Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7 óramúlva kezdõdik az E3.Este vagy holnapra lesz mit nézni <#eljen>

#4568 Észresevettem <#eljen>

Remélem a PH-n a Stormline kikockázza ezt is képekbe

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

drot
Remélem, azért E3-on lesz valami bõvebb gameplay videó, nem csak trailer.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Hogy leírtad ezt rádöbbentem hogy a tápigba én nekem van a legkisebb felbontáshoz a legjobb gépem 😄 szaros 1024x768 és az aláírásomba szereplõ masina.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dante73
Akarom mondani 1280x1024-ben, csak épp szervízbe van a monitorom, és most kénytelen vagyok a régit használni ami csak 1024x768-as, CRT. Bocsi az elírásért!

http://www.freetvmaci.info/

Azokra énis felfigyeltem, legalább 6x 7x megnéztem azt a részt ahol hallani lehetett. Hát énis 5.1 el hallgattam csak fülhallgatón, szerintem nem teljesen élethû egy két résznél de viszont lényegesen sokkal jobb mint az 1ben az a mû hang.

Dante73
Ja a fizika lesz a sarkalatos pont, mert a többi eddig a birka külsõ takarója. (Juhéj)
Gépigénytõl én eddig nem félek. Mivel konzol-port, így, hacsak nem esnek GTA4 hibájába, azaz nem egy ocsmány, gány portot csinálnak, lazán viszi majd a gépem 1024x768-ban, fullra húzott grafikával, pedig lassan 3 éves. (C2D E6550, 2G ram, nV9800Gt, P35-DS3) Persze, aki full HD-t akar, annak egy ilyen gép nem volna elég, de szerintem a 1080-hoz sem kell sokkal több... Mondjuk egy 4magos, 4xxx-es ATIval bõven jó lesz.

http://www.freetvmaci.info/

gduck
Na az már valami! Az eddigi legjobb és "leginformatív" trailer! Iszonyat szép <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

samsung123
ja igen a hangokra felfigyltem én is!!! olyan mintha igazi lenne, ilyen szépen szólót még nem hallottam! még jó hogy 5.1van <#eplus2>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Jamirofan89
Ez már annyira tökéletes,hogy fáj<#hehe> Muszáj lesz a gépem is feltuningolni egy picit<#buck> Az utak olyan simának tûntek és a Zonda hangja eszméletlen.

samsung123
Hát beszarok! olyan durván néz ki! meg dinamikus minden és milyen részletgazdag! Ez nagyon ütõs lesz. egyetlen dolog amitõl félek az a fizika, remélem nem veszik árkádosabra a figurát az egynél. kicsit elõregondolva a futurenext gen konzolokra(2013-2014) mi lesz itt kérem TDU3 ban?(ha lesz). Nagyon durvaság lesz lesz várom a FALL-t!!!!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

drot
Bár most jut eszembe, ha mégse menne a gépemen ott a PS <#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Fehercsoki
Nekem fel sem tûnt,de most megnéztem újra azt a részt,és szerintem is az.

drot
OMG! Q7-es és ML Merci? Charger rendõrök? Terepezés? Éjszaka és esõ? ÓMÁJFÁKINGÁD! Még jó hogy vettem nemrég gépet, így legalább biztos vagyok benne hogy simán fogja vinni 😄 Már csak várni kell, várni kell...

Szerintem az, én is egybõl arra gondoltam.
pxxl
45mp-nél az nem a tdu1-es secret island? 😊

All hail the double x!

AlieN911
Szerintem nem. Az NFS5 ben is volt, hogy 100 körül kinyíltak a spoilerek automatán.
Nekem Oahu-n a térkép közepén lévõ hegy lesz a kedvencem, én már látom. Sima utakkal nagyon jó lesz 😊
Jó videó, és látszik, hogy valszeg repcsivel lehet majd mászkálni Ibiza <---> Oahu

De várom már.

Honda - The Power of Dreams

Fehercsoki
Egyre jobban várom<#taps>

Törölt felhasználó
Köszi!<#smile>

#4561: Hát lehet hogy nekem is csak minimumon fog zakatolni<#hehe>
a rims rész lenne az érdekesebb, remélem lehet majd a meglévõ autón felnit cserélni.. legalább márkán belül 😊

astonnak meg kinyílik a hátsó szárnya.. remélem azt is lehet gombnyomásra.. Murcival csak nyitott légbeömlõvel megyek akkor 😄D

Na ez igen. Remek trailer megint, szerint jó választás volt a klasszikus zene. Végre láthattuk Oahut is. Való igaz tényleg megszépült. De talán a legjobb, az a rész volt amikor este mentek Oahun. 😊
Most az egyszer nem bántana, ha szeptember és suli lenne.

Amúgy a korábbi írásomban lehetett igazság vagyis, hogy az Eden átgondolja a klub exkluzív autó dolgot. Mert eddig úgy volt, hogy a McLaren MP4-12C is ilyen, csak klubon keresztül elérhetõ kocsi lesz. Erre szalonból vásárolják a trailerben. Vagy végül mégis csak klubgarázsba kerül majd? Remélem saját magunknak is vehetünk ilyen kocsikat az se baj ha drágább....

