Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amúgy egy fokkal jobb már a felvetésed, én részemrõl belemennék, de akkor sem annyi hogy zavaró legyen.
Szûk utak, elõzgetés, kergetõzés <#pias>#pias>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nem fog szétesni a layer, sõt saját is létrehozható lesz több szempont szerint. Klubtagok, barátlista, adott helyen tartózkodók között.
Ja és nem ártana, hogyha bemegyek egy épületbe, akkor ne essen szét a layer.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem is értem ezen miért dolgoztak annyit / Az autó elsõ és hátsó fényszórói a LED használat miatt bonyolultak lehettek, és miután ráközelítettünk, azt tudom, hogy mondani valósághûek. Minden egyes LED le van modellezve, és mindegyikük egy-egy fényforrás./
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ezt az isolate dolgot meg remélem továbfejlesztették. (Privát Szerver)
- lehessen jelszót beállítani
- legyenek elérhetõek ilyen beállítások, mint például a trafik mennyisége, az idõ, az idõjárás váltakozása, stb...
És ezenkívül lehetne a fõ szerver, az Atari álltal meghatározott beállításokkal.
Erre egybõl egy szitu 😄 Milyen flash, mondjuk a kedvenc R34 emmel egy hegyi úton lekapcsolni a lámpát kielõzni valakit és felkapcsolni 😄 Olyan Initial D feeling 😄DDDD mekkora<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Jó lesz fõleg hogy pl az irányjelzõt se hagyják ki.
Csak remélem a forgalom nagyon sûrû lesz, szeretem ha realisztikus nem úgy mint Ohau ban hogy a városban 1-2 autó összvissz. Lehet hogy nehezen lehet úgy közlekedni de a játék élményen nálam nagyon sokat dobna, erre megint egy szitu, mikor a városba a tenger part mellet mész mondjuk egy ferkával és rengeteg autó elötted meg mögötted és 50 60 al döcögsz... legszebb.
Emiatt a kurva DRM miatt nem lesz majd mini image, ingyen cserélik a lemezt ha beszarik??
"Éjszaka a kocsi világításának felkapcsolása lehet automatikus és persze manuális is." ---> Király, akkor lesz éjszaka Knight Rider, már csak szerepeljen az autó listában a GT 500 KR. <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
"Forgalomban részt vesznek buszok, furgonok, teherautók is." ---> A qrwa anyját, hogy ezek az utitehenek nem hanyagolhatók ... fõleg ha majd laggolni is fognak, hozzátesz a játékélményhez. <#idiota>#idiota>
#4100: Plútó, Nap távolság van a kettõ között.
#4103: Ha a játék végefele, akkor nagyon sok idõ amíg nekem meg lesz... 😄 Ha majd meg lehet venni akkor még ráköltök akármennyit, fõleg a kaszinó miatt. 😊
- Akárcsak Ibizán, Oahun is simák az utak. És persze Oahu is szebb lett, beleérve a tengert is.
- A fejlesztõk figyelik a visszajelzéseket, és mivel a klub autós dolog nem nagyon tetszett a többségnek, ezért ezen a részen még változtatnak. Megjegyzem a klubok külön garázzsal rendelkeznek.
- Sok minden még változni, fog vagyis nem végleges. A grafika gyönyörû Ibizán és Oahun is.
- 3 kocsi volt a garázsban Audi TT RS, Ford Mustang és Pagani Zonda, ezeket próbálhatták ki.
- Kipróbálhatták az utasüléses dolgot is. Éva volt aki beült navigálni, és hanggal és ikonokkal tudott utasításokat küldeni.
- Lesz klubnév szûrõ. Vagyis bizonyos korlátokon belül lesz a klub elnevezés.
- Mind a kettõ szigeten az épületek és növényzet részletesebb.
- Irányítás kiosztás XBOX360 gamepaden: Balra nyíl - Indexelés balra; Jobb nyíl - Indexelés jobbra; Nyíl felfele - Tetõ irányítõ; Lefele nyíl - Ablakok; X - Kézifék; Back (vissza) gomb - B <1-2 másodpercig nyomni kell>1-2 másodpercig nyomni kell>
- Hangok sokkal jobbak
- Éjszaka a kocsi világításának felkapcsolása lehet automatikus és persze manuális is.
- Ha lemegyünk a fûre a kocsi lelassul.
- Forgalomban részt vesznek buszok, furgonok, teherautók is.
forrás. tduc
Most csak átfutottam a cikket, késõbb még átolvasom. Amúgy még egy kis érdekesség a GameKapcsról DRMel kapcsolatban.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Akkor megszerezhetjük mi is😊 A VIPhez mi kell?Remélem nem fizetni.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Te egy hõs vagy<#worship>#worship>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep