Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ha nem javitottak, akkor a golf egy fos, de csak azért mert elbarmolták, olyan, mintha hátsókerekes lenne. Sokan panaszkodtak az alfa brerara is a kezdetekben. Nem tudom azóta mennyire nyúltak bele, nem mentem evvel a két roncsteleppel. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!

Most ismerkedem a játék online részével, ebben szeretnék segítséget kérni:

Csatlakoztam egy klubhoz, amely magyar nemzetiségû, viszont a rajtam kívül ott lévõ két játékost nem láttam még online állapotban. Azt meg tudom állapítani valahonnan, hogy õk mikor voltak utoljára aktívak?

Esetleg van-e egy olyan klub, ahova befogadnátok?
tomsolo
Hot Rod <#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Jóvanjóvan ne egyémámeg 😄.A kettõ üti1mást aztán kiollóztam.

Hülyénhaltamvna+ ha ezt #36791 nemirodle 😄 Njugotab srácvadj te Grabo <#wave>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Roger6
Síugrást is hülyeségnek tartom, de felõlem az csinálja aki akarja. Nem tudom mit nem értesz ezen Stock bá. <#ticking> Tehát maga az esemény egy ökörség, de felõlem bárki (személy) csinálhatja. Így teccik érteni?<#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mely autók a legnehezebben vezethetõek(Eddig Viper, Gumpert és Stratost találtam)?

Project D|Rare Car Collector|

#36784 Hát ezt elég lúzer dolognak tartom. #36788 Felõlem mindenki azt csinál, amit akar. <#fejvakaras>

#36787 nem azért kaszinózok, hogy megvegyem az xy kocsit, és én legyek a játék királya.... Nemleszel

#36732 feleslegesen szóltálbele padavan mert egy meddõ vita volt ez.Hamar annyiba is maradt.Egy olyan embernek írtál az atival 1üt aki önzetlenül segít mindenkinek.Nemcsak ebben a fórumban.Prohardveren ugyan úgy <#eljen>.Az Ati csökönyös faszsága már ismert és ez a vita visszanyúl az TDU1 hg szavazásig.Tipikus tyúkper <#nyes>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Roger6
Szerintem mindkettõ csalás kategóriába tartozik. Persze ez saját vélemény. Felõlem mindenki azt csinál, amit akar. Mondjuk számomra érthetetlen, hogy miért nem a szerver tárolja ezeket az információkat, úgy azért ki lehetne az ilyeneket küszöbölni mint ahogy ezt sok online játéknál teszik.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nem azért kaszinózok, hogy megvegyem az xy kocsit, és én legyek a játék királya... nem tervezek hatalmas multi karriert... csak haverokkal..

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Én a CRC-vel csináltam nagyjából ugyan ezt.
Feltöltés elõtt csináltam mentést. Versenyt feltöltöttem 1 milliós téttel (3x). Mentés vissza és másnap, ha nem döntötte meg senki a verseny rekordját, akkor visszakaptam a feltöltött pénzt. Így megvolt a napi 3 millió.
Ekkorra már a versenyekkel készen voltam. A 20.000-es versenyt, pár millió összeszedésével meguntam csak úgy, mint a pókerezést. Hekkelni nem akartam így maradt a CRC.

Szabi
de egy fokkal még mindig jobb mintha lenyomna egy billentyût és lenne 999.999.999 pénze..

"Nulla tenaci invia est via"

Roger6
Hát ezt elég lúzer dolognak tartom.

GerY5
A kaszinó a lusták, meg a türelmetlenek kincsesbányája...

Ennek eredménye a mindenfelé rohangáló, 50-60-as szint fölötti lúzer, akik sokszor képtelenek elvezetni egy A2-es verdát is fullassist nélkül, nemhogy egy Cinkét vagy Bugát (billel játszók egy másik kategória). Ha 70 fölöttibe botlasz, jó eséllyel elvered instantban, ha kicsit is konyítasz a vezetéshez...
Szóval tekerjétek fel a tétet $50k-ra, aztán adjatok nekik! <#vigyor1>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

SylarHun
Már elõre bocsánatot kérek ezért amit most írok. BOCSÁNAT!

Szóval. Ez nem egy autóversenyzõs játék?
Véleményem szerint a pénzt nem a kaszinózással kellene összeberhelni, hanem a versenyzéssel.
Kaszinóba menjen az akinek már milliói vannak és nem tud már mit kezdeni magával a versenyek alatt.

Ha valaki nem versenyzi végig a játékot nem is fog megkapni minden üzletet, boltot TUNINGOT.

Sima versenyzéssel nagyon jó pénzt lehet nyerni, pontosan annyit, hogy mindig az aktuális versenyhez kellõ autót meglehessen venni, meg még amelyiket szeretnéd a szinteden.

Én mindent megvettem amit akartam, sõt még többet is.

