Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TothLaci
Szopjon PC-vel (továbbra is) vagy költekezzen, ha tud, aki akar 😄
Na ja, és akkor elszakad az ember a jó társaságtól, amit már megismert!<#ejnye1>
Jó a konzol. Játékra és film nézésre. De a PC még jobb, mert több mindent lehet vele csinálni.<#email> Én eddig sose rinyáltam a DRM miatt, és nem is fogok. Jó a PC a DRM-el együtt is!<#eljen>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

[HUN]FaTaL
Vegyen szar konzolt aki akar. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Fehercsoki
Írták hogy offline módhoz nem kell majd net ez biztos,online meg nem számít úgysem😊

TothLaci
Vegyetek PS3-at, oszt nem kell a DRM-el baszakodni 😉
Én meg hallgatnék Fatalra =) Õ tudja mit ír le... =)

[HUN]FaTaL
Az jó táp. De én nem vennék most nVidiat.

Az még talán elég lesz. FSP egy jó márka. Elméletileg elég lesz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LeWyTy
FSP GROUP a márkája.

milk4- ez már nem az a téma... de miért nem mind1... legalább van mirõl beszélgetni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ha értelmes fajta az a 350W akkor elég lesz. Codegány,meg LC Power,HKC,egyéb hulladék,akkor kevés lesz.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fehercsoki
Nekem is 350Wos és semmi bajom vele...

milk4
Na még mindig ez a téma?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

LeWyTy
Egyrészt nem értek hozzá... másrészt a gyárilag húzott nem biztonságosabb?!?!
De egyébként most hogy belegondolok tápegység is kell majd egy új mer most egy 350w-s van ami már most kicsi<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Hát,3000ért 2 kattintás?Tényleg sok.

LeWyTy
Hát az a 3k tényleg sok<#zavart2>
MSI N250GTS Twin Frozr 1G DDR3 -37,075 Ft

MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC -40,963 Ft

megjelenés elõtt egy hónappal asszem, és az már a teljes játék volt 😄

Szerintetek mikorra várható a beta? Tudom, hogy nincs hivatalos info.
A TDU1 betája mikor volt?

USAMEN POWER egy érdekes hírre hívta fel a figyelmem. Egy pályázati felhívás van a TDU2 hivatalos web oldalán.

A pályázat lényege: A játékban számos verseny és kihívás található. Ezek különbözõ területeken helyezkednek el (hegyekben, tengerparton stb.). Az Atari ebben a pályázatban lehetõséget ad a regisztrált felhasználóknak, hogy ezek játékbeli nevére adjon ötletet. Lehet nevünk, becenevünk, vagy gametagünk,... de bármi más ami eszünkbe jut. (kivéve a szabályzatban levõ dolgok, pl. más védjegye, káromkodás, szexualitás, stb. - ATi)

A pályázat június 11. éjfélig tart. A pályázat nem tartalmaz díjat vagy jutalmat.

Forrás: testdriveunlimited2.com

(Megjegyzem a pálya neve alatt levõ csillagos rész jelentése: USA-ában vagy Kanadában élek. Szerintem ebbõl akárcsak az extrákból is jól kihagytak minket. - ATi)
Fehercsoki
Ne vegyél gyárilag húzott kártyát,drágább tõle,de te is meg tudod csinálni magadnak.

Amúgy ez a trafik kérdés engem azért foglalkoztat ennyire, mert még elég aktív vagyok a szigeten, sûrün veszek részt kisebb - nagyobb cruiseokban (inkább az utóbbi jellemzõ), és háth eléggé panaszkodnak a Magyarok és a külföldiek egyaránt, meg én is. Szóval elég vicces ami fent folyik, fõleg HC -ban, és ezek után ilyet olvasok hogy több kéne belõlük... Mindegy, azt akartam sugallni hogy nem a semmire érvelek.

Na ja ... necces kanyarokban, beláthatatlan emelkedõ mögött, elõzés közben, autó megcsúszása után adja be a botokat a szerver, szándékosan. Nameg a 90 fokos sávváltás, keresztezõdésnél pont eléd vágnak be, a hab a tortán pedig amikor dudálva rádhúzza a kormányt. Továbbá egy nyolcas layerben nem érdemes lemaradni, mert 2 - 300 méteres hátrány után már 2x - 3x több lesz a civilek száma. Az erõlködésnek meg állt. az a vége, hogy "köszi srácok sziasztok!".

