Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: WAndrew26[HUN]
Pixxel köszi újra a koronát, de a hsz opciók közé rakd pls, ahol volt. 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Jöhetne mellé DLCként Mallorca és Menorca is 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Akk már maradhatnánk európában.
Csak linkben<#wave>#wave>
Vagy ez
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A kuplungos témát arra alapozom, hogy 3 éve játszom a TDU-val, volt idõm kitapasztalni a különféle váltós kocsi közti különbséget. A lassúságot pedig csak tizedmásodpercekben kell érteni. Versnyeknél volt észrevehetõ fõleg. És még mindig a JÁTÉKról beszélek, nem a valóságról.
Mente et Malleo
#4308 - a kuplungos témát mire alapozod??
Én a játékról beszéltem. A TDU-ban észrevehetõ volt az automata és a manuális kuplung közti különbség. Gondolom a TDU2-ben is így lesz. Az meg hogy a valóságban hogy van, azt lesz@rom nagy ívben, mert a büdös életben nem lesz pillangóváltós kocsim....<#crazya>#crazya>
Mente et Malleo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Just do it :)
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
ezért nem kéne ide napi 10-200 témába nem illõ hsz.
All hail the double x!
Még mindig kóvályog a fejem.
De am mér nem szabad.. így jól kibeszélünk mindent.
Összeszokik a közösség és jó lesz majd a játékban.<#idiota>#idiota>
am thx offnak ennyi elég 😄 majdnem 1 napig nem offoltatok, püszke vagyok <#taps>#taps><#alien>#alien>
All hail the double x!
Hanem hogy a kormányt fogd és az útra koncentrálj elõtted.
Azé kellemetlen lehet 200km/h-nál ha megdobja valami a kocsit és kikapja a kezedbõl a kormányt mer az egyikkel épp a váltónak vered ki <#idiota>#idiota>
Miért te váltás közben a váltót lesed? 😊
Egyébként tényleg a jó a pillangóváltó, csak az automata kuplung lassab, mint a manuális..
Mente et Malleo
A Ferrari már csak biztonsági okokból is használja sport pillangóváltót... akkora sebességnél te a manuálissal akarsz szarakodni?(az utat kell figyelni.. ezzel is biztonságosabb 1 ferrari)((((szerintem)))) de ennek biztos még rakás másik oka is van.
#4304 igen és mi van vele?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Jééé, nem láttam, hogy a jobb szélsõ és bal szélsõ pedáááááááál között van még egy..."
avagy
Mit ne csináljunk a Ferrarinkkal a TDU 2-ben 😊
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
300: Nem még csak jelentkezni lehet rá.
Am remélem bekerülök rá és kockulhatok.<#hehe>#hehe>
UI: remélem innen is bejut valaki a closed bétába <#wink>#wink>
a bannerbe meg bekerül majd a cucc...
All hail the double x!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

"A cikk végén levõ gondolatokat én elõbbre vettem. Vagyis Fabian lenyûgözte az Eden látott számos dolog. Kb. 2-3 napos verziót teszteltek, amit jelenleg a bétára készít fel a csapat. Ennek nagy része már készen van. És ne feledjük újabb trailer is érkezõben van." ---> Ebbõl én mindenképpen azt szûröm le hogy hamarosan ... az az E3 után closed. Az új trailer meg az E3 -al egy idõben.