Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
<#miaz>

All hail the double x!

Jamirofan89
Na látod USAMEN már is tolonganak a 'szimulátor TDU2'-ért 😄 Igaz ezen a téren sajnos csalódnunk kell majd,de egy hozzánk hasonló "G25 Schumacher" aki már unja a körbe-körbe versenyt a pályákon annak a TDU2 az egyetlen reménye.

...mert vagyunk páran<#idiota>

Van benne realisztikus forgalom, gyalogosok, fizika, talán még fogy a benzin is ... biztos jó lehet. (Én hamar megunnám.)

MInek vették ki a benzint. meg mi az hogy 90 fokos kanyarnál fékezni kel!!l be bszna ha nem.Remélen nemtolják el a fizikát a nyomi burnoutos irányba, Tényleg hiányzik egy szimulátor szabad kóbórlással belsõ nézettel.Bár ez csak egy álom mint az hogy ne 90 fokot tekerjen a kéz animáció.Nagyon várom a játékot az 1 a kedvencem, pozitívan szeretnék csalódni.
[HUN]FaTaL
Pontosan, én is szívesebben vezetném órák hosszat a verdát csak sajnos nem tellik annyi benzinre.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Mutass már egy korrekt szimulátort, ami nem körpályás bohóckodás. Az nem érdekel. Rendes forgalommal, szabad kóborlással. Nem tudok ilyenrõl. 😊

Öröm hírrel szolgálhatok, hiszen az Atari "Name a Track" pályázatában résztvevõ országok listája bõvült, köztük kis hazánkkal is. 😊)

Forrás: http://www.testdriveunlimited2.com/trackdedication
milk4
"Ezt hogy legyenkúrvarealisztikusajáték többnyire azok erõltetik akik még talán életükbe nem láttak / vezettek autót, azt suliba menet kiverik a dákót a forgalomra. Játék ide vagy oda a tankolás inkább csak az ilyen dolgokat juttatja az ember eszébe. "

Szerintem ez hülyeség.Van aki a TDU-t csak azért használja,hogy a hegyekben vagy valami szép helyen túrázgasson egzotikus/kedvenc autójával és 90%-a ezeknek az embereknek mindig is hiányzott a tankolási lehetõség,indexelés és a motor/váltó törése(amit az Engine Mod-al késõbb elõidéztek).

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Fehercsoki
Igen az,és egyre inkább.Fõleg hogy már a HC módot is elvették,viszont a tdu-centralosok beszámolójából nagyon jól hangzik a fizika,aztán majd meglátjuk mennyire árkád.

Pedig ez így teljesen korrekt megoldás lenne. Kár h az Eden-nél nem dolgoznak ilyen kreatív emberek. 😊)) Mondjuk ha pl a Ford GT fogyasztása reális lenne. 😊 Gyakran kéne tankolgatni, ami engem nem zavarna, de... Errõl jut eszembe, de jó lenne ha lenne a régi GT40 is, idáig tudtommal Gt legends kivételével sehol nem volt.

Tesznek a játékokba realisztikusat, ott vannak a szimulátorok... DE a TDU tudtommal még árkád mûfaj / játék !?
NFS -en nõttem fel, azt kiadták a Shiftet ... tudod mennyire zavar hogy nem az NFS közönségnek készült az a játék ? Ami árkád az maradjon is az, ami meg szimulátor az meg szimulátor. Egyik a szórakoztatást eszközöli, a másik meg a mû Schumacher -eket G25 -el.

Fehercsoki
Tudom mi a casual,és azért nem tesznek a játékokba semmi realisztikusat nehogy a casualok megerõltessék magukat és legközelebb ne vegyék meg a játékot.Igen a benzin...legutolsó tankolásomnál szerencsém volt,pont lement 5 forinttal az ára,másnap már emelték:S

"A tesztelés során egy apró bug ... miatt újraindított játék ugyanazon a helyen és autóval folytatódott ahol abba maradt." ---> Egyszóval ha kifagy a játék, kidob a szerver stb..., akkor mindig onnan folytathatjuk majd, ahol éppen abbahagytuk ? Nem ártana !

