40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
ATi0021 #11267 Miért, mekkora neted van? -
#11266 Jó lesz a játék, csak egytől félek hogy a netem nem bírja el :(( -
Stockbauer33 #11265 Szted a centralosok csak a bétába tesztelhették? -
#11264 Index visszajelzést láttok? Nem igaz hogy a véglegesbe se rakták bele -
Stockbauer33 #11263 Sztem azért rágyúrtak a hangokra is.Vmelyik utóbbi videóban nagyon jó hangja volt a 458-nak. -
Gibor #11262 Csak reméljük hogy azt az egyedi hangot megkapjuk a játékban is, elég sokszor csalódtam sok játékban a hangok miatt. TDU 1 be azt furcsálltam hogy valamelyik autónak tökéletes hangja volt valamelyiknek meg hasonlítani se hasonlított :D -
Stockbauer33 #11261 A Subaru,Lancia ellen én meg eztetet Habár az RS5 büntet a TDU2be.Elég az.A Subaru dupla élvezet.Ahogy kitépi a betont 4kerékkel és persze az az egyedi hang amijönbelőle -
#11260 Ezzzzzzt DLC-be mindeképp tegyék be! Hűűű csak ezzel mennék! -
Stockbauer33 #11259 Jó kis video.Gondolom ezt meg láttad már :D -
#11258 hát az autók elég gázosan néznek ki.
Amekkora szenzáció volt az első rész grafikája ez akkora égés ilyen téren.
Bár ha a fizika jó lesz akkor megbocsátható ez a dolog:) -
Szabi1991 #11257 kb 3 hónapig állt egy bécsi autókereskedésben a Zonda, mellette a sárga Koenigsegg :p -
Gibor #11256 Ezt nem tudom hol hallottad meg ha igazis akkor mióta nincs meg, mert már nemis tudom tavaj nyár környékén asszem láttam paganival mászkálni. -
Neoncsoves #11255 nem tudom pontosan milyen autói vannak még, de egy ideje nem láttam furikázni a városban. legutoljára talán egy lamborghinivel láttam -
Szabi1991 #11254 van egy rakat új vidi, inkább azokat linkeld, ne azt ami már volt :D
-
#11253 Hűha! Elég lassú voltam a linkeléssel.Bocsi! -
-
Szabi1991 #11251 gondolom ezért nincs már meg neki se az Enzo, se a Koenigsegg, a 2 Zonda, a Bugatti és a többi ritkaság.. ;-)
(bár halottam olyan pletykákat hogy vett egy új Spyker-t így már van egy régi és egy új C8asa is :) -
Neoncsoves #11250 Báder bácsi olajkútjai jól tejelnek igen :D -
Szabi1991 #11249 kormányos vidi
-
#11248 ajaj.. :)
O.K. -
Gibor #11247 Igen tudom mit jelent. De jólenne ha te meg megértenéd hogy nincs lekorlátozva Mo-ra, mert NÉPautó nem Magyarországiautó.... És tulajdonképpen nem a megfelelő helyen kell járni hogy láthasd ezeket az autókat, csupán kikell nyitni a szemed :) -
#11246 De szép ez a Subaru!
A Subaruba rengeteg kilométert fogok betenni, mert ez a kedvenc verdám! -
#11245 meg Mitsu EVO, BMW M3, Audi S8, BMW X7, Volvo S80 is van sok a megfelelő helyeken ;)
tudod-e Te-e mit-e jelent-e a szó-e: "népautó"-e? -
Gibor #11244 Dunaújvárosba énis láttam már elég sokmindent, van ott egy kedves uriember ki szeret vásárolni, bár ő imprezát nem vesz mivel általába csak V12 es autói vannak :) De tény hogy énis láttam már Imprezát ott. -
Neoncsoves #11243 itt Dunaújvárosban is láttam már 1 vagy 2-t... pedig nem éppen egy gazdag város :)
amúgy majd ha megjelent a játék akkor valami klubba behívhatnátok:) -
DAntetu #11242 Hali,
arról tudtok valamit hogy a kocsik ami az előrendeléss által megkapunk, azt megkapjuk elején vhogy, vagy csak annyi hogy majd a bótba meglehet vennünk? nem mindegy a 2... -
Gibor #11241 Seholsem említetted hogy csak Mo-ról lenne szó :) És hogy te magadban mit gondolsz az más :) Amúgy Mo-n is van elég sok Impreza. -
Stockbauer33 #11240 Az a baj(aminembaj) hogy a PH-s fiuk közül minimum 25-30-an rendelnek a Galaxistól.Tőlünk(sgtől) is kb.A Veyronra hajaznak sokan igaz a játékban benne lesz (nem a SS)1,6 millioért.Az 576-ról meg annyit hogy a személyes rendelés jobb sztem.Legalább is a NFSHP-t mikor rendeltem ott vigyázállásvolt :D.Mingyá volt sima meg LE verzió is.De én is bebiztosítom magam ezért rendelek a Galaxistól meg az 576-tól is.
#11232 Na akkor tecsinálod a klubbot :D(Speed Junkie's HUN) -
#11239 mert én csak Mo-ról beszéltem.. :) -
Neoncsoves #11238 örömmel hallom :) -
#11237 Ez nem probléma a játéknak. A bétában is a módosított marticákat láttam, pedig az én gépemen nem volt semmi se módosítva -
Stockbauer33 #11236 -
Neoncsoves #11235 akkor jó. lehet hogy régebben még újkeletű dolog volt nekik ez az online shop :) -
#11234 A TDU 1-em tőlük van. Semmi gond nem volt a rendeléssel. Gyorsak, pontosak, korrektek voltak. -
Neoncsoves #11233 saját festést lehet majd csinálni autóra? vagy lesznek előre elkészítettek?
ha nem lesz akkor igazából nem értem... pár megás/kilobájtos képet nem hiszem hogy nehéz lenne másoknak "letölteni" ingame szerveren keresztül. egyszer töltené le, aztán tárolná... nem hiszem hogy nehéz lenne megcsinálni (akár peer to peer alapon) -
#11232 Nem rossz, nem rossz, de nekem Ford Shelby GT500 lesz a bónusz
UI: elméletileg 31.-én éjfélkor jön a letöltési link és a kulcs Persze elindítani úgyse lehet előbb... -
Gibor #11231 Mert a népautó Magyarországra terjed ki csak :) -
Neoncsoves #11230 egyszer rendeltem PCDome-tól, 2 hetet vártam a rendelésre. de te tudod (igaz, 2-3 éve volt ez) -
jokerdes #11229 Új trailer:
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-car-test-drive/709591 -
#11228 hééééjj :)
tuggggggggyátok mi a népautó?
A Buzuki Swift, meg a Kopel Astra, Pöcsó 206, 307, Totoya Yais stb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy ti is a II.kerületben laktok..