40335
  • Stockbauer33 #37473
    ma is
  • GerY5
    Előre is köszi.

Hol is tartottunk...? Ja igen:

Itt ott még optimalizálok a mesh-en, bár sok poligont már nem dobhatok el, de így is alatta járok poligonszámban egy Forza Vistá-s felninek, úgyhogy mindeki bátran használhatja majd.

Rilíz várhatóan a hétvégén, 3-4 színben, azonkon belül 4 kivitelben, esetleg bónuszként egy piros audis. Ha valaki más színben is szívesen látná, dobjon egy pontos színkódot, vagy mintát képen.

Letöltőlinkek majd tduc fórumon...
  • tomsolo
    Innentől törlök minden fröcsögést szal felesleges is lesz folytatni...

Légy szíves játszatok inkább vagy találjatok más elfoglaltságot.
  • PYLLANGO
    Kíváncsi vagyok hány ilyen seggnyaló lesz még itt, aki csak azért fog rám írni hogy itt jól benyalja magát. Mert, hogy téged is sokat láttalak kommentelni erre felé. Fogalmad sincs ember mit véleményeztem, mert ha olvastál volna, akkor nem írnád a hülyeséged. Saját maga dőlt a dugába itt most az aki véleményezve volt a szövegmódosítgatásaiért stb. Amúgy pedig nem én vagyok a hülyékre kíváncsi hanem ők voltak rám. Csak én teszek rájuk. Mint látod nem óhajtok be sem mutatkozni nekik és neked sem. Egyébiránt ötödik osztályban már buktatnak, ha ennyire nem megy a szövegértés. Javaslom, hogy olvass egy kicsit többet, mint faszolj. Néha nem árt, ha az agyad használod és nem azt.
  • aronka98
    Nemigazán értelek téged te ember, ha már itt mindenkinek a f@&sza kivan veled, akkor mért nem húzol el innen. Ráadásul ahogy hallom a többieket nem érdekli a véleményed. Akkor mi a probléma?
    #37450 "Nem szokásom lealacsonyodni a szintedre ezért most sem teszem, mert látom te szegény, hogy vízummal jöttél a tanyáról!" Szerintem te már lejjebb alacsonyodtál mert ha igazad lenne hogy "nem szokásod" akkor már itt se volnál...
  • Stockbauer33 #37468
    " Néha hagy6nád h nem írsz vissza v nem reagálsz elkerülve egy nagyobb vitát.Nem? "

??????????? Inkább egy ilyen piti helyzet legyen a teszt, és ha még más is tanul belőle akkor már megérte. ???????????

A semmit mondó megmagyarázásokra értettem.Ezzel van a gond.Megmagyarázod a semmit.

De vhogy még is jól csinálod mert nemlátom itt a nicked.

Ma szó szerint leesett az állam mikor elolvastam ezt
  • 0Diaz0
    Még azse..
  • PYLLANGO
    ...
  • [HUN]FaTaL
    Igazság szerint teljesen leszarom, egy ostoba troll vagy, semmi több. :)
  • PYLLANGO
    Aki kíváncsi, hamar megöregszik. És hülyén is hal meg mint te.
  • Interstate 95
    Veled ellentétben én gyakorlok önkritikát, és ahelyett hogy velem foglalkoznál ezt megtehetnéd te is. A nekem szánt tükör ebben segítségedre lehet. Az meg a másik, hogy akárhány vitámat vissza lehet olvasni mindegyik úgy alakult ki hogy akik engem nem preferálnak kötözködnek, én meg ugrottam. Nos nekem ez utóbbi amin változtatnom kell, az én szemszögemből neked meg mondjuk nem kötözködni, de ez utóbbit te úgy is jobban látod. Peace.
  • [HUN]FaTaL
    Az első részéhez a kommentnek: Az is lehet, hogy azóta már takarítva lett a topic, illetve nem igazán figyeltem most a változásokat (szerkesztgetéseket).
  • [HUN]FaTaL
    Én is kiváncsi lennék, hogy ki a faszom vagy?:D

Mert amúgy egyik hsz-ben sem látok semmi sértőt, inkább poénkodást a játékról.

#37451: Feltételezem, hogy rám célzol (legalábbis a korábbiak alapján), de megnyugodhatsz, nincs alregem. :) (Ha mégsem, akkor ezt a részét a hsz-nek tekintsd semmisnek)
  • GerY5
    Az a baj veled, hogy a legutolsó utáni, lezárásnak szánt hozzászólásodban mindig aljasul odaböksz még egyet újra meg újra, sokszor egyszerre több embernek is. Ehhez nem kell semmilyen élet iskoláját végigjárni, ez a fajta aljasság születési adottságod...
    De hogy a felismerésben segítsek: küldjek egy tükröt Karácsonyra?

