Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Nem rossz ötlet, de még korai.
Van még 100 nap. Majd ha 50 lesz megbeszéljük! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Dante73
Aki rákattant az 1-re, annak ez a topik "kötelezõ". És, nem volt nehéz rákattanni....
Amúgy, most kis nosztalgiából feltettem az 1-et, (Élbõl hülyét is kaptam, mert a securom rinyált a DT miatt) kicsit gurulgattam, sajnos csak egy jó régi kontrollerrel, hát... jobb fizikára emlékeztem, bár lehet a kontroller a hibás 😄
Elképesztõ, mit bénázok... Egyébként, benézve a klubba, tényleg jó lesz, hogy ott is láthatjuk a többieket, az az egybõl hiányzott. (Nekem)
Más;
Tuti, hogy megveszem a 2-t, (hacsak a fizika nem lesz elk...va) És gondolom, sokan itt így vagytok ezzel. Nem kellene klubok kialakítását +kezdeni?

http://www.freetvmaci.info/

The Protector
Csak benéztem a topikba.Nah basszus nagyon durvák vagytok.A Topik 10/10-es.Respect a készítõinek meg a lelkes játékosoknak.
Amúgy már várom a játékot.Az elõzõvel nem játszottam túl sokat de ötletes volt.Csak nem volt a game elég motiváló.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Muttley
Szembõl R35 vagy TVR Sagaris
Hátulról Camaro 2010
Az összhatás viszont nem rossz 😊

Just do it :)

Am nem árt mindig a legújabbra frissíteni egy böngészõt. Pl. megnéztem milyen a topik a régi IE -ben, és háth eléggé összevissza van minden.

szabod
Nálam sose az egyforma fejléceket hozza be. mindig rá kell kattintanom valamelyik válasz xy üzenetére (#0000), és akkor megjavul.

Mente et Malleo

Panzeradler
Sziasztok!
Pixxel énis kérhetek ilyen logót? Kis körbe, csíkra ezekkel? Elõre is köszi.
Van az az oszcilloszkóp a zenelejátszón. Mikor elinditom a zenéket nem mér, viszont a pc -mbõl érkezõ hangokat méri, + a mikrofont ha bekapcsolom... 😄

bertino
hm, most meg ujra vannak.

az én gépemen lenne valami gebasz ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
Most már én se 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
mi lett az egyforma fejlécekkel ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez a topik egyre szebb! Gratula a házigazdának! <#wink>
Én már megint nem látom a chatet, pedig nem töröltem semmi internetes elõzményt. (még)

[HUN]FaTaL
Na mostmár jó 😊

Nekem egyelõre mûködik pixxel ajánlott módszerével, de szerintem egy elõzmény törlés után nem fog. (Részletesebben CCleanerrel szoktam takarítani.)

[HUN]FaTaL
Külön jó. Nem szerepel a kódban valami olyan szó, amit esetleg tiltanak a reklámszûrõk?

pxxl
nem kell mindig, de magadtól is rájöhecc ha frissítesz egyet 😄

All hail the double x!

Háth ha mindig ezt kell majd csinálni a mûködéséhez, akkor várhatod hogy használva legyen... <#alien2>

pxxl
érdekes nálam jó itthon is meg melóhelyen is :/
nyissátok meg külön, frissítsétek a topikot (vagy ha kell akkor utána frissítés a chat-re, aztán a topikra) és akkor látni. a többi az sg faszsága :/

All hail the double x!

Nálam is üres.

[HUN]FaTaL
Nálam annyi sincs 😄

MerlinW
Pixxel barát belenyúlt a kódba nem UTF-es szerkesztõvel😊 Törölni kell a BOM karaktert a fájl elejérõl.

[merlinw.org]

LeWyTy
 ---- nálam ez a cset<#eljen> de bejövõs<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Nálam nincs chat 😮

Ugyanúgy a háttér látszódik a szövegdoboz meg a media player között.

Muttley
Ülés hátradõl: kigyorsít.
Ülés elõredõl: fékez

AlieN911
NINCS BENYAAAAA 😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nemááár... irjuk az ATARI-nak 😄 tegyék bele on/off.....

