Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kellemes csalódás lenne a TDU2-ben ha az autómata váltós autók (rendes automata), úgy váltanának ahogy kell, és nem elpörögnek 12000-ig aztán feljebb kapcsolnak..

TDU nick: WAndrew26[HUN]

ÁÁ én nem vezettem, (szerencsére). De a szigetre felmentem egy fél órára. <#nyes>

Pixxel köszi újra a koronát, de a hsz opciók közé rakd pls, ahol volt. 😊

LeWyTy
<#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Az elsõ kép a Balearen szigetek, aminek egyik szigete Ibiza, szóval félig meddig benne van a játékban. 😄

Jöhetne mellé DLCként Mallorca és Menorca is 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Muttley
Köszöntsük köreinkben:

Stohl Andrást <#idiota>

Just do it :)

man szigetet és motorokat !

drot
Mallorcán már voltam, simán el tudnám képzelni a játékban 😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

LeWyTy
Egyébként volt szó multkor arról hogy lesznek DLC-s szigetek.
Akk már maradhatnánk európában.
Csak linkben<#wave>
Vagy ez

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

szabod
Semmi bajom nincs vele, csak megjegyeztem, nem tudom miért nem lehet magadat ezen túltenni.
A kuplungos témát arra alapozom, hogy 3 éve játszom a TDU-val, volt idõm kitapasztalni a különféle váltós kocsi közti különbséget. A lassúságot pedig csak tizedmásodpercekben kell érteni. Versnyeknél volt észrevehetõ fõleg. És még mindig a JÁTÉKról beszélek, nem a valóságról.

Mente et Malleo

LeWyTy
Csak hallgasd😞ez hol lassú?)
Ferrari

LeWyTy
Mi bajod tulajdonképpen a pillangóváltóval?
#4308 - a kuplungos témát mire alapozod??

szabod
Mi az hogy OFF? Kikérem magamnak <#idiota>
Én a játékról beszéltem. A TDU-ban észrevehetõ volt az automata és a manuális kuplung közti különbség. Gondolom a TDU2-ben is így lesz. Az meg hogy a valóságban hogy van, azt lesz@rom nagy ívben, mert a büdös életben nem lesz pillangóváltós kocsim....<#crazya>

Mente et Malleo

pxxl
elvileg. majd megszkájpoljuk a történést 😊

All hail the double x!

Muttley
A TDU-2-ben (remélem benne lesznek) az F40-es és F50-es Ferrarit is bajuszkapcsolósan fogom vezetni (DFGT SW), viszont 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az életben én régi módi vagyok. Nálam az f40 és f50 A FERRARI. Mindkettõ manuális váltós. Rendkívül érdes, darabos, fémes klattyanással, amikor sebességbe rakod. A többi az túró 😉

Johnny 19
pixx, tudnál jönni hétvégén a mapra gurulni?

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

szép! <#eljen>

pxxl
mert ott az off/warez topik, ami pont erre való 😄 ide (elvileg) jöhetne hír, képek, béta info, stb. míg meg nem jelenik a játék, mert sokakat nem érdekel az offolás, nagy hévvel bejön h 50 új hsz, (biztos béta, biztos tréler) aztán pofára esik a nagy semmiban 😊
ezért nem kéne ide napi 10-200 témába nem illõ hsz.

All hail the double x!

Én tegnap úgy bebasztam, hogy nem találtam merre kell hazajönni ... miután hazaértem, a bejárati ajtón bemenni, azt nem kívánom senkinek. (sokáig tartott)
Még mindig kóvályog a fejem.

LeWyTy
Én már nem bírtam tovább.
De am mér nem szabad.. így jól kibeszélünk mindent.
Összeszokik a közösség és jó lesz majd a játékban.<#idiota>

pxxl
"az automata kuplung lassab, mint a manuális.." <#idiota> Wake up Neo...

am thx offnak ennyi elég 😄 majdnem 1 napig nem offoltatok, püszke vagyok <#taps><#alien>

All hail the double x!

Az "automata kuplung" ahogyan te azt megfogalmaztad,ezred másodpercek alatt megoldja a kuplungolást,úgyhogy el ne mond már hogy te akármekkorát belebikázol a kuplungba, gyorsabb leszel az automatánál..Például vegyük csak a Ferrarit amirõl vitáztok,mondjuk egy 458-at,nézz meg róla egy videót észre sem veszed a sebességváltást..