De azért elég tré hogy az akkori fejlesztõcsapat nem azon dolgozott hogy a civilek minnél kevésbé laggoljanak, hanem azon hogy hogy tudják úgy megirni a civilek viselkedését, hogy a szerver álltal a kocsid helyzetét, és mozgását számolva, a lehetõ legjobban kibasszanak veled.

Nem vagyok ellene a trafiknak, volt egy idõszak mikor kiszedtem õket, és unalmas lett az hogy nincs kihívás. Legyen egy mérsékelt számuk, a viselkedésük ne a játékos ellen szóljon (pl. ne 100 m -re elötted jelenjenek meg), ne laggoljanak, egy fokkal okosabbak is lehetnek akár, és szerintem mindenki jól jár.

Jamirofan89
Emlékszem az 1-ben "scriptelve" volt az amikor 3k felett száguldottál és megjelent elõtted egy autó a te sávodban és amint kielõzted pontosan akkor jött veled szembe egy másik 😄 Jó lenne,ha meg tudnák úgy csinálni,hogy a játék random /vagyis/ találomra jelenítene meg a forgalomban részt vevõ "papikat".Rövid idõ után már reflex szerûen kerültem el a pontosan akkor szembe jövõ autóst ami elég poénos szerintem.
Ezt csak azért írtam,mert megemlítetted a TDU1 forgalmát.

"Legyen akkora forgalom mint az 1ben, a városban nagyobb aztán kész." Helyes,helyes csak a fenti is valósuljon meg.<#wow3>

carloelsa: nocsak nem is tudtam,hogy környékbeli vagy<#zavart1>

[HUN]FaTaL
Felesleges, és ha jól emlékszem azt mondták, hogy marad a 8 játékos.

Inkább egy 20 -as lagmentes layer legyen.

[HUN]FaTaL
Igazán reális hogy 2db autó mászkál az utakon. Ennyi erõvel neked az lenne a legjobb ha kiveszik a forgalmat. 😄

Legyen akkora forgalom mint az 1ben, a városban nagyobb aztán kész.

Mind1, szerintem én már amit akartam elmondtam ezzel kapcsolatban. Lényeg hogy nem kell a nagy trafic, mert nem mindenki szeret kresszezni, és egy tempósabb cruisenál igenis zavaró a forgalom. Lehessen állítani isolate -n belül azt le vannak szarva az egyéni igények.

Na ja.1x már engem is visszaköpött a halál.Leszakitotta a félarcomat a szélvédõ egy frontális ütközésnél.Az orromat 1 az 1be visszavarták mert levágta az üveg.Igazi Scarface arculettem de legalább élek <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sajnos ma majdnem egy Suzuki Ignises miatt Bfüred fele egy kórházba kötöttem ki... vagy a temetõbe... ha az összemegy az audissal, akkor mi bele, aztán lehet bb élet... :S

SötétBarom
Normális ember ilyeneket nem játszik meg. Tinédzserként még csináltam eszetlen dolgokat, de szerencsére hamar észhez tértem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

LeWyTy
És az miért jobb?

Meg a valóságban maximum egy suzuki swift volánja mögött teheted meg, 240 helyett alig 120-al. 😊

A valóságban is megteheti, csak annyi, hogy nem szabad. <#idiota>

SötétBarom
Épp ez az, hogy itt megtehetném, amit a valóságban nem. Jobbról elõzés, centizés, meg minden ami fun. Senki nem dugót akar, ezt a faszságot nem tudom honnan vetted ..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

40ért akarsz venni inkább vegyél 5770-et......

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Mivel tudok róla ezért hogy kusba maradjak majd szépen megveszed nekem a tdu2-t. Ja és persze egy G27 el beelégszem. ^^

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

LeWyTy
Hát igazából én valami ILYESMIRE gondoltam talán kicsit jobbra.

De akkor mosmá hagyuk a témát.

