Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
A valóságban is így van kb.,és ez mindenkinek jó lenne,aki forgalmat akar az megy a belvárosba,aki meg repeszteni annak ott vannak a pályák,illetve az off-road utakon biztosan nem lesz forgalom,szóval ott is lehet majd menni rendesen.Meg írták azt is,hogy este kisebb lesz a forgalom,tehát ilyen módon meg lehetne ezt is oldani.

LeWyTy
Na ez így már jól hangzik<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Írtam már, középértékek kellenek, hogy mindenkinek jó legyen. Az isolatet kell fejleszteni, és ott addig növelheti mindenki magának, amíg mozdulni sem tud. Valamelyik nap 400 -al mentem a belvárosban, Saleen S7 -el. Qrwa jó volt a tornyok közt szakítani !

Amúgy egy fokkal jobb már a felvetésed, én részemrõl belemennék, de akkor sem annyi hogy zavaró legyen.

Fehercsoki
De azért megoldhatnák,hogy a belváros forgalmasabb legyen,városon kívül pedig lehessen gyorshajtani úgy hogy senki sem zavar😊

"Nem is értem miért nem volt egy ilyen jellegû gameben sem.." ---> Pedig a képlet egyszerû ! Rajtatok kívül még sok ezer / százezer embernek készül a játék, és a többség azt szeretné, hogy ne legyen nagy forgalom. Ugyanis ! Valaki fáradtan hazajön a munkából, vagy akárhonnan, ki szeretne egy kicsit kapcsolódni, akkor természetesen nem a dugóban szeretne áldogálni, mert hogy az hú de jó, fõleg ha esetleg napi több órában az élet rákényszeríti. A real valóságban qrwa idegesítõ, ha esetleg 40 - 50 -el kell egy papa, vagy egy Ifa után cammogni ... akkor hazajön az ember és még itthon is ? WTF ?? Lehet hogy aki az iskoláig megy el és vissza annak qrwa jó, másnak nem biztos.

SötétBarom
A nagy forgalom egy kurva jó dolog. Nem is értem miért nem volt egy ilyen jellegû gameben sem.. (egyedül a midtwon madnessben lehetett feltolni, de ott nem mûködött az ai rendesen, és folyton ütköztek 😄)

Szûk utak, elõzgetés, kergetõzés <#pias>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hmm, üllõi meg a rakpart nem Ibiza és fõképp nem tengerpart, tudom milyen ott a forgalom, amúgy írták hogy teljesen átformálják a multit javítanak rajta, gondoltam alapvetõen beleértik a forgalom laggolását, énse a nagypapa üzemmódot szeretem de számomra a játékélményen nagyon tenne hogy élne a város, ha emberek nincsenek is de legalább megfelelõ létszámú autók....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jaja ! <#wink>

És nekem is úgy rémlik. 😄

Nem fog szétesni a layer, sõt saját is létrehozható lesz több szempont szerint. Klubtagok, barátlista, adott helyen tartózkodók között.
Ohhh Usamen! Milyen király lenne már éjszaka szakadó esõben 250 el száguldozni úgy, hogy nincs felkapcsolva a lámpa, segítség off és a játékosok nevei kivéve 😄 Akár bújócskázni is lehet xD a dudával hülyülni, beindítani az 1000 lovas autót aztán leállítani, el lehet majd lenni mi? 😄

[HUN]FaTaL
Igen nekem is úgy rémlik. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

"Ja és nem ártana, hogyha bemegyek egy épületbe, akkor ne essen szét a layer." ---> Mintha valamelyik elõzetesben, amit az ati berakott, lett volna errõl szó ... vagyis hogy nem fog szétesni a layer. Vagy rosszul tudom ? <#fejvakaras>

[HUN]FaTaL
Ez jogos, nem lenne hülyeség. Utáltam az 1ben, hogyha szétesik akkor mindenkinek ki kell lépni, újracsinálni az egészet stb.

