40335
  • gduck
    Nekem már csak 5-öt kell aludni, mert hétfőn éjfélkor jön a kód és a link
  • Neoncsoves
    vegyük inkább 9nek, mivel ez még mindig péntekre virradó éjfélig számol csak
  • bency
    Még 8 nap emberek,8 nap és jön a csoda :D
  • Salki
    Csak ne rontsák el a magyarítást.
  • jofer
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem kell bohóckodni a méretkorláttal, vagy Gibor segít akkor meg. :D
  • jofer
    De én be fogom kapcsolni a súgórendszert is, és magyarul akarom kiélvezni minden pillanatát! Amúgy meg a GPS lokalizáció is tök fölösleges volt, de mégis mekkora királyság volt már magyar GPS hanggal utazni! Remélem, hogy Fatal megcsinálja a 2. részre is!
  • pxxl
    kemény, start, stop, ok, cancel, left, right, forward. kb ennyi angoltudás kell hozzá :D
  • jofer
    Na, erre különösen kíváncsi leszek! Ha magyar nyelven jelenik meg, az valami hatalmas lesz! Nekem legalábbis fontos a lokalizáció! (Amúgy beszélek angolul, az első rész hobbi honosítását is 3-an csináltuk innen a fórumról, mielőtt valaki lehurrogna, hogy tanuljak meg angolul...)
  • gduck
    A 20. oldalon kapott fél oldal helyet! Fel vagyok háborodva

De jó hír, hogy lesz magyar nyelvű felirat
  • jofer
    A #11951-es hozzászólásban ezt ecseteltem épp. Nincs késés, csak a tesztelő bácsi lusta volt beállítgatni a kormányt.
  • pxxl
    ne aggódj, az nem ingame kép :D
  • Placa87
    Tényleg magyar nyelvet ír, magyar kézikönyvvel. A honlapról is letölthető a katalógus.
    A McLarenes képen klassz a nagy látótávolság. Első részben kicsit fapados volt a távoli táj képe. Főleg a tejesdoboz felhőkarcolók.
  • kem001
    Nem úgy értem :D Tavaszi katalógus ez csak amiben szerepel a TDU 2 :D
  • paj01
    Egy kérdés:
    Még soha nem használtam kormányt játékokhoz. Nekem a videókon olyan mintha delayes lenne kicsit, tehát mozdul a kormány de nem rögtön reagál a játék hanem kis késéssel, ami mondjuk érthető. De nem zavaró ez?Verseny játékokban ahol jól el kell találni a kanyar bemenetet pl ez nem zavarja meg az embert?
    Vagy csak megszokás kérdése? MItől függ, hogy mekkora a delay? szoftver vagy hardware? Mik a vélemények/tapasztalatok erről?
  • tom235
    Tehát az 576 újsághoz ajándék tdu 2 jár?
    Mindjárt veszek egyet.
  • kem001
    Megjelent 576 katalógusa amelyben benne van TDU 2. PC-re magyar felirattal. Na ezt nem gondoltam volna. Bár én konzolosat veszem meg de nem gondoltam, hogy pc-re magyarul adják ki
  • HUN BECSEHELY
    Azért nem hagyom hogy nélkülem menjetek:XD
  • Szabi1991
  • HUN BECSEHELY
    Megrendeltem én is.
  • Szabi1991
  • HollandRules
    Bazzeg holnap már énis megrendeleeem:D
  • Stockbauer33 #12061
    1 hetet én is Ltöltök ott :D . A 10es szint elérése után már lehet átmenni Oahura viszont a legnagyobb verseny Ibizán a 190 km hosszú és 1 millió dollárzlotyikopejkafunmoney jár érte meg egy Lotus Evora.Ha megjön időben a CDGalaxistól a játékom akkor abba a Bugatti Veyron SS(SuperSport) minimum 2 millio dollár és én személyszerint csak úgymegyekát hogy megvan az SS és persze az 5 milliós Yacht.

#12058 Ne is halgass másra mert nagyon jó kis játéklesz ez.És persze még a tesztelésnek nincs vége a béta tesztel mert folyamatosan írják majd hogy mi nemjó a játékban és kb április májusba jön az első DLC a motorokkal plusz autókkal és ha nem előbb de akkor 1üt vele a patch ami sokmindent javít majd
  • TheMan in 300
    Pedig jó az, nekem tetszik! De Oahu mégjobb, ez tény!
  • bertino
    vegre bann, mar ideje volt.
  • WalkBen
    Engem ez a videó nagyon meggyőzött!! Nincs az irányítással semmi baj!
  • Salki
    Nincsen moderátor? Gyorsan el lehetne intázni az off tpoicolást.
  • Neoncsoves
    ajánlom is nekik hogy megjöjjön pénteken.

pénteken: hazatérés iskolából, lemez átvétel, telepítés, kormány beállítása, agy kikapcsolása, repesztés 200-300km/h sebességgel (már ha az alap autó elbírja ezt a sebességet:DD)
  • Gibor
    Ha előrendelted akkor elvileg meg kell hogy kapd, mivel a bolt előbb kapja meg a készletet.
  • USAMEN POWER
    Lejártál haver, nyomd meg az exit gombot.
  • Neoncsoves
    hú gyerekek a sors nagyon azon van hogy tönkrekúrja a kedvemet jövőhét péntekig! projektnap, témazárók tömkelege, persze mindezt azzal fogja tetőzni hogy pénteken úgyse kapom meg a játékot
  • [HUN]FaTaL
    Pedig hangulatos, részemről sokkal hangulatosabb mint az unalommá nyúzott Oahu. De meglátjuk mit tudnak alkotni vele a 2. részben :)
  • Stockbauer33 #12047
    Bő 1 hét és majd nyomjuk majd mi ott.Ez max kedvcsináló.De hogy utálom már most ezt a fos Ibizát
  • marcihusi
    Most már Hawaii-n is csinálhatna egy gameplay videót az arc! Már elég volt a bénázásaiból!
  • Stockbauer33 #12044
    VVV 6.4
  • Stockbauer33 #12043
    Ha mégis úgy döntesz hogy megveszed a játékot.Akkor mi lesz a nicked a TDU2be?
  • Fehercsoki
    +1
  • gduck
    Na erről beszéltem!

Akkor várom a jelentkezőket, akik velem tartanak az Eden stúdióba. Utazás repülővel, betörés holnap éjfélkor
  • Szabi1991

• HollandRules
    Nekem volt xbox 360-am 1,5 évig ,de azt kell ,hogy mondjam a pc jobb... :D