Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
az hogy sündörködni is lehessen meg túl szép lenne 😄
Pollonit kérdezve annyit mondott, hogy lesz "jogsértés mérõsáv" a HUDon, és "valami nagyon különleges a rendõrös móddal kapcsolatban".
Tovább faggatva, hogy mi van, ha lerázzuk a rend õreit vagy akár versenyeztük velük, csak annyit mondott: "Lesz rendõrökkel kapcsolatos játékmód így ... igen." ( eredetileg "yeah" van írva az angol forrásban igen résznél - Ati )
forrás: incgamers.com
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
UI: Köszííí a logót, hogy betetted =)<#eljen>#eljen> Jó a visszaszámláló a banner felett, lehet már rég kint van, de én csak most vettem észre xD
<#banplz>#banplz>?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU-ban anno , itt játszottam
kijöjjön a várhato TDU2 - betára szintént regeltem várom a betát , illetve csatlakoznék , ha lehet a TDU1,
hez , ha volna krúz jönnék , kell friend list re ember is mint régen , de a várhato beta csapathoz is szivesen !
😛PPP
pontosabban nem a refrén, hanem 1:25-nél van
All hail the double x!
Pixxel egy személyes kérdés!
Az alsó idézeted miért ismerõs nekem?
Nem tudod megmondani, hogy honnan való?
ON:
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
All hail the double x!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amúgy egyet értek ! <#eljen>#eljen>
Remélem, hogy egyáltalán nem lehet majd moddolni, az baszta szét az elsõ részt is. A hangokat lehessen cserélni aztán kész.
http://goo.gl/gd6Zi5
Olyan autót rakunk be, amilyet csak akarunk - a 22B, EVO X, NSX, GT500 kivételével (me'ezek mind benne lesznek az alapTDU2ben) <#alien>#alien>
Just do it :)
De ha már a logóról beszélünk, majd az R34-es a jobb oldalra rakd már, nehogy összekeverjenek nysky-al<#hehe>#hehe><#worship>#worship>
All hail the double x!
(Köfi<#zavart1>#zavart1>Peace)
Neked milyen kocsid van? Hány éves vagy? Mi alapján szarozod le a kocsikat?? Tapasztalat, vagy mi?
Megválogathatnád a szavaidat! Senki se szarozott le semmilyen kocsit, csak annyi történt, hogy ki szerint mi nem kell a játékba. Mellesleg sztem elfér minden kocsi, de írtam is már.
Honda - The Power of Dreams
N de nem OFFoljunk.
Elfér minden gép ebbe a játékba. JAPAN, us, german, italy ésatöbbi... Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki csak ez vagy csak azzal ment volna... A maga nemében mindegyik kocsi jó. Ennyiiiiii <#wave>#wave>
Én speciel nem vagyok oda annyira az izomautókért, de sokat mentem G-s kocsikkal, tök jó volt.
Szóval:
FÖLDI HALANDÓK BÉKE SZÁLLJON REÁTOK.
Joccakát.
Honda - The Power of Dreams