Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amúgy meg,ha jól emlékszem írták,hogy a garázsban körbe járkálhatod a kocsikat.Sõt ki is szállhatsz belõle Oahu vagy Ibiza krúzolásnál<#bee1>#bee1> Szóval semmi para.<#nyes>#nyes>
és neked jó lenne a TDU2-ben egy Trabant is mindenkitlegyalázófizikávalésezerhéthúszlóerõvel, ugye? <#alien>#alien>
Just do it :)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
All hail the double x!
Persze 720p is van!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://www.freetvmaci.info/
Elsõsorban neked köszönhetõen, szinte már mindent tudunk a játékról <#wave>#wave> Kb leadják a 3 trailert, elmondják a szokásosat és kész. Lehet pesszimista vagyok? <#vigyor5>#vigyor5>
UI: azért remélem az "élõ prezentáció=élõ gameplay" <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De hogy lásd nem kritizálni akarlak, ezért csak neked csak most. Azért remélem azt tudod hogy hol helyezkedik el Los Angeles?!
Amúgy meg jó ez a harmadik trailer is. Igaz a repülõt én is furcsálltam, hogy olyan alacsonyan szált el a fák fölött (fákban). Még a zene is tetszik (Vivaldi<#worship>#worship>).
kifli:Ebben is csak 8 kocsit lehet lesz látni egy idõben, viszont lehet hogy akár 2 személy is ülhet azokban (az az 16 személy lehet lesz együtt egyszerre). Nem tudom jól vettem-e ki ezt a részét, de ha nem, akkor majd más megmondja.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Várom ezt a részt, ha jó lesz megveszem, az elsõt nem vettem meg, mert nem ment élvezhetõen a régi gépemen, mire új gépem lett pedig már annyira nem érdekelt, bár bánom hogy nem vettem meg, mert egyszer kaptam kölcsön havertól és kurvajó volt multiba 😊
A 2-be is úgy lesz, hogy csak 6 (vagy mennyi) autót látunk majd egyszerre multiban?
Konzolokra gondolom a pc-re elmaradt dlc-k és hasonlók miatt nem nyomtál 😊
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
"Itt a lehetõség, hogy a TDU2-t a top 10-be szavazzuk az E3-mon.
TOP 10 Szavazás - GameSpot
Egyszer szavazhatsz. Ha proxyt használsz akár többször is. Ha megmutatjuk az Atarinak, hogy a TDU közössége egy erõs közösség a top 10-be szavazással, akkor Atarinak tisztelnie kell a kéréseinket.
Los Angeles-i idõ szerint csütörtökön 12:00-kor lesz a TDU2 élõ prezentációja. Melyet láthattok a nagyobb oldalakon, köztük a GameSpot, -on is.
A pontos idõbeosztás megtaláljátok --> ITT!
forrás: TDU Central
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
All hail the double x!
-
Nem sok minden változott a TDU1-es Hawaii-hoz képest. csak másak a textúrák és a fákat cserélték ki. De Ibiza a nagyon jó.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
DE Te tudod. 😊
Just do it :)
All hail the double x!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep