40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#37553 Senki nem veszi át, ez pedig egy fél éves hír... -
#37552 na ez érdekel lesz,kíváncsi lennék ki veszi át (ha egyáltalán átveszi valaki) -
#37551 A tdu 1 fanok nem szarnak a játékra a mai napig annak ellenére hogy a szerókat lelőtték ami azért igencsak nagy érvágás volt. Nézd meg hány aktív modder van a tdu central-on, ráadásul egyre több van. -
Timbu #37550 Az a helyzet, hogy a TDU2-őt és a TD:Ferrarit teljesen más csapat készítette. Előbbit az Eden Games, ami az Atarinak az egyik házi csapata volt, utóbbit az SMS, ami teljesen független az Ataritól, csak egy projektre szerződtek. (Korábban ők készítették pl. az NFS Shiftet is az EA-nak.)
A rossz hír pedig ez. -
Interstate 95 #37549 Te meglepően jól toltad az első részben is, a Marcihusi szintjét ütötted. -
Interstate 95 #37548 Én is agyaltam rajta hogy elkezdem a Far Cry 3 -at, csak aztán olvastam róla hideget s meleget, aztán valahogy az a kép alakult ki bennem hogy már nem érdekel, pedig én is azok közt voltam akik várták. Van most pár személyes dolgom, itt van még ez a videó projekt is amin dolgozom (kb egy éve húzom halasztom), a GTA IV -et pedig egyik pillanatról a másikra abbahagytam tavaly nyáron ~ 70% -nál, a DLC sztorikat pedig még nem is láttam. Úgyhogy nincs unatkozással töltött idő, a Far Cry 3 viszont csak időpocsékolás lenne számomra. Ettől függetlenül valószínűleg jó játék, nekem nem igazán jött be a mászkálás.
Tegnap volt egy frankó cruise egy 8 fős brigáddal, majd sikerült felvennem velük pár olyan jelenetet amihez ha toboroznom kellett volna tuti nem jön össze, szóval ez most egy sikerélmény. Ma megpróbálok jelentőset haladni a vágással, már meg van konkrétan az a rész hova szeretnék majd drift jeleneteket, és előreláthatólag (ha ráérsz) holnap este összefuthatnánk. -
Interstate 95 #37547 Hogy mitől lenne jobb ez a játék már százszor átrágta itt mindenki, meg máshol is. Pár hónapja még optimista voltam a TDU1 szerverével kapcsolatban, és mivel arra számítottam hogy a Ferrari fejlesztői a projekt végeztével ráállnak a TDU2 -re is, ezen játékot illetően is vártam a javulást. De nem történt mind-ezidáig sehol semmi, a nagy fanok szartak és szarnak bele a TDU1 -be, az Atari meg olyan idiotizmust produkál(t), amit szerintem még egy EA se engedhet meg magának. Mint ha direkt rombolták volna le a Test Drive nevet. Az official fórumot lelőtték egy rövid meintenance címszóval, nos azóta már hónapok teltek el és még mindig nincs fórum, már csak azon csodálkozok hogy a TDU2 szerverei hogy a picsába nem álltak még le egyik napról a másikra. Minden esetre én szerencsésnek mondhatom magam, mert az TDU1 -hez hasonlóan itt is sikeresen ki tudtam építeni a saját kis közösségi hálózatom, jöttek új ismerősök, előkerült pár régi, lényeg a lényeg amíg van aktivitás én addig nem unatkozom, és a játék is elfér a gépemen mert szeretek gurulni. A játékkal szemben viszont már nincsenek igényeim, így jártunk azt ennyi. -
#37546 Billentyűzettel tartom a 400km/h-t ! -
#37545 Szerencsére. :D Mind1 a lényeg hogy sztem jó llenne egy ilyen fizikát bevarázsolni a 2-be sztem sokkal élvezhetőbb lenne. -
balazsgigi #37544 Nem érdekes,de arra értettem,hogy ha kormánnyal játszol,akkor milyen beállítással.
Nagyon irreális idők vannak,egyes versenyeknél.De lehet csak azért nehéz,mert én inkább a kresszhez próbálom tartani magam,a versenyeket nem igazán szeretem.Akkor nem itt lennék,inkább valamilyen ligában. -
balazsgigi #37543 Na megtaláltam a titok nyitját!
Viszont amit beraktam autót,annál a műszerfalon is jelez az index?
Eddig én ezt a gyári autóknál nem tapasztaltam,pedig csak belső nézetben játszom.