Részemről ennyi, neked meg tényleg jó utat!
  • Interstate 95
    Nekem még be kell járni az élet iskolájának ezen részét, és most a fórumtól eltekintve, hogy felismerjem már a legelején hogy ki a féreg ember, kivel érdemes szóba állni, kivel nem. Addig is ha már beestem egy gödörbe inkább kimászok, legközelebb majd nem lépek ugyan oda. Inkább egy ilyen piti helyzet legyen a teszt, és ha még más is tanul belőle akkor már megérte.
  • Stockbauer33 #37458
    Olyan már nem is lesz többet.Tiszteletben tartom kivagy és hálás vagyok azért amit tettél h jobb legyen ez a több sebből vérző játék.

#37456 Néha hagy6nád h nem írsz vissza v nem reagálsz elkerülve egy nagyobb vitát.Nem?
  • GerY5
    Szánalom...
  • Interstate 95
    Oké akkor tisztázzuk.

Szoktam hozzászólást módosítani, többek közt helyesírási hibát javítok, ha nem tetszik a hozzászólás külalakja, esetleg máshogy akarom megfogalmazni ugyan azt akkor hozzárakok szavakat / elveszek szavakat, meg ilyen apróságok. Lényeg, hogy a hozzászólás értelmét semmilyen esetben se változtatom, és a változtatást megpróbálom minél hamarabb megejteni hogy ne legyen ebből probléma.

Most hogy egy értelmes vitában (mint kommunikációs forma) valakinek nem érdeke érvelni, beszélgetni, hanem egyre inkább elterelni a kommunikációt más irányba, lesüllyeszteni a hangulatot, majd végül bekötözködni arról én nem tehetek. Az egyetlen, és egyben nevetséges példa arra hogy én hozzászólást szerkesztek, (kifejtettem egy szót, mekkora köcsög vagyok) íme. Végül is érv híján kellenek az ilyen trükkök, hogy a másikat lemossuk a padlóról, csak azt nem értem hogy a kedves mysterion ezzel kinek és mit akart bizonyítani. No comment.
  • allock #37455
    attól még figyelemmel követheti a topikot, hogy nem ír bele :)
  • tomsolo
    Ehh... ilyenekre sincs semmi szükség itt.

Nem vágom azt se miért nem tudtok békében meglenni egymással itt, ennyit nem ér - biztosan - se ez a játék se bármi más. Azt még megértem hogy néha elgurul a gyógyszer - pl. Stockbauerrel én is veszekedtem egyet - aztán azóta se.
  • GerY5
  • tomsolo
    Pl. klubtársad volt míg ki nem tette a szűrödet. ;)
  • Interstate 95
    Én pontosan tudom hogy ki ő, de inkább nem feszegetném itt a témát mert hatalmas balhé lenne belőle.

#37444: Fogalmam sincs hogy milyen hozzászólás módosításról beszél, de úgy általában arról se hogy miről beszél, én nem módosítottam semmit, lehet hogy a mysterion múltkori trollkodása tett rá ilyen benyomást. Nem rég jöttem haza németből, a következő utamat tervezgetem, valószínűleg most az a legfőbb elfoglaltságom hogy ily módon boldogítsam a népet az sg -n. Meg úgy általában is.

Ám elárulnád hogy kik azok a sokan mások ? A mysterion múltkori nevetséges műsorán kívül másról nem tudok.
  • PYLLANGO
    Kedves dupla nullás. Nem szokásom lealacsonyodni a szintedre ezért most sem teszem, mert látom te szegény, hogy vízummal jöttél a tanyáról! Eke, kapa a szádból így tökéletes a beugród. Azt gondolom, bárki elmondhatja a gondolatait, így én is. Te persze a "faszoddal".Na látod ez nem érdekel senkit. Azzal szórakoztasd te magad. Ha nem érdekel, valami ne válaszolj, rá mert akkor úgy tűnhet, mintha még is érdekelne, bár inkább téged Neeee kérlek, mert te túl zseni vagy ehhez, hatalmas IQ szinttel mint láthatjuk.
    PYLLPYLL
  • Stockbauer33 #37449
    Nemérgelődj padavan.Gyere este gurulni inkább

