Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy akár nézd meg a Trailereket, és meg is van a válasz. (+ pár in game képet)

Fehercsoki
Alakítanak,lapozz vissza pár oldalt,ott le lett írva.

sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a játéknak a fizikáján változtatnak, vagy marad a tdu s változat?
mert szerintem az nem teljesen valósághû, úgy hogy remélem, hogy alakítanak rajta!

Hát jah, de lehet nézni úgy is, hogy akinek van Hatalma annak tuti hogy van Pénze? 😊

TothLaci
nyílván...
De tudod, "a pénz beszél...".
Borzgy
Ez azért nem egészen pontos. Gondolom te is túloztál, mert a kettõ általában nem jár együtt. Lehet valakinek sok pénze, de a hatalom az már csak rajta múlik. Lehet mondjuk egy pacák, aki sokat örökölt, de õ nem egy hataloméhes ember, ezért inkább bankba teszi a pénzt és azon utazgat mondjuk. Vagy az is lehet, hogy egy cég igazgatója és így szerzett k... sok pénzt. Na úgy lehet hatalma a beosztottak felett.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Muttley

Just do it :)

TothLaci
Ha k_rva sok pénzed van, van hatalmad is.

mint sajtburgerben a sajt....
De ez alapból akkora baromság. Indul a Gumball,rendõrök tudják,hogy állat módjára fognak vezetni,rengeteg balesetet okoznak (Youtube-->Gumball 3000 Compilation part 1,2.3...stb),de nem tesznek ellene semmit. Félreértés ne történjen,imádom ezt a rendezvényt,de akkoris...Furcsa.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

TothLaci
B*sszák meg! Más életét pedig vesztélyeztetik!!!!
azért én is részt vennék...
"Ez errõl szól, nem sétakocsikázásra mennek."

<#zavart2> A versennyel nincs gondom, de a füvön meg a partoldalon ne elõzzünk már, mert ez jó 5letnek tûnt... Vagy ha vki úgy gondolja h ez tök menõ, akkor sejtem h az illetõ sokat elõzgetett nagy sebességgel a füvön meg a partoldalon... És méf egyszer nem ment nagy sebességgel szerpentinen...
Amúgy erre pont jó péda amikor a versenypályán kecsegtetik tudásukat a videóban, az midennt elárul róluk <#idiota>

Amúgy meg: E3-on se béta bejelentés, se gameplay, se semmi. Ez volt a nagy durranás amire úgy várunk 😊 <#wave>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

bertino
csak elnek.
ennyi az egesz.

ha rajtam mulna, mindennap ilyen futamon vennek reszt. -.-`

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ez errõl szól, nem sétakocsikázásra mennek.

"A Gumball 3000 egy nem hivatalos európai autóverseny (futam, rali), tulajdonképpen a híres és népszerû amerikai „coast to coast" (parttól partig) illegális rali európai változata. Minden évben más útvonalon zajlik, de a távolság kb. 5000 kilométer, amelyet a résztvevõk 8 nap alatt teljesítenek.
A résztvevõk minden társadalmi kategóriát képviselnek, hírességektõl a hétköznapi emberekig, és ebbõl kifolyólag a jármûvek is változatosak.

A versenyzõk a közúti forgalomban, akár a KRESZ-szabályokat is áthágva próbálják minél rövidebb idõ alatt teljesíteni a távot. Elsõ díj nincs, de a nyertes megkapja Burt Reynolds bronz mellszobrát.
Az egyes országok rendõrségei nemzetközi együttmûködés keretében készülnek az eseményre, trafipaxokkal, közúti ellenõrzésekkel próbálják törvényes mederben tartani a versenyt.
"

Forrás: Wikipedia

Jamirofan89
"Amúgy ezena gumball 3000-en résztvevõk ilyen pénze van de esze nincs kategória vagy mi?"<#hehe>

"Azért részt vettek elötte vmi rendes versenyautó kurzuson vagy a kispolák után beültek az F50-be?" nem hinném <#pias>

Videóban szereplõkre reagálva ezek majmoka köbön... fübõn elõznek.. mert h a leállósávba még ok, de afüvön elõzni az már nem épp eszûség..
Amúgy ezena gumball 3000-en résztvevõk ilyen pénze van de esze nincs kategória vagy mi? Azért részt vettek elötte vmi rendes versenyautó kurzuson vagy a kispolák után beültek az F50-be? <#conf><#csodalk><#guluszem1>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

kazai21
Jó szám😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

Pro Street -el idõnként játszok, ott menü zene. (Legalábbis nem ritka hogy az.)

Jah, nekem se a kedvencem az a szám, csak azért gondoltam, hogy passzol, mert a TDU-ban is benne van😊

"ahol oda - vissza kell menni a két sziget között" ---> Én csak erre reagáltam, amúgy lehet hogy olyasmi lesz mint a Gumball. Útvonala úgy tudom hogy változó, de itt nyomon tudod követni.

