Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#4568 Észresevettem <#eljen>#eljen>
Remélem a PH-n a Stormline kikockázza ezt is képekbe
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
http://www.freetvmaci.info/
Gépigénytõl én eddig nem félek. Mivel konzol-port, így, hacsak nem esnek GTA4 hibájába, azaz nem egy ocsmány, gány portot csinálnak, lazán viszi majd a gépem 1024x768-ban, fullra húzott grafikával, pedig lassan 3 éves. (C2D E6550, 2G ram, nV9800Gt, P35-DS3) Persze, aki full HD-t akar, annak egy ilyen gép nem volna elég, de szerintem a 1080-hoz sem kell sokkal több... Mondjuk egy 4magos, 4xxx-es ATIval bõven jó lesz.
http://www.freetvmaci.info/
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Nekem Oahu-n a térkép közepén lévõ hegy lesz a kedvencem, én már látom. Sima utakkal nagyon jó lesz 😊
Jó videó, és látszik, hogy valszeg repcsivel lehet majd mászkálni Ibiza <---> Oahu
De várom már.
Honda - The Power of Dreams
#4561: Hát lehet hogy nekem is csak minimumon fog zakatolni<#hehe>#hehe>
astonnak meg kinyílik a hátsó szárnya.. remélem azt is lehet gombnyomásra.. Murcival csak nyitott légbeömlõvel megyek akkor 😄D
Most az egyszer nem bántana, ha szeptember és suli lenne.
Amúgy a korábbi írásomban lehetett igazság vagyis, hogy az Eden átgondolja a klub exkluzív autó dolgot. Mert eddig úgy volt, hogy a McLaren MP4-12C is ilyen, csak klubon keresztül elérhetõ kocsi lesz. Erre szalonból vásárolják a trailerben. Vagy végül mégis csak klubgarázsba kerül majd? Remélem saját magunknak is vehetünk ilyen kocsikat az se baj ha drágább....

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nálam már most az év játéka! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nekem annyi elég lenne, hogy lesz benne Buick Gnx, és közte vagyok a 100 béta tesztelõ között. 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Utána jött pár ember, hogy az egy megás net márpedig jó, azt számomra semlegessé vált a téma. Továbbá részemrõl is vannak olyan emberek akiket nem birok elviselni, de egyiket se ugatom le elvbõl. A véleményemben közrejátszott az is, hogy én sokat gurulok amerikai, brazil, spanyol HC cruiseokban, és egy ilyen kaliberü cruiseokhoz kell az erõsebb net.
ugy 15 alkalomból kb. 2x max.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
#4504 ( Csak nem volt a game elég motiváló.) Ez komoly duma volt <#idiota>#idiota>