Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Biztos csak akksi. De én az öreg autókról beszélek.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

aha.. sárga viper is garázsba maradt.. kulcs fordít azt nem reagál rá.. :/

Falkon
A kocsik bírják addig?

Ember, láttál te már régi amerikai autót? Jobban bírják, mint bármi más.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mennyi okos van itt el se hiszem... <#wilting> A statikustól kezdve mindenki megfordul itt, ez aztán a topik ! Sajnos több a hülyeség, mint a hasznos infó. <#eljen>

Az amcsi autók nem a tapadásukról híresek az biztos... Motorerõ van, a külcsínyre is adnak, de nem véletlenül cserélgetik 3-4 évente az amcsik a kocsijukat... kb addig bírják
Nembírom az amcsilovakat de szép mutatós vas.

#4997 Ugye ez nem a Tanyi Lamboja?<#idiota><#violent><#gun>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"Inkább örülnél más sikerének" ---> Ebbõl most egy kétoldalas offot tudnák csinálni, de a fórumozó társaim, és pixxel érdekében mellõzöm. A témában se írok mostmár, mert ahogy lejjebb említettem, nem érdekel.

Muttley
Melyik ballal keltél? :-)
Inkább örülnél más sikerének,
Vagy legalább annak, h vmit ügyesen csinál

#4999 Vagány a vasalódeszka. :-) Idézi a korábbi verzió (ami még tetszett is) felfelé ívelõ popsiját.

Just do it :)

Tömör véleményem fejtettem ki a témában, le van szarva a tdu, és a pénzes <#kocsog> -k is ok ? Engem a valóvilágnak más része érdekel nem a nyálcsorgatás, helloszia. Felõlem aztán lehet mindenkinek Ferrarija, Lamborghinije, annyira érdekel mint lovat a hátúszás.

aha.. gratulálok..
a valóvilágban kicsit más mint ahogy te azt tduban látod..

Hova tapadjon ? A vezetni nem tudó, öltönyös zsidó segge alatt közúton ? Lényegtelen.

szép kis ték.. 😄D

amúgy meg nem árt ha tapad is egy picit.. így talán már kanyarodni is lehet vele, nem csak egyenesen menni 😄
remélem ennyi tuningot majd azért lehet rakni a játékban is az autókra, ha nem is mindegyikre de azét pl viperára legyen vmi nagy hátsószárny 😊

Azt a ruhaszárítót lekapnám onnan a francba, mert qrwa ronda.

ez volt ma a legdurvább amit fotóztam, és feltölthetem a képet róla 😄

Na innentõl mindennap bek..od <#mf2><#beka2><#hehe><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

eleje remélhetõleg összejön, utóbbiról azért álmodni se merek 😄

most LeMans Seriest próbálom összehozni.. már csak csehekkel kéne dumálnom :/

ma egy kis Lp640esnnek segítettünk pára parkolgatni.. össze is törte volna a gépet ha nemmegyünk neki segíteni.. sajna arról nem rakhatok képet, csak ami utcán készült :/

A Szabi mint sajtó fotós ott lessz 😄.Csak szerénykedik a g..i azt beül és viszik mind1ikkel.Máá most kabe Szabiiii <#hehe><#eljen>

Ilyen ment a kis Falunkon át múlthéten.Rohadt jó hangja volt.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Nah kötelezõ megjelennem a Ferrariknál 😄 Húú azokat fotózni 😛

Muttley
Jamirofan89
Kihagytad a Maserati-t.<#alien2>

Muttley
A befektetett munka - salute
Nekem viszont nem tecccccc.
Biztos élõben más, de így fotón olyan mint egy matchbox.
Egyedisééééég????

Az alapforma Ferrari 599 ehhez egy kis TVR/ Honda Integra lámpák, Corvette Stingray segg és kész a kasztni. 😊
Meg kéne sasolni élõben is. A Carrera GT és a Királysegg is eléggé semmilyen, amorf képen és videon, viszont élõben brutál mind2.

pxxl
ki van csukva <#hehe>

All hail the double x!

Dante73
kijelölöd, és új fülhöz húzod a böngészõdben...

http://www.freetvmaci.info/

pxxl
hol a link?

All hail the double x!

Dante73
Ja, ma este a fókuszban benne lesz a gép, aki kíváncsi rá esetleg.

Dante73
Tegnap elõtt autóbemutató volt tesóm melóhelyén, persze, hogy odaevett a fene engem is.
Ez egy olasz autó, magyar srác tervezte, BMW M6 motor, és egyéb alapok szintén bömösök. Pár métert még gurultam is vele. (tényleg csak pár métert, nem engedték elvinni egy körre(((()
Képek csak linkként, mert 2Mb 1-1 kép.
http://kepkezelo.com/images/qodc7i8mgd5xqaa0l3e.jpg
http://kepkezelo.com/images/1qgunfm06spx0p30icer.jpg
http://kepkezelo.com/images/2zk1tfzgb7nn1x7ecc1c.jpg

Ne EZ nem lesz TDU2-ben, az tuti....

Atti12
de durva lett a topik <#eljen><#eljen> 😊

Lambobuzi vagyok, szal nekem ígyis úgyis tetszik 😄 XD

pxxl
jó azt eddig is tudtuk h izlésficamod van...

All hail the double x!

Ez a Grand Tourismos verda sztem tök jó 😊 jól áll ez a karamell minta rajta, és sztem a fekete szín jól áll a gallardonak 😊

gduck
Köszi!

UI: Bétát akarok <#nyes><#idiota><#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Passz 😄 Én nem komáztam mert 10 percután szétqta az agyam a traktorhangja.A Jadz Tomit meg kiselehetettbelõle rángatni.Rem a 2be jobhangja lessz.

#4973 Úúúúú dá szééép <#eljen>

jofer
Jó az, kell az! Szeretem a Zondát! <#integet2>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Fehercsoki
<#eljen>

pxxl
miafsznak kell 5 zonda? <#wow3>

All hail the double x!

Muttley
Ez: <#nevetes1>

Hivatalos még nincs itt van pár és 1 kis hasznos itt ami visszautal a centralra 😄

pxxl
mi? <#vigyor5>

All hail the double x!

Muttley
Pixxel, nekem teccccc amit csináltál a topic-kal. Olyan, mint egy önálló weboldal. <#eljen>
Már csak egy dolog hiányzik a flash-animációból...<#kuss><#nevetes1>

Olyan, mint egy hullaszállító.
A Murcielagonak sztem jól áll a fekete, a Gallardo-nak viszont nem. A minta lsd. fent.

Ennek viszont jól áll. Az rFactor-nak van egy ilyen MODja, ahol ilyen autókat kell vezetni. Ajánlom mindenkinek. Semmilyen segítség nincs. Laikusok (értsd hü..e-gyerekek) :-) szenvedés. Autó-V.Andréknak kihívás. Seb. váltáskor pl. ha nem emeled fel a lábad a gázról kipörög a hátulja és elrepülsz. 😄

Hol található a hivatalos TDU2 Ferrari lista? F40 már rajta van?

sztem meg nem 😄

Még a színe sem illik hozzá. De hogy így ki is pingálta! Sajnálom, de bûn rondán néz ki.<#levele>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Falkon
De a rajta lévõ cigi, nem!

pxxl
hát ez ritka ronda <#zavart2>

All hail the double x!

tegnap csak kis "egyszerûbb" gépeket láttam.. bár ez pl nagyon szép volt 😊

pxxl
mer' bénák

All hail the double x!

pxxl
ménem? <#wow3> ott van a a banner felett: fórum / Játékosok fóruma >> /

All hail the double x!