A DRM -el kapcsolatos dolognak örülök, ennek ("A csalás bármilyen formája a felhasználói fiók azonnali kitiltásával jár.") viszont mégjobban !
Se trainer, se tdupe ... akinek pénz kell ne az F8 -at nyomogassa, menjen versenyezni, találja ki hogy lehet a leggyorsabban, és a legegyszerûbben pénzhez jutni ! Nameg a speedhack -es köcsögök az agyamra mentek...
Viszont a tdupe értelmes keretek között jó volt, de sokan nem ezen a kereten belül használták ... szóval aki csal az menjen szépen a Banamákra nickestül, profilostul együtt, ott biztos preferálják a cheat minden formáját. Végre ezen a téren idióta free lesz a játék.

Tankolásról a véleményem hogy nekem nincs szükségem rá, így hogy az alap gameben nem lesz, nem igazán zavar DE fatal elképzelése az qrwa jó ezzel kapcsolatban, úgy idõnként lehet hogy még én is használnám.

A Bétához meg sok sikert kívánok mindenkinek, nagyon alacsony a limit.
Az Eden legalább jól gondolkozik ! Legyen kevesebb ember, de azok 100 % -osan azzal foglalkozzanak, amiért bekerültek ... tesztelni. NFS World -ben vagy 20 000 -en voltunk utólag, a sok teszter ellenére az a játék csak szarabb lesz. (Nem is csodálkozom, ha mindenki csak játszani megy fel...) Azért nem mindegy hogy 20 000, vagy 100 ember munkáját kell nyomon követni.

#4416: Nekem nincs szükségem se törésre, se benzinfogyasztásra, viszont legyen egy lagmentes, viszonylag nem buta, mérsékelt forgalom, és a valósághoz közeli fizika a még szórakoztató határon belül.

#4418 Casual tudod mi ? Alakalmi. És miért ? Mert van aki este hazaesik a munkából, és vagy lefekszik aludni, vagy szeretne egy picit kikapcsolódni. Ezt hogy legyenkúrvarealisztikusajáték többnyire azok erõltetik akik még talán életükbe nem láttak / vezettek autót, azt suliba menet kiverik a dákót a forgalomra. Játék ide vagy oda a tankolás inkább csak az ilyen dolgokat juttatja az ember eszébe. (Amit most neked idevéstem pár embernek nem fog tetszeni a topikban, ez van.)

Fehercsoki
Hát igen viszont be kell látnunk hiába lenne jó a forgalom és a benzin,a játékot eladhatóra kell csinálni...Sajnos nagyon sok játék esik manapság áldozatul a casual játékosoknak.

Danke Ati <#eljen>

#4416 Jogos <#eljen> A nyálgépeknek van más.Az E3 és a béták után is lesz nyifinyafi pedig oktoberbe találkozól majd velük Ibizán <#nevetes1><#nevetes2><#taps>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Aki ennyire nem akar se forgalmat se törés se benzinfogyasztást az menjen nídforszpídezni ott csak a gázt kell nyomni.

Fehercsoki
De hát senki sem várja meg amíg kifogy a benzin.De bekapcsolhatóra mindent el lehetne intézni...

somdav95
Tankolást minek hagyták ki ? Nem elfért volna? -.-

Igazad van, tényleg linkelted. Sajnálom sok minden jött most össze, elkerülte a figyelmemet.
[HUN]FaTaL
"azaz nem látnád kárát ha kifogy a benzin"

Na hát annak aztán tényleg semmi értelme nem lenne, legalább álljon le a motor és menübõl lehessen hívni valamit, ami elvisz a benzinkútig (animáció). Verseny alatt ne fogyjon, akinél meg ki van kapcsolva annak legyen mindig maxon és kész.

gduck
"Sokak számára fontos a tankolás kérdése. Az ötlet felmerült az Edennél is. Elkészítették, letesztelték, unalmasnak találták ezért kimarad. Késõbb DLCn keresztül egy különleges játékmódként lehet még tankolás."
Várjuk a DLC-t! Bár szerintem simán meg lehetne csinálni "bekapcsolhatóra". Aki akarja, csak az használná...