Ja és nem ártana, hogyha bemegyek egy épületbe, akkor ne essen szét a layer.

Hát az a pár ember akivel én gurulni fogok azok izom profik és nemjönnek belém mert tugyák hol a fék szal attól nemfélek hogy a sok idióta dobálja a vigyort és majd hûûû de meglep ilyen huncutcságokkal.A bénák majd azt csinálnak amit akarnak.Az 1 be elviseltem a hülyéket a 2 be ahol kisimitották az utakat és átvarázsoltak mindent hogy jobb irányithatobb legyen minden autó csakis a kézügyességrõl szól.Ez vagy van vagy nincs <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Írták hogy végre kipörög az autó😊Ennek nagyon örülök,1ben nagyon nem tetszett hogy minden ütközésnél egybõl megállt a kocsi,mintha valami rohadt nehéz és megállíthatatlan dolog lett volna.

Azt kell hogy mondjam, elég sûrün föl fogod idegelni magad a sötétben, világítás nélkül közlekedõ fantomoktól, mikor 300 -al elsuhan melletted, és te megijedsz, vagy pedig telibekúr. <#alien>

Ja arra gondoltam én is, habár picit félreérthetõ voltam. Inkább úgy képzeltem el, hogy mikor benyomod hogy isolate, akkor jöjjön be egy panel a lentebb említett beállításokkal (+ chat) amit persze mindenki láthat, így közös megeggyezéssel lehetne mindent beállítani. Persze ezt még játék közben akármikor lehessen módosítani. Lehessen jelszóval is védeni ezt az egészet, és a zárt cruisehoz a jelszó ismeretében más is tudjon csatlakozni, ne az legyen hogy mindig ki kell lépni, azt vissza az isolatebõl.

Gondolom ezt az extrát kihagyták a trailerekbõl és képekbõl <#nyes>.De talán az újabb tralerbe belesûritenek kb 20 másodperc éjszakai csapatást városonkivûl lekapcsolt lámpákkal.Szal nézük a nagy sötétcséget <#idiota>.

Nem is értem ezen miért dolgoztak annyit / Az autó elsõ és hátsó fényszórói a LED használat miatt bonyolultak lehettek, és miután ráközelítettünk, azt tudom, hogy mondani valósághûek. Minden egyes LED le van modellezve, és mindegyikük egy-egy fényforrás./

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Nem privát szerver lesz, hanem isolate...

"Tehát világitás lesz 1böl.Max a tompitott és a refi között kapcsolgat6sz" <#kerdes>

Írták hogy lesz külön szerver ... mármint egy olyan, mint az egyben az isolate. Na egy ilyenen belül felõlem megoldhatnák, nem nagyon érdekel hogy kinek mi jön be, de szerintem alapjáraton középértékek kellenek, nem a szélsõségek.

Ezt az isolate dolgot meg remélem továbfejlesztették. (Privát Szerver)

- lehessen jelszót beállítani
- legyenek elérhetõek ilyen beállítások, mint például a trafik mennyisége, az idõ, az idõjárás váltakozása, stb...

És ezenkívül lehetne a fõ szerver, az Atari álltal meghatározott beállításokkal.

Fehercsoki
Azért remélem lesz mód rá hogy legalább offline módban lehessen nagy forgalomban vezetni.Sõt jobb is lenne ha multiban az egész szigeten alig lenne bot,csak a sok játékost látnánk minden felé.

