Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Egyébként jól tudom-e hogy a héten kapunk elvileg egy trailert?De legalábbis volt valami trailerrõl szó,nem tudom már pontosan.

LeWyTy
A -fav hoz Grat<#wow3>

Egyáltalán mért jó vitát kezdeni?
Mé nem szarod le ha beszólnak?
Szedd be a gyógyszered:

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Tudjátok mit?

Nekem áll legfeljebb! de én nem fogok vissza írni hogy jobban érezzem magam mert beszólhattam és vége lesz a vitának.

Majd írtok fejenként 1-1hszt hogy mennyivel faszábbak vagytok nálam meg hogy mér szólok bele de annyira szarom le mint amennyire igazam van.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ja #3960 -ban megemlítette, #3964 -itt meg véghez is vitte, csak azt nem tudom hogy minek, mással is lehet kötözködni.

Fehercsoki
Látom ti aztán tényleg kihasználjátok pixxel távollétét😛

Szerintem már el lett magyarázva hogy a trollkodást belehet fejezni....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Muttley
Nagyon kevés utcai autó készült belõle. Azok viszont szépek és nagyon mennek.
#3950: <#eljen> jó féle

Just do it :)

Hagyjukmár...

LeWyTy
<#vigyor1>ÁVÁVÁVÁVÁV

Jókor írsz neki XD pont most indult haza 😄 majd este válaszol úgyis, addigis mehet a topicrombolás mint szokott 😄

Gyönyörü <#eljen> Ha lesz a 2be tuti sláger tütülessz

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

akyyy
hát majd biztos lesznek, csak jelenjen mega játék. klbvezetõk, ezek, azok, stb, és lehet kiosztani a dijakat. vagy itt is legyen, mint a bk topikban, mgdianyuspályázat?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Háth pixxel ez az award dolog fail lett ... akkor lenne értelme ha több embernek is lenne, ezért említettem a kategóriák kidolgozását, de az érdeklõdés 0. Meg az elrendezés fordítva jobban nézne ki, szal hogy az award a hsz opciók felett van, na meg egy ikonnal beljebb, mert a ful szélen elég ratyi, lásd pl. a koronám. De úgy hogy csak az én érdekemet képezze ez a dolog, így nincs értelme. Viszont a hsz opciók a jelenlegi formában jobban néz ki.

akyyy
összefoglalót: mert csak offot látok

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kazai21
<#eljen><#wow1>

Mi equipo favorito: Real Madrid

Törölt felhasználó
Már csak le kell gyártani és valóság is lesz<#mf1><#beka3>
Szép renderer 😄

LeWyTy

LeWyTy
Ismerd fel a képrõl mit rajzoltam unalmamban<#idiota>

Törölt felhasználó
Sorry uccsó,de mikor ezt megláttam...<#wow1><#wow2><#worship><#finom><#szeret>
Törölt felhasználó
Ha már "nissan" Ezt kartam írni😊
Törölt felhasználó
Sztem ha már GTR- és szegény r34 nem fér bele a keretbe, azért az új csoda "Skyline"-t se felejtsék ki a jóból😊
pxxl
hopca nimmá milyen jó kis favicon van 😄

All hail the double x!

rototti
De, Nissan R390 GT1 van a Gridben és én a Gran Turismo 4-ben is találkoztam vele, ha jól emlékszem.<#nyes>

Kimi - The King of Spa

Nem ilyen van Gridbe? Máshol se hírét se hamvát nem láttam/hallottam azóta, mostanáig 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Muttley
Apropó, a 15. féle 360-as Ferrari variáns helyett a Nissan szalonba kellene egy ilyen:

és a popsija

pxxl
nem kérdés, hogy az utóbbit választanám, aztán jöhet a cigi+sör

All hail the double x!

Fehercsoki
Szerintem g25,nekem egy ehhez hasonló telefonom van,és elsõ nap talán még 20 percet is használtam,de utána már csak akkor ha hívott valaki...

Muttley
Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, h a haverokkal menj el sörözni, vagy az asszonyt megfarkalni. 😊
Mind2nek van értelme, mégis teljesen más a hasznossága. 😉

pxxl
faq

All hail the double x!

Szevasztok
TDU 2-ben lesznek rendõrök?
Mikorra jelenik meg PC-re?
Kössz.

