Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert amit most töltött le, az nem eredeti?
Mind1, a probléma megoldódott. Utánanéztem, hogy az UPnP-t be kell kapcsolni a routerben, ha lehetõség van rá. Nos, nálam be volt kapcsolva, ezért KIkapcsoltam. Ezután már simán beengedett...

GerY5
Azért engedett be, mert letöltött egy eredeti exe-t.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Nincs külön eltéve eredeti exe, most szedett le egy frissebbet. Közben rájöttem, hogy router nélkül enged belépni. Ami viszont érdekes, mert másfél hónapja is volt router bekötve, amikor simán engedett belépni.

icetihi
Tedd visza az eredeti .exe-t, mert módosítottak valamit idõközben <#zavart2>

youtube.com/user/icetihiii22

Van egy kis gondom.
Már nem léptem be a játékba vagy másfél hónapja. Most be szerettem volna lépni, viszont a már rég látott "servers not available" marhaság fogadott. Másnál is van ilyen gond?

Eredeti?

Project D|Rare Car Collector|

ja és valami hibát Ír hogy error #3
szisztok!mért van az hogy miután lecsekkeltem a játékot és rámegyek a play-re nem történik semmi ? mért vanez?
<#violent>
én láttalak már bent a játékban csak pont AFK-áztál 😄
Akkor jóltuttam 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Van ilyen opció csak 50 helyett 5 kell 😄

Ez nem így van.Én magyarokat mind felveszem ha bejelõlnek illetve küldenek barátmeghivót.Ha jóltudom van egy olyan opció a szintlépésnél h kell 40 v 50 friend.De kijavít majd vki ha rosszul irtam v nincs ilyen 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ha így látatlanba bejelölök,gondolom koptatnak lefele,mert mit képzelek én.Ezért ezt így pofátlanul nem is mertem kezdeményezni.
A banner alján ott a Játékosok gomb.Jelöljbe magadnak belõle 30-40 playert akkor jobb lesz a barátlistád.Illetve lehet h több online magyart látsz majd

Itt van pár prohardveres magyar player

Mióta megvettem,csak online játszok.De még mással nem mentem,csak az utak felfedezésénél járok.Versenyezni nem igen szeretek.Arra sok más játék van.<#lookaround>
Amúgy merre szoktatok lenni,mert nagyon ritka,ha magyart találok?.
Igaz én inkább a kresz szabályok betartásával szoktam játszani(na jó,próbálom),ti hogy vagytok vele?Árkon-bokron át 300-al?<#hamm>
az a probláma hogy nállam azt írja hogy nincs szerver, de ha belépek akkor online tudok menni 😄 szóval grat atariéknak :|
Nálam semmi gond most!<#wink>

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Azért kell nézni, hogy mennyen <#idiota>

[HUN]FaTaL
Mit kell nézni? Nem megy a szerver.

http://goo.gl/gd6Zi5

Én már voltam más online játéknál.. ahol ezen cseppet sem lepõdök meg😄

???<#fejvakaras>
tomsolo
We apologize, the TDU2 forum is unavailable at the moment. It is taking us longer than we originally thought to relaunch the forums. The new forums will be more robust and include all of Atari's community- forums.atari.com, ataricommunity.com, forums.testdriveunlimited2.com, and forums.eu.atari.com. They will be merged into a new forum called forums.atari.com. Please check back early next week as we hope to be live by then.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

0Diaz0
Az szarügy.😄

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

tomsolo
helyesen: mindegyik autónál vannak hibák

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szabi
és még sok más autónál vannak hibák.. :/

"Nulla tenaci invia est via"

Vettem MP4 12C-t és nem számolja a sebességet belül a digitális mérõ... ezt meg lehet oldani, mert pl a GT-R nél sem jelzi a sebesség számait.

hazudnak.

Most már a hivatalos oldal szerint sem megy a PC-s szerver...
Mentem lopni, most tehetek róla hogy voltak otthon ? Még õ kéne elnézést kérjen a zavarásért.

Nebántsd a Zsuzsit.Hagyd békén <#ejnye1><#boxer><#phone>

Én meg ezt fogom. <#hehe> <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[HUN]FaTaL
Okés, mehetünk. A klubot nem tudom, jó ideje nem nagyon vagyok aktív, mikor utoljára néztem mindenki offline volt.

Felraktam a Yachtomon a falra 😄 De lehet h mind2n fentvan

Van az MSI Afterburnerben felvevõ? És csak most tudom meg.. 😄

<#wave><#wave>Kösz Srácok <#wave>
Köszi fatal! Majd kipróbálom. Újat kellett kezdenem, új a gépem is, így kicsit élvezhetõbb az egész és szebb. Úgyhogy 9. szinten vagyok, az új nickem csak simán Mooney, ha lesz még életerõ egyszer a bandában, gurulhatunk egyet-kettõt. <#wave>
MSI Afterburner

Ha esetleg fent vagy az NC-on akkor Mirillis Action.Ez a legjobb

steam verzioval f12

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Fraps, erre pedig van két lehetõség.

Az egyik hogy bemész a házadban az asztalon elérhetõ profilodba, és a képek opcióban csinálsz egy fraps screenshot -ot az elmentett, kizárólag a játékban elérhetõ képrõl. Ennek elõnye hogy a megadott cím rajta lesz a képen, hátránya hogy gyengébb a képnek a minõsége.

A másik pedig hogy amikor fényképezel, a fényképezés és a menü megjelenése között van egy olyan 80 tizedmásodperc, és ezt használod ki a screenshot -hoz, megkapván a teljes értékû képet.

[HUN]FaTaL
Fraps.

A belsõ fotókészítõt ugye szétbarmolták, nem jpeget csinál (csak a kiterjesztés), igazából csak arra van, hogy a házadat dekoráld velük.

Hali! Képet, hogy a legegyszerûbb készíteni a játékban, fraps-szal? Vagy van más esetleg?
szép.

alfa brera nekem nagyon durván bejön

\"...Miért mindig a legjobbakat viszi el az Isten, amikor a sok szar, szemétnek meg semmibaja sincsen...\"

Azt tudom, hogy a Viper, meg a CLK Black egy fos. Roncstelep nincs? :/

[HUN]FaTaL
Sehol nem mutatja, hogy ki mikor volt online utoljára.