Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az hogy ha meg lesz nekem ez a game akkor majd veszek a játékba egy Audi Q7-t vagy 5-s vagy ami van azon a képen ahol olyan 3 autó van a képen és a középsõ az a nagy audi 😊) majd azt veszem meg és majd lehet veszek egy Logitech G25 vagy G27-t (csak G27-t nehezen 😄DDD)nah és avval fogom nyomni 😊))
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
sztem is Japán és Kelet-Európa(meg egy gyöngy amerikából, az eleanor aki nem tudná, Shelby GT500 mégmedig a 67es<#finom>#finom>)
I met God. She's black
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Továbbá nem arról van szó hogy ki milyen autóra veri ... ha offroadról van szó, akkor a jenkik gyártják a legjobb autókat hozzá, de a japók is tudnak az biztos.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Király a trailer <#eljen>#eljen>. Speciel nekem legjobban a Q7 csapat tetszik...
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Továbbra is marad az a bugos út oachun?
Arra a textúra bugra gondolok hogy az út szélén a 2 + sávnak csak fele kéne hogy aszfalt legyen... legalább is a textúrája szerint.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://www.freetvmaci.info/
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
A Charger rendõrök Oahu -n odabasznak, kíváncsi vagyok hogy Ibizán mik lesznek !
A légi fuvarozásra kíváncsi vagyok, mert én ellepem muscle autókkal Ibizát, szal minimum egy flotta Antonov An-225 kell ide ! <#vigyor>#vigyor> A csónakba meg remélem sok autó fér majd !

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Yaht belülrõl
#4592 Nagyon jó képek <#eljen>#eljen>.A 4-ik kép az északi kilátónál necces volt nálam mert én azt a képet délnyugaton a kráteralatti toronyhoz saccoltam de felmentem az elõbb a szigetre de nem az.Viszont a secret szigeten sincs egy torony se .Talán azért mutatták mert a csónakkal akár oda is mehetünk?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
A 9. képen az az autó mikor akar elmenni? 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Van harmadik trailer?
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU1 vs TDU2
Majdnem nyafogtam én is hogy a kis kedvenc békám nemkerült bele.Pedig beletették 1,24-nél este a hátsója és 2,09-nél a nagy béka pofája és 2,08-nál az Aston Martin One-77 tóljaki a hátsoszárnyat.Hát ahogy ismerem magam megint veszek 10-15 házat a lovaknak <#hehe>#hehe>
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Hát véleményem szerint a Puntót, meg az Astrát azt el is felejtheted<#hehe>#hehe>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Én már várom, hogy a TDU2 már játszhassam bár azért pár kérdés felmerült bennem<#conf>#conf>
Pl.:
Ha lesz terepjáró akkor vajón lehet számítani rally jármûvekre?
Meg a motorokról még nem mutattak semmit azzal kapcsán valami cross motor várható?
Am remélem azért a sok csúcs gép mellett lesz legalább annyi hétköznapi is mint pl. Fiat Punto MKII, vagy Opel Astra Classic II<#heureka>#heureka><#heureka>#heureka><#heureka>#heureka>
__
most átraktam másik tárhelyre...remélem nem hiányzik senkinél 😊 ha mégis akkor kukázom :/ nincs már más ötletem...
All hail the double x!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