"Béta. Az elkövetkezõ bétán csak néhány játékos (ha jó veszem ki 100 játékos – Ati) kap lehetõséget."
Hát ezután már nem is reménykedem. <#szomoru1> Vagyis mégis, abban hogy innen a fórumból csak bekerül valaki <#wink>

"Egy másik érdekesség, amit csak megemlítenék, hogy az Atari "Name A Track" pályázatának szabályzatát sokan nem vették komolyan. "
Ezt linkeltem már neked régebben a #4300-ban <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fehercsoki
A tankolás is olyan mint a forgalom,van akinek tetszik,van akit csak hátráltatna.Nekem tetszene.Ha már úgyis írták hogy elkészítették,akkor még simán belekerülhet,esetleg mint a törés opcionálisan és csak is optikailag,azaz nem látnád kárát ha kifogy a benzin,de esetlegesen autótól függõen fogyna a benzin.

[HUN]FaTaL
"-Az egyjátékos módhoz nem kell bejelentkezni. A játékot nem védi DRM, ahogyan azt korábban olvastuk. A védelem természetesen az online szerverhez csatlakozással történik.
-A csalás bármilyen formája a felhasználói fiók azonnali kitiltásával jár. A játék legyen eredeti vagy kalóz példány. Az Eden senkinek sem fog megkegyelmezni, remélhetõleg ez majd lenyugtat bizonyos játékosokat."

<#eljen>

"-Sokak számára fontos a tankolás kérdése. Az ötlet felmerült az Edennél is. Elkészítették, letesztelték, unalmasnak találták ezért kimarad. Késõbb DLCn keresztül egy különleges játékmódként lehet még tankolás."

<#levele>

Remélem DLCvel tényleg bekerül.

[HUN]FaTaL
Mert ha elolvasod õket látható hogy off az összes.

TDU2.fr teszt – Kiegészítés

Mint tudjátok Diablo (TDUC) és Fabian (TDU2.fr) lehetõséget kaptak játszani az Eden stúdiójában a TDU2vel. Fabian elõzetesét korábban már olvashattátok. Ehhez érkezett egy kis kiegészítés:

Ibiza fõbb építõ elemei:

-Város (Mediterrán házak stb.)
-Tengerpart, pálmák stb.
-Hardwood erdõ
-Pine erdõ
-Sivatagok (western stílus stb.)
-Különféle mezõk, levendula táblákkal és szélmalmokkal

