40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
trucksimfan #11347 Hát gyerekek, nemtom minek kell húzni az emberek agyát, és tornázni az idegeinken.
Már GOLD-on van a game, de még több mint 2 hét az amcsi megjelenésig, nekünk meg majdnem három.
"Elmegy az ilyen a daszvidANYJÁBA" (Family Guy)
Nekünk már csak 18-at kell aludni... (feb.11-ig), és befut a GLS-es gyerek a fehér Merci Sprinterrel...
Tényleg, szerintetek a GLS-nél a feb.11-i fuvaroknál a rakomány hány százaléka lesz TDU2?
Lehet tippelni. Legyen minél több on-topic a fórumban, várom az arányokat.
Lehet csak a TDU2 kiszállítások miatt beletesznek 10.000 km-t a flottába
De ki tudja, lehet késve érkeznek ki, mert a futár leáll valahol játszani.... -
Neoncsoves #11346 még mindig 8 fős 1 layer? -
Neoncsoves #11345 hát ha ez az én monitoromról ment volna... :D nagyon durván átjön a sebességérzet:D -
Stockbauer33 #11344 Navégre egy kis sebesség A körforgalomba rongyolás komoly volt Sztem a hangja is rendben van.Legalább is a HP-be tök uez -
#11343 Nem tudom,hogy linkelhetek-e facebookról videót.Ez a VVV srác töltött fel vidit a Koenigsegg-el való száguldozásról.Elég komoly a sebesség érzet.link -
#11342 Valahogy érdekes módon a hivatalos oldal hírek része mindig pici késésben van
De mos már ott is olvasható: TEST DRIVE® UNLIMITED 2 HAS GONE GOLD
UI: a béta fórum is megszűnt. Már csak 17nap1óra... -
Héeder #11341 Én Top Fuel Dragival krúzolok majd
Lenyomok mindenkit mint a szar -
#11340 -
#11339 Escalade, Rover Sport, 300SEL, S1, Ford Interceptor, Ml, Q7! -
#11338 Tényleg nagyon jó lesz!
Nekem az a bajom hogy a játékosok nevei túl kicsik!!! (meg a chat is!)
Nem hiszem el hogy Atari nem foglalkozik a látássérültekkel!!!
Legyen opció a betűméret beállításához!!!! Atari! -
-
#11336 Audi S1, Ferrari F50 kötelező :D -
Stockbauer33 #11335 Hát azaz állolámpás bebukócsövezett merga bejönne.S1 Audi kötelező :D -
Neoncsoves #11334 nem lesz lada és trabant? á vissza is vonom az előrendelést
-
Stockbauer33 #11333 Nocsak - nocsak micsoda tütükék vannak itten :D -
#11332 Nagyon jó lesz -
DAntetu #11331 De bezony ám :)
Nekem marad az a védjegyem, a verdák oldalára meg a Magyar zászló és mellé a nicknevem !
kurva jó lesz!!
-
Sanci789 #11330 Asszem egy pénisz -
DAntetu #11329 Sanci emlékszel mi volt a Q7-emen? milyen matrica?
-
Sanci789 #11328 Óóó hidd el, egy-két kocsin jól fognak mutatni a varrások -
HollandRules #11327 Én biztos nem fogok matricázni. Az autók úgy szépek ahogy alapból vannak :) -
#11326 Rengeteg díszítési lehetőség van!
Majd a Subarumat ki fogom tudni díszíteni Colin McRae amerikai Subaru-vá! (hosszú munka lesz, de nem gond!) -
#11325 Amikor én próbáltam akkor még nem is volt DFGT beállítás :D -
Szabi1991 #11324 egy kis matricázgatás :D
-
#11323 Úgy legyen! : ) -
#11322 nem lennek meglepve, ha a veglegesben meg pont fos lenne, mint a legelejen az egesznek... -
Szabi1991 #11321 sok-sok kilométerem lesz itt is a Spykerekbe.. :D
-
Szabi1991 #11320 az utolsó bétában (a kormánytesztutániban) már teljesen jó volt az alap DFGT-s beállítás amit felajánlott a kormányhoz, ezért is rendeltem elő után béta után :) -
#11319 tényleg
ennek a bejelentett Impreza 06-nak ésa Delta HF Integrale-nak valósághű a játékban a kipufogóhangja? -
#11318 2010 Spyker C8 Aileron Spyder
2010 Jaguar XKR Black Pack
Ez lesz a kedvenc, ha jó a hangja és a vezethetősége..
(Pixx, majd ha tényleg lesz időd, én is szeretnék kérni ilyen logós dolgot, xkr-est) : ) -
Gibor #11317 Igen, valóságban az első 90fokos mozdításig nem kanyarodik utána meg kitépi a kormány a kereket úgy fordítja, ez tényleg egyenletes és realisztikus ^^ -
#11316 Ennyi várakozás után (az 1000x beharangozott, megjelenés előttt ~40 nappal bejelentett halasztás nagy sokk volt) már fél lábbal is kibírjuk -
#11315 Én nem reménykednék, a bétában (már töröltem, aki még nem az megnézheti) csak 4-5 kormány fájlt láttam -
#11314 Remélem lesz támogatva a Logitech DFP/DFGT is!
Ha nem akkor mennyenek a búsba. A Bétába nem lehetett rendesen beállítani a kormányt, mert úgy viselkedett mintha billentyű lenne. -
#11313 Egyetértek veled! -
#11312 Mi az hogy furcsán? Majdnem egyletesen vezet mint a valóságban! -
Neoncsoves #11311 szerintem csak balfasz és nem állította be rendesen a kormányt... eleve be lehet állítani holtjátékot meg egyéb finomságokat (akár játékban akár külső szoftverben)... meg ugye az a Fanatec kormány nem hiszem hogy annyira támogatott lenne a TDU2 által. egyik videóhoz kommentben írta azt is, hogy a Fanateccel nem megy az FFB, de a G25-t ha bedugta, azzal egyből működött tökéletesen... -
Stockbauer33 #11310 17 nap.Erős 2 hét.Hát ilyen közelnekse éreztem még ezt a játékot. Egy kis előzetes hogy mit kapunk Azért valóban furcsán irányítja a srác az autókat.Vagy ilyen a fizika? -
#11309 Nekem is. -
#11308 Jó is lenne, de jelenleg GOLD állapotban van a játék Persze a szerencsés újságírók már kaptak belőle