40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#11909 citroen gt -
Stockbauer33 #11908 Durva volt -
#11907 Yeeeeeeeeeeeeeah!! :D
d[-_-]b
legzsírabb hangja a Ford GT-nek van, Zonda kipuffjából akár rá is lehet gyújtani
2:50-néé az ott az mi az az? - a zautó rohatttttjól néz ki, de olyan öblögetős traktor hangja van
7:27-néé mi az a fehér a túloldalon a parkolva?
jó a rendcccccccccccám - 89A
8:39-néé gyönyörű a sááága Ferka
Bugyikék Königsegg - lehet tudja mit jelent magyarul a segg
keccci piros lámpa 10:14-nééé :D
Veyronnak bárhogy erőlködik varrógép hangja van (f.sz tudja mééé :)
mi vóóóó ez? Gumball vagy csak osztálytalálkozó? ;)
közelítenek a játékbeli hangok a valósághoz, vagy annyira nem annyira nem-nem? ;) -
SNOG4RD #11906 persze mert billel tolja külső nézetből,kormánnyal már egészen más a helyzet...bár nekem bétában is fura volt hogy kb sinen mennek az autók,legalábbis a tdu1hez képest -
Placa87 #11905 Majd talán a TDU3-ban :)
0:43-tól figyeljétek a Bugatti kerekeit! Lebegő autó XD -
Placa87 #11904 Valszeg bill-el tolja. Az Ascaris videóban is látszik hogy a Volkswagent billel teszteli. Katasztrofális! Iszonyatosan darabos a kanyarodás. Sürgősen kell szereznem akkor 1 kormányt. -
Salki #11903 Ja, nem a legjobb gameplay, ráadásul szerintem nem is Gamepad-el tolja, ha meg igen, akkor elég kezdő.
No meg a videó felbontása sem a legoptimálisabb. Ha a játék csak azt nyújtja - annál sokkal többet fog - mint a TDU1, már megéri. -
#11902 ilyen hangokat AKAROK a játékba -
trucksimfan #11901 a hivatalos lista szerint kb 90-100, valahol megtalálod a fórumban. de szerintem az közel se a végleges, csak nem akartak minden poént lelőni (pár ezen véleményem miatt már le lettem ugatva párszor, hogy "haggyámá ezzel a marketing dumával") stb -
trucksimfan #11900 nem beteg, csak fanatic
meg már épp elég ideje húzzák.... a szeptember 24-hez képest... -
Placa87 #11899 Ez a 23 perces gameplay kicsit lelombozott. Olyan Outrun szerűnek tűnt. Legfőképpen az irányítás. Kis pici autók, gagyi zene, ráadásul az időjárás is borús. Szerencsére láttam már pár gameplay videót, azok alapján pedig tudom hogy jóó lesz eez! -
tom235 #11898 Azt már lehet tudni, hogy a mindenféle dlc-ktől mentes alap verzióban hány kocsi lesz és mik ezek? -
#11897 Te beteg vagy. Nagyon. -
trucksimfan #11896 modjuk a TDU1-et tolom addig, hogy múljanak a napok....
Meló után mindig "valami érdekes oknál fogva" (parajelenség, vagy nem tudom) állandóan elindul a TDU a gépemen. Egyszer csak arra eszmélek hogy kerül be a lemez a gépbe, a következő pillanatban már 300-al hasítok a Saleen-el. Felfoghatatlan...LoL -
trucksimfan #11895 de de
még 10 nap vazz..... az qva sok idő -
#11894 Evvel valahogy én is így vagyok. Amik voltak az első részben hiányosságok azokat szerencsére beletették 2.-ba. Gondolok az időjárásra, változó napszakra és ami hab a tortán az az off-road -
RYO21 #11893 2 napja nem működnek. Hivatalos infó nincs. -
#11892 lol leállították? :O -
#11891 Nem voltam már fent a szigeten ősz óta. Kölcsön adtam a gémet egy ismerősömnek, ezzel is szereztem egy potenciális vevőt a 2. részre! Nem tudtam, hogy leállították a szervereket, de ez sajnos várható volt. Gondolom, mindenkit tolnának a 2. rész felé.
Bízom abban, hogy hatalmas krúzok lesznek, és ezek feledtetik a hiányosságokat! Bár, nekem nagyon tetszik, amit a bétában tapasztaltam. -
Szabi1991 #11890 "el van cseszve" --- szerintem nincs, sőt a TDUban már semmi szerethetőt nem találok így a kettő után, max az autókat amik a 2.részben nem lesznek már.. :/
"leállíották az első rész szervereit".. "Pedig tavaly nyáron vettem meg" --- 2007es játék.. nem meglepő hogy leállították.. -
RYO21 #11889 Miért haragszom a TDU2-re? Előrször is, mert el van cseszve az, amit én szerettem a TDU-ban. Másodszor pedig leállíották az első rész szervereit ez a játék miatt. Pedig tavaly nyáron vettem meg eredetiben.. -
#11888 Miért? -
RYO21 #11887 Egyáltalán nem. Sőt én kezdek haragudni a TDU 2-re. A virágbolti verzió beszerzését is eltoltam májusra. -
Szabi1991 #11886 áááá dehogy... -
#11885 Nem -
#11884 Ti nem vagytok úgy a sok videó alapján, hogy egyre türelmetlenebbek vagytok? Lassan már alig bírom kivárni...:D -
Szabi1991 #11883 -
Szabi1991 #11882 "The game features a day/night cycle of two hours and 24 minutes. Want to change the time without waiting for time to progress naturally? Simply take a plane to the other island! It's free after your first flight, and lets you enjoy some night driving when you're tired of the sun. " -
#11881 A rádió az elég jó az elején -
Csokis #11880 -
Szabi1991 #11879 -
Szabi1991 #11878 felni bolt whááááá -
Stockbauer33 #11877 Ascari A10,Atom,Golf Tuning -
Stockbauer33 #11876 Na még 1 jó hosszú :D
-
#11875 e zigaz,
de ezt a ziccert én a helyükben akkor sem hagynám, hagytam volna ki :o) -
btw gyári autóknak nagyon ritkán van hutyutyu hangjuk :D ahhoz kell egy jóféle lefújószelep, meg úgy fél bar felesleges nyomás -
#11873 gyönyörű a krómhatás az autókon :)
a TDU1 sem volt kutya kexboxon, de ez..
EZ (is) ütni fog :D
amúgy, aki nyomta a bétát és szerinte király az autók hangja is
a TURBO-s verdáknak van bov "hu-tyu-tyu" hangja? -
#11872 lol a srác videót jobb klasszisokkal csinált mint amit az atari eddig összeszenvedett :D -
Stockbauer33 #11871 1 elég jó kis videót ollózott össze az mber.
Ha vótmá ak sry.
Na erről írtam papa.Tudom jólesz a Shift2 de b+ botok ellen.De ez +7 emberke .Csak azt a qva 8-as layert növelhették vna Namind1 nemnyafogok mert bivaly lesz ez így is -
#11870 igaza van, ott minden le van írva amit kérdeztél :)