40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#11468 LoL de a repülő az égen végig ugyanott marad. -
#11467 ez simán csak annyi, mint mikor képet készítesz a játékban, az van felvéve -
vajo #11466 Hogy lehet tdu1-ben ilyen filmes videózásra váltani? -
#11465 "CSAK A SZERVERREL KOMMUNIKÁL A JÁTÉK! MÁSIK JÁTÉKOSSAL KÖZVETLENÜL NEM!"
Ez például óriási baki, ezért tud laggolni az egész akkor is mikor 8 magyar van 1 layerben.. Holott egy más között kb lenne 10-20 ms a ping. -
#11464 az csak quake engine nem? GoldSrc / Goldsource-t használ, egy komolyan átdolgozott Q1 engine. -
#11463 Ja hogy eltűnt vagy 2000 hsz én meg sokat görgettem lefelé :D -
#11462 lol, pixxel töröld, valamiért a kb 2000 hsz-el korábbra lapozott pedig nem kattintottam semmit :D
néztem is hogy milyen hszek ezek :D -
#11461 Az 1. oldalon lehet valami hiba, mert ha a 2.-ra lépsz az jó és ha onnan vissza akkor látszódik az 1. is rendesen -
#11460 Half-Life 1 Q2 motor. -
#11459 nálam nem :D de már írtam ST-nek, h ha tud segítsen rajtunk :) -
trucksimfan #11458 ja tényleg.
és ők a "laggerek" -
#11457 Basszukulacs!
Néha eltűnik, néha előjön az "elveszett" 2000 hozzászólás -
#11456 Beszéltek itt zöldségeket
CSAK A SZERVERREL KOMMUNIKÁL A JÁTÉK! MÁSIK JÁTÉKOSSAL KÖZVETLENÜL NEM!
A netkapcsolatodnak annyi a jelentősége hogy megfelelő sebességgel tudjad küldeni és fogadni az adatokat. Ha több ember lenne egy layerbe sokkal inkább a szerver terheltség nőne meg, mint az adatforgalmad.
Ezért van az, hogy ha egy "nagy PING értékkel" rendelkező játékos van a layerbe, akkor ugrál össze vissza, hiszen a szerver nem tudja neked az adatokat időben elküldeni, mert nem kapja meg a játékostól!
-
trucksimfan #11455 táncsak nem nekem?
nem akarom a sim vs arcade témát feszegetni, csak tényleg külön kategória a kettő
mindenki tolja ahogy akarja, csak az arcade beállítással ne képzelje senki hogy megver egy simes beállításút és ő a fain csávó... -
#11454 hát nem :D 2000-et ennyi idő alatt? :D -
trucksimfan #11453 te vagy a házigizda, de akkor nem te csaptad ki a HSZ-eket -
#11452 Akku... Érdekes. -
Stockbauer33 #11451 B+ pont akartam irni a faszagyereknek hogy én is vérp vok aztán ugrott a magasröptü írása :D -
trucksimfan #11450 na hovalettek a HSZ-ek??? -
#11449 lol hova tünt kb 2000 hsz :O -
trucksimfan #11448 pont ez volt az egyik amit elvileg kijavítanak/kijavítottak
legalábbis egyes infók szerint.
Mivel nem sok idegesítőbb van egy krúzolásnál, mikor a 8 spanból egyszercsak eltűnik 2, és két pl orosz Szásenka jelenik meg előtted -
#11447 Hűha, sim vs arcade. Nem erőltetném a témát. -
#11446 mondjuk ezt a levegővel ütközést megszoktuk már tud1-ben is -
trucksimfan #11445 mondjuk már a driving assist-okkal is baj lesz.
Ugyebár ha valaki "realisztikusabb" autózást akar, akkor "OFF"ra teszi, érzi a vas nyers erejét, és keresztbe autózik, míg a noob, meg az arcade-lovag max assist-al gurul, annak meg gyakorlatilag padlógáz-satufék combo mellett is sínen vontatja a gép az autóját. -
#11444 Nem értem mit problémáztok, az elsőben is volt csomószor, hogy nem láttuk a másikat, csak a többiek mondták, hogy éppen rajta állok valakin. -
trucksimfan #11443 na végre valamiben egyetértünk -
trucksimfan #11442 ok, de ha neked pl 80 megás a neted, felengedsz egy csomó embert. Ha azok közül valakinek 4 megás a netje? akkor az meg szarba lesz a 12-16 emberrel, mivelhogy neki is látni kéne -
#11441 Legalább gondolkodhatnál egy kicsit mielőtt bespammolod ezt a hülyeséget :D Tehát te engedélyezel 32 embert, mondjuk velem gurulsz, nálam viszont csak 8 van. Ilyenkor mit csinálsz? Te néha a levegővel ütközöl esetleg, vagy hogy gondolod ezt?:D -
#11440 és gurulsz 16-os layerben, amiből 2-nek csak 8 látszik. hogy hangolod össze, hogy pl tömegkarambol, de pont amiatt van karambol, akit nem lát az a másik 2 user. és hasonlók... -
Neoncsoves #11439 azért mondtam, hogy te EGYÉNILEG választhatnád hogy hány embert akarsz látni, mivel az ember a saját netkapcsolatával csak tisztában van... magyarul ha én tudom hogy nekem 80megás a netem akkor akár engedek 12-16 embert is 1 layerre. akinek 6 megás a nete az enged max 8at azt ennyi. legalább ennyit hagy dönthetnénk el egyénileg... -
#11438 #11436
egyfolytában ezen lovagolsz. nyugi ok? 15 nap nem a világ. foglald el magad, ne offolj ezzel folyamatosan -.- -
trucksimfan #11437 még 1331650 másodperc -
trucksimfan #11436 ez most on-topic vagy off-topic HSZ? -
dingi dongi #11435 sziasztok
-
#11434 Egyébként ez csak feltételezés a részemről, nyílván nem vagyok a játék fejlesztője. :))) -
#11433 -
#11432 a jóóó kis pink krúzom ^^ mennyien voltak, 3-4 layer telt meg na majd tdu2-ben is lesz egy
-
#11431 Nyja, gondoltam hogy valami ilyen van a háttérben. Bár egy 20-as pink krúzt is megnéznék azért. -
#11430 "érdeklődés hiányában" elmarad (fékengéj) -
#11429 "persze vannak szakaszok, ahol közelező kihajtani a belét a vasnak. "