40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#11307 Közben rájöttem, szétnéztem neten és előjegyezhető, csak ahogy beleolvastam a fórumba, úgy jött le mintha már mindenki játszana. -
#11306 Nem jött ki a játék nem tudom miről beszélsz. Jobb lett az irányítás, szokható. :) -
#11305 Szasztok, rég jártam erre, látom kijött a játék is. Valaki meséljen már az irányításról meg a fizikáról, mert a béta alatt még nagyon szapulta mindenki. Azóta csak megszoktátok, vagy lett olyan mint a TDU1 vagy jobb esetleg? -
#11304 Ha megveszed te is box-ra akkor te vagy az én emberem. Együtt nyomulhatunk majd :D -
#11303 Tdu 1-ben is ilyen... -
#11302 Benne vagyok én is a klánban :D -
#11301 kurvara gyer, de ha majd atlag 150 mph-el repesztesz, meg az is sok lesz, ami van. -
Stockbauer33 #11300 Gurultam kb 1 évig a TDU1ben egy WRXSTI nevü kegyetlen jókezü magyar sráccal.Na az tuti ráharap ezekre a Subaru krúzokra :D Marcihusi is tuti jön.Sőt a komplett Fhürer klán is :D
Látom RB fan vagy Itt pihen mellettem a toktyába nekem is -
#11299 YESSSSS -
Placa87 #11298 Szerintetek nem túl gyér a forgalom? Vagy csak a játék elején kevés, amíg bele nem jövünk a dolgokba? Mondjuk nem jártam még Ibizán, lehet hogy gyalog járnak az emberek :D -
#11297 like :D -
Lebok #11296 Egyre jobban bejön a játék, de a tesztben a kormánnyal való irányítás elég nehéznek tűnik vagy nem tudom hogy fogalmazzam, tudom nem szimulátornak készült de akkor is :S -
#11295 benne vagyok :)
amit tudj, h az első időszakban én tuti, h kizárólag X360-ra veszem meg
ha lesznek majd értékelhető MOD-ok, akkor PC-re is
ígérem, szólni fogok és alapítunk egy virtuális Subaru klánt ;)
asszem lesznek innen is még páran, akik szimpatizálnak a bu-bu-bu, tyuuuuuöööööjjjjjjjjj, hp-ccccc feelinggel :-D -
#11294 Hát, valóban először szegények vagyunk.
A legelső lakhelyünk egy lakókocsi!
-
DAntetu #11293 Aszondod h annyi az előrendelési bonusz hogy megvehetővé válnak ezek a kocsik? Lehet...
De vhol azt olvastam hogy akkor beirunk egy kodot vhova, és ugy kajuk meg kocsit...
Nem bánnám ha veyront nemkéne megvennem :(
-
#11292 Gondolom ha megveszed a szalonban -
DAntetu #11291 Nekem rohadtúl tetszik az egész story mód, ahogyan elkezdődik, ahogy belecsöppenünk a történésbe.
Karakter választás is faszán meg van csinálva...
Egy nagy kérdés elvtársak, az ajándék kocsiaink mikor kapjuk meg?? -
#11290 -
Szabi1991 #11289 #11229 :D -
#11288 TDU 2 First Look Videos
-
#11287 -
Stockbauer33 #11286 Na jó csak bedobtam mert teccik.Úgyse lesz a játékba.Viszont ha lesz Muttley Subaru krúz arra elmennék veled ha meghívsz -
#11285 messze nem sorozatgyartasra terveztek, 200 darab lesz belole. -
#11284 ha hunyorogva nézem szemből, oldalról: full Mitsu EVO X
amúgy ilyen formában úgysem merik sorozatgyártani,
pedig szép és futurisztikus :)
#11259: engem a pori panamera-ra emlékeztet
és az nekem nem annyira.. ;) -
#11283 Kivéve amikor beragad :D Mindegy ez akkoris alap lett volna szerintem, remélem egy patchben bekerül.
#11282: Krúz közben érdekes ez, hogy lehessen látni merre megyünk de ha összevissza indexel mindenki akkor nem fog működni :D Elakadásjelző meg nincs sajna:D -
Stockbauer33 #11282 Csak a törtel kicsit.Oké akkor csak én moziztam félre.Sry.Végülis nekem nyom6ja bárki az elakadás jelzést is megy annyira a vezetés hogy belekalkuláljak bármilyen akciót.Nameg nincs padka szóval megyek a bokorba,házba ha mégis elnézném.Max kiirjuk krúznál hogy követésitávolság betartása (on) :) .Éjszaka tuti jobban kijön.De akár becsap6nak offroadon az indexelgetéssel is -
#11281 lekapcsol egyébként kanyarodás után is legalábbis ha eléggé elfordítod a kormányt
#11280 simán mennie kell -
#11280 És az enyém??? -
#11279 De nem 3x indexel a játékban, hanem ameddig meg nem nyomod mégegyszer addig indexel. Csak belső nézetben semmilyen visszajelzés nincs arról, hogy hogy állnak az indexeid (se kattogás, se grafika se semmi). Nem játszottál még a játékkal?:D -
Szabi1991 #11278 naja, csak a bétában rendszeresen beragadt.. én úgy láttam hogy már rég jobbra indexelek, közbe mindenki más azt látta hogy még balra.. :/ -
Stockbauer33 #11277 Na ne a lada indexet vedd alapul.Most már rendszeresítve van majdnem minden gyártónál az indexkapcsoló megpöccintésére 3x indexel -
#11276 Zavaró lesz, ha krúz közben mennek majd az indexek folyamatosan. Mert aki nem külső nézettel játszik, az nem fogja észrevenni, ha úgymaradt az index -
#11275 Szerintem RS5 is le lesz, Németországban le vannak korlátozva az autók. Tuning úgyis kiüti majd :D -
#11274 foggalmam sincs mekkora sávszél kell neki szerintem határeset -
Stockbauer33 #11273 B+ lekorlátozták 250re az RS6-t.Sajnos :(
#11272 Megdumáltukmár privátba :D -
#11272 Belső nézetről van szó, külső nézetben már a legelső bétában is volt index. -
#11271 de azért érdemes próbálkozni?:S
több multis játék is fut tökéletesen lagg mentesen
am a pingem lehet azért ilyen kaki mert 80kmre lakok Pesttől, mégis oda rakta a netem... -
#11270 RS6 jobb :) -
#11269 a pinged jó:D -
#11268 ugye nem fogsz kiröhögni?
élni kell a faluval :(
ez elvileg több mint 128kb, amit a TDU1hez kellett elvileg