Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
kevesebb mint20an kell még támogassák és beelõzi a F3AR-t.. 😄D
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
vagyis annyira nem, mert épp küzdök egy scripttel 😊
(smile, makrók stb gombok cseréje)
All hail the double x!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
itt a teljes lista.. a top5be az elsõ a Star Wars TOR ami csak PC-re lesz.. utána 4 xbox játék.. :/
All hail the double x!
Észre vettétek, hogy mind a három oldalon a PC változatai vannak a játékokból?! Ebbõl is látszik, hogy nem kellene így elhanyagolniuk minket, akik szeretnek PC-n játszani!
OFF vége.
#4743: Azért lesznek a versenyek, hogy legyen mibõl megvenni a szebbnél szebb gépjármûveket.
#4737: Nekem csak a táj tetszik, a kocsi nem. Szeretem az Aston Martin kocsikat (elfogadnák egy DB9-est), mert eleganciát sugároznak magukból. De ez a típus nekem egyáltalán nem jön be.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
SW:TOR az elsõ helyen nem nagy meglepetés 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Pixxel: A mercit kérem a sárgába!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

TDU1-el nem játszottam, de amikor meg akartam volna venni, érkeztek hírek errõl, és akkor már gondoltam megvárom ezt😊)
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Tehát van egy olyan érzésem, hogy megint egy "nagy" ötlet, ami nincs igazán átgondolva, kidolgozva. Persze, gondolom, ez hatalmas munka lenne, és gyanítom, így is elég jó játék lesz, ugyan akkor a 3.-ra is kell tartogatni valami újdonságot, továbbfejlesztést, de így a körbejárásnak nem biztos, hogy sok értelme lesz.
Aminek én örülnék, az mindössze annyi, hogy a garázsomba én magam állhassak be, és akár 10 kocsit bezsúfolhassak a 6-8 férõhelyes garázsomba ha tudok.
http://www.freetvmaci.info/
Úgy értettem, hogy minél közvetlenebb a kapcsolat az autóddal, annál inkább a tiednek érzed.
Autótalálkozón "népbetegség", hogy a méhraj körbedongja a zászlóshajó autókat vagy éppen a sz.rrá tuningoltakat.
Nézik a kasztnit, felnit, gumit, ha kinyitod nekik, a motorteret is. Ha megengeded nekik be is ülnek szívesen kuksizni a mûszerfalat. Kérésre viszed õket egy kört, vagy mész egy rohadtat egyenes szakaszon a kedvükért.
Egy jó autót megnézni hasonló, mint egy jó nõt sasolni. Nem véletlen, hogy az angolban az autó "She" 😉
Mondjuk ezt Vásáry A.-nak nehéz lenne megmagyarázni... 😊
A Forzaba bele fogják rakni - ne, ez sem véletlen. :-)
Ha lesz benne 22B megveszem azt is. A TDU2-t meg anélkül is...
Viszont én tudom, hogy benne lesz <#vigyor1>#vigyor1>
Just do it :)
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Mi az a Walking Mode?
Walking Mode a Test Drive Unlimited 2 egyik újdonsága, mely lehetõvé teszi, hogy karakterünkkel, bizonyos helyszíneket szabadon bejárhassunk. Ilyen helyszín a klubház, saját ingatlanok, autókereskedések…stb. Versenyek kezdetet elõtt bejárhatjuk a helyszínt, megtekinthetjük riválisaink jármûvét vagy kommunikálhatunk ellenfeleinkkel. A mód max. 32 játékos méretûre lett szabva.
Mennyi játékos lesz free roam és versenybe?
A limit 8 autó.
ez meg fatal egyik régi kérdése volt asszem
Ha bemegyek egy boltba vagy más épületbe, akkor elveszítem a kapcsolatot az addig velem levõkkel?
Nem, az Eden Games által megvalósított új rendszerben már beállítható, hogy gond nélkül az addig meglevõ játékosokkal (barátokkal) fent maradjon a kapcsolat.
All hail the double x!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*