-
#37542 Mert semmi köze a fejlesztőnek a tdu2-höz. -
#37541 Félreértés ne essék nem isnteníteni akarom mert azért annyira nem jó, de sztem mérföldekkel jobb az autók fizikája. Természetsen itt árkád fizikáról beszélünk, nyilván szimulátorhoz ennek köze sincs bár sztem nem is annak szánták. :) -
#37540 szerintem a ferrari pont csak máshogy szar :( -
#37539 Kipróbáltam a test drive ferrari legends-et. Igazából nem értem hogy egy ugyan ilyen fizikát miért nem voltak képesek berakni a tdu 2-be. Sztem egyszerűen tökéletes lett volna. Arcade-nak elég arcade viszont 100x jobb mint a tdu 2 fizikája. Az irányítás ugyanez, szinte alig állítgattam és teljesen jó így is, de sztem még lehet majd ezt finomhangolni. Komolyan a játék összes hibájától eltekintve ha egy ilyen fizika/irányítás kombó lenne a tdu 2-ben mint a ferrari legends-ben biztos hogy elővenném újra a játékot. -
#37538 Mester... LOL Ilyet is rég hallottam. Majd szólj, úgysincs még munkám, bár még gyakorolni is kéne előtte, mert rég voltam fent, hála a Far Cry 3-nak... Megfogott a psycho háttér -
Interstate 95 #37537 Ice mester. Az utolsó teljes értékű (nem update) TDU2 moviemon dolgozok erősen, még karácsony előtt kész akarok lenni vele, lehet hogy szükségem lesz majd a drift tudásodra. A videóm első egy perce már megvan, a maradék meg még vázolás alatt van szóval nem sürgős, csak gondoltam szólok előre. (Ha van még profi drifter jelentkezhet más is, az még jobb lenne.) -
#37536 Hogyérted? -
balazsgigi #37535 Mivel játszol,milyen beállításokkal? -
balazsgigi #37534 Erről az oldalról:http://alltdu.com/load/test_drive_unlimited_2/avtomobili/3-8-2
Ha rakok be a játékba másik autót,akkor mehetek online,vagy kivágnak?
Ahogy látom,van valami unpacker,azzal,vagy az után tudom a módokat beletenni?
A tél mód feltelepítése után is mehetek online? -
#37533 -
Interstate 95 #37532 -
Stockbauer33 #37531 Drága Endzsi a Lola88 miatt küldtem neked :) Szöszi nem bántanálak + soha ilyen képpel -
Interstate 95 #37530 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler]Olyan szinten nőhiányban szenvedek hogy lassan elélvezek ezekre az animált babákra, necsináldmár ! -
#37529 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://lh4.googleusercontent.com/-wKi9En2aA04/UMaJ7c-IeXI/AAAAAAAAAeE/Ge9WT_johDI/s737/women.jpg -
#37528 Köszi, hogy elérhetővé tetted szemből is!
Köszi, hogy nekem címezted!
Remekül mulattam. :) -
Stockbauer33 #37527 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://screenshot.xfire.com/s/126513617-4.jpg -
#37526 +1 -
#37525 -el, sry -
#37524 OMG, #37521-en maxi egyetértek :) -
Interstate 95 #37523
-
#37522 felénk nem volt divat -
Entex #37521 imádom ezt a topikot
-
#37520 babát vetkőztetni, csonkolni igenis férfias dolog (volt) :P -
#37519 hmm nézzük akkor sorban, az én emlékeimmel köszönöm nincs semmi baj az hogy a tieid már 17 évesen fakulnak szárügy fordulj orvoshoz talán még nem késő, kivételek mindig vannak némileg ellentmondásosnak vélem azt hogy te autós kölyök voltál ill a barbibaba vetkőztetést de te tudod lehet szettbe voltak aztán olyat kaptál megesik
arty: a képlet nagyon egyszerű sem álszent sem prűd nem vagyok egész egyszerűen férfi vagyok és ennek megfelelően a babákat meghagytam az ellenkező nemnek amennyiben ezt te helytelennek gondolod javaslom gondold újra -
#37518 nemond már, hogy gyerekként is prűd és álszent voltál! :DD -
#37517 Sok x évesen az emlékek fakulnak... Én sem emlékszem ilyenre, hogy ilyet tettem volna... de kitudja... amúgy meg lehetnek kivételek.. én mindig autós kölyök voltam inkább példáúl... -
Stockbauer33 #37516 Gondolom még meg se fordul az agyadba hogy miattad van ez -
#37515 csak a magad nevében beszélj nemrémlik hogy barbibabát vetkőztettem volna de neked váljék egészségedre -
Interstate 95 #37514 No comment.