40335
  • pxxl
    ez különösen igaz akkor, ha az első rész maradandó, egyedi és nagyon jó volt. azt nehéz túlszárnyalni, és újra azt a meglepetést előhozni mint az első résznél.
  • jofer
    Olyan sem volt még, hogy a fejlesztők ne istenítsék a saját munkájukat, még ha az egy rakás kaki is volt... Murphy törvényei alapján, a következő rész mindig jobb, szebb, igényesebb, szórakoztatóbb, mint az előző (a készítők szerint). De ez általában nincs így.
  • Muttley
    The Matrix has you!
    :)
  • [HUN]FaTaL
    "Miért hazudnának?"

Azért azt még sem mondhatják, hogy egy fos és meg ne vedd lol :))))
  • jofer

Teljesen logikus. Még mindenki remél...
  • pxxl
    aktuális oldal :)

• Salki
    Mindenki a bétáról mond véleményt, közben még a végleges ki sem jött.
    A fejlesztők azt mondták, hogy jobb a vezethetőség, mint az elsőben. Miért hazudnának?
    Nem kellene béta alapján lehúzni egy játékot, mert ki tudja, szeptember óta még mi mindenen fejlesztettek, no meg fognak is fejleszteni a játék kiadása után is.
  • jofer
    Még 9 nap, aztán kiderül, hogy mennyire különbözik a végleges a bétától. Azért az 1. rész is Istencsászár volt, ezt nem tagadhatja el senki. Aztán majd idővel elválik, hogy melyik rész volt a jobb. Ha a 2. rész olyan 2013-ig a gépemen lesz, akkor már megüti az első szintjét!
  • [HUN]FaTaL
    A bétában nem lehetett, úgyhogy szerintem nem. :(
  • Szabi1991
    a bétába lekorlátoztak mindent ami nem volt szükséges hogy leteszteljük amit akartak..
    menet közben fényképet csinálni se lehetett, a teljesben meg egy tucat beállítási lehetőség van...

de aki azt mondja hogy jobb az első rész mint a második az is max a régi sz*rf*s törtbétával játszhatott..
  • gabesz012
    Ez annyira kiábrándító, hogy ami jó volt az 1-ben azt kb. mind kivették. Én spec a kaszinóban egyszer nem jártam, a plasztikai sebésszel is így voltam, de nem hinném azt sem, hogy házat akarok dekorálni egy autós játékban. Persze ezekkel semmi baj nem lenne, ha a vezetési élmény maradt volna olyan, mint az 1-ben, ill az autóval kapcsolatos opciók. Remélem a végelegesben pl. majd ki lehet kapcsolni belső nézetben a fej mozgását, mert konkrétan amiatt élvezhetetlen úgy vezetni. Számomra ez messze van a kötelező vételtől. :( Az elmúlt héten újra elővettem az 1-et, már nincs meg a régi varázsa, de mégis élvezetesebb vezetni benne, mint a 2-ben. Az autó listával sem vagyok igazán kibékülve (pl ha van Ferka, és az 1-ben volt F40, akkor mégis mi a túróért nincs ebben?), meg a klub exklúziv kocsikat is baromságnak tartom. Majd meglátjuk milyen támogatottsága lesz, mennyi dlc, patch, stb.
  • gduck
    Sajnos nincs ilyen lehetőség.
  • AlieN911
    Nemáááá.. komolyan mondom.. ekkora ökröket.. Ami jó, azt miért kell kivenni??? Remélem kijavítják..
  • MauroN
    Üdv. Lehet állítani az üléstávolságot? Mert az összes videón nekem túl közelinek látszik a műszerfal. Az 1-be lehetett állítani azt tudom.
  • RYO21
    Nem állítótták le őket. Csak valami kis probléma volt, és valszeg azt javították.
  • pxxl
    arra felé volt 2 v 3 touge night krúzom :D jó kis út :)
  • gduck
    Én nem emlékszem mennyi van a murciba, de rengeteget mentem vele.

