Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Octavia powaaaa<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

lambo rendõrautót :-)

az hogy sündörködni is lehessen meg túl szép lenne 😄

Nour Polloni elárulta az IncGamers.com-nak, hogy soron következõ versenyjátékukban, a Test Drive Unlimited 2-ben lesz rendõrös játékmód.

Pollonit kérdezve annyit mondott, hogy lesz "jogsértés mérõsáv" a HUDon, és "valami nagyon különleges a rendõrös móddal kapcsolatban".

Tovább faggatva, hogy mi van, ha lerázzuk a rend õreit vagy akár versenyeztük velük, csak annyit mondott: "Lesz rendõrökkel kapcsolatos játékmód így ... igen." ( eredetileg "yeah" van írva az angol forrásban igen résznél - Ati )

forrás: incgamers.com

Anno 3éve asszem még énis gurultam vele....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Falkon
Nem olyan régen valamelyik topikban láttam! Én is sokat mentem vele.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

somdav95
eltûnt rég

JohnnyNapalm
sokat játszottam vele, de az az idõszak óta nem láttam

milk4
Gagyenkov-ról tud valaki valamit?Õ volt az elsõ magyar akivel elõször krúzoltam😊 És szerintem õ egy igazi TDU veterán😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

<#idiota>

UI: Köszííí a logót, hogy betetted =)<#eljen> Jó a visszaszámláló a banner felett, lehet már rég kint van, de én csak most vettem észre xD

LeWyTy
LOL... cillagbillag<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

És azt nem lehet +oldani, hogy az idõ visszakerüljön a privát mellé, az award meg az idõ helyére ? Szerintem sokkal jobban nézne ki. És lehetne több award kategória. Habár az utóbbira több ember véleménye is kéne.

Köszi szépen, most már beugrott, régi kedvenc😊<#vigyor2><#hehe>

kibeee
Üdv.!

TDU-ban anno , itt játszottam kibeee , mrk, ezek voltak talán nickeim, sokat vártam hogy ,
kijöjjön a várhato TDU2 - betára szintént regeltem várom a betát , illetve csatlakoznék , ha lehet a TDU1,
hez , ha volna krúz jönnék , kell friend list re ember is mint régen , de a várhato beta csapathoz is szivesen !

😛PPP

pxxl
<#eljen><#hehe><#taps>

pontosabban nem a refrén, hanem 1:25-nél van

All hail the double x!

Refrén....

OFF:
Pixxel egy személyes kérdés!
Az alsó idézeted miért ismerõs nekem?
Nem tudod megmondani, hogy honnan való?

ON:

pxxl
#3780, #3799, #3801 <#eljen>

#3775: tied is bennt van 😊

All hail the double x!

Köszi a logót <#worship>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Jamirofan89
No pixxel akkor ezt szeretném logonak,ha lehetséges.<#vigyor4> Elõre is köszi!

Nekem olyan mind1 milyen autók lesznek benne, csak jöjjön már ki!!<#rinya>

Ha nem probléma és lesz idõd akkor én kérnék szépen egy Dodge (Challanger), vagy egy Maseratti logo-t 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fehercsoki
Ami az illeti elég sok autó van ami elférne a garázsban😊

Muttley
Impreza 22B mellé egy Alpunci M1 simán befér a garázsba. :-)

Just do it :)

gduck
Próba.... Nezsatív 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ahelyett hogy postolnál feljöhetnél msn re 😄DDDDDD kellene egy kis help.

pxxl
nah. új award script fut (thx cSuwwi <#worship>), ami usernév alapján osztja a dolgokat. ha valakinek nincs meg a logója, az jelezze (szolídan) mert lehet h nincs benne rendesen a userneve a listában 😊

All hail the double x!

Olyan nincs, buktad a nyaralást.

LeWyTy
a 4.-t<#nemtudom>

Akk pucsíccsá ! Melyik lábamat lendítsem ? <#alien>

LeWyTy

Arról is volt már szó, hogy lesznek ingyenes, és fizetõs dlc -k. Valószínüleg a 2-3 autót, néhány ruhát, esetleg egyéb játékelemet tartalmazó dlc -k ingyenesek lesznek, a nagyobb méretû 40-50 autót, esetleg új szigetet tartalmazó dlc -k meg fizetõsek.

milk4
De,itt szerintem most az a kérdés,hogy a DLC-t azt ingyen fogjuk kapni vagy fizetni kell majd érte?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Volt szó róla hogy olyan autókra, vagy tuning elemekre, amelyekre nagy igény van, azokat dlc formájában majd megkapjuk ... ez esetben nem sok szükség van a modolásra...