"Csak remélem a forgalom nagyon sûrû lesz ... tenger part mellet mész mondjuk egy ferkával és rengeteg autó elötted meg mögötted és 50 60 al döcögsz... legszebb." ---> Ja a papa tempó lehet hogy neked bejön a sok idióta bot között, de rajtad kívül több1000 -nek nem. Egy cruise nálam ott kezdõdik hogy minimum 200, 300 km/h fölött, 8 -as layerben. Ez esetben a sok idióta trafik a laggolással, hogy 5-6 osával adja be 100m -re elötted a szerver, (fõleg mikor megcsúszik a verda és próbálod visszahozni, vagy elõzés közben, esetleg lemaradsz és az 500 m -re lévõ haverokat nem birod behozni a sok buzi miatt) kúrva jó mit ne mondjak, játékélmény megy a béka segge alá. <#wilting> Ha full realitást akarsz, akkor reggelente ajánlom neked az Üllõi utat jó kis dugók vannak, vagy egy zúzós hétköznap, esetleg péntek délután a Pest, vagy a Budai alsórakpartot, jókat lehet ott araszolni. Ha még ferkát is bérelsz hozzá, akkor félig teljesült az "álmod". <#idiota>

Jamirofan89
Támogatom.Jól hangzik!<#eljen><#gonosz1>

Automatikusan bekapcsol.Tehát világitás lesz 1böl.Max a tompitott és a refi között kapcsolgat6sz <#wow2><#idiota>.Végülis a nagy sötétségbe beelõzni vkit és hiphop itt vok elötted?Jaj jaj <#nemtudom><#wilting>

"- Éjszaka a kocsi világításának felkapcsolása lehet automatikus és persze manuális is."

Erre egybõl egy szitu 😄 Milyen flash, mondjuk a kedvenc R34 emmel egy hegyi úton lekapcsolni a lámpát kielõzni valakit és felkapcsolni 😄 Olyan Initial D feeling 😄DDDD mekkora<#eljen><#eljen>

Jó lesz fõleg hogy pl az irányjelzõt se hagyják ki.

Csak remélem a forgalom nagyon sûrû lesz, szeretem ha realisztikus nem úgy mint Ohau ban hogy a városban 1-2 autó összvissz. Lehet hogy nehezen lehet úgy közlekedni de a játék élményen nálam nagyon sokat dobna, erre megint egy szitu, mikor a városba a tenger part mellet mész mondjuk egy ferkával és rengeteg autó elötted meg mögötted és 50 60 al döcögsz... legszebb.

[HUN]FaTaL
Én speciel örülök a teherautóknak, ad egy kis realitást az egésznek. Persze ha nem 100 méternél rajzolódnak ki mint az 1ben... Ha ezt is javítják akkor végre lehet lassú autókkal krúzolni rendesen. 😊

Emiatt a kurva DRM miatt nem lesz majd mini image, ingyen cserélik a lemezt ha beszarik??

Talán az offline miatt ... én se értem hogy már egyre több játéknál, mire jó ez a másolásvédelmi baszakodás. Csinálhatnak akármit, megjelenik egy játék, és 1-2 héten belül mindenképp feltörik. Értelme nincs, viszont büntetik azt aki bemegy a boltba és megveszi.

"a klub autós dolog nem nagyon tetszett a többségnek" ---> Ez nekem se tetszett, igaz egyelöre olyan autók kerültek szóba ami engem nem nagyon foglalkoztat, mint pl. a Gumpert Apollo, de szerintem a legtöbb az 1ben A kategóriás autó klubautó lenne, ha ezen nem változtatnának ... az már engem is érintene.

"Éjszaka a kocsi világításának felkapcsolása lehet automatikus és persze manuális is." ---> Király, akkor lesz éjszaka Knight Rider, már csak szerepeljen az autó listában a GT 500 KR. <#eljen><#hehe>

"Forgalomban részt vesznek buszok, furgonok, teherautók is." ---> A qrwa anyját, hogy ezek az utitehenek nem hanyagolhatók ... fõleg ha majd laggolni is fognak, hozzátesz a játékélményhez. <#idiota>

[HUN]FaTaL
Ilyen fasz DRMmel elbaszni. Online játékhoz mi a fasznak? <#wilting>

Fehercsoki
Szerintem a TDU 2 trailerben amik voltak jobbak!