Volt valami kanyargós hegyi verseny ( a nevére nem emlékszem már, valahogy a sziget nyugati felének közepén a hegyekben ) na ott benne voltam az első húszban, kár hogy nem videóztam le. Olyan driftek és kis kanyarív "átugatások" voltak benn, hogy csak na

Remélem azért DLC-ben kapunk lambókat
  • trucksimfan
    Nálam a Subaru a nyerő!
    Meg persze a Delta HF Integrale!
    Nem igazán csipázom ezeket a "való életben megszagolni se tudod" jellegű szuperautókat, de tény, hogy a TDU/TDU2 "luxusmájerpöcskiscsávó" életérzéshez azok is hozzátartoznak.
    De akkor is az import-vasak a nyerők. Remélem kicsit több customisation lehetőség lesz benne mint az elsőben (nem bétáztam, úgyhogy erről nem tudok konkrétat, csak amiket a videókban láttam, azokra meg ahogy hallom nem mindig lehet építeni)
    De azért a bömösöket sajnálom, ha tényleg nem lesznek benne.
    Már csak 9 nap és kiderül (vagy beborul?)
  • USAMEN POWER
    Nekem volt két Saleen S7 TT -m, fejenként mindegyikbe beletettem 40 ezret.
    Ford Gt -be 30 ezret, Cienbe is közel 30 -at, Ford Gr1 -be 20 ezer körül, meg talán az Agustába is 20k körül. A többi amcsiba átlagosan 7 - 8 ezret, kivéve a Corvette mert az vicc volt 6 -ikban, max 2 -es tuningal jobb de az a top speed kárára ment.
  • bency
    SLS nem hiszem hogy annyira fog tetszeni,illetve fogok vele menni,de nem sokat,V8 fasza,de nálam a DBS a nyerő nagyon,azzal is fogok sokat menni az tuti!
  • Waczkor
    Nálam:Aston Martin V12 Vantage,458 Italia és Mercedes SLS AMG
  • WalkBen
    Üdv arcok! Türelmetlen vagyok már én is :P

Életem legnagyobb játéka volt a TDU... Szomorú vagyok hogy leállították a szervereket, hosszú ideje túrtuk már rajta a gépeket. De egyben örülök is, mert ez azt jelenti hogy közeledik a nagy nap, mikor -még ha virtuálisan is- de beülhetünk a Ferka Italiaba, vagy a többi csodába.

Mikor megvettem a G25öt, hónapokig csak csodáltam hogy mennyire passzol a játékhoz. A mai napig imádom az egészet, úgy ahogy van, és örülök hogy megvettem ezt a logitech csodát is :P

Nemrég megnéztem a játék első 10 percét, nem tudom hogy az beta vagy aranylemezes verzió lehetett-e, de nem volt olyan szörnyű az irányítás. 180 körül szépen megcsúszott a kanyarban és meg sem tudta fogni a srác. (persze gombokkal ment) És nagyon remélem hogy azért ilyen stabil a kocsi mert bevan tolva minden Driving AID!!! Azok szépen mehetnek kifelé, és akkor tetszeni fog. :)

Az első részben nagyban rontotta a játék élményét (inkább már a vége fele) hogy mindig pattogott a kocsi, nem volt élvezhető annyira a száguldás. És a szembe jövő autók is elég hirtelen tűntek fel. De ahogy elnézem, azzal sem lesz gond, és minden adott lesz egy jó kis GumBall3000 utánzáshoz :D
    Remélem Modolni is lehet majd, akkor tuti csinálok Gumballos festéseket.

