Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhh most értem haza vizsgákról, de pár netresit már lenyomtam és küldtem rá egykettõt 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ott van mellette hogy Nominate .. használd bátran :p

kevesebb mint20an kell még támogassák és beelõzi a F3AR-t.. 😄D

2072 ??? <#levele> Ez micsoda egy olyan játékra, aminek az elõdjét, napi ~ 4000 -en keresik fel ??? Sok sík agyú kocka csak játszani tud... <#szomoru2>

gduck
A lõdözés játékok megelõzik. <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
na jó csak unatkozok 😄

vagyis annyira nem, mert épp küzdök egy scripttel 😊
(smile, makrók stb gombok cseréje)

All hail the double x!

Nem kell. Már megszoktam, és hát mindenkivel megesik!<#alien>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

pxxl
elrejtsem h ne égjél annyira?

All hail the double x!

Akkor ez biza EPIC FAIL részemrõl!<#hehe> Nem figyeltem oldalt azt a filter választót (pedig még szemüveges is vagyok)!<#kuss>

mert csak a PC-s listát linkeltem ide.. 😄D

itt a teljes lista.. a top5be az elsõ a Star Wars TOR ami csak PC-re lesz.. utána 4 xbox játék.. :/

Ez az Aston Martin nekem meg pont ezért tetszik, mert ilyen "furcsa". 😄

pxxl
jah nekem sem jön be. az eleje olyan mint egy bamba nagyszájú hal, (pl bálna épp nyomja ki a vizet a szilái között...) a segge meg inkább egy fjucsör porsche-ra illene...azért majd megyünk vele pár km-t 😄

All hail the double x!

OFF.
Észre vettétek, hogy mind a három oldalon a PC változatai vannak a játékokból?! Ebbõl is látszik, hogy nem kellene így elhanyagolniuk minket, akik szeretnek PC-n játszani!
OFF vége.

#4743: Azért lesznek a versenyek, hogy legyen mibõl megvenni a szebbnél szebb gépjármûveket.
#4737: Nekem csak a táj tetszik, a kocsi nem. Szeretem az Aston Martin kocsikat (elfogadnák egy DB9-est), mert eleganciát sugároznak magukból. De ez a típus nekem egyáltalán nem jön be.

Falkon
20. a Tdu2 , nem is olyan rossz.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

E3 Best Game 2010 szavazás 😊
SW:TOR az elsõ helyen nem nagy meglepetés 😄

Falkon
Értem, nagyon várom! Köszi.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

gduck
Még tart! Ma este 9 órakor lesz a TDU2 bemutató! E3

Falkon
Az E3 volt, vagy még tart?

Pixxel: A mercit kérem a sárgába!

drot
OMG! Jó kis kép! Nagy kedvet csinált az esti Atari elõadáshoz..

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

modelcar
Csak gyõzzük majd megvenni õket😊

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

gduck
Tankolás nem lesz, mert azt mondták unlamas <#szomoru1>

gduck
Nem érteted félre, errõl volt benne szó. De ha jól emlékszem akkor azt mondta hogy "profi" tuning nem, de valamilyen alapszintû tuning lesz benne <#wink>

engem az a benzinkút érdekelne közelebbrõl.. :-)

<#wow1>

Jamirofan89
uh<#szeret>.. ez..... ESZMÉLETLEN<#wow1>

jó kérdés, gondolom csak bérelünk az elején vmi "romhalmazt".. 😄

modelcar
Amúgy elõször majd kapunk egy autót, vagy nekünk kell "megkeresni" az árát?

TDU1-el nem játszottam, de amikor meg akartam volna venni, érkeztek hírek errõl, és akkor már gondoltam megvárom ezt😊)

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

LeWyTy
Gondolom a matricázásra gondoltak<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sõt optikai tuning is lesz, gyári tuning ok, mint pl Nismo stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Törölt felhasználó
Én nagyon élvezném ha nem csak festés de jó pár optikai alkatrész közül is lehetne választani, és mikor 200 méterrõl megláttok egy bizonyos kinézetû GTR-t, akkor már a név elolvasása nélkül is tudnátok hogy jövök. PLd😊
modelcar
Festés biztos hogy lesz😊

Törölt felhasználó
Hát a német oldalon, ahol a srác riportot csinált az eden vagy atari (már nem tudom) valamilyen arámi származású munkatársnõjével, azt mondta hogy pld autóoptikázás se nagyon lesz benne mert ez nem az a tipusú játék, szal nem tudom festést raknak-e akkor bele. Valszeg nem. Vagy csak én értettem rosszul a riportot??😊
remélem lehet majd festegetni is.. 😊

modelcar
One 77<#worship>

Illene, már eleget láttuk ezt az 5 - 6 autót...

