40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
trucksimfan #11428 na ja. Meg amúgyis, ha folyton csak pürévé hajtod a gépet...
Tényleg, régen volt róla szó: fogyasztás végülis akkor nem lesz a véglegesben ha jól sejtem? -
#11427 ha mész mint a meszes akkor jah, de ha összeszokott csapat van, akkor nem számít, mert nem arról szól a dolog, h ki tud gyorsabban menni. persze vannak szakaszok, ahol közelező kihajtani a belét a vasnak. -
trucksimfan #11426 jah
Bár az is számít, hogy a csapaton belül milyen verdák vannak. Ha pl. van Veyron meg Audi TT Roadster is....
A Veyron 6.-ban alapjáraton pövög 250-el, a TT meg már kiköpi a belét, tehát lemarad az ember... -
trucksimfan #11425 nem tudom ismeritek-e a Project Torque nevű játékot (már nem fut), de abban is általában 8-an lehetett max lenni egy versenyen, kivéve a NASCAR jellegű futamokat, ott asszem 32 volt a limit, de lehet csak 16
(ismerhetitek még a game-et LeverR néven is) -
#11424 És az RF is szinkronizál forgalmat, óriási szigetet, rendőröket, klubokat meg mindenszart?:) Vagy ugye körpályán köröztök... Trackmaniaban 250 ember is lehet egyszerre a pályán meg a lag sem számít, de ne hasonlítsuk már a kettőt egymáshoz. Amúgy mondjuk próbálj meg 32 franciával körözni és kiváncsi leszek mekkora lesz a lag. :)
8 ember össze van hozva, nem erre gondoltam abban a hszben hanem arra, hogy a brigádot nehéz együtt tartani mert folyton várni kell mert valaki lemarad meg ilyesmi. Első részben nem volt index így azt se lehetett jelezni merre megyünk, legalább a 2ben evvel már nem lesz gond, főleg, ha egy patchben beteszik a visszajelzést a belső nézetekbe is. -
#11423 Jól van, értem én ezt, de rF-ben egyszerre 32-en versenyzünk, EVE-Onlineban egy szerveren közel 50.000-en vagyunk, és egy "layerben" pl. van úgy, hogy több százan. Csak ezért nézem furán, hogy akkor 8 embert nem lehet összehozni? De valószínű igazad lehet, csak nekem sántít a dolog kicsit. -
#11422 Einstein is megmondta,hogy az idő relatív, meg én (is) megmondtam h ez nem cset. arra van egy külön gomb, de ha szeretnéd lenyitom h elérhető legyen alapból -
trucksimfan #11421 mondtam a múltkoriban, hogy a "T -27." és a "0." (megjelenés) nap közötti idő lassabban fog telni, mint a "T -54" és a "T -27" közötti idő. Pedig ugyanúgy 27 nap -
#11420 A sebességnek semmi köze a válaszidőhöz és elfelejted, hogy gyakorlatilag Európa minden országából szinkronizálni kell a játékosokat. -
trucksimfan #11419 HÚ DE LASSAN TELIK AZ IDŐ!!! -
#11418 néha még jól működő szerver mellett is nehéz volt egyben tartani a csapatot :D még az iso sem használt xD -
trucksimfan #11417 nekünk pl 4 Mbit van, a garantált sebessége 450 kbps letöltés, 40 körül meg a fel, (ez az egy szolgáltató van errefelé, indokolatlan monopol helyzetben, és nem ad többet) úgyhogy nekünk lehet lesznek bajok. -
trucksimfan #11416 nem azt mondtam hogy fölösleges a sok ház, csak hogy a sok "vaképület" végett egy csomó kiaknázatlan lehetőség rejlik a szigetben. én sem vagyok komplett idióta, bár erre a kijelentésemre nem mernék nagy összegben fogadni -
#11415 Na neee, ez komoly? Nem értek hozzá, de 8 embert szinkronizálni a mai netsebességek mellett nem lehet baromi nehéz feladat. Vagy mégis? -
trucksimfan #11414 jogos -
#11413 jah sokkal jobban nézne ki a sziget, ha lenne 20 ház/garázs, meg sok fa :/ -
#11412 Mert túl nagy adatforgalommal / válaszidővel járna mégnagyobb layert szinkronizálni. -
#11411 Ezt már az első részben sem értettem, miért csak max. 8-as layerek lehetnek. -
#11410 8 emberes layert is képtelenség néha egyben tartani normálisan, nem kell nagyobb. -
trucksimfan #11409 remélem a kormányomat be tudom izzítani a gépemre. Nem egy hightech cucc, de a tdu-hoz tökéletesen megfelel a 180 fokos elfordulás -
trucksimfan #11408 ha viszont egyszerre csak 8 autó lehet "együtt" (max 16 ember, 2/autó) akkor ha nagyobb a klán, akkor nem tud mindenki együtt krúzolni. Pedig az a valóságban is nagy flash amikor vagy húsz autóval, egymás seggében végighasítotok a városon.... -
trucksimfan #11407 Hát mégis hogyan?
