Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
A TDU az inkább CPU igényes játék.

Régi gépünkbe vettünk egy ATI3650HD-t az x850XT helyére és csak annyival változott a helyzet,hogy a HDR szebb volt.De az átlag FPS ígyis 35-40FPS között volt.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

kifli
egy 2 magos 3ghz-s prociban, már bõven megvan az az erõ, hogy számolhassa a külömbözõ szimek fizikáját, és még tudjon kellõ mennyiségû adatot küldeni a vga-nak is, 4 magnál meg aztán fõleg.
pxxl
gpu-t meg a proci hajtja <#hehe>

All hail the double x!

kifli
fizikát cpu, grafikát gpu számolja, nem nagyon függ össze, a szimek azért "csúnyák" mert ott nem az a lényeg, hogy ki milyen screenshotot tud csinálni a játékban.
Fehercsoki
Dehát azért nincs jó gépem,inkább alsó mint közép kategória,de a TDU 1 és pl RFactor is tökéletesen fut,és nem 30 fpsel hanem jóval többel,szóval szerintem azért elférne ott még egy kis fizika is.(de nem tudom,lehet hogy az sokkal jobban leterhelné a gépet mint külön-külön a grafika és fizika)

[HUN]FaTaL
De igen, ahogy #4906-ban is írják. Ezért nincs jó grafikával nagyon jó repszim sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
fizikát nem eltalálni kell hanem számolni. vagy fizikát számol, vagy grafikát. azért "csúnyák" a jó szim-ek

All hail the double x!

adamfesto
Kicsit vitatkoznék. Azért mert el van találva a fizika, még nem biztos hogy leterheli a gépet.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Fehercsoki
TDUnak alapból nem nagy a gépigénye,ha csak az autók/motorok valósághû fizikáját kéne számolni az még beleférne,hiszen itt nincs semmilyen növényzet vagy környezet aminek fizikája lenne.

nemtom vótmáe de IGN most rakta ki meg facebookon is most írták

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

pxxl
jó de ha van fasza fizika, akkor nincs grafika, ha van grafika, akkor nincs real fizika. legalább is nincs olyan gép ami elvinné a kettõt együtt 😄

All hail the double x!

Muttley
aszont am fizika 😄

Just do it :)

Muttley
Kiszerettéééé az EVO X-bûûû, azéééé mutogacccccccccccc? 😄

Fehercsoki
<#mf1>

Ahhaa, ha ráfizetsz kb 200e-t 😄

pxxl
jah persze race on, meg penge grafika 😄 új gépet is adnak majd hozzá?

All hail the double x!

Amugy mindegy,mert Litvániába,vagy Spanyolba leszek.Ugyis itthol veszem majd meg:-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

mennyi lesz az ára kb? 9-10k mint szokott?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Muttley
Nem számoltak a nagy érdeklõdésre, s plusz idõbe telik kívül-belül lemodellezni az EVO X-et, az R35 GTR-t, a GT500-at és a 22B STi.-t <#nevetes1>
Reméljük, hogy fizikán is akarnak javítani. Ha realistic modban lesz olyan, mint a Race On, akkómájóisvanni' <#idiota>

Késleltetésnek akkor hiszek mikor facebookon olvasom vagy atari fórumán...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

De jó.Már kezdtem azt hinni,hogy ez idöben jön.Akkor majd néha benézek ide,ha tudok.KB.Szeptember végén érek haza.Tiszta fasza

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Friss hírek szerint 1-2 héttel elhalasztják a megjelenést, részletekrõl nem tudni.- GS

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

[HUN]FaTaL
Hát én dobozosan veszem meg, ha jó lesz😊 Viszont ha be lehet majd regelni a serialt akkor megteszem, ugyanúgy mint az UT3 esetében 😊

#4885: Lehetõség

http://goo.gl/gd6Zi5

Bence94
az 1-et is felrakhatnák "occsóér" mert már nem nagyon lehet kapni sehol...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SötétBarom
<#worship>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kifli
énis inkább ott veszem 😄
bertino
hala a magassagosnak.
biztos sokan nem szeretik, de nekem ha steamen jon egy jatek, az maga a megvaltas.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fehercsoki
És kötelezõ lesz a steam vagy csak lehetõség?

gduck
A STEAM rendszerben is elérhetõ lesz a játék <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

somdav95
rs6<#finom>

Off: Esti életkép, és a dragtimes -os fiúk megint hozták a kötelezõt. <#pias>

Legyen igazad <#eljen>.A centralon megharapták mert berakták a car listbe <#nyes> A banner felett ha valós a hátralévõ idõ akkor lehetvágni a centit.Sztem köv hónapba már kötelezõ a béta.Remélem innen is bekerül vki

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hívatalos Facebook lap, szerintem lesz Veyron.

Nembiztos hogy a dvd boritó éles de jóvolt legalább ígylátni a Veyront 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jamirofan89
Fasza! Még nem is láttam eddig a dvd bórítóját.Na majd szeptember végén (egy kis Petõfi<#kacsint>) vagy október elején közelebbrõl.<#vigyor> Kéne valami új hír :/

Törölt felhasználó
Most örülök, hogy a 2 csajt választottam!<#nevetes1>
pxxl
de többször is, a bõvített változatot is, de ott nem ugráltak le tetõrõl <#idiota>
igaz ugrat egyet eleanorral <#whatever>

All hail the double x!

kifli
simán megoldható, nem látátok még a tolvajtempót? 😄😄D:

Nem olyan magas az a tetõ, biztos van megoldás az elkötésére. <#gun>

pxxl
aztán hogy? 😄 leugratsz a tetõrõl? <#hehe>

All hail the double x!

Ez esetben elsunnyognék. viszem a camarot 😛

Törölt felhasználó
Nem kapsz egyet se! Mindkettõ az enyém, keress magadnak! Biztos lesz még sok ott a partyn<#hehe><#smile>
Ha választani kéne akkor a bal oldali. <#wink>
Filóztam azon hogy a Camaro mit keres Ibizán, (én még egyet se importáltam oda) azt leesett hogy TDU 2 party, LA. <#vigyor2>

Törölt felhasználó
Állhatnék a srác helyén én is a 2 szépség között<#rinya>

Én már annak is örülnék ha elállna ez a szar fél napra, mert autót kéne itthon javítanom, oszt szegény csak ázik kint a bakon....<#falbav>
gduck
Itt lenne a helyünk! Nem ebben a vacak esõben <#wow3>

gduck
Az 1. rész két C64-es floppy lemezen fért el <#circling> Micsoda grafika és játék volt ez annó <#nyes>

Csak a TDU -t olvastam el, nem rossz. <#eljen>

Dante73

http://www.freetvmaci.info/

Dante73

http://www.freetvmaci.info/