Amúgy egyet értek ! <#eljen>

Fehercsoki
Úgylegyen😊

[HUN]FaTaL
"és jól lehessen modolni"

Remélem, hogy egyáltalán nem lehet majd moddolni, az baszta szét az elsõ részt is. A hangokat lehessen cserélni aztán kész.

http://goo.gl/gd6Zi5

Muttley
Ez így van. 😊
Olyan autót rakunk be, amilyet csak akarunk - a 22B, EVO X, NSX, GT500 kivételével (me'ezek mind benne lesznek az alapTDU2ben) <#alien>

Just do it :)

Jamirofan89
Ne legyetek már gyerekesek.Felesleges azon vitázni,hogy melyik kocsi illik vagy nem illik a játékba.Abban kéne reménykedni,hogy jó legyen a fizika,élethû legyen az autók hangja és jól lehessen modolni.Ha ezek megvannak olyan autót rakhatnánk majd a játékba amilyet csak akarunk.

Fehercsoki
Van még bõven hardverkerbe😊De gondolom máshol is.

LeWyTy
Nem beszól! 1-2 hét és úgy is veszek egyet<#hehe>

Törölt felhasználó
<#wink> Jól van persze ráér, nem is parancsba adtam. Am ma én se aludtam, a hétvégi meccsen kificamodott a vállam és ha nem iszok lefekvés elõtt meg fél liter töményt LEGALÁBB, akkor nem tudok elaludni a fájdalomtól😄 Viszont jó hír magamnak, hogy havernak ma van szülinapja, szóval lesz lehetõségem fájdalomcsillapítós alvásra😄

De ha már a logóról beszélünk, majd az R34-es a jobb oldalra rakd már, nehogy összekeverjenek nysky-al<#hehe><#worship>
pxxl
ha van hozzá kedvem erõm, akkor megcsinálom, de ma nem. picúr egész éjjel forgolódott meg nyûgös volt, szal aludtunk vagy 3 órát...örülök ha hazaérek egyben 😄

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Ááááááhhh értem, azt hittem ez ilyen kapcsolható funkció vagy valami😊
Fehercsoki
Magadnak kell megcsinálni,vagy vársz amíg jó kedve lesz valakinek aki meg tudja csinálni😄

Törölt felhasználó
Lassan csinálhatnál nekem is egy R34-es es logót ide<#beka3><#smile>

(Köfi<#zavart1>Peace)
Magyarul most kéne befejezni mi? 😄

pxxl
lassan be kéne fejezni ezt a vitát 😊

All hail the double x!

Fehercsoki
Mindenbõl sok van😊 Kivéve persze azokból a márkákból ami eleve csak drága autókat csinál.(mint pl. a ferrari)

AlieN911
Te milyen alapon "olcsó szarozod" le a Hondákat? Elárulnád nekem? Azért "olcsó szar" mert sok van belõle? Ennyi erõvel a BMW,Merc,Audi k is szarok, mert azokból is sok van? (mellesleg igen...xD)
Neked milyen kocsid van? Hány éves vagy? Mi alapján szarozod le a kocsikat?? Tapasztalat, vagy mi?
Megválogathatnád a szavaidat! Senki se szarozott le semmilyen kocsit, csak annyi történt, hogy ki szerint mi nem kell a játékba. Mellesleg sztem elfér minden kocsi, de írtam is már.

Honda - The Power of Dreams

pxxl
szuszá bizony 😊

All hail the double x!

AlieN911
601Spooooooort xDD

N de nem OFFoljunk.

Elfér minden gép ebbe a játékba. JAPAN, us, german, italy ésatöbbi... Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki csak ez vagy csak azzal ment volna... A maga nemében mindegyik kocsi jó. Ennyiiiiii <#wave>

Én speciel nem vagyok oda annyira az izomautókért, de sokat mentem G-s kocsikkal, tök jó volt.
Szóval:
FÖLDI HALANDÓK BÉKE SZÁLLJON REÁTOK.

Joccakát.

Honda - The Power of Dreams