Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó a konzol. Játékra és film nézésre. De a PC még jobb, mert több mindent lehet vele csinálni.<#email>#email> Én eddig sose rinyáltam a DRM miatt, és nem is fogok. Jó a PC a DRM-el együtt is!<#eljen>#eljen>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
milk4- ez már nem az a téma... de miért nem mind1... legalább van mirõl beszélgetni.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
De egyébként most hogy belegondolok tápegység is kell majd egy új mer most egy 350w-s van ami már most kicsi<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
MSI N250GTS Twin Frozr 1G DDR3 -37,075 Ft
MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC -40,963 Ft
A TDU1 betája mikor volt?
A pályázat lényege: A játékban számos verseny és kihívás található. Ezek különbözõ területeken helyezkednek el (hegyekben, tengerparton stb.). Az Atari ebben a pályázatban lehetõséget ad a regisztrált felhasználóknak, hogy ezek játékbeli nevére adjon ötletet. Lehet nevünk, becenevünk, vagy gametagünk,... de bármi más ami eszünkbe jut. (kivéve a szabályzatban levõ dolgok, pl. más védjegye, káromkodás, szexualitás, stb. - ATi)
A pályázat június 11. éjfélig tart. A pályázat nem tartalmaz díjat vagy jutalmat.
Forrás: testdriveunlimited2.com
(Megjegyzem a pálya neve alatt levõ csillagos rész jelentése: USA-ában vagy Kanadában élek. Szerintem ebbõl akárcsak az extrákból is jól kihagytak minket. - ATi)
De azért elég tré hogy az akkori fejlesztõcsapat nem azon dolgozott hogy a civilek minnél kevésbé laggoljanak, hanem azon hogy hogy tudják úgy megirni a civilek viselkedését, hogy a szerver álltal a kocsid helyzetét, és mozgását számolva, a lehetõ legjobban kibasszanak veled.
Nem vagyok ellene a trafiknak, volt egy idõszak mikor kiszedtem õket, és unalmas lett az hogy nincs kihívás. Legyen egy mérsékelt számuk, a viselkedésük ne a játékos ellen szóljon (pl. ne 100 m -re elötted jelenjenek meg), ne laggoljanak, egy fokkal okosabbak is lehetnek akár, és szerintem mindenki jól jár.
Ezt csak azért írtam,mert megemlítetted a TDU1 forgalmát.
"Legyen akkora forgalom mint az 1ben, a városban nagyobb aztán kész." Helyes,helyes csak a fenti is valósuljon meg.<#wow3>#wow3>
carloelsa: nocsak nem is tudtam,hogy környékbeli vagy<#zavart1>#zavart1>
Legyen akkora forgalom mint az 1ben, a városban nagyobb aztán kész.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Oké robbantsunk automatát közösen oszt osztozunk<#gun>#gun>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De az is a nyári keresetemen múlik.
De részemrõl már hanyagolom ezt a témát.
De azt is írtam olyan 3000Hsze el ezelõtt hogy "ezt a játékot nem szabad a jelenlegi videó kártyámmal megalázni"
A G25-öt meg már anyiszor átgondoltam... pár hete nagyon be voltam sózva és tényleg hülyét csináltam magamból...
de nekem annyira mégse éri meg.(nem csak autós játékból áll a számítógép)
És egy ilyen lényegesen olcsóbb xbox kontroller amit nagyon imádtam anno mikor még volt xboxom + egy videó kártya nagyon jó összeállítás pénzileg, szerintem ez lenne a leg tökéletesebb.
ÉS MOST MINDENKITÕL BOCSÁNATOT KÉREK.
INNENTÕL NEM HOZOK FEL SEMMI HASONLÓT.
ELDÖNTÖM MAGAM.
Meg rosszul is fogalmaztam.
Csak azért ezen tényleg el kéne gondolkodni ... fõleg hogy vidikarit is kéne vennem, ami olyan 60k nál kezdõdik.
De sejtem miért kell neked a kontroller, a mobil amit múltkor belinkeltél, az van a dologban. Kevés a pénz megértem, de akkor minek volt ez a színjáték egy hétig ? <#idiota>#idiota> Am meg #4143.
2.Már vagy 4dolgot felsoroltál amit a G25 helyett vennél
3.Lesz*rjuk,hogy mit veszel
4.DÖNTSED EL TE MAGAD,HOGY MI A FONTOSABB NEKED
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Mi van ha veszek egy ILYENT?
Ha támogatja a játék akkor olyan lesz irányítani mintha csak xboxon játszanék nem?