Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyáltalán mért jó vitát kezdeni?
Mé nem szarod le ha beszólnak?
Szedd be a gyógyszered:

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nekem áll legfeljebb! de én nem fogok vissza írni hogy jobban érezzem magam mert beszólhattam és vége lesz a vitának.
Majd írtok fejenként 1-1hszt hogy mennyivel faszábbak vagytok nálam meg hogy mér szólok bele de annyira szarom le mint amennyire igazam van.<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
#3950: <#eljen>#eljen> jó féle
Just do it :)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://kephost.hu/image-3045_4C07BFC0.jpg<#fejvakaras>#fejvakaras>?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kimi - The King of Spa
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mind2nek van értelme, mégis teljesen más a hasznossága. 😉
TDU 2-ben lesznek rendõrök?
Mikorra jelenik meg PC-re?
Kössz.
A pánsíposok a tengeri szörnyek ellen védik a blahát!!! (Tengeri szauruszrex, tengeri nyúl, tengeri darázs, tengeri kalóz) SP😉
Ezt csak jósolni tudjuk, elõrejelezni nem, akárcsak az idõjárást. (apropó, aki a blaha környékén lakik, szóljon már le a pánsípos indiánoknak, hogy HAGYJÁK MÁR abba azt a k. esõtáncot! Nem vicces!)
Ellenben, Jöhet a 40 napos esõzés, (hoppá!) Jöhetnek a Klingonok, vagy a Ferengik, hogy megerõszakolják a férfiakat, a nõket meg elviszik a dilítium bányákba dolgozni, (szerencsés esetben fordítva) Jöhet egy k.va nagy meteor, és a fejünkre eshet, finghat mindenki 1xe, és akkor a; a hanghatástól felrobban a föld, b; bolygóméretû forgószél támad, c; minden élõlény kipusztul a bûztõl, vagy LeWyTy a G25 mellett dönt és mindenkit elgázol, esetleg a Skynet átveszi az uralmat, és minden nõt kiírt, a férfiakból pedig szexrabszolgát csinál a nõi Terminátorok számára, (aki nem teljesít, azt a T-100-as veszi kezelésbe) stb.
Ezer és 1 módon kipusztulhat a föld. (Apropó, aki látta, hogy a Mayák Ûrhajója felszáll, tegye fel a kezét! No, gondoltam, senki. Szóval mégsem voltak annyira okosak...)
http://www.freetvmaci.info/
CSak hát a G25-re nem kell mûszaki... bisztosítás... nem kell átiratni... nem kell tankolni... nem kell utána büntetést fizetni....és elég nehéz összetörni<#idiota>#idiota>
TDU nick: WAndrew26[HUN]
amcsik: szeptember 21.
NEM amcsik: szeptember 24 <#violent>#violent>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Azé van ám árkülömbség<#wilting>#wilting>
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"