Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
Ki tudja<#nemtudom> Más az ha egy garázsban zombizol vagy ha Ibiza útjain gyönyörködsz a kék ég és felhõk által reflektált autódon miközben a háttérben halad a forgalom.Persze nyílvánvaló,hogy külsõ nézetben az egér mozgatásával is el tudod végezni,de értelemszerûen FPS nézetben közelebbrõl csodálhatnád mind ezt.Ahogy milk4 írta csak épületekben lesz 'mászkálás' úgy,hogy ennyit errõl.<#wink>

pxxl
az egy dolog, de ne mond már hogy valaki minden verseny elött így körbejárja az autóját, mert hûûûha. 1-2 alkalommal max.

All hail the double x!

milk4
Csak az épületekben lehet majd kiszállni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Jamirofan89
Kinek a pap kinek a papné.<#vigyor1> El kell fogadni más véleményét is.
Amúgy meg,ha jól emlékszem írták,hogy a garázsban körbe járkálhatod a kocsikat.Sõt ki is szállhatsz belõle Oahu vagy Ibiza krúzolásnál<#bee1> Szóval semmi para.<#nyes>

Muttley
Akkor Te biztosan nem nézel sosem replay-t :-)
és neked jó lenne a TDU2-ben egy Trabant is mindenkitlegyalázófizikávalésezerhéthúszlóerõvel, ugye? <#alien>

Just do it :)

samsung123
nice<#worship>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

pxxl
ez kb 1-2 napig izgi míg megnézel minden autót, aztán kit érdekel utána. játszani akarok nem autókat nézegetni 😊

All hail the double x!

Muttley
AsztaQ...
Ilyet KELL berakni a TDU2-be is!!!
Nem a Kinect-re gondolok.. :-)

jó lett 😊

AntiHero
Csak úgy csináltam hirtelen felindulásból^^:
Persze 720p is van!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

EA standon Pagani Zonda R van kiállítva, Atarinál McLaren SLR 😄

szabii98
<#finom>

I met God. She's black

milk4
Ja,facebookról szedtem.

Fehercsoki
Ez igazi?

remélem ez azt is jelenti hogy lehet új felniket venni a gépekre.. 😄D

milk4
Hehe

LeWyTy
Szini elõadás nem? beatboxal<#fejvakaras>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Arról nem is hallottam!Akkor a TDU 1el is csak szopatják a PCseket.

ha nem is élõ, de gameplay lesz élõnek eljátszva 😄

Dante73
Az O'ahu-i tengerparton sok értelme nem is lesz, az biztos, ellenben, mondjuk egy erdei, rallyzáson már lehet értelme akár a navigátort is játszani. Mondjuk, ez is hamar unalomba fullad, hacsak nem lesznek folyamatosan új pályák, új versenyek, hiszen 10-12 alkalom után, már mindenki fejbõl tudja a pályákat. Szóval ez rövid távon nem rossz ötlet, hosszabb távon a brenya fogyás jobb ötlet lenne például, vagy az egyedi, klubhátteres rendszámtáblák, TELJESEN egyedi házak, egyedi "lakcímmel" stb... Mind1, kell valami a 3-ra is....

http://www.freetvmaci.info/

[HUN]FaTaL
Tévedsz, az utolsó pack, amiben a Diablo volt nem jött ki.

http://goo.gl/gd6Zi5

gduck
Csütörtök este 9 óra!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
"Los Angeles-i idõ szerint csütörtökön 12:00-kor lesz a TDU2 élõ prezentációja"

Elsõsorban neked köszönhetõen, szinte már mindent tudunk a játékról <#wave> Kb leadják a 3 trailert, elmondják a szokásosat és kész. Lehet pesszimista vagyok? <#vigyor5>

UI: azért remélem az "élõ prezentáció=élõ gameplay" <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

szabii98
kimondta hogy jó lesz?<#vigyor><#vigyor>

I met God. She's black

kifli
az mé lesz nekem jó hogy valaki melett ülök a kocsiban és nézek ki a fejembõl? 😄
A Google a barátod!<#szomoru1>
De hogy lásd nem kritizálni akarlak, ezért csak neked csak most. Azért remélem azt tudod hogy hol helyezkedik el Los Angeles?!
Amúgy meg jó ez a harmadik trailer is. Igaz a repülõt én is furcsálltam, hogy olyan alacsonyan szált el a fák fölött (fákban). Még a zene is tetszik (Vivaldi<#worship>).
kifli:Ebben is csak 8 kocsit lehet lesz látni egy idõben, viszont lehet hogy akár 2 személy is ülhet azokban (az az 16 személy lehet lesz együtt egyszerre). Nem tudom jól vettem-e ki ezt a részét, de ha nem, akkor majd más megmondja.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Fehercsoki
Nem,elvileg többet.Kis késés elfogadható,ha legalább mindent kiadnak.A 2 meg úgyis egyszerre jön mindenre.

kifli
azért pc-re eléggé megkésve jött, konzolon már rég játszották, mikor pc-re egyben kiadták.