#4842: De utálom ezt a számot, én mást tudnák alá elképzelni. 😊

Dehogynem, biztos, nekem is az jutott róla eszembe egybõl, amit linkeltem is egyel alább.

Akkor már inkább valami ilyesmi 😊. A zene is pont stimmel hozzá!

Jamirofan89
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de itt nem a Gumball 3000-re gondoltak? (nem ismerem az útvonalát)

"Lesz néhány TV Show szerû kihívás, ahol oda - vissza kell menni a két sziget között..." ---> Ez király ! <#hehe> Ha van Sydney to Hobart, akkor lehetne Ibiza to Oahu is Atari módra nem ? 😄

~ 1000 km offroad... Aztaqrwa milyen cruiseok lesznek majd este a sötét erdõben, hegyekben ... a hab a tortán meg az égen cikázó villámok, a felhõszakadással társulva lesz majd. Mindezt 8 -as layerben ! <#eljen>

Amúgy a játék mellé adhatnának majd egy Ibiza - Oahu utat is ajándékba. 😊)

bertino
alig varom, hogy betegyem a labam O`ahu-ra ujra.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Végre van egy kis szabadidõm, így összegyûjtöttem néhány E3-as információt:

- Lesznek lakókocsik. (egyenlõre nem tisztázott milyen szerepük lesz)
- 10 autóroncs megtalálásával ingyen autót szerzünk.
- Az autók rádiója sokkal fejlettebb, mint a TDU1-ben és a házunkban levõ TV mûködik. TV és a rádió is sugároz idõjárás elõrejelzéseket.
- Összesen 3000 km út. (1600 Km Oahun, az offroad területek nincsenek benne)
- 600 kihívás, a TDU1-ben csak 300 volt.
- 10-dik szinten elérhetõvé válik Hawaii.
- Utak 1/3-a offroad, 2/3-a aszfaltozott út.
- Lesz néhány TV Show szerû kihívás, ahol oda - vissza kell menni a két sziget között, vagy a verseny TV Show alapú lesz. (késõbb részletesebb infókat is kapunk még errõl)
- Lesz néhány TDU1-hez hasonló kihívás, mint az egész szigetet érintõ verseny (island tour)

forrás: TDU Central
Jamirofan89
Scooter FTW<#eljen><#eljen><#eljen><#mf2>

Régi szám, de jó ... Scooter remek elõadó, de õ nem igazán a tranceben van otthon. 😊

Muttley
Éjszakai verseny elõtt én meg ezt ajánlom:

Just do it :)

gduck
Az 1. bétán max. 100 fõ vesz részt (tehát ez zárt béta, nagyon kicsi esély van rá hogy bekerülünk). Ha lesz publikus béta, az még biztos nem most lesz.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

drot
Dehogynem tudni! Szeptember elõtt <#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Jaja xD

Majd jönnek a digitális Tiesto koncert DLC -k. 😄

nem tudni.. :-/

laci 700
Jah és pixxel. Ha majd tudsz rá idõt szakítani átírnád a nevemet spartacus-ra és betennéd a brembo logot a körbe? THX!

laci 700
csá! Most jöttem haza a nyaralásból és kicsit le vagyok maradva... Béta mikor lesz? Ha írtátok bocs, visszaolvastam de nem találtam. THX!

Off...
Ilyen koncertre Ibizán szívesen eljárnék ^^ Még akkor is, ha játék... xD Hát igen, ízlések és pofonok... 😊

On =)

kazai21
<#idiota>

Mi equipo favorito: Real Madrid

pxxl
tdu3 ingame képek? <#hehe>

All hail the double x!

Élet készítése folyamatban... Kérem várjon... (loading...)

Csinálj.

drot
De nincs itt élet <#szomoru1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

[HUN]FaTaL
<#eljen><#eljen><#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Köfi😊
Mi a bajod Oakenfoldal ? Nagyon jó Trance és House zenéket csinál. Két kedvencem: Hypnotised, Southern Sun - Igaz nekem bejönnek az ilyen lágy nõi énekkel színesebbé tett zenék, de am sincsenek rossz számai.

Amúgy meg nem egy játékhoz csinált már zenét, továbbá Ibizán is elõfordul(t) elég sûrün.

"Legendary DJ Paul Oakenfold blesses the decks at the TDU2 E3 party" (forrás TDU2 Facebook fanclub)

Legendás helyett inkább elkurvult, nemhogy inkább mondjuk 1 Kalbrennert vagy Richie Hawtin-t kértek volna fel, akik tényleg Ibiza krémjét alkotják zene terén 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Am grat !

Én meg penge eszü targoncás ! <#nyes>