Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legyek ünneprontó? <#eplus2>

Pár elszomorító részlet, és szkepticizmusra lehetõséget adó részletek a képen, hoyg ez ps kép..

TDU nick: WAndrew26[HUN]

LeWyTy
Az elsõ részben is voltak ilyen effektek photo modban<#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nekemis pont ez szúrta meg a szemem egybõl.......... Meg az hogy hogyan csinálnak képet ugyanabban a pozicióban és sebességgel egyszer nappal egyszer éjszaka <#help><#help>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

milk4
Azt a fránya C oszlopot szebben is megcsinálhatták volna.Nem mintha olyan fontos lenni,mert belûlrõl úgysem látod.Csak azért mégis,ezeknek a képeknek kedvcsinálónak kell lennie...Nem elrettentõnek...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Törölt felhasználó
Hát pont azért mert nem lesz benne HC. Még hcban se árt használni nemhogy simán<#hehe>
milk4
Szerintem meg a Clarkson egy isten.Bírom a humorát😄
Bár sokszor idegesítõnek találom.

Muttley
Khm...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen alapon nyugodtan fikázd az Alfa-t, a Zonda-t, a Ferrari-t és Murcielago elõtti összes Lambot, meeeeee etykutyamind. Az autó mellé vegyééé egy szerelõt is és minden O.K. lesz. 😉

Just do it :)

somdav95
JKt idegesítõnek tartom benne, valahogy rosszul van összerakva ( vagy lehet hogy én, de akkorse bírom nézni a pofáját..) Inkább megnézem a Fifth Gear-t... Lancia meg egy fos, ez tény.

milk4
(pixxel,javítsad a Videó Beszúrás gombot)

milk4
Top Gear a Lancia-ról😄
http://www.youtube.com/v/rqFfPQ8_Kns&hl=en_US&fs=1&
http://www.youtube.com/v/_HamS-zWfz4&hl=en_US&fs=1&

milk4
A Lancia a rozsdásodásról híres és arról,hogy minden szétesik az autón😄

saját rendszámtábla ? <#finom>
<#worship>

somdav95
persze, ha majd a delta le nem robban 10 km után <#nevetes1>

Jamirofan89
Ez egy igazi életkép! Nálam ez a legjobb kép eddig.Lesz majd Delta és Esprit baráti krúz?<#rolleyes><#taps><#pias>

A kék az egy 81 -es Lotus Espirit S3.

Az eredeti képnek ez volt a neve: "lancia-delta-and-lotus-esprit-night.jpg".....
milk4
A kék is egy lancia nem?Így elsõ ránézésre stratos-nak néz ki.

<#eljen> Amióta bent volt a studióba a Diablo azóta pörög rendesen <#taps>

#4362 Jólessz az.A gizda gyorslovak behalnak offroadon amég ezt lehet majd kinálni

#4357 Minek az Csabi? A 2be nemlessz HC <#buck>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Espirit S3 talán még nem is gáz, végülés az Lotus, de az a Delta...
De mostmár elhatároztam, veszek majd egyet ha kijön a game, de csak azért hogy majd boruljak párat az erdõben ! 😄D

Sztem a eddigi legszebb kép!

<#szeret><#szeret><#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

milk4
Gyááááá!!!<#szeret>

TDU Central exkluzív kép érkezett:

Törölt felhasználó
Ez oké, és mi lesz a kézifékkel???<#idiota> Annak nem árt kézre esnie<#hehe>
Köszi. Nekem is ezt mondták. Így aránylag még mázli is, hogy most ment el 2 év 4 hónap után és nem késõbb.
gduck
Részvétem <#szomoru1>

UI: amúgy a Gigabyte alaplapokra 3év gari szokott lenni <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tavaly év végi kettõ 2900XT és HD3870 után, ma tönkre ment az alaplapom is. Szólva bocsi, ha elmaradnak a hírek. Jelenleg arra várok, hogy holnap kiderüljön van-e még rá garancia.
Milyen fura hogy a Simset felhoztad pédának ... lehet hogy akkor te már tudtál valamit ? <#fejvakaras>

Te vagy itt a PS mester, én csak amatör szinten tolom ... ha majd ráérsz kötözzé nekem is egyet pls. 😄

pxxl
kreatívkodj 😄 most melóm van, meg am se nyúld le a dizájnomat <#mf1>

All hail the double x!