[HUN]FaTaL
Azért mostmár több autóról is mutathatnának képet....

http://goo.gl/gd6Zi5

gduck
Sok esõ esett <#idiota>

jajó 😄

defektes :p

Az utolsó képen a hátsó kerék hova tûnik? xD

Dante73
Ehhez viszont az kell(ene?), hogy ne legyen 2 egyforma autó a szigeten gyakorlatilag, tehát lehessen kívül-belül testre szabni, felnik, spoilerek garmadával, teljesen egyedi matricákkal, ne adj isten nyitható motorháztetõvel, és akár odabent is tuningolni, akár látvány-elemekkel is, (neon például) lehessen a csomagtartóba hangrendszert építeni, stb... De a TDU általában nem errõl szól. Persze, hatalmas hangulata volna, 32 kocsit összehozni egy parkolóban, "nyári" estén, mászkálni a kocsik közt megnézni, a haver hogy is módosította az alap gépet, de erre nem hinném, hogy lehetõség lesz, már csak a 8 verdás korlát miatt sem.
Tehát van egy olyan érzésem, hogy megint egy "nagy" ötlet, ami nincs igazán átgondolva, kidolgozva. Persze, gondolom, ez hatalmas munka lenne, és gyanítom, így is elég jó játék lesz, ugyan akkor a 3.-ra is kell tartogatni valami újdonságot, továbbfejlesztést, de így a körbejárásnak nem biztos, hogy sok értelme lesz.

Aminek én örülnék, az mindössze annyi, hogy a garázsomba én magam állhassak be, és akár 10 kocsit bezsúfolhassak a 6-8 férõhelyes garázsomba ha tudok.

http://www.freetvmaci.info/

Muttley
Meggyõzés szándéka nélkül, de
Úgy értettem, hogy minél közvetlenebb a kapcsolat az autóddal, annál inkább a tiednek érzed.
Autótalálkozón "népbetegség", hogy a méhraj körbedongja a zászlóshajó autókat vagy éppen a sz.rrá tuningoltakat.
Nézik a kasztnit, felnit, gumit, ha kinyitod nekik, a motorteret is. Ha megengeded nekik be is ülnek szívesen kuksizni a mûszerfalat. Kérésre viszed õket egy kört, vagy mész egy rohadtat egyenes szakaszon a kedvükért.
Egy jó autót megnézni hasonló, mint egy jó nõt sasolni. Nem véletlen, hogy az angolban az autó "She" 😉
Mondjuk ezt Vásáry A.-nak nehéz lenne megmagyarázni... 😊
A Forzaba bele fogják rakni - ne, ez sem véletlen. :-)
Ha lesz benne 22B megveszem azt is. A TDU2-t meg anélkül is...
Viszont én tudom, hogy benne lesz <#vigyor1>

Just do it :)

drot
Legalább megduplázhatták volna. <#wow3>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Az kevés

" Versenyek kezdetet elõtt bejárhatjuk a helyszínt" szigetkõr gyalog ? 😄D

pxxl
FAQ

Mi az a Walking Mode?
Walking Mode a Test Drive Unlimited 2 egyik újdonsága, mely lehetõvé teszi, hogy karakterünkkel, bizonyos helyszíneket szabadon bejárhassunk. Ilyen helyszín a klubház, saját ingatlanok, autókereskedések…stb. Versenyek kezdetet elõtt bejárhatjuk a helyszínt, megtekinthetjük riválisaink jármûvét vagy kommunikálhatunk ellenfeleinkkel. A mód max. 32 játékos méretûre lett szabva.

Mennyi játékos lesz free roam és versenybe?
A limit 8 autó.

ez meg fatal egyik régi kérdése volt asszem

Ha bemegyek egy boltba vagy más épületbe, akkor elveszítem a kapcsolatot az addig velem levõkkel?
Nem, az Eden Games által megvalósított új rendszerben már beállítható, hogy gond nélkül az addig meglevõ játékosokkal (barátokkal) fent maradjon a kapcsolat.

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
8, asszem a kettõben is annyi marad.

http://goo.gl/gd6Zi5

nem 8-at látunk tdu1-ben max? Nekem 8 van általában.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*