Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
#4019: A tuning betyárok L akarnak kapni egy Enzot. <#nyes>#nyes>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Városi-e vagy?!<#hehe>#hehe>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Inkább vennék autót... de ezt több okból nem engedhetem meg magamnak még pár évig...
De itt rohagyak meg megfogadom a tanácsot<#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szép fehér cipõmre nem gondolsz?<#hehe>#hehe>
Én simán megtoltam volna... dirigálni könyû<#zavart2>#zavart2>
TDU nick: WAndrew26[HUN]
_____
a vitátzást/trollkodást meg sürgõsen abba lehet fejezni. innentõl mentek a banlistába bárki kezdi/folytatja(!) <#ejnye1>#ejnye1>
All hail the double x!
Am ha mobil és kormány között kéen választani: elõtúrnám a régi mobilom használnám azt, a kormányt nem venném meg, helyette a kocsira költeném a pénzt <#idiota>#idiota> én már cska ilyen idióta lettem <#buck>#buck>
http://goo.gl/gd6Zi5
Különben az enyémbe egy W124 volt.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szerintem annak kb a fele volt csak<#idiota>#idiota>
Majd kiderül az autólistából mi lesz benne ! Felesleges tippelni, leszólni a másikat.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"