Várom ezt a részt, ha jó lesz megveszem, az elsõt nem vettem meg, mert nem ment élvezhetõen a régi gépemen, mire új gépem lett pedig már annyira nem érdekelt, bár bánom hogy nem vettem meg, mert egyszer kaptam kölcsön havertól és kurvajó volt multiba 😊

A 2-be is úgy lesz, hogy csak 6 (vagy mennyi) autót látunk majd egyszerre multiban?
Fehercsoki
Na igen,PC nagyon el van nyomva...És nem csak dlck,de játékok sem jönnek.Szerencsére TDU 1hez jött minden ami konzolra is.Bár AKKORIBAN még nem volt divat hogy csak konzolra adják ki a DLCket.

kifli
én csak azért nyomtam a konzolokra is, mert azzal is atarit és tdu-t "támogatom"

Konzolokra gondolom a pc-re elmaradt dlc-k és hasonlók miatt nem nyomtál 😊
kifli
reggel 6 vagy 7 aszem
Fehercsoki
Én csak a PCre.(nem akarok vitát kezdeni nem is írom be hogy miért nem nyomtam a konzolokra...)

kifli
rányomtam mindhárom verzióra pc/box/ps 😊
drot
Az helyi idõ szerint mikor van? Sosem voltam képben ezekkel az idõzónákkal.<#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

A TDU-Central felhívást intézett minden egyes Test Drive Unlimited 2 rajongó felé:

"Itt a lehetõség, hogy a TDU2-t a top 10-be szavazzuk az E3-mon.

TOP 10 Szavazás - GameSpot

Egyszer szavazhatsz. Ha proxyt használsz akár többször is. Ha megmutatjuk az Atarinak, hogy a TDU közössége egy erõs közösség a top 10-be szavazással, akkor Atarinak tisztelnie kell a kéréseinket.

Los Angeles-i idõ szerint csütörtökön 12:00-kor lesz a TDU2 élõ prezentációja. Melyet láthattok a nagyobb oldalakon, köztük a GameSpot, -on is.

A pontos idõbeosztás megtaláljátok --> ITT!

forrás: TDU Central
drot
Majd E3-on kiderül, ma vagy holnap szerintem.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Szerintem E3 után nem sokkal, várható hogy bejelentik a closed idõpontját.

Fehercsoki
Igen.

kifli
beta lesz valamikor?
marcihusi
Az biztos hogy így jobban megéri nekik is, de nekünk is, hiszen pl. én még nem kocsikáztam, korom sötétbe, szakadó esõbe, Oahu kis sáros mellékútjain a jó kis Lancia Hf integrale-val!!<#nevetes1><#eljen>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Fehercsoki
Igen,szerintem azért nagy dolog hogy Oahut is pluszba belerakták,így nem kell felrakni az 1-t annak aki visszavágyik oda😊Meg azért mégis,1 játék áráért 2 sziget.

marcihusi
Pont az a lényeg, hogy Oahu megmarad ugyanúgy, csak kicsit felturbózva, ja és még plusz néhány száz km kerül rá.<#hawaii>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

pxxl
mi változzon? a sziget megvan, az utak megvannak, szabják át a szigetet? <#ticking>

All hail the double x!

pxxl
FAQ!? <#pardon1>

dlc-ben lesznek majd motorok

All hail the double x!

Üdv Blum 😄

-

Nem sok minden változott a TDU1-es Hawaii-hoz képest. csak másak a textúrák és a fákat cserélték ki. De Ibiza a nagyon jó.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Norbi1990
Hol vannak a Motorok meg a Quadok? 😄
Muttley
Elférhetett volna a sok egyéb off mellett ez is "moderált üzenet" verzióban.
DE Te tudod. 😊

pxxl
Nem E3, nem NFS, nem youtube linkelõs topig. Unom h reggelente fél órát azzal töltök h törölgetem a hsz-eket...

All hail the double x!

ok

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

somdav95
oké, köszi hogy megosztottad velünk <#whatever>