az autók voltak, nemtom talán ha 10...
Most vagy nem mutatják meg, vagy abszolút nincsenek még készen az autók.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nagyon várom a játékot ha kijön szerintem megveszem de nem tom mért huzzák ilyen sokáig az idöt már sok kép és video van kisebb hibák látszodnak, de az Atarinak van pár embere és ugy tudom hogy más játékon nem dolgoznak csak ezen ami komolyabb na mind1 kivárom a megjelenést, de remélem hogy nagyot alkotnak az atarisok és nem egy komolytalan játékot adnak ki, bár az eddigi infok alapján jónak tünik a TDU1 is jó volt szerintem.
Ati0021 a sok infot meg köszönöm, hogy igy ide öszegyüjtöted remélem ha kijön talákozunk a szigeten veled és a többiekel a nagy fanokal.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
(Gaben képe)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
All hail the double x!
A játék hamarosan elõjegyezhetõ lesz honlapunkon, várható megjelenés az év
végén valószínû. Azzal kapcsolatban, hogy bármilyen gyûjtõi kiadás lesz-e
Európában, ezen belül Magyarországon, még nem tudunk információval
szolgálni.
Tisztelettel:
CD Galaxis
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ez egy 22-es csapdája... azért vannak PC-re ilyen szar portolások, mert kevesen vesznek játékot, és azért vesznek kevesen, mert szarul portolják a játékokat, és szinte egyátalán nem fejlesztenek csak PC-re.
Plusz ezen felül konzolra egyszerûbb játékot írni, mert adott a hardware.
Boxot ha flashelteted, onnantól nemigen kell felmenned Live-ra, Mert utána mõár egy eredeti játékkal is észreveheti a rendszer, ergo hülyeség, és ha nem mész Live-ra egy csomó játékot nemtudsz rendesen játszani, rohad kevesen vannak ilyenek...
Az meg egy bullshit, hogy ugyanennyien, pont hogy nem. Fõleg PC-n nemis tudod leszûrni, hogy hányan lehetnek, mert mibõl? Max abból, hogy kisebbek az eladások, és valószínû, hogy kb ugyanennyien játszanak PC-n, mint konzolon, csak konzolon 2-3x-osak az eladások, konklúzió?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Azért ezzel erõsen vitatkoznék...
Környezetemben nemigen ismerek ilyet, meg amúgyis max a Boxon lehetséges, de akkor kilõve a Live, mégha eredeti gémmel is mész fel, így nemigen kockáztatják meg, PS3-on meg alapból kilõve az ilyesmi.
PC-n meg tök egyszerû, nemkell szarakodni, így egyértelmû hol a nagyobb az arány...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Am az ÚFÓ Imprezával igen... baj van, nyaka nyúlna meg aki kitalálta...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nekem is hibár írt ki a szonda, mikor kivettük a katalizátort xD
All hail the double x!
All hail the double x!
bár én legszivesen pözsót venék egy evot😄 csak hol lenne rá pénz mág a játékra se nagyon van<#hehe>#hehe> talán 30 év mulva de addigra repülõ autók jönnek
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként, nincs baj a Lacettivel. Aki megveszi, pontosan (meg)tudja, mire jó.
Másra. 😊
A baj a Lacetti formájú Imprezával van.
Szerintem meglepõdnénk, ha felbukkanna a TDU2-ben egy Lacetti... 😊
All hail the double x!
hahh spoilernek sincs kerete 😄 nembaj ígymarad 😛
All hail the double x!