Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Meg magában is eléggé szörnyû egy játék...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
#3859: Ezt olvastad ? 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
All hail the double x!
Honda - The Power of Dreams
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
#3854:

Mert ezek sem mennek át már egy 10centis kövön sem, nemhogy boldoguljanak terepen... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
A másik érdekesség, hogy egy TDU Centralost meghívtak az Eden Gameshez Lyonba, hogy kipróbálja a TDU2-t. Errõl készített egy képet Lee:
Forrás: Twitter

All hail the double x!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
#3833: A francia autó szitkoknak bizony húsba vágó, kézzelfogható indokai vannak.
és hát legyen gyereknap: Száguldás, rendõrök, EVO, kaland és a végére TGV alázás 😊
És ha EVO, akkor... 😊
Just do it :)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amúgy Pixxel, nagyon elemedbe vagy ma kreativitással, bár egész SG-n ez a logóm maradna 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
milyen lenne egy ilyen a játékban Daniel karakterrel együtt. 😊
Vízágyú tuninggal, szigorúan Limited Edition <#idiota>#idiota>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
esetleg charger, mustang, corvette, viper is lehetne ha már elég gyorshajtót kaptunk el 😄
meg hummer barrikádnak 😄DDD