LeWyTy
EZ meg EZ menyivel jobb<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
"hanem a Test Drive Unlimited 2-ben"

Lehet, hogy mégsem veszem meg?

gduck
<#taps><#worship>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jó lesz ez, minden részletre figyelnek. Az irányításról nekem egybõl a Shift ugrott be valamiért, és háth a kormányt meg a Gamepadot nagyon kiemelték, remélem hogy billentyûzettel is játszható lesz.

#4100: Plútó, Nap távolság van a kettõ között.
#4103: Ha a játék végefele, akkor nagyon sok idõ amíg nekem meg lesz... 😄 Ha majd meg lehet venni akkor még ráköltök akármennyit, fõleg a kaszinó miatt. 😊

Néhány érdekesség Diablo élménybeszámolójából:

- Akárcsak Ibizán, Oahun is simák az utak. És persze Oahu is szebb lett, beleérve a tengert is.
- A fejlesztõk figyelik a visszajelzéseket, és mivel a klub autós dolog nem nagyon tetszett a többségnek, ezért ezen a részen még változtatnak. Megjegyzem a klubok külön garázzsal rendelkeznek.
- Sok minden még változni, fog vagyis nem végleges. A grafika gyönyörû Ibizán és Oahun is.
- 3 kocsi volt a garázsban Audi TT RS, Ford Mustang és Pagani Zonda, ezeket próbálhatták ki.
- Kipróbálhatták az utasüléses dolgot is. Éva volt aki beült navigálni, és hanggal és ikonokkal tudott utasításokat küldeni.
- Lesz klubnév szûrõ. Vagyis bizonyos korlátokon belül lesz a klub elnevezés.
- Mind a kettõ szigeten az épületek és növényzet részletesebb.
- Irányítás kiosztás XBOX360 gamepaden: Balra nyíl - Indexelés balra; Jobb nyíl - Indexelés jobbra; Nyíl felfele - Tetõ irányítõ; Lefele nyíl - Ablakok; X - Kézifék; Back (vissza) gomb - B <1-2 másodpercig nyomni kell>
- Hangok sokkal jobbak
- Éjszaka a kocsi világításának felkapcsolása lehet automatikus és persze manuális is.
- Ha lemegyünk a fûre a kocsi lelassul.
- Forgalomban részt vesznek buszok, furgonok, teherautók is.

forrás. tduc

Most csak átfutottam a cikket, késõbb még átolvasom. Amúgy még egy kis érdekesség a GameKapcsról DRMel kapcsolatban.
Mivel "reach", csak "elérni"-ként lehet fordítani, tehát nyilván a játék végefele. Másképp az "obtain"-t vagy a "purchase"-t használták volna

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

LeWyTy
Ezt már én is írtam... ja az avatar készítés az tuti<#vigyor1>

Fehercsoki
"This is a standalone game available as a pre-order exclusive bonus. It is also possibly unlockable by other players when they reach VIP status in the game."

Akkor megszerezhetjük mi is😊 A VIPhez mi kell?Remélem nem fizetni.

Smicy2
lassan már olyan lesz, mint a Sims 😄

Charade GTti

[HUN]FaTaL
Ejha 😄

Can't wait.

Ezt láttátok már?

(hülye kérdés, biztos hogy igen #idiota])

Fuck de várom már 😄 most mégjobban! Köszi a cikket!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Még 9 nap és indul az E3.Onnan jön info majd.A beigért trailer is jön remélem még elõtte a jövõ7en.

LeWyTy
ááááá

Te egy hõs vagy<#worship>

Köszi az infót, a Vezetésrõl amit írt nagyon tetszett, mondjuk ez érdekelt a legjobban az elõzetesedbõl és számomra nagyon úgy tûnik hogy jó fizikája lesz, ha már G25 G27 et említenek akkor gondolom hogy nem lesz rossz fizika.... A Bétát továbbra is várom.

Fehercsoki
4. képen az autó tetejére ráfért volna egy kis élsímítás😄

<#eljen><#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jaj ez ilyen picurkalett? <#nyes><#eljen>

Fehercsoki
<#wow1> Szép hosszú fordítás,köszi.<#taps>