Na ugye ugye, király lett... 😄 Esetleg fonalakat kérhetek az usa zászló csíkjaiból ? 😛 (Csak hasonlítson a tiedre.)

Fehercsoki
Hát ez szép😄

pxxl
vagy ott van minenkinek vagy másol. nemtom személyre szabi h kinek hol legyen :/

All hail the double x!

Amúgy a koronámat rakd már oda a hsz opciók közé... 😄 100 -adszorra is pls.

A kormányon a két piros j-b mehet indexnek sztem.Végignéztem az összesképet meg a trailereket és kiszedték a magasított padkát viszont nemlátom azt a plussz beton leállosávot ami volt az 1be.Max Oahun lesz olyan mert Ibizán csak a poros útszél maradt.Így viszont talán hasznos lessz az index ha balrol elõzünk illetve telibasszuk jobbról elõzésnél porral a mögöttünk jövöket.A váltonál is ott a 4 fekete és a 4 piros.Van gomb elég sztem <#nyes><#eljen>

jah, már igen.. de úgy látom semmi frissítés nincs.. kár.. :/

somdav95
közbe meg mégis elérhetõ <#vigyor2>

nem elérhetõ a hivatalos oldal.. :-)
remélem vmi hatalmas frissítés van :p

Törölt felhasználó
Hát a G25ön biztos lesz elég gombom, de az indexeket is meg a kézit mind olyan helyre rakni... Érdekes lesz😄
somdav95
Nyugi ez nem fog úgy váltani hogy ha tövid nyomod a gázpedált visszavált kettõt, plusz te oszthatod ki h hollegyen az üres, sebesség, rükverc, parkoló állás stb...

pxxl
kormánnyal játszanak, ott meg adott számú gomb van, és elég érdekes lenne a bill-t nyomogatni közben 😄

All hail the double x!

Remélem az autómata váltós autók autómatán váltanak majd,nem mint az egybe hogy ott is én váltottam de a váltóért nem nyult le.
Mire való a billentyûzet ?? Én mindig qrwa jól beállítom magamnak ... gomb kiosztással még nem volt gondom.

AlieN911
Hát igen... Gombok kellenek, szal a Szimulátor Cockpit- topicba kell menni, és szerválni egy gomb updatet. Csináltak már. xD

Honda - The Power of Dreams

[HUN]FaTaL
Ezt én sem bánnám, nem kéne manuális váltóval gurulni, ha éppen nincs kedvem hajtani az autót. Ráadásul a kettõben fogalmam sincs hova fogom beállítani a sok gombot 😄 (Index, ablaktörlõ, tetõ stb.)

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem a gyorsaságával van gond, hanema karakterisztikájával (dekeményszó) egy autómata váltó ha nincs teljes terhelés hamarabb felvált mint a letiltás 😊 még sajna sosem találkoztam oylan játékkal aho, ezt normálisan lemodellezték. Ezért a TDU2-tõl sem várom el, csak mitn ahogy az elõzõ hsz-emben is írtam kellemes meglepetés lenne <#whatever>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Nekem a kuplung automata, a váltót manuálisan használom... Én azt vettem észre hogy a váltó a nagyon lassú. Am autófüggõ is a dolog, pl. a Cienben elég gyors.

Jamirofan89
Lehet álmodozni,de ez kb. olyan mint a 900 fokos kormány elfordulás belsõ nézetben vagy tökéletes fizika, v realisztikus hangok,mindenkinek a kedvenc kocsija benne lesz a játékban stb....