A hangoktól félek még, elég nagy gyengéje volt az első résznek.. Reméljük mostmár végre bivajerős hangok lesznek benne :P (mint a videóban lejjebb)

Srácok nyugtassatok meg hogy penge lesz :OOOOOO *.*

Remélem hétvégén már tolhatjuk :DDD =P
  • bency
    Én Italiaval fogok rohadt sokat menni,vagy Scuderia :P
  • SNOG4RD
    ugyan..mikor lusta vagyok felszerelni a kormányt én is csak előkapom a boxos joyt.. :D
  • Salki
    Egyedül én fogom Logitech Gampad-el tolni a játékot?
  • SNOG4RD
    25 ezer kilóméter,te jó isten :D és akkor az csak 1 kocsi,mondjuk én is beleraktam a murciba 13at,de azért mégiscsak! :))
  • Gibor
    Én imádtam a Murci hangját.... a gyárit :) Áhhhh kegyetlen jó volt. Emlékszem egy TDU 1es trailer végén volt az hogy kijött a csávó a kereskedésből a murcival és elindult, már ott megfogott :D
  • pxxl
    én ~25.000 km után meguntam :D a gyári hangja meg sz_r sztem :)
  • SNOG4RD
    hát alap hogy hc,dehát a hangját is imádom,szóval nálam nagy favorit,és semmiképp nem cserélném re f430ra :P
  • pxxl
    murci még hc-ban is úgy fogja az utat h nehéz megcsúsztatni. kezdő hc-s verdának jó, utána tovább kell lépni F430ra, vagy valami ilyenre :D
  • SNOG4RD
    igazad van,tényleg nem nagyon lehet korrigálni egy esetleges keresztbe csúszásnál,ezért vezetek úgy hogy ne csússzon meg :)) murcival pl. olyanokat megyek tduba hogy néha én se hiszem el hehe
  • Muttley
    Feltett szándékom, hogy aszfaltszaggatni fogok a Subaru-val,
    no meg EZZEL a betontorpedo-val

#11950: ne félj tőle :) ez ÍGY van!
  • Roger6
    Hát 900 fok azért sok szerintem, megcsúszást pl. nem nagyon tudod korrigálni. De hatalmas élvezeti faktor, ez tény.
  • SNOG4RD
    miért lenne felesleges a 900fok?számomra sokkal élvezetesebb úgy vezetni,minthogy épphogy 2 centit mozditok a kormányon ás már a szembesávba vagyok..
  • jofer
    Ja, az elsőben azt is megoldották, hogy, ha be volt állítva a H váltó, meg a pillangóváltó, akkor nem kellett váltogatni a beállításokban, ha autót cseréltél. Mennyire gáz már, hogy egy botváltós Ford Gt után, ha Californiára váltok, akkor még a garázsban menjek az options-be, és állítsam át... Ez egyértelmű visszalépés, remélem orvosolják!
  • [HUN]FaTaL
    Persze csak az a probléma, hogy nincs profil a Formula Force Exhez, ami szintén a vicc kategória.
  • Szabi1991
    ki kell választani a beállítások között a kormányod és már jó is ;-)
  • [HUN]FaTaL
    Azért az is vicc ám, hogy ennyit kell szórakozni a kormány beállításaival, hogy normális legyen. Az első részben meg tudták oldani rendesen, itt miért nem?
  • jofer
    Elég sok időt elvacakoltam a kormány beállításokkal, de megérte. Nem hinném, hogy kormánnyal szar lenne az irányítás.

Amiket én leszűrtem a videókból:

- Nem volt FFB.
    - Valószínűleg 900 fokra volt állítva a kormány, ami a TDU-ban teljesen felesleges. Azt tapasztaltam, hogy olyan 360 fokos beállítás bőven sok.
    - A holtjáték sem volt beállítva.

Ezen kívül egy G25-el automataváltóval tolni, felér egy Istenkáromlással.

Csak már tolhatnánk!!!
  • gduck
    Csak félve jegyzem meg ( elég sok óra béta után ), hogy az irányítás az xbox360 kontrollerrel volt a legtökéletesebb

Ez lehet az oka annak is, hogy sokaknak nem jön be az irányítás. Pici konzol portra emléketető szösszenetek is voltak a kezdeti bétákban (xbox360 nyomógombok, stb. )

De ez szerintem csak annyit jelent, hogy egy jól bekonfigurált kormánnyal lehet csak jó az irányítás. Úgyhogy aki kormánnyal játszik, el kell szórakoznia majd a finombeállításokkal. ( Nem véletlenül volt a béta fórumban egy méretes komment a kormyánybeállítások magyarázatával)