Rozsdafoltok eltüntetve, új dukkózás, új felnik, valami hangtechnika, stb stb
szinte szalonállapotú lesz!
De most komolyan, csak nekem tűnt fel, hogy az 1. részben a szigeten volt egy csomó kihasználatlan hotspot? gondolok itt pl házakra, amik csak azért voltak, hogy megfogják a parasztot ha nem uralta a Saleen-jét. -
#11406 Hát nekem is Oahu áll közelebb a szívemhez. Persze az 1. rész miatt Már nagyon kíváncsi vagyok hogy fog kinézni "felújítva" -
#11405 "vagy megoldhatták volna, hogy X embert láthattál volna egy listán, és akiket akartál volna rárakhattál volna a saját layeredre... illetve lehetett volna olyat hogy cruise leader és akkor meghívhatta volna az embereke a layerre"
Hívhatsz embereket a layeredbe, amit leírtál mind műkszik! Sajnos a 8-as határ megvan, kivéve ha utas is van a verdában. Ugyanis ha mindenkinél van utas, akkor 16-an is lehetnek egy layeren belül (elméletileg) -
vajo #11404 -
Neoncsoves #11403 előre látom ahogy megjelenés napján le fognak halni a TDU szerverek -
Neoncsoves #11402 na akkor most melyik?:D de most nemár hogy megint így kell szopni 8 emberrel... legalább 12-re megnövelhették volna, vagy megoldhatták volna, hogy X embert láthattál volna egy listán, és akiket akartál volna rárakhattál volna a saját layeredre... illetve lehetett volna olyat hogy cruise leader és akkor meghívhatta volna az embereke a layerre... áááh... nem hiszem hogy nem bírna el több mint 8 embert 1 layeren -
#11401 8 -
Neoncsoves #11400 ezt jó tudni :D végre nem lesz az a baj hogy 8an férnek csak el ... -
#11399 Azt hiszem 32,de nem vagyok benne biztos. -
Neoncsoves #11398 lehet bulit rendezni a yachton? ja és hány ember fér el egy layeren illetve egy házban? ezerke a kérdésekre várom a választ má egy ideje :D -
Szabi1991 #11397 -
Neoncsoves #11396 megjelenés után 24/7 kockulás lesz, az exkluziv autót szerintem eladom, megveszem a yachtot és oltári bulit rendezek -
#11395 Nekem is közelebb áll Ibiza.
de majd váltakozva leszek a két szigeten. :) -
HollandRules #11394 Én utáltam trópusi hangulatot a fákat a levegőt mindeeent .D -
#11393 Nem tudom, hozzám Ibiza sokkal közelebb áll, mégiscsak Európa. :) Végre nem a fos amerikai táblákat és egyéb szarságokat kell bámulni. :) Persze néha-néha átlátogatok majd Oahura is. :) -
Stockbauer33 #11392 Hát 1 komolyabb lóval 15-20 perc egy kör Ibizán.Szted toljunk 6-8 kört?Elszédülünk b+ :D Oahun most az 1be is lazán tudok 600 km-es krúz útvonalat ami azért kellemes 3-4 óra.Nemharaptam soha a félórás frankojankokat a szigeten.Mellik a jobb?De hát mindenki aztválaszt amit akar -
Szabi1991 #11391 mert núb :) -
#11390 Miért fos az Ibiza?
Túl kevés az egyenes út? -
Neoncsoves #11389 lélekben már csak 14 napig kell kitartani! (hétköznapokat számolva, mivel a hétvége ugye gyorsan elmegy. a hétköznap meg ugye suli, meló... szóval 14 munkanap és 2 gyorsan lepörgő hétvége aztán mehet a kockulás! :D)