Kép1

Kép2

Kép3

Kapott tőlem ő is egy első helyet :)
  • 0Diaz0
    Hadd érdeklődjek már egy kicsit... ki a f#&@szom vagy te?!
    Csak mert soha nemláttalak még ebben a topikban.. bejössz elmondod a véleményedet.. és ki kiváncsi rá? Senki :)
    Mindenki olyan amilyen.... ha tetszik tetszik,ha nem akkor előtted a nyitott ajtó :)
  • lybrahu
    Hali Johnny!
    Sajnos a TDU 1 érzés már elmúlt...
    A 2. rész számomra nem hozta el azt a varázst ami az elsőre jellemző volt!
    Pedig mennyi lehetőség volt benne?!
    Egyszerűen nincs kedvem vele játszani...sajnálom a dolgot, hisz nagyon sok vidám órát töltöttünk el vele és remek kis csapat verbuválódott össze! Ez van!
  • PYLLANGO
    Nem látóknak a szemüveg néha nagy segítség.
    És bocs de „kívántak” volna rész célzottan másnak szólt. A jókívánságot természetesen köszönöm, persze szintén csak így utólag.
  • icetihi
    Lemaradtam a módosításról, így sajnos nem látom át a dolgot, viszont neked Boldog Mikulást így utólag
  • tomsolo
    Nem nagyon vágom miről van szó konkrétan - csak sejtem, mivel nem nehéz - ellenben Bronx/Ford/Interstate 95-re már sokan mások is panaszkodtak hasonló ügyekben, szóval akkor itt jelezném, hogy a VIP-eknek biztosított hsz módosítás lehetőség nem arra szolgál, hogy felbasszuk vele a másik agyát majd eltakarítsuk a nyomokat - vhol ritka undorítóan patkány dolog ez - és ha valakiből túl gyakran folyik ki ide az epe az ne VIP-re költse a pénzét és a módosítgatásokra az idejét hanem járjon el inkább mentális tanácsadásra vagy húzzon el a gecibe.
  • PYLLANGO
    Öröm ide benézni! Megint egy húzd, meg ereszd meg.
    Fő a jóindulat emberek!
    Én kissé gusztustalannak tartom, ha valaki a következő beírásoknak megfelelően folyamatosan módosítgatja a hozzászólásait, ez olyan kissé hányingeres. Szerinted nem Inter?!! Már csak azért is, mert ez egyre többször elő fordul és nálam is volt már ilyen.
    Nem tudom törlöd-e ezt a hozzászólásod, de elég jól olvasható, hogy ki kit irigyel. Amúgy pedig ha egyesek / ez nem neked szól/ átnéznének az ilyen jóindulatú megjegyzés sorozaton, mert mind kissé beteg. -akkor lehet észrevették volna Icetihi #37406 üzenetféléjét és minimum -e helyett a mutatvány helyett inkább Boldog Mikulást vagy akármit kívántak volna egymásnak és a szeretteiknek. Sajnos ez úgy tűnik nem várható már el ettől a sötétségtől. Ezért csak sajnálatom közölhetem. Remélem így lesz karácsonykor és az újévben is. Hajrá emberek, tök szuper társulat. Inkább gurulok tovább.
    elPYLLOGTAM
  • icetihi
    Vegyünk egy CNC-t, gyártsunk felnit. Na majd gyűjtök rá
  • Interstate 95
    Épp azon morfondíroztam hogy a Koenigsegg futóműproblémáin kívül milyen probléma lehet még napirenden, de nagyon jó a meglátásod. Mindent tényleg nem lehet egy szervizben megoldani, és voilà most déjà vu érzésem van ahogy a franciák mondanák, mert mint ha az egyik jani a lyukból már felkiáltott volna, irigykedve a pislákoló viharlámpámra. [Sóhaj]
  • Stockbauer33 #37440
    Keress 1 kapcsolót v 1 villanyászt :D :D Vagy privátba segítenek majd a fekete lyuk lakók
  • GerY5
    Mondjuk engem ilyen semmiség nem zavar, de ha ilyen problémád adódik, térj be a legközelebbi szervízbe. Ott a legtöbb gondodat orvosolni fogják, de van, amin ők sem fognak tudni segíteni....
  • Interstate 95
    Nem hát, egyszerűen felháborító hogy fordulhat elő ilyen egy prémium márkánál.
  • GerY5
    Én így 54.000 fölött már a harmadik szettet koptatom SS-en, megesik az ilyen. Nem tudnak ezek ma már rendesen vasat kalapáni...
  • Stockbauer33 #37436
  • Interstate 95
    Uhh pont jókor, már 30 ezernél kezdenek lekopni a gyári felnik a Koenigseggemről, piece of shit.
    Tegnap például leesett a bal első néccázhúszonhétnél, remélem te adsz a részletekre.
  • Stockbauer33 #37434