40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#11548 én az F40-t hiányolom
tuti, ott van az ajtó mögött, csak MÉG nem mutatják meg -.- ;)
ja, zsír a logo-d
magad csináltad vagy fizetsz Pixxel után EHO-t? -
#11547 A kóla jobban feloldana mint az alkohol -
#11546 -
Neoncsoves #11545 ha bejön a héten a tippmixem akkor én feloldom magamat pár liter alkoholban :DD -
#11544 Pixxel bácsinak igaza van. Egy kicsit oldódj fel - -
HollandRules #11543 Én még azt a párat se szeretném a garázsomba ,sőt én még a 370z-t is annak tartom :D -
#11542 neked sztem komoly problémáid vannak, ha egy játék, vagy arról készült videók ilyeneket váltanak ki belőled. itt pezsegsz már 2 hete, volt h beírtad h még ennyi nap, aztán hogy még ennyi mp, stb stb :D nyugi ok? be cool, nem kell szívrohamot kapni egy hülye játéktól :D mondtam, foglald le magad, csajozz, (vagy pasizz nekem mind1), olvass, tanulj, dolgozz mittomén :D -
trucksimfan #11541 én nem gyűlölöm, mert ki ne szeretne a garázsában tudni párat belőlük
de a játékokban is jobban szeretek olyan verdákat hajtani, amiket esélyem is van elérni kemény munkával
(Subaru Impreza, Mitsu Evo, Nissan 370Z stb.)
Ezeket a szuperautókat csak úgy lenne esélyed elérni, ha egy arab olajsejk fiának születsz, vagy ha te alapítottad volna a Microsoftot vagy az "arckönyvet" -
trucksimfan #11540 gyerekek, ez a sok videó kettős érzelmeket vált ki belőlem
Mintha le lenne az ember kötözve gy oszlophoz, előtte meg 1 méterrel a világ legjobb nője feküdne meztelenül, akcióra készen. Tudod hogy nagyon kell, meg minden, de fizikailag képtelen vagy elérni...
Tök szívás -
HollandRules #11539 Engem se.Én gyűlölöm a hiperautókat FÚÚJ!! -
#11538 Hát engem egy enzo nem hoz lázba:) -
#11537 Ezért lesz sokak kedvence... -
#11536 az meg a másik. enzo meg úgy megy mintha sínen húznák. -
#11535 Nevetségesek a hangok... semmi hasonlóság -
#11534 kicsit sok a HDR vagy a bloom -.- -
Stockbauer33 #11533 Még 1
-
trucksimfan #11532 nyúlj meg -
#11531 még a nagy tarolás előtt rebegte vki, hogy a rally kateg-ban Delta HFInt és Impreza WRX STi mellé becuppan egy Audi S1 is.
hááá én biztos ODAÁLLNÉK vele egy Veyron mellé :) -
#11530 -
#11529 Neked pihenned kéne. Komolyan, nem viccelek. -
trucksimfan #11528 arról nem is beszélve, hogy egy ilyen sportautón a kerekek (legalábbis a hátsók) se bírnak ki 1000-2000 km-nél többet
Nem mintha ilyen idilli, optimális helyzetben számítana, hogy havonta gumira költesz egy magyar átlagkeresetet (per autó), de egy idő után úgyis beleunnál -
trucksimfan #11527 "szar játék az élet, de a grafikája nagyon ott van"
amúgy vannak benne olyan autók, nem is egy. Csak sajnos nincs "money cheat", meg nem kapsz egy másfél perces fain hajtásért 70 ezer dollárt. Meg ha felkenődsz egy Saleen-el egy ház falára 300-al, akkor nem pattansz le, hanem ott maradsz, és vésővel kaparnak le a ház faláról, 200 darabban.
Meg persze a zsaruk se akkor kezdenek el kergetni, ha belecsattansz, elég ha városban 80-al megelőzöd.
Ja, és még ha meg is tehetnéd, tutira nem veszel 20 nyaralót, és nem pakolod tele mindegyiknek a garázsát méregdrága luxus-sportautókkal, mert kb. a 2., de legkésőbb a 3. háznál megunod, és rájössz hogy felesleges. Még így is, ha mind a 3 garázs tele van, lehet hogy 4-5 év után kapsz észbe, hogy "jé, nekem van még három Ferrarim is a nyugati parti villa garázsában"
Tehát rájössz hogy felesleges.
De a játékban jó pöri 20-30 házat és 150 autót birtokolni. -
#11526 legnagyobb probléma, hogy nincs save/load -
#11525 Biztos nagy gép kell hozzá,ez még simán veri a Crysis-t is.Olvastam már róla hogy több opciót is lehet választani az életünk során,jóval többet mint a mass effectben és tele van mellék szálakkal.A küldetések elég fárasztóak meg kínlódásos de öszességében nem rossz.Csak kár h olyan luxus gépek nincsnenek benne mint a TDU-ba de hát nem lehet mindent belezsúfolni. -
#11524 "baccus, elbaxták a napok számolását"
Most ragaszthatom vissza a centit -
#11523 javítva -
#11522 LIFE. full interactive sim -
#11521 Ez melyik játékból van??????Kúrva jó a graf!!!!! -
#11520 Ugyanezt mondtam én is (csak az apróval már nem foglalkoztam) -
trucksimfan #11519 nem igaz, mert innen 2 hét (14 nap) az szerda reggel, de még add hozzá azt a 15 órát, és valóban csütörtök 0 óra 00 perc, tehát 1 nap mínusz. -
#11518 -
#11517 Innen két hét az csütörtök reggel, valóban 1 nappal kevesebbet mutat! -
trucksimfan #11516 Szerintem nem írtad el, de nemtudom. Majd kiderül. Ha kifut nullára, és még nincs Feb.11. péntek, akkor elírtad. -
#11515 Fasza lett. :)
Nem tudom, hogy csak FF alatt e, nem emlékszem Operában milyen volt de minden nagy, hosszú ékezetes magánhangzó helyett a rövidet írja kivétel az Á, Í és É. -
#11514 pont befér :) -
#11513 1pt-vel nagyobb? Vagy nem fér rá?:) Nem kötözködni akarok csak szerintem picit picik a betűk :) -
#11512 jah látom már én is :D
fixed :) -
#11511 Kicsit vékonyabb betűket de jó lesz. :) -
#11510 és ime, alfa fázisú, de egyedi gombok csak itt csak most -
#11509 Én meg adnám a számlaszámot ahova átutalhatod egy részét a játék árának :))))