LeWyTy
Nem úgy értem hogy ne nézd a váltót...
Hanem hogy a kormányt fogd és az útra koncentrálj elõtted.
Azé kellemetlen lehet 200km/h-nál ha megdobja valami a kocsit és kikapja a kezedbõl a kormányt mer az egyikkel épp a váltónak vered ki <#idiota>

szabod
"az utat kell figyelni.. "
Miért te váltás közben a váltót lesed? 😊
Egyébként tényleg a jó a pillangóváltó, csak az automata kuplung lassab, mint a manuális..

Mente et Malleo

LeWyTy
Akkor a ferkások 80-90% mûmájer?
A Ferrari már csak biztonsági okokból is használja sport pillangóváltót... akkora sebességnél te a manuálissal akarsz szarakodni?(az utat kell figyelni.. ezzel is biztonságosabb 1 ferrari)((((szerintem)))) de ennek biztos még rakás másik oka is van.

#4304 igen és mi van vele?

pxxl
ferkából kivételenesn inkább a "pajeszkapcsolós" mint kézi váltós 😄

All hail the double x!

Muttley
automata váltós Ferrarit mûmayerek tartanak 😉

pxxl
lol a lámpa (zõd) "érdekes" 😄

All hail the double x!

pxxl
aham ferkában ritkán van 3 pedál, csak szólok 😄

All hail the double x!

samsung123
Fu baszki nemsemmi képek!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

gduck
Talán majd mi is játszhatunk <#wave> Bár a szöveg elég diplomatikus <#circling> LINK

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley

Muttley
Egy kis hangulatoldás 😉
"Jééé, nem láttam, hogy a jobb szélsõ és bal szélsõ pedáááááááál között van még egy..."
avagy
Mit ne csináljunk a Ferrarinkkal a TDU 2-ben 😊

Ja, te meg a gt500-addal, UMP <#alien>

Pixxel, köszi a Lamborghinit. 😊
pxxl
akko nekem 8...nincs pontozás...lesz annál több törlés 😊

All hail the double x!

drot
Énis kockulni akarok mááár <#vigyor3> Vagy legalább valami új kép jöhetne, messze van még az E3 (1 hét).

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Törölt felhasználó
New azt irta "kizárt"! <#idiota>

300: Nem még csak jelentkezni lehet rá.

Am remélem bekerülök rá és kockulhatok.<#hehe>
pxxl
szar a neted 😄

All hail the double x!

gduck
Akkor sem lehetett, most sem lehet. Hiszen a béta nem szó szerint a játékról szól és nem az a lényeg meddig jutsz el benne <#wave>

UI: remélem innen is bejut valaki a closed bétába <#wink>

pxxl
sztem nem. általában wipe van béta után.

All hail the double x!

drot
Szerintetek az Open-beta-ból majd tovább lehet vinni a játékba az elért eredményeket? Nem tudom TDU 1 nél hogy volt.

Ok még valami.

Hol a "TDU1 Házigazda" koronám ? 😊)

pxxl
nem tudom elérakni, mert nem tudok (még) hivatkozni a scriptben a dátumra :/
a bannerbe meg bekerül majd a cucc...

All hail the double x!

gduck
Én is így gondolom. Az 1. rész closed bétája bõ négy hónappal a megjelenés elõtt volt (ráadásul akkor már régen kint volt az xbox360 verzió). Most bõ három hónap van a megjelenésig, tehát a closed béta az E3 után már bármikor indulhat <#wave>

Ahaam <#worship> #4243 #4244

E3 itt mutatják be a fejlesztõk a 2010ben érkezõ játékaikat.... röviden tömören.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Az Electronic Entertainment Expo egy nemzetközi show, ahol számítógépes és egyéb videójátékokat mutatnak be.

Jamirofan89
<#vigyor2>

Felhomályosítana vki, hogy mi az az E3?

Megjelenés elött open lesz, a closed szerintem E3 után várható, nem hiába hírdették már rég meg a closed betát. A véleményemtõl függetlenül elképzelhetõ hogy nem így lesz, nem tudom.

"A cikk végén levõ gondolatokat én elõbbre vettem. Vagyis Fabian lenyûgözte az Eden látott számos dolog. Kb. 2-3 napos verziót teszteltek, amit jelenleg a bétára készít fel a csapat. Ennek nagy része már készen van. És ne feledjük újabb trailer is érkezõben van." ---> Ebbõl én mindenképpen azt szûröm le hogy hamarosan ... az az E3 után closed. Az új trailer meg az E3 -al egy idõben.