Honda - The Power of Dreams

Fehercsoki
Na de lesz open is és akkor talán már mindenki,de legalábbis nagyon sokan kipróbálhatják😊

gduck
Ne nagyon várjad <#wave>

"Az elkövetkezõ bétán csak néhány játékos (ha jó veszem ki 100 játékos – Ati) kap lehetõséget"

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kár hogy a gyorsítást nem tudja szimulálni xd

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fehercsoki
E3on/utána kiderül.

sziasztok mikor lesz beta?
pxxl
msot nézem ff alatt, mert ez a hiba ott van, és tök jó :/

All hail the double x!

Fehercsoki
De😄 Egyébként atw nekem is baszakodott 1x!Felraktam a honlapom,aztán 1 filet átcseréltem és attól kezdve dtz ennyit írt ki.

pxxl
elvileg már nem 😊

All hail the double x!

Fehercsoki

Ennyit látok a chat helyén😄

Jamirofan89
lol aki ilyet megengedhet magának az azt is megtehetné,hogy menjen egy kört az igazi Subaruval.

Muttley
"Én meg azokat, akik felnõttek és elfelejtették mit jelent: JÁTSZANI!"

Szívembõl szóltál.
Aszongyák nincs idejük TDU-zni, meg úgy általában semmivel sem játszani.
Nincs a f.szt.
Kevesebb az lehet, de mindenkinek arra van ideje, amire tud és akar szakítani.
Az õ bajuk. Nem tudják mit hagynak ki. 😊

Szimulátor témához: persze jó lenne. Azonban semmi úgy értem SEMMI nem pótolja azt az érzést, amikor beülsz egy nagyteljesítményû autóba hátbab.sz a turbo, a melletted ülõt csak a biztonsági öv fogja meg, hogy ne fejelje ki a szélvédõt fékezéskor, beteszed kanyarba és érzed a semmihez sem fogható oldalirányú gyorsulást. Motorok gyorsabbak, de más. Semmi nem pótolja az igazi volán érzését.
még EZ sem.
Bár ez utóbbi azért jól jönne a garázsba télen. 😊

gduck
Már megint ide megy az off <#beka3>

"Isten látja lelkem, nem akarlak megbántani, de MINDENKIT aki NfS-en nõtt fel, csak sajnálni tudok."

Én meg azokat, akik felnõttek és elfelejtették mit jelent: JÁTSZANI! A két oldalt csík és középen balra mozgó autó maga a csúcs volt annó. És hol volt ez a késõbbi játékokhoz képest <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ez király, én már beküldtem egy nevet !

Nem szokásom megsértõdni, neked ez a véleményed, ennyi. Nekem viszont a Carbon és a Pro Street még nagyon bejött, + a Pro Street az egyik kedvencem is, a mai napig fenet van a gépemen ... a Pro Street után az Undercovert nem kellett volna kiadni, a Shift meg jónéhány embernek bejött, igaz nekem nem tetszett. Amíg rajtad kívül ~ tíz / százezrek megvesznek egy játékot, addig nincs mirõl beszélni.

Amúgy perfect vélemény, mindenki igényét ki kell elégíteni ... ezért is szállok szembe az egyoldalú véleményekkel mint pl.: több trafic kell. Ok valaki ráverné a dákót, én meg szarrá a billentyûzetet.

Jamirofan89
<#vigyor><#vigyor><#vigyor> Nagyon jól mondom! Igaz kicsit off. NFS 2,4,5 kedvencek.Minõségi játékok voltak abban az idõben és inkább játszanék manapság ezekkel mint a mû-szim Shift-el.Test Drive sorozatokból is ha csak a régebbit vesszük akkor soha nem vettem volna meg az Unlimited-et.
Meggyõzöztek a screenshot-ok és kellemeset csalódtam benne!
A második részben (ahogy már csomószor el lett mondva) javítanak a fizikán úgy hogy itt most be is kéne fejezni a vitázást.Alakul majd magától.Szerintem.<#hamm>

[HUN]FaTaL
Persze a 6. résztõl felfele. Az elsõvel rengeteget játszottam 7-8 évesen amikor megjelent, ugyanez elmondható a többirõl is. De a 6 óta folyamatosan lejt a sorozat, a shift már egy fokkal jobb mint az elõtte lévõk de elég trágya az is. Ha full árkádot akarok, akkor burnout az legalább hangulatos, a níd for sitrõl ez nem mondható el.

