Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Qrvajólett.. Grat mindenkinek 😊
Honda legyen veletek..

Honda - The Power of Dreams

pxxl
Elkészült az új FAQ (v3) <#integet2>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

😄DDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tedd azt

pxxl
<#mf1>

All hail the double x!

bertino
aze' blokkolnam.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Törölt felhasználó
Hééé srácok azért vissza a nyelvekkel<#hehe>
HKS
Gyönyörû lett Pixxel, grat 😊

szabii98
Grat Pixxel, nagyon jó lett(Y)

I met God. She's black

Pixel bá'!
Hozzá ne nyúljon semmihez,nagyon raj most a topik.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szerintem a FAQ ebben a lapozgatós formában nagyon jó lenne a nagy bannerben, + a trailer (ek) is elférnének a nagy bannerben, az elrejthetõ chat meg tökéletes.

+ a mini banner helye... valahogy az összhangot hiányolom. (Persze ezek egyéni észrevételek.)

A hsz fejlécben pedig qrwa jó a betûtipus, de ezeken lehetne egy kicsit simább, mert elüt az egyéni fejlécek üveg hatásától.

pxxl
"felsõ mini banner miatt az alsó nagy banner szükségére raknák egy (?) jelet"
he? <#fejvakaras><#idiota>

All hail the double x!

Fasza topik elemek, habár én a felsõ mini banner miatt az alsó nagy banner szükségére raknák egy (?) jelet.
Meg ami sztem nem jó, hogy (fórum / Játékosok fóruma >> / stb...) a kettõt elválasztja egymástól.

Az óra mellett meg talán az is elférne, hogy hányan olvassák a topikot.

drot
Nagyon sukár és raj meg pujaro lett. Egyébként tényleg eléggé odabasz. Van e ennél szebb fórum az SG-n? <#zavart1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

bertino
metal lett nagyon a topic. jofele.

<#ejnye1> Látom kaptál elakadásjelzõt. <#felkialtas><#felkialtas><#ejnye1><#idiota>

pxxl
k thx <#vigyor2>

még a szmájlik, makrók stb gombokat kellene lecserélni, de nem tok rájönni hogy <#zavart2>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Pixxel: Na most kurva jó lett a topic a felsõ menüvel stb, ne is nyúlj hozzá 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Jamirofan89
<#vigyor1> Fennt van gépen a TD5.El lehet vele szórakozni.Amúgy jól néz ki a Camaro amit linkeltél<#pias>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Muttley
A készítõnek nagyon tetszhet a Lambo Reventon (is).
😊

Just do it :)

Az eleje szerintem borzasztó 😄 De am kár hogy csak photoshop 😄 Régebben énis csinálgattam VT ket.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Muttley
Jóóó és találó az aláírásod!
<#nevetes1> <#eljen> <#eljen>

Just do it :)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

drot
De egy krva gameplay videót mibõl tartana kiadni, hogy legalább tudjam hogy feleslegesen várom ennyire vagy legalább várjam mégjobban és legalább feldobná itt az életet. Remélem direkt csinálják, és a játék már kész van teljesen, csak biztos maguknak akarják az élvezetet. <#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Vezet Brazilia ! <#mf2>

Falkon
Nagyon kihaltunk! Semmi új hír, hogy lesz benne Gnx! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Jah csak üres 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

drot
Honnan lehet letölteni a játékot? Mi a serial? Hogy kell krekkelni? A FAQ-ban nincs semmi, ezért nemtudom <#schmoll2> Egyébként csak vicceztem <#idiota> De ha minden igaz, akkor holnap jönnie kell hírnek, mert megnéztem a hivatalos honlapot, és eddig ott a legtöbb idõ ami eltelt 2 hír között az 6 nap volt... És 23-án volt az utolsó hír... Ez a sok pont már nagyon sejtelmes...

Derohadtjó ez a FAQ.! 😮

Igen, igen. Már elküldtem Pixxelnek az új FAQ-t. A fontos kérdések mellett, igyekeztem úgy megírni, hogy minden infó benne legyen. Remélem mindenkinek megfelel majd. 😊
Már csak az általad írt fontos infókkal kell megtölteni a FAQ-t és valóban bomba <#eljen>

Valóban nagyon szép munkát végzett Pixxel.
Jólett a FAQ <#eljen>

szerintem minimum egy eredeti hamisítatlan gamelpay-al kéne megajándékozni minket!!!!
ha csak 2 perces is lenne vagy még annyi sem de legalább megtudnánk többet az számomra az év játékáról !!!

drot
84 nap van hátra a megjelenésig, és eddig nem valami sokat láttunk belõle <#szomoru1> E3-on se erõltették meg magukat.

pxxl
csak kicsit dobtam egyet a topik stílusán 😄 gondoltam felhívom rá a figyelmet <#alien>

All hail the double x!

Jamirofan89
<#fejvakaras><#zavart1>

pxxl

All hail the double x!

Jamirofan89
Kár.<#merges3> Kéne valami új hír,video vagy esetleg kép.Nem ilyen Zonda,Aston stb. már lerágott csont inkább valami 'régebbi' klasszikus sport/szuperautó pl...

+

Csak unalom ûzõnek szántam <#hehe>.A tekockás videókat is sassancsdmeg mer van pár jóófajta.<#idiota>

drot
Basszus, most nézem és ezekszerint FAIL <#idiota>

drot
Nem jön be a TDU 2 hivatalos honlapja. Remélem valami giga-mega-brutál vadi-csili-vili új hírt fognak közölni. Vagy csak simán FAIL <#zavart1>

<#nevetes1><#nevetes2><#taps><#eljen>

Dante73
Jaja. ezért nincs amcsiba F'. NASCAR van. 2 balkanyar azt kész. Még szerencse, hogy ott is képesek összetörni magukat, különben nem nézném...;-DD

http://www.freetvmaci.info/

Hát ugye kinek mi <#vigyor> én jobb szeretek a szerpentinen kanyarokra vadászni <#vigyor2>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

bertino
ez teny, de nincs felemelobb erzes egy 700+ lovas verdaval 300al tolni forgalmat kerulgetve 😄

ha sikerul. persze -.-

De abban ugye azért egyetértünk, hogy az amerikai autók többsége nem a kanyarvadászatról híres... Egyenes úton nagyon mennek, kemény velük tartani az iramot, de a kanyargós utakon hamar lemaradnak <#vigyor2> (pedig ott kezdõdik az igazi izgalom <#crazya> <#integet2>

TDU nick: WAndrew26[HUN]

Ez esetben gyorsan el kell adni, és venni újat, mert nem lehet megcsinálni mi ? (Csakhogy a szájról szájra terjedõ statisztikának megfeleljünk, grat.) Ilyen szemszögbõl nem csak az amerikai autókat kell felhozni, átlag európai (Magyarországon kívül) is 3 - 4 évente vesz autót ezek szerint mert megtehetik, a mégtehetõsebbek meg évente új BMW, új Merci, Audi stb. A faszságokat nem kéne erõltetni szerintem.