Jamirofan89
Hasonló helyzetben vagyok én is.Csak én már megrendeltem a G25-öt és remélhetõleg a napokban megérkezik<#awink>.VGA-nak pedig ezt néztem ki.Ár/érték arányban nincsen párja! Viszont csak akkor lesz új kártyám,ha már leteszteltem a gépemen a TDU2-t. [anno óriási összeget áldoztam egy új gépre,épp a Crysis elõtt.aztán csak néztem<#csodalk><#falbav> érthetõ ha szkeptikus vagyok<#whatever>]

Törölt felhasználó
:ASD_:AS_D:AS_D:AS_:ASD:ASD_:ASD, Köszi jó volt igy lefekvés elõtt!!!<#eljen>

A pánsíposok a tengeri szörnyek ellen védik a blahát!!! (Tengeri szauruszrex, tengeri nyúl, tengeri darázs, tengeri kalóz) SP😉
Dante73
".. és állítólag 1012 felé várható egy igen jelentõs napkitörés... "

Ezt csak jósolni tudjuk, elõrejelezni nem, akárcsak az idõjárást. (apropó, aki a blaha környékén lakik, szóljon már le a pánsípos indiánoknak, hogy HAGYJÁK MÁR abba azt a k. esõtáncot! Nem vicces!)
Ellenben, Jöhet a 40 napos esõzés, (hoppá!) Jöhetnek a Klingonok, vagy a Ferengik, hogy megerõszakolják a férfiakat, a nõket meg elviszik a dilítium bányákba dolgozni, (szerencsés esetben fordítva) Jöhet egy k.va nagy meteor, és a fejünkre eshet, finghat mindenki 1xe, és akkor a; a hanghatástól felrobban a föld, b; bolygóméretû forgószél támad, c; minden élõlény kipusztul a bûztõl, vagy LeWyTy a G25 mellett dönt és mindenkit elgázol, esetleg a Skynet átveszi az uralmat, és minden nõt kiírt, a férfiakból pedig szexrabszolgát csinál a nõi Terminátorok számára, (aki nem teljesít, azt a T-100-as veszi kezelésbe) stb.
Ezer és 1 módon kipusztulhat a föld. (Apropó, aki látta, hogy a Mayák Ûrhajója felszáll, tegye fel a kezét! No, gondoltam, senki. Szóval mégsem voltak annyira okosak...)

http://www.freetvmaci.info/

pxxl
<#idiota><#nyes>

All hail the double x!

LeWyTy
Ha erõsen koncentrálsz rájössz hogy a 4850 nagyobb mint a 3870 és majdnem 4870... szva elég szar ja<#nemtudom>

Az ATI HD 4850-es kártyám nem a minimum igényhez tartozik ugye? Remélem jól gondolom... 😄

LeWyTy
EZen én is qrvasokat gondolkozom<#szomoru1>
CSak hát a G25-re nem kell mûszaki... bisztosítás... nem kell átiratni... nem kell tankolni... nem kell utána büntetést fizetni....és elég nehéz összetörni<#idiota>

Hjajj, mindig fáj a szívem egy ilyenért, de ha átgondolom, mindig inkább ezt a pénz az autóra költöm, mint egy kormányra <#szomoru1><#vigyor2>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

gduck
Ez nem újdonság <#beka3>

amcsik: szeptember 21.
NEM amcsik: szeptember 24 <#violent>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LeWyTy
Nem itt<#ravasz1>

pxxl
pl múlt7en ígértek egy új trailert, az hol van?

All hail the double x!

LeWyTy
Én meg az atikhoz nem értek... de szerintem hasonló<#ravasz1>

LeWyTy
Ez most csak fél off:
Azé van ám árkülömbség<#wilting>

Törölt felhasználó
Annyira nem értek a videokarikhoz, de a Ati Saphiere 2600 XT az milyen kategória ehez a hd 3800hoz képest??? Vagy 2012ig már uj karim is lesz a TDU2 höz???😄
A maja naptár csak egy része 2012 -nek, nem csak arról van szó ... de ezt ne itt tárgyaljuk.

drot
Legyen már valami új infó a TDU2-rõl, legalább egy körülbelüli béta indulás.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

LeWyTy
Kéne egy jobb vidikari<#wilting>

LeWyTy
Meg hogy a föld mágneses polaritása megbolondul, ezáltal a mag elfordul és kitörnek a vulkánnaok... ezt dolgozza fel a film is... a yellowstone parkban lévõ bazi nagy vulkán is kitörhet...(ezesetben igen valószínû egy "nukleáris tél"elnevezésû dolog) de a hatalmas szökõár is.

Má vót. Én szúrtam be olyan 1 hete.