40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#11949 Gondolom abból vetted le hogy az összes mai konzol sz*r,gyenge hogy megnéztél a játékból pár youtube-os videót.Az a 23 perces is minőségi videó,biztos tisztán visszaadja hogy milyen lesz a játék konzolon.Ha majd kezemben lesz az xboxos verzió,előveszem a régi nokiámat vagy motorola telefonomat és felveszek belőle részletet.Minőségi 1080p-s videók lesznek...
Igen pc-n valószínű szebb lesz,mert mindenki ahhoz tudja majd felhúzni a grafot,amit elbír a saját gépe.
Mehet rá élsimítás és a többi fontos dolog.
Senki nem szidta a pc-t,csak páran attól félnek hogy az a játék amit nagyon várnak nem olyan lesz,mint amire számítanak.Tény hogy a videón elég gyérnek tűnik az irányítás,más videókon meg semmi baj nincs vele.Majd kiderül,annyira biztos hogy nem lesz rossz hogy élvezhetetlen legyen.
Majd kiderül,de kár egymásnak esni. -
#11948 Egyébként megnéztem újra az atomos részt,tisztán látszik hogy csak balfasz aki játszik,össze vissza mozgatja a kormányt.... -
#11947 nem kéne konzol vs pc vita... -
#11946 Rendben,ha tisztán látsz,akkor magyarázd el kérlek. -
#11945 Az a baj,hogy annyira benned van a kötelező konzol gyűlölet,hogy nem látsz tisztán.
-
#11944 "7:27-néé mi az a fehér a túloldalon a parkolva?"
X6 :) -
#11943 Konzolos port?Akkor mi volt ez az egész béta teszt?A PCs béta sokkal jobb volt mint ezek a konzolos videók. -
tom235 #11942 Már nem azért, de szerintem pont, hogy konzolos port lesz a pc verzió, ahogy az első rész is az volt. Úgyhogy nem tudom minek trollkodsz. -
#11941 A különbség tisztán látszik.Az összes mai konzol elavult szar. -
#11940 Biztos mást fejlesztenek a pécére mint konzolra... -
#11939 Nekem egyáltalán nem tűnt darabosnak a bétában.A videók pedig mind a gagyi konzolos változatból vannak.... -
#11938 De akárhány videót nézek mindenkinek ilyen,hát nem igaz hogy mindenki olyan balfasz aki játszott már....az 1esnek nagyon jó az irányitás,a 2esnek is jó lenne pont olyan,vagy nekem mind1 csak ne ilyen legyen amilyennek látszik. -
#11937 Szerintem csak azért tűnik ilyen darabosnak mert ennyire balfasz aki játszik... -
Gibor #11936 Ezaz ami sajnos nekemse jött be, bétáztam, próbáltam mindent, nekem nem nyerte el.... Még a véglegest megvárom mert reménykedek azért :) Nagyot csalódok az Edenben ha pont azt rontja el ami az 1ben nagyon jó volt. -
#11935 Előre félek attól a nagyon BALFASZ irányitástól...minden videóban látszik:(((( -
Placa87 #11934 My mistake :D Jogos! De a Volkswagennél a darabos irányítás már nem kormány. És az eléggé illúzió romboló. -
#11933 Te sem nézted végig mert a videó közepétől kb látszik, hogy kormánnyal játszi. -
#11932 Biztos billel tolja, amikor PS3 gomb jelölések vannak mindenhol, vagyis PS3as verza. -
Stockbauer33 #11931 A 4es tuning se piskóta.Még így is kegyetlenül megy pár vas.A 4sel már
Muttley ha rácsavargyuk a Subarura a 4es tuningot akkor szétfötörjük Oahun az ofródutakat :D -
RYO21 #11930 Tudnátok linkelni videót a Test Drive Media-ról? Mert király a háttérzenéje, és meg akarom mutatni az egyik havernak. -
csoli31 #11929 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is mielőtt kérdezek, megnézem a FAQ-t a topikokban. Nem mellesleg azért tettem oda egy kacsintós hangulatjelet, hogy ne tűnjön kioktatásnak. Tudom jól én is magamról hogy nagyon okos és művelt vagyok vagyok (az én -110-es IQ-mal, és a kedvenc időtöltésemmel, ami nem más mint a fika bányászat mások szeme láttára)! -
Gibor #11928 Sajnos pont ezaz, hogy az NFS után megy.... Grafikailag javult ami tökéletes e játék kategóriába, de mellette sajnos nfs szintre esett a játékélmény vezetésileg :) Nem akarok én félmet vitát kelteni, nem is írok többet, de kihogy érzi.... -
HollandRules #11927 Így fog törni az autó a TDU2-ben?...... -
HollandRules #11926 Lámpa helyről meg felniről lehetne max felismerni -
#11925 Azért túlzásba ne ess, ott az off topik! -
Neoncsoves #11924 azért durva... ha nem írnák kép alatt, rá sem ismernék hogy ez egy Ferrari F430 Spyder... 3x pördült át a kocsi így megölve sofőrjét. nagyon durva
-
Neoncsoves #11923 azért gyerekek majd ésszel furikázzunk
-
Stockbauer33 #11922 1-2 kemény vas.(F70:D)
Lol Lassan felszállnak ezek a vasak -
SNOG4RD #11921 en betaban probalgattam,de maximum a korforgalomba tudtam okositani valamit,pedig tdu1ben eleg szepen lehet jatszani a kocsival. -
#11920 easy, man :)
március 29-én is jön valami...;) -
#11919 A videókban nem látom, hogy keresztbe mennének, hh? Nem lehet, vagy csak nem csinálták? -
#11918 Fontos kérdés: A TDU2-ben is lesznek autókölcsönzők? -
#11917 Zsír -
HollandRules #11916 Jólvan köszi -
#11915 Ha jól tudom 10.-éig adhatod le az előrendelést -
HollandRules #11914 Feb 4.-én még elő lehet rendelnI? -
HollandRules #11913 Nem e világi!!!!!
XDD 2 hete ezt mondta angol tanárom azt osztályomra és közbe rázta a kezét....
XDDDDDDD -
#11912 Igazából én most nem a TDU-t akarom leszólni de mért nem tanulnak az NFS részekből vagy lesik el hogyan csinálják????A kocsik a leszebbek szvsz amik valaha autós játékba modelleztek PC re a hangok is űber brutálak szóval nem értem h a többi fejlesztő mért nem tudja ugyan így megcsinálni.Mert igazából a TDU ba ezek a papír szerű autók némi csillogással nem egy nagy pukk és a hangok se a legjobbak.Persze a 2 már vmivel jobb mint az egy de nekem grafikailag nem az igazi.Persze nem is a grafikáéért szeretjük csak nekem valahogy kevés 2011-ben.Nah mind1,ettől függetlenül megint kapunk egy "jó" játékot ami leköt majd sokáig,csak győzzük majd a krúzról krúzra járást.
Szvsz ez is szarrá lesz moddolva úgy is szal lesznek szebb autók szebb hangok,nem kell idegeskedni -
Placa87 #11911 Citroen GT szerintem is klassz. Futurisztikus, nem e világi. Elnézve ezeket a Lambókat bizony hiányozni fognak.
A háttérben 1 pillanatra mintha 1 RUF is látható lett volna (Fekete, piros felnikkel a la NFSHP) -
#11910 ronda is, és még a hangja is xar xDD
volt 1-2 aminek faxa hangja volt!