Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah ha nekem meg lesz ez a game akkor már meg is van a tervem a gamera 😄DD
Az hogy ha meg lesz nekem ez a game akkor majd veszek a játékba egy Audi Q7-t vagy 5-s vagy ami van azon a képen ahol olyan 3 autó van a képen és a középsõ az a nagy audi 😊) majd azt veszem meg és majd lehet veszek egy Logitech G25 vagy G27-t (csak G27-t nehezen 😄DDD)nah és avval fogom nyomni 😊))

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

szabii98
<#eljen><#eljen>
sztem is Japán és Kelet-Európa(meg egy gyöngy amerikából, az eleanor aki nem tudná, Shelby GT500 mégmedig a 67es<#finom>)

I met God. She's black

Az Atari viszont erõlteti, pedig nem kéne, mindhárom trailerben csak arról szól az offroad. Felõlem legyen benne Q7, nem foglalkoztat, de ne azzal reklámozzanak egy olyan valamit, ami másról szól.

A Q7 egyáltalán nem offroad.... Már párszor leírták hogy "városi terepjáró", köze nincs az offroadhoz és nemis lehet vele ott menni...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nathan66
Ez a trailer végre mutat is valamit, abbol miylen a játék! Nagyon jó, kár, hogy én eladtam a gépem ps3-ra én meg nem veszem. Majd beujitok egy gépezetre összel..

Lehet akármilyen ûber erõs a Q7, repülehet is, de nem tudja vissza adni az igazi offroad feelingjét ... inkább picsajátszásra van kitalálva mint offroadra (elhiszem hogy ott is megállja a helyét, de nem oda való), a 3 trailer offroad bemutatóiban is csak erõltetésnek látom. Régebben említettem a Cadillac Escadle -t ... a 6.2 -es a maga 409 lovával is jöhetne akkor, de az is csak a csillogásról / nagy felnikrõl szól. Az ok hogy Ibiza, meg Hawaii, és kell vírítani, de (öltönyben nem ajánlatos focizni) ha már annyira ki van emelve hogy offroad, akkor valami hangulatot is kéne bele vinni, mert ez így dög unalmas eddig, és rontja a színvonalat. Ez meg ez az én elképzelésem, ami meg nem illik a képbe szerintem fölösleges erõltetni. Persze megértem ha valakinek Q7 -nél kezdõdik az offroad fogalom, én csak érvelni próbálok.

Továbbá nem arról van szó hogy ki milyen autóra veri ... ha offroadról van szó, akkor a jenkik gyártják a legjobb autókat hozzá, de a japók is tudnak az biztos.

"Ízlések és pofonok." / "Kinek a pap, kinek a paplan" sziasztok, puszíí <#wave>

Törölt felhasználó
Hát meg kell mondjam az X6 és X5 mellet nekem is inkább az Amcsi terepjárók és SUV-ok jönnek be inkább. De portkocsiban akkor is csak Japánt!!😊
Remélem lesz sok más is (amerikai), nehogy már Q7 -el kelljen majd offroadoznom... :/

drot
Q7+ML csapat. Egyébként nekemis az tetszik a legjobban. <#zavart1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Borzgy
Bocs, félreértelmeztem. Már értem a lényeget.

Király a trailer <#eljen>. Speciel nekem legjobban a Q7 csapat tetszik...

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

LeWyTy
Na de legalább már néhol normális.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Nemár....<#zavart2>

Továbbra is marad az a bugos út oachun?

Arra a textúra bugra gondolok hogy az út szélén a 2 + sávnak csak fele kéne hogy aszfalt legyen... legalább is a textúrája szerint.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

<#eljen>

Dante73
Ha már Vivaldi + Japó + Csaj, akkor Õ.

http://www.freetvmaci.info/

bertino
metál ez a tréler, de a zene télleg nem passzol ehhez a stílushoz, elõzõek sokkal jobban hozzillenek ehhez a szigeti hangulathoz, mint ezek.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Naon jól sikeredett <#vigyor5><#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Dante73
Én azt remélem, az E3 alatt kapunk valami trélert, ami a kész-közeli fizikai engine-t mutatja be... Vagy akár csak egy in-game trélernek is örülnék, külsõ nézetbõl, kész, vagy majdnem kész fizikai enginnel...

Dante73
Pedig a tréler is, a háttérzene is YOI

Hát nekem nem nagyon tetszik ez a trailer. Lehet hogy a háttérzene miatt van.

drot
Mikor kezdõdik pontosan az E3-om? Tudom hogy 15-én, de magyar idõ szerint hány órakkor?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Király az új trailer, a legjobb eddig ! Jó lesz a game !

A Charger rendõrök Oahu -n odabasznak, kíváncsi vagyok hogy Ibizán mik lesznek !
A légi fuvarozásra kíváncsi vagyok, mert én ellepem muscle autókkal Ibizát, szal minimum egy flotta Antonov An-225 kell ide ! <#vigyor> A csónakba meg remélem sok autó fér majd !

