Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szerdai alján van 😄

Fehercsoki
Én nem kaptam hírlevelet=/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

GT-R volt a hírlevélbe.. 😄

Törölt felhasználó
Még a Supra volt a legesélyesebb😄
Fehercsoki
Van valami info a japán autókról?

Tényleg szép.Láttam hajnalba én is a centralon de a hírvadászunk sztem egy jó hirt ír a japán fanoknak is ma

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Szép😊

Amcsi gép, de nekem vmiért qrwára nem tetszik... 😄

#4019: A tuning betyárok L akarnak kapni egy Enzot. <#nyes>

pxxl

All hail the double x!

Jamirofan89
Basszus<#buck> A Daytona legalább 2x olyan kidolgozottnak tûnik,mint az 1-ben! Szórítok,hogy a fizika is legalább annyival jobb legyen<#nevetes1>

Törölt felhasználó
Fúú apám, itt már megint mi volt...<#hehe>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Versace21
Nagyon durva😊

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

milk4
Figyelj,ez egy közösség.Egyik topikban sem lehet 100% a játékról beszélni,fõleg,hogy a TDU2 még kint sincs.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Versace21
Ehun lakoke Pöstmegyébe😄 (Dabas)

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

[HUN]FaTaL
Nem mennétek az offtopicba?

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy
10.000féle képen lehet utána kipucolni.
Városi-e vagy?!<#hehe>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ezzel én is tisztában vagyok.
Inkább vennék autót... de ezt több okból nem engedhetem meg magamnak még pár évig...
De itt rohagyak meg megfogadom a tanácsot<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Versace21
Kabbe<#vigyor><#bohoc>
Szép fehér cipõmre nem gondolsz?<#hehe>

LeWyTy
Hát jó szánalmas<#nyes>
Én simán megtoltam volna... dirigálni könyû<#zavart2>

Am, errõl ez a video jutott az eszembe (most írjam azt h tipikus hondás? <#mf2> <#vigyor2> de nem az autó választ gazdát)

TDU nick: WAndrew26[HUN]

milk4
Nemjött pm.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Versace21
jaja,nagyon nagy volt,van még eleje,meg vége is,most rakom fel,ha akarjátok,belinkelem,persze csak ha nem annyira off <#vigyor2>

Ment a pm.

XenHai
De ennyire!Egyébként nem fog sikerülni ! <#felkialtas>
I (L) Quattro <#eplus2> Am jó móka lehetett <#awink>

Versace21

[HUN]FaTaL
KUSS LEGYEN MÁR!

pxxl
bocs, utóbbi idõben 3 script váltakozott, és összekeveredtek 😊 igyekszem helyrerakni, csak jelezzétek (én szótam...)

_____

a vitátzást/trollkodást meg sürgõsen abba lehet fejezni. innentõl mentek a banlistába bárki kezdi/folytatja(!) <#ejnye1>

All hail the double x!

Faja ez a sajt izé a nevem mellett <#vigyor1> Ömm, most nézem, ez vmi Aston vagy Lambo <#wilting>

Részben igaz, de a G25 sose adja vissza azt, mikor a szerpentinen mész a saját kcosiddal vele 😊 Hiába egy kormány mögött csak ülsz a fotelbe, tekerheti jobbra balra a kormányt az ffb, de nem lesz az igazi sose 😊
Am ha mobil és kormány között kéen választani: elõtúrnám a régi mobilom használnám azt, a kormányt nem venném meg, helyette a kocsira költeném a pénzt <#idiota> én már cska ilyen idióta lettem <#buck>

[HUN]FaTaL
Nem lehetne, hogy az offtopic legyen szétbarmolva a sok japán vs amcsi vas és egyéb faszságokkal? Ez meg megmaradhatna a játéknak, mert a faszse kiváncsi rá, hogy ki melyik autót szereti.

Nagyobb a szája, mint az esze sok embernek... =(

Falkon
Na de mocsok! 😄
Különben az enyémbe egy W124 volt.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

LeWyTy
drotnak ajándékozta<#banplz>

LeWyTy
Inkább adják ki a játékot <#finom>

E3 után inkább betát kapjunk !

Falkon
Pixxel..... az Isten áldjon meg! 😄 Már megint hol van a merci-m a sárga csíkból?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

LeWyTy
Na jó a wiki megmondta 125 licenselt autó

a kiegészítõbe van ~50...

LeWyTy
"ha azt nézzük hogy a 1ben is 150 körüli autó volt,"

Szerintem annak kb a fele volt csak<#idiota>

LeWyTy
Tényleg pixxel... mér van megint a nevem az autón? nem utána kéne lennie<#fejvakaras>

Fehercsoki
Remélem😊 Bár leginkább még több autó érdekelne.Leginkább egy teljes lista.Remélem jó pár rally autót is beleraknak,és nem követik el azt a hibát hogy kevés rally autó lesz,ha már lesz off-road verseny/út is.(igen megint a japánokra gondolok)Azt hiszem talán 170 körüli autóról írtak egy cikkben,és ennyi autónál van esély hogy kevés off-road kocsi lesz,ha azt nézzük hogy a 1ben is 150 körüli autó volt,és ha csak hozzárakjuk az azóta kijött luxus/sportkocsikat akkor már 170nél vagyunk.

Falkon
Na vége az off-nak itt! Az off topikba lehet folytatni!

Majd kiderül az autólistából mi lesz benne ! Felesleges tippelni, leszólni a másikat.

drot
Óóóó most nézem az avatarom, ez nagyon fasza lett, köszönöm pixxel <#vigyor2>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
Remélem E3-on bepótolnak mindent.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Fehercsoki
Lehet hogy múlt hét,bár szerintem most már csak az E3on/utána kapunk.

Az a múlt hétre volt, azt már megint szivatnak minket.

LeWyTy
Az a múlt hétre volt nem?... és tegnap meg is jegyezte valaki hogy még mindíg semmi<#nemtudom>