[HUN]FaTaL
Az NFS-el az a baj, hogy nem árkád, hanem SZAR.

Amit írtál az bibliába való, nem lehet hol belekötni.... De tényleg, semmibe, NfS rõl amit írtál 100% ig igaz, a második bekezdés meg lenne a legjobb.... a 3. meg egyértelmû, csak jelen pillanat a PC van "alul" ebben.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dante73
Isten látja lelkem, nem akarlak megbántani, de MINDENKIT aki NfS-en nõtt fel, csak sajnálni tudok. Az az 5.-ig volt JÓ (Porsche) Most Wantedig unalomûzõnek elment, azóta ... nem is tudok olyan jelzõt, ami leírná a dolgot, annyira a silányság megtestesítõje. (nálam) Shi(f)t pedig.... mint szimulátor-közeli? Maximum reklámszlogenek szintjén, vagy ha szánkót akartak szimulálni, de akkor miért néznek ki autónak a téglatestek?

Nyugodtan lehet vegyíteni a kettõt. Szimulátoros irányítás, árkád köntösben, ki-be kapcsolható könnyítésekkel, és akkor MINDENKI ízlése ki van elégítve. Ugyanis ez volna a cél. Aki full árkád cuccra vágyik bekapcsolja a segítségeket, és kap egy élvezetes árkád játékot, aki akarja kikapcsolja, és úgy kap egy jó, élvezetes játékot. Nem fekete - fehér a dolog, sok a szürke árnyalat. Persze, ha valakinek az NfS A játék, annak hiába mondom, hogy téved; csak azt, és az ahhoz hasonlókat ismeri. Miközben az olyanok mint én, lassan abbahagyjuk a játékot, nem vásárolunk, mert nincs olyan termék a piacon, ami az igényeinket kielégítené, és lehet sírni kiadói részrõl, hogy mé'nem fogy?.... Én tudom a "titkot"; Aki megdolgozik a pénzéért, az már sajnálja a szarra kidobni....

És még 1x;
Nem sértésnek szánom a dolgot, én így látom. Vagy kielégítem MINDENKI igényét, (tudom, sok munka) vagy nem kell csodálkozni azon, hogy egyre kevesebb PC játék fogy. (Még 1-2 generáció, és ugyan ez lesz konzolon is a helyzet, mint most, PC-n, ugyanis a konzolosok is "felnõnek" egyszer)

http://www.freetvmaci.info/

[HUN]FaTaL
grat 😄

Próbáld ki 😄 Borzalom és korlátozott a pálya.

Az éjszakai disco stb... alapból benne lesz... Csak legyen házi pálinka <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Az biztos hogy sok-sok ezer ember megveszi a 2-t.A vezetést megkell tanulni mert más a fizika de mindenki magadönti el hogy kreszezik Ibizán vagy full gázon csapat Oahun esetleg kikapcsolodik a hegyekbe(Óriási ötlet hogy eldugták a roncsokat 😄) és gyönyörködik a tájban.Off road csapatás vagy hoppá villámlik jön a vihar krúúúúúúúz <#eljen>.És persze jönnek majd a javitások meg DLC-k.Volt hír arról hogy DLC-be jön vmi mega éjszakai disco ill szórakozó hely.Vagy akár komplett sziget.Majd jövõ tavaszal eldöntjük hogy jó vagy kárvoltérte / részemrõl 2x / kiadni a lét.Ja és még vmi.Ide a rozsdás bökõt hogy kevés vagy 1 emberse írja hogy fos a 2 és viszarakom az 1-t.Ugye?<#idiota>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Mielött belinkelted volna a képet utánanézhettél volna ^^ a játék fizikája maximum 60km/h használható, azon felül irreális cselekedeteket veszel észre, a forgalom kuka, üzemanyag nem fogy...