-Fabiannak lehetõsége volt igen magas fûben vezetni, melynek animációja eléggé alap (ne Crysishoz hasonlítsuk), mégis szép volt, akárcsak a részletesebb út és víz.
-Lesz egy különleges versenypálya Ibizán és másik nyolc Hawaiin.
-90 fokos kanyarokban nehezebb irányítani a Paganit, használni kell a féket mivel ez nem egy Burnout.
-Avatar személyre szabható akárcsak az elsõ részben. Késõbb a plasztikai sebész tud változtatni rajta. 1 operáció/óra.
-Ruházkodás TDU1ben levõhöz hasonló.
-Mint a Facebookon, profilunkon elhelyezhetünk profil fotót, megjeleníthetjük és elrejthetjük statisztikáink. Utazásink, rekordjaink, saját klubunk stb. A menü teljesen személyre szabható.
-A tesztelés során egy apró bug (nem omlott össze), miatt újraindított játék ugyanazon a helyen és autóval folytatódott ahol abba maradt.
-Az egyjátékos módhoz nem kell bejelentkezni. A játékot nem védi DRM, ahogyan azt korábban olvastuk. A védelem természetesen az online szerverhez csatlakozással történik.
-A csalás bármilyen formája a felhasználói fiók azonnali kitiltásával jár. A játék legyen eredeti vagy kalóz példány. Az Eden senkinek sem fog megkegyelmezni, remélhetõleg ez majd lenyugtat bizonyos játékosokat.
-Off-road része, mint tudjuk a földutak, de lesznek meredekebb sziklás részek is, ahol nehezebb dolgunk lesz.
-Tervrajzokon láthattunk buggykat, ami csak elõkészületi terv volt, mely végül nem lett elfogadva. Persze ez nem zárja ki, hogy késõbb még bekerüljenek a játékba.
-Sokak számára fontos a tankolás kérdése. Az ötlet felmerült az Edennél is. Elkészítették, letesztelték, unalmasnak találták ezért kimarad. Késõbb DLCn keresztül egy különleges játékmódként lehet még tankolás.
-Béta. Az elkövetkezõ bétán csak néhány játékos (ha jó veszem ki 100 játékos – Ati) kap lehetõséget. Fontos. Ez nem egy demó vagy ajándék lesz a játékosoknak. Az Eden ugyanis komoly tesztelõi munkát vár el mindenkitõl, aki bejut.
-A korábbi képeken, (na most kéne kirakni ezeket– Ati), látható rendszámtáblákat kizárólag az Eden vendégeinek készítették el. (amiken egyedi név olvasható)
-Sokak megjegyezték, hogy ez egy „Sims” lesz. Nos vannak bizonyos elemek, de csak élményfokozók, a TDU2 elsõdlegesen versenyjáték lesz. Ilyen „Sims”-es elem egy kis menüben elérhetõ néhány mozgás (tánc, grimaszok, stb.), néhány interakció (medence, bár, stb.).

Forrás - tdu2.fr
Elsõ tdu2.fr élménybeszámoló.
(A hírt Stockbauer33 jelezte Nekem, köszönet érte!)

Egy másik érdekesség, amit csak megemlítenék, hogy az Atari "Name A Track" pályázatának szabályzatát sokan nem vették komolyan. Vagyis, hogy kizárólag Észak-Amerikából várnak pályanév ötleteket. Az Atarinak nagyon jó oka volt kizárni más régiókat. A magyarázat, hogy a különféle országokban, különféle jogi körülmények állnak fent. Sajnálják, hogy emiatt különféle régiók kimaradtak, igyekeznek a jövõben további régiókat is bevonni.
tdu2.com
Pixxel, nekem rengeteg hszt moderált hozzászólásnak jelez. :/

[HUN]FaTaL
Általában új fülön nyitom a kedvenc topikokat szal tökmindegy 😊

pxxl
tudom, minek az oda 😄 így is vissza tudsz menni a fórum oldalra 😊 fórum / Játékosok fóruma >> még ott van 😛

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Zsír 😄

Eltûntetted így az összes menüpontot 😄

De legalább nincs szétesve az oldal 😊

pxxl
nesztek adblock-os rinyálók 😄 nincs reklám a topigban <#alien>

All hail the double x!

gduck
Interjú, 9:45-nél kezdõdik.

Muttley
A tégla láthatóan nem tesz jót a fejednek
Ugyan számoljááámáááá vissza - VAZZE 😊 - hogy ki, mikóóó, hányszor és hova szemetelt.
Na, most verd a fejed téglafalba 😄

Just do it :)

gduck
Persze hogy nem, amikor minden f***ságot ide írtok! Hogy mûködne, ha mindig ide szemeteltek! <#falbav>

Vegyétek már fel azt is a kedvencekbe, oszt ha kerékméretekrõl meg egyéb érdekfeszítõ dologról társalogtok, akkor oda írjátok <#wave>

Fehercsoki
Esetleg lehetne egy olyan gomb,amivel felfedi az összes rejtett hozzászólást hogy ne kelljen esetlegesen egyenként rájuk kattintani.

pxxl
persze h nem mûködik ha nem oda írtok <#idiota>

All hail the double x!

