40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#12083 Nekem már csak 5-öt kell aludni, mert hétfőn éjfélkor jön a kód és a link -
Neoncsoves #12082 vegyük inkább 9nek, mivel ez még mindig péntekre virradó éjfélig számol csak -
#12081 Még 8 nap emberek,8 nap és jön a csoda :D -
Salki #12080 Csak ne rontsák el a magyarítást. -
#12079 -
#12078 Ha nem kell bohóckodni a méretkorláttal, vagy Gibor segít akkor meg. :D -
#12077 De én be fogom kapcsolni a súgórendszert is, és magyarul akarom kiélvezni minden pillanatát! Amúgy meg a GPS lokalizáció is tök fölösleges volt, de mégis mekkora királyság volt már magyar GPS hanggal utazni! Remélem, hogy Fatal megcsinálja a 2. részre is! -
#12076 kemény, start, stop, ok, cancel, left, right, forward. kb ennyi angoltudás kell hozzá :D -
#12075 Na, erre különösen kíváncsi leszek! Ha magyar nyelven jelenik meg, az valami hatalmas lesz! Nekem legalábbis fontos a lokalizáció! (Amúgy beszélek angolul, az első rész hobbi honosítását is 3-an csináltuk innen a fórumról, mielőtt valaki lehurrogna, hogy tanuljak meg angolul...) -
#12074 A 20. oldalon kapott fél oldal helyet! Fel vagyok háborodva
De jó hír, hogy lesz magyar nyelvű felirat -
#12073 A #11951-es hozzászólásban ezt ecseteltem épp. Nincs késés, csak a tesztelő bácsi lusta volt beállítgatni a kormányt. -
#12072 ne aggódj, az nem ingame kép :D -
Placa87 #12071 Tényleg magyar nyelvet ír, magyar kézikönyvvel. A honlapról is letölthető a katalógus.
A McLarenes képen klassz a nagy látótávolság. Első részben kicsit fapados volt a távoli táj képe. Főleg a tejesdoboz felhőkarcolók. -
#12070 Nem úgy értem :D Tavaszi katalógus ez csak amiben szerepel a TDU 2 :D -
paj01 #12069 Egy kérdés:
Még soha nem használtam kormányt játékokhoz. Nekem a videókon olyan mintha delayes lenne kicsit, tehát mozdul a kormány de nem rögtön reagál a játék hanem kis késéssel, ami mondjuk érthető. De nem zavaró ez?Verseny játékokban ahol jól el kell találni a kanyar bemenetet pl ez nem zavarja meg az embert?
Vagy csak megszokás kérdése? MItől függ, hogy mekkora a delay? szoftver vagy hardware? Mik a vélemények/tapasztalatok erről? -
tom235 #12068 Tehát az 576 újsághoz ajándék tdu 2 jár?
Mindjárt veszek egyet. -
#12067 Megjelent 576 katalógusa amelyben benne van TDU 2. PC-re magyar felirattal. Na ezt nem gondoltam volna. Bár én konzolosat veszem meg de nem gondoltam, hogy pc-re magyarul adják ki -
HUN BECSEHELY #12066 Azért nem hagyom hogy nélkülem menjetek:XD -
Szabi1991 #12065 -
HUN BECSEHELY #12064 Megrendeltem én is. -
Szabi1991 #12063 -
HollandRules #12062 Bazzeg holnap már énis megrendeleeem:D -
Stockbauer33 #12061 1 hetet én is Ltöltök ott :D . A 10es szint elérése után már lehet átmenni Oahura viszont a legnagyobb verseny Ibizán a 190 km hosszú és 1 millió dollárzlotyikopejkafunmoney jár érte meg egy Lotus Evora.Ha megjön időben a CDGalaxistól a játékom akkor abba a Bugatti Veyron SS(SuperSport) minimum 2 millio dollár és én személyszerint csak úgymegyekát hogy megvan az SS és persze az 5 milliós Yacht.
#12058 Ne is halgass másra mert nagyon jó kis játéklesz ez.És persze még a tesztelésnek nincs vége a béta tesztel mert folyamatosan írják majd hogy mi nemjó a játékban és kb április májusba jön az első DLC a motorokkal plusz autókkal és ha nem előbb de akkor 1üt vele a patch ami sokmindent javít majd -
TheMan in 300 #12060 Pedig jó az, nekem tetszik! De Oahu mégjobb, ez tény! -
#12059 vegre bann, mar ideje volt. -
#12058 Engem ez a videó nagyon meggyőzött!! Nincs az irányítással semmi baj! -
Salki #12057 Nincsen moderátor? Gyorsan el lehetne intázni az off tpoicolást. -
Neoncsoves #12055 ajánlom is nekik hogy megjöjjön pénteken.
pénteken: hazatérés iskolából, lemez átvétel, telepítés, kormány beállítása, agy kikapcsolása, repesztés 200-300km/h sebességgel (már ha az alap autó elbírja ezt a sebességet:DD) -
Gibor #12054 Ha előrendelted akkor elvileg meg kell hogy kapd, mivel a bolt előbb kapja meg a készletet. -
USAMEN POWER #12052 Lejártál haver, nyomd meg az exit gombot. -
Neoncsoves #12050 hú gyerekek a sors nagyon azon van hogy tönkrekúrja a kedvemet jövőhét péntekig! projektnap, témazárók tömkelege, persze mindezt azzal fogja tetőzni hogy pénteken úgyse kapom meg a játékot -
#12048 Pedig hangulatos, részemről sokkal hangulatosabb mint az unalommá nyúzott Oahu. De meglátjuk mit tudnak alkotni vele a 2. részben :) -
Stockbauer33 #12047 Bő 1 hét és majd nyomjuk majd mi ott.Ez max kedvcsináló.De hogy utálom már most ezt a fos Ibizát -
#12046 Most már Hawaii-n is csinálhatna egy gameplay videót az arc! Már elég volt a bénázásaiból! -
Stockbauer33 #12044 VVV 6.4 -
Stockbauer33 #12043 Ha mégis úgy döntesz hogy megveszed a játékot.Akkor mi lesz a nicked a TDU2be? -
#12042 +1 -
#12041 Na erről beszéltem!
Akkor várom a jelentkezőket, akik velem tartanak az Eden stúdióba. Utazás repülővel, betörés holnap éjfélkor -
Szabi1991 #12040
-
HollandRules #12038 Nekem volt xbox 360-am 1,5 évig ,de azt kell ,hogy mondjam a pc jobb... :D