óóó, köszi 😊

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Szabi
bemész a kaszinóba, leteszed tálcára a játékot, C:\Users\-neved-\Documents\Eden Games\Test Drive Unlimited 2\savegame\-neved- , csinálsz egy biztonsági másolatot (pl becsomagolod), vissza játékba, be ruletterembe, rulettel játszadozol, ha nyersz örülsz (új biztonsági másolatot csinálsz), ha nem, tálca, biztonsági mentés visszaállítás (kibontás) , játék újraindít (több profilnál másik profilt betöltesz, majd visszatöltöd a rendest, így valamivel gyorsabb)

lényegében ez csalás, de nem tudnak ellene mit tenni és nem is akarnak 😄

de a milliosig el is kell jutni.. tudom, vannak ezek a dlc cuccok is..

SylarHun
A nagy versenyek nagyon jól fizetnek!
Van olyan aminek a végén az elsõ helyért 5.000.000 IGC a jutalom, de van 3.000.000 igc-s is stb.
Ja és akkor még vannak olyan versenyek, amik kb 2 percig tartanak és fizetnek 20.000 igc-t. Elég gyorsan összelehet kapkodni szép kis summát.

AndrewStohl néven megtalál aki akar😊

én csak videot láttam, de abból nem értettem meg, hogy mit

Szabi
rulettel lehet trükközni

(ha lenne valami bug a kaszinóba, ahonnan könnyen visszaszerezhetem a pénzem, akkor kezdenék, de lusta vagyok újra.. 😊 profil névváltásra ezek szerint nincs lehetõség? google fleg atari forumos linkeket dob ki, amik nem mennek, játékban a profile editor meg semmit nem csinál..

ja ls köszi a segítséget

kezdenék, de kb. 3 milla igc-m van ebben.. mármint nem pénz, hanem cuccok

Szabi
és kezdjen egy új profilt is más néven..

SylarHun
Kowa itt a megoldás a hibádra! Nekem is ugyan ez volt. Itt kaptam rá választ az egyik kollégától.

Némi saját hozzáfûzni valóm is van.

"- töröld a "UpLauncher.localdb" fájlt
-az "Euro\Shaders" mappa tartalmát helyezd át valahova máshova (kb. 16MB, lényeg, hogy ne maradjon a helyén, és a játék úgy érzékelje, hogy eltûnt)
- indítsd el az UpLauncher-t.
Csekkolás után elvileg újra letölti a Shader mappa tartalmát, remélhetõleg ezután már hibátlanul."

De mégsem.
Máskülönben nem másolja vissza az összes fájlt a 16mb ból, csak 2,5mb megy vissza és úgy nem indul a játék, ezért a hiányzó fájlokat vissza kell másolni a régiek közül.

Eredeti ugye? akk nem kéne.

na túl lépve a nevem okozta sokkon, egy kérdésem lenne..

miért van az, hogy újra húztam a játékot, azóta rózsaszín nyomot hagy ha fékezek, ugratok, stb..

GerY5
Nem is érzem szükségét, de a nick sokat elárul.

#36766: Szerintem ezt Szabi is tudta, azért "negatív". Legalábbis remélem...

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

de az én vagyok😊

Köszi, mostmár addig eljut, hogy Invalid nickname, persze hogy invalid mikor nem engedi beírni a krva alsóvonalat..

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Szabi
negativ

nem tudod a történetét asszem

GerY5
Mondjuk egy ilyen nick is megérne egy permbant....

Egy másik NFS bajnok 😄D

Szabi, jelöld be pls devellistekurva nevû felhasználót

Valamelyik nap engem sem engedett be.
Utána nézem, hogy a felhasználónév helyett már az e-mail címet kell beírni.

Vicces, még régebben regeltem egy nicket amiben van alsóvonal (_) és most nem engedi még beírni sem, így nem is tudok belépni, új emait meg nem fogok emiatt csinálni, úgy látszik ez egy égi jel..

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Itt a gépállatom. 😄DD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi
a végén még kiderül hogy valósághû a fizika játékban 😄D

aronka98

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

Hát ezaz 😄 Akkor megcsinálom a bombákat és utána majd megkeresem a Stratost.

Szabi
de most online vagy 😄

Azt tudom, de amikor még nem voltam, szépen mondva, online, akkor megtaláltam õket, ott ahol voltak.. :/

Ztech
mindet verseny után adja be konkrétan aranyszínû bombás cucc és a térképen ilyen radar szerûség is van ahhoz meg a charger hez azokat a legegyszerûbb megtalálni
Szabi
pedig elméletileg mindenkinek ugyanott kéne legyen, tehát a videó nem hazudik 😄

Stratos roncsokat hol találom?
Mert a videókban mind hazudnak, csak hármat találtam meg azok alapján.

gduck
Akkor is az én farkam a nagyobb! <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

GerY5
Ennyi? <#szomoru1>