LeWyTy
Nabaze<#buck>
Oké robbantsunk automatát közösen oszt osztozunk<#gun>

Kontroller, + egy HD 4850 vagy 70, egy gigás Vapor X -es verzióban szerintem jó választás lenne. Ne 60 k+ videókártyában gondolkodjál. Nem tudom hogy mi van még a gépedben, de ha a többi cuccos is szar, akkor a drágább esetleg egy 5000 -es szériás Ati full fölösleges, mert a géped csak visszafogja. Akkor csak tágabb lesz a lista, mert mást is kell még vegyél. Ezt a full laikus fejemmel mondom.

Van még 3 hónapod.A G25rõl nemondjle <#eljen> Bûnözé meg lopjá csaljál raboljál.Csak összejön.Ajánlom az automatákat <#nyes> csak vastag kötéllel csináljátok

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

LeWyTy
Ha veszek akkor már normálisat veszek mert ugyebár a videó kártya avul el a leggyorsabban.
De az is a nyári keresetemen múlik.

De részemrõl már hanyagolom ezt a témát.

LeWyTy
Hát a minimumba épp beleférek<#szomoru1>
De azt is írtam olyan 3000Hsze el ezelõtt hogy "ezt a játékot nem szabad a jelenlegi videó kártyámmal megalázni"
A G25-öt meg már anyiszor átgondoltam... pár hete nagyon be voltam sózva és tényleg hülyét csináltam magamból...
de nekem annyira mégse éri meg.(nem csak autós játékból áll a számítógép)
És egy ilyen lényegesen olcsóbb xbox kontroller amit nagyon imádtam anno mikor még volt xboxom + egy videó kártya nagyon jó összeállítás pénzileg, szerintem ez lenne a leg tökéletesebb.

ÉS MOST MINDENKITÕL BOCSÁNATOT KÉREK.
INNENTÕL NEM HOZOK FEL SEMMI HASONLÓT.
ELDÖNTÖM MAGAM.

60 k ??? Micsoda ??? <#wilting> Nézz már körül abban az online boltban amit az elöbb linkeltél ... egy HD 4850, vagy 70 is bõven elég + egy 2 magos proci, 4 giga ram azt szvsz. Ha nincs pénzed, akkor ne a legdrágábbakat nézzed, hanem hogy tudnál olcsón és jól kijönni a dologból...

Fehercsoki
Hát azért csak elfutna,nem lesz túl nagy gépigénye.Illetve azért döntsd el játszod szép grafon bill.-el vagy kicsit rondább a játék de G25el😊

LeWyTy
SZóljon mentségemre hogy nem szeretnék low grafon játszani majd a játékkal<#wilting><#szomoru1>

LeWyTy
Nem 100% hogy G25öt veszek de elég esélyes.
Meg rosszul is fogalmaztam.

Csak azért ezen tényleg el kéne gondolkodni ... fõleg hogy vidikarit is kéne vennem, ami olyan 60k nál kezdõdik.

Haver, totálisan lejáratod magad ... itt hisztiztél egy hétig, hogy adjon neked valaki kölcsön, mert elfogy a G25 mire neked pénzed lesz rá ... erre most...
De sejtem miért kell neked a kontroller, a mobil amit múltkor belinkeltél, az van a dologban. Kevés a pénz megértem, de akkor minek volt ez a színjáték egy hétig ? <#idiota> Am meg #4143.

milk4
1.Eddig a G25 miatt sírtál
2.Már vagy 4dolgot felsoroltál amit a G25 helyett vennél
3.Lesz*rjuk,hogy mit veszel
4.DÖNTSED EL TE MAGAD,HOGY MI A FONTOSABB NEKED

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Fehercsoki
Körülbelül igen,sok játékhoz jobb,TDUhoz szerintem egy fokkal jobb mint a billentyûzet,de azért maradj a G25nél.(ha viszont olcsóbban akarsz akkor DFGT is jó nagyon!)

LeWyTy
Most eszembe jutott valami:
Mi van ha veszek egy ILYENT?
Ha támogatja a játék akkor olyan lesz irányítani mintha csak xboxon játszanék nem?

<#eljen>