Muttley
Álmoggggggyámá' ilye tis egyp icit 😉

Just do it :)

bboyatty
Neked legalább van mire várni, én csak a videókat fogom bámulni és közbe törlöm majd a könnyeim. <#rinya> Esélytelen, hogy nekem elinduljon a zsuga.<#szomoru1>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

kazai21
Elég komoly<#eljen><#wow2>

Mi equipo favorito: Real Madrid

Itt lesz szept 24 pikpak.Soksikert a vizsgádhoz<#eljen> Vagy törjön el a kezedlábad <#mf2><#beka3>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Törölt felhasználó
ÁÁÁhh tököm ezekbe a trailerekbe.... Kajak csak felidegesítenek, hogy még várhatok és várhatok, bár ha most hirtelen kijönne, úgy érzem a csütörtöki államvizsgám fuccsolna<#hehe>
Hát nálam is.De megismétlõdik 2007 mert idén is a Crysis2 meg a TDU2 a csúcs

Aztabüdös! <#wow2>
Nálam már most az év játéka! <#eljen><#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Komoly a Koenigsegg hangja nagyon <#eljen>.Nameg gondolom szakit rendesen.Az Aston hangja is ott van

lol ezt meg vmeik nap álmodtam, csak zöld koenigseggel voltam 😄DD

<#eljen> 2,00-ál 1 gyönyörü ML belépõ és 2,30-nál S3 Audi meg krúzba a bálna Q7.De jó lesz ez a játék <#nyes><#szeret>

hawaii-on charger rendõrök <#worship>

Ati 1,15-nél az Apolloba az anyosülésen megy a krúz.Tehát mégis megy a 16-os layer.Legalább is remélem.2,01-nél meg ..........Nocomment <#eljen><#taps>

drot
Na ja... <#idiota>

Fehercsoki
Az 1 dolog hogy mit visznek,de talán tudják már milyen autók lesznek benne😊 Sõt így 99 nappal 1 órával és 40 percel a megjelenés elõtt illene is tudni.

Hát õõ sajnos autólista téren semmikép, 3autó lesz E3 on, mivel mondták hogy bétára készítik fel a játékot és a garázsba 3autó volt akik bemehettek tesztelni, na ugyanezt viszik el E3 ra is.....

<#vigyor5>

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hát ja.Az lesz.Ha lesz lista.Sztem nemlesz.Majd vmikor augusztusba talán kiadják.Én remélem hogy a mi hírvadászunk ( Ati )gépe minnél hamarabb meg gyógyul mert õ legalább tolja ide a híreket.De legalább már tudjuk kinek milyen a netje milyen a gépe és hányas NFS jöttbe neki <#gonosz2><#boxer>.Komoly szankciókat kell itt bevetnie a pixxelnek mert ovisok homokoznak itt

Jamirofan89
Na majd abból is mekkora vita lesz<#vigyor1>

Falkon
Az egészet ne is mondják el.
Nekem annyi elég lenne, hogy lesz benne Buick Gnx, és közte vagyok a 100 béta tesztelõ között. 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Fehercsoki
E3on nagyon sok minden várható😊Talán autólista is.

Falkon
Azért egy autólistát bedobhatnának.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ja 2 nap és E3. <#eljen>

Mai napig játszok az 1 -el, qrwa sok emberrel játszottam már, külföldiekkel és Magyarokkal is egyaránt, és akik laggolnak állt. szólok nekik, és elég sûrün választ is kapok hogy miért. A legsûrübb válasz épp letöltök (állt. torrent) de a kikapcsolása után megszûnik, vagy hogy a net nem haladja meg még az 5 megát se. Az ilyen dolgokból kiindulva írtam azt amit, nem azért hogy bárkit is átverjek.
Utána jött pár ember, hogy az egy megás net márpedig jó, azt számomra semlegessé vált a téma. Továbbá részemrõl is vannak olyan emberek akiket nem birok elviselni, de egyiket se ugatom le elvbõl. A véleményemben közrejátszott az is, hogy én sokat gurulok amerikai, brazil, spanyol HC cruiseokban, és egy ilyen kaliberü cruiseokhoz kell az erõsebb net.

bertino
ff alatt sem látszódik a chat.

ugy 15 alkalomból kb. 2x max.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
Pixxel: Chrome-alatt nem látszódik a chat, valami még mindig nem tuti. Illetve az iframechat.js-ben írd át a másik url-t is (logout), ne az én szerveremre mutasson.

[merlinw.org]

MerlinW
Okoskodni bárkinek szabad, ez a fórum lényege, azonban van pár feltétele: nem írunk baromságokat, nem vezetjük félre a többieket, szubjektívek vagyunk, ha a saját véleményünket írjuk, valamint mielõtt okoskodunk, utánaolvasunk a témának. Attól hogy valaki azt hiszi tud valamit, nem biztos, hogy jól tudja.

[merlinw.org]

<#eljen><#wave>

#4504 ( Csak nem volt a game elég motiváló.) Ez komoly duma volt <#idiota>

szabii98
😄D

I met God. She's black