Fehercsoki
<#banplz>

Muttley
az offtopig anyira nem annyira mûködik annyira ...
különben sem mondtad még el, miért a sok hímivarsejt a logodon <#idiota>

pxxl
van ám offtopig is spoilerezés helyett...

All hail the double x!

somdav95
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az a baj az új subaruval hogy úgy néz ki mint egy lacetti... valamit kihozhattak volna már belõle. A régi például tetszik, de ez okádék..

Tudom hogy nagyon jók , de a formájával még most se barátkoztam meg 😊

Muttley
08:05-nél majdnem korlát-puszi :-) , de hát Tommi Makinnen egy legenda. Tény: ennek kasztninak mérték a legkedvezõbb torziós merevségét az összes Imp közül. Szerintem viszont továbbra is gec'ronda. 😉 Az EVO X kasztnijával már nyam-nyam lenne. 😊 Végül is a módosításban a lényeg az RE070 (az über-gumi) és a hatdugattyús fékek. A nagyobb turbo is persze, de annyira látványos gyorsulásbeli különbséget nem láttam a szériához képest. A japán belpiacos Imp-ek eleve jobban mennek. 1 körre azért elvinném. ...az autót. :-))) Szerintem 2 napos köridõm lenne :-) A cél elõtt (poénból) megfordulnék mindig. 😉

Ne hidd. A német autókkal is akad gond bõven. Elõnyük, hogy azok ritkán hagynak ott vhol, cserébe van más gebasz velük és nemcsak a "sima" felsõ kategóriában. Mondod a Porsche-t. Amióta kint van az R35 GTR, azóta csak Porsche Carrera GT köt(ne) le. 😉

Törölt felhasználó
Miért? Ha már jó teljesítény jó áron, nézd meg a japók mit kihoztak a GTR-bõl!<#hehe>
gduck
Épp ezért írtam, hogy remélem változatosak lesznek az északák is.

Fehercsoki
Jó kis japán autó<#taps>

somdav95
Különös hogy ennyi pénzért egy német márka már tud autót gyártani, a ferrarikat meg például viheted 5000 km-enként szervízbe 😊 Lambo azóta nézem valamibe mióta a VW csoport része, a többit nemnagyon. Persze megcsodálom, meg mikor életembe elõször láttam Enzo-t megálltam megnézni, de akkor se vagyok oda értük úgy mint például egy Porsche-ért 😊

Háth a naplemente után pár percel még nem szokott full sötét lenni. 😊 Meg itt ugye Hold is van.

1 kis off neked azért a szedán nem olyan csúnya sztem <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
Nagyon jók a fények <#circling> Remélem változatosak lesznek az esték is, mert itt pl. nagyon világos van <#wink>

Szerintem qrwa jó a Top Gear, szvsz. A Lancia meg a videók megnézése után annyira nem szar, de nekem nem jön be.

#4381: Semmi gond nincs az árnyékkal, fõleg ahogy rásüt a Hold a verdára ... szerintem pont jó.
A tükör végre igazat mutat, a hátsó lámpák világításával sincs semmi gond szerintem, most hogy ég az egyik féklámpa is ... mivel a nappali képen is ég, elképzelhetõ hogy a kép fékezés közben készült.
A "TDU2.FR" felirat pedig az éjjeli hatás kedvéért lett sötét, ha nagyon akarták volna biztos hogy alapon hagyják.
A C oszlop ... háth igen, azon javíthatnának.

LeWyTy
De mondjuk a nappali képen más az árnyék... és ahhoz képest jó.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?