Azért van még mit alakítani a TDU2-n. A repülõgép átrepül a fákon. xD

Fehercsoki
Ó hogyaza😮 Na ilyen kis fordulatszám/sebességmérõt sem láttam még😮

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Elkaptak egy fasza kis képet.Szépek az esõcseppek

Yaht belülrõl

#4592 Nagyon jó képek <#eljen>.A 4-ik kép az északi kilátónál necces volt nálam mert én azt a képet délnyugaton a kráteralatti toronyhoz saccoltam de felmentem az elõbb a szigetre de nem az.Viszont a secret szigeten sincs egy torony se .Talán azért mutatták mert a csónakkal akár oda is mehetünk?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
VB-t néztem 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Na megvan, hát ez nem semmi lesz 😊

pxxl
üdv, hol jártál? <#idiota><#integet2>

a harmadik tréler

All hail the double x!

Falkon
Igen! 😄

A 9. képen az az autó mikor akar elmenni? 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
"Biztos lejött ez neked ha nézted a harmadik trailert."

Van harmadik trailer?

Ez az összehasonlítás nagyon jó lett, pont a lényeget mutatja hogy mennyivel szebb lesz minden a második részben.A harmadik kép a legjobb.

Fehercsoki
Nálam is jó,illetve azért TDU 2 színei fakóbbak,de egyúttal jobbak is szerintem.

pxxl
jó ez csak kár, hogy sok tdu1-es kép szét van húzva :S

All hail the double x!

Ok akkor jó lesz. Köszi a visszajelzéseket. 😊
pxxl
nálam jó 😊

All hail the double x!

Falkon
Nálam faszán betölti, és nagyon jól megvan csinálva! 😄

Jó nálad Google albummal? Elvileg 14 képnek kell ott lennie.
Fehercsoki
Megnézem😊

Készítettem egy kis összehasonlítást. Feltöltöttem Google albumba. (remélem betölti mindenkinek, ha nem szóljatok)
TDU1 vs TDU2
Az kizárt hogy ezek a tipusok benne legyenek habár lehet hogy a roncsokból amit megkell keresni te összedobsz 1 C Kadettet <#idiota><#eljen>.Ha nézted a trailert akkor a McLaren MP4-12C pl Ati Hsz-be #4563 ott van mennyi lesz.Vagy még többe kerül majd <#nemtudom>.Eddig ez az autó CLUB EXCLUSIVE-ként van feltüntetve.Szted 1 Punto mennyi lenne?Sztem 1 csomag szotyi ára kb.Vagy egy mosás ára offroad után.Ibiza a fényûzésrõl szól.Biztos lejött ez neked ha nézted a harmadik trailert.

Majdnem nyafogtam én is hogy a kis kedvenc békám nemkerült bele.Pedig beletették 1,24-nél este a hátsója és 2,09-nél a nagy béka pofája és 2,08-nál az Aston Martin One-77 tóljaki a hátsoszárnyat.Hát ahogy ismerem magam megint veszek 10-15 házat a lovaknak <#hehe>

pxxl
nincs, de attól még a 2-ben lehet ott valami.

All hail the double x!

Borzgy
Elsõre nekem is úgy tûnt, de a Secret Islandon van ilyen építmény? (képen jobbra az a szalma-fa pihenõ hely, nem ugrik be a neve)<#fejvakaras>

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Fehercsoki
Lesznek rally jármûvek(legalábbis valami off-roadra alkalmas autó),motorok pedig késõbb jönnek egy DLCben,cross motor is lesz,sima utcai olcsó autóra pedig ne számíts,talán modderek csinálnak majd.

marcihusi
Nagyon jó videó! Minden idõk egyik legjobb autós játéka van készülõben<#eplus2><#worship>
Hát véleményem szerint a Puntót, meg az Astrát azt el is felejtheted<#hehe>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Üdv mindenkinek<#wave><#vigyor3>
Én már várom, hogy a TDU2 már játszhassam bár azért pár kérdés felmerült bennem<#conf>
Pl.:
Ha lesz terepjáró akkor vajón lehet számítani rally jármûvekre?
Meg a motorokról még nem mutattak semmit azzal kapcsán valami cross motor várható?

Am remélem azért a sok csúcs gép mellett lesz legalább annyi hétköznapi is mint pl. Fiat Punto MKII, vagy Opel Astra Classic II<#heureka><#heureka><#heureka>

pxxl
van ott egy chat ablak.

__

most átraktam másik tárhelyre...remélem nem hiányzik senkinél 😊 ha mégis akkor kukázom :/ nincs már más ötletem...

All hail the double x!

akyyy
miért vna ekkroa üres rész a banner alatt? chrome alatt.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
király az új tréler

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;