40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#12163 Vagy csak szóltak neki hogy azt nem mutathatja, mint ahogy egy olyan autót sem mutatott amiről nem tudtunk eddig. -
#12162 Elég béna a "videós" gyerek, még biztos nem jutott el a másik szigetig -
#12161 10. szinttől (azt mondták a fejlesztők, hogy nem akarták magas szinthez kötni, így hamar elérhető lesz) -
HUN BECSEHELY #12160 Simán.Addig Rally:-) -
Salki #12159 Jaja, fél lábon is, addig végig tolom a FIA World Rally Championship-et. -
#12158 Kibírjátok azt a 8 napot szerintem. -
#12157 szerintem azért 1-2 videó vagy kép erejéig mindenki kiváncsi lenne a "feljavított" Oahu szigetre. én legalábbis biztosan. -
#12156 plusz leírták, hogy nemtom hányas szinttől lehet repülni oahu-ra, meg a faq-ban is benne van, hogy 2 sziget lesz :) -
#12155 Benne lesz Oahu, minek mutogassák, azt bámultuk 3 évig az első részben :D -
#12154 Mi ez a multipLAYER dolog? Ha felmegyek a szigetre, nem látok mindenkit, vagy mi? -
#12153 Vagy külön lehet megvenni kiegészítőként? -
#12152 szerintem ösztöndíjra gondolt -
#12151 nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem gyanus hogy nem hallani látni semmit hawaii-ról
(lehet hogy benne se lesz?! vagy csak a játék végén lesz ahova még egyik teszter sem jutott el?!) -
Salki #12150 Egyébként ha nem lenne torrent, akkor sem nőnének az eladások. Az ember azért nem vesz eredeti játékot, mert nincs rá pénze. Ha nem tudja ingyen letölteni, meg sem fogja venni. A torrent ellen csak azért tüntetnek a kiadók, hogy ne bukjanak le a sz*r játékaikkal. -
#12149 Szerintem nem fogtad fel a lényegét. Ez így teljesen zsír, letölti, tetszik, megveszi. TDU 1-el is így voltam, és én még 8.000 Ft-ért vettem, de mivel nem volt demo belőle, torrentről letöltöttem, két nap múlva már meg is rendeltem. Nem ezzel van a baj, hanem azokkal, akik leszedi, minden nap nyomják a törtet több órán keresztül, de egy Forintot sem képesek érte fizetni. A baj itt van... -
#12148 "egyetmeista (mondjuk akkor már lehetne"
Persze hát egyetem mellett annyi szabadidőd van, főleg ha nem az egyetemtől egy utcára laksz. :))))) -
Salki #12147 Nincs mindenkinek 9000 Ft-ja sem, hidd el!
Főleg, ha még keresete sincs az embernek, mert még középsulis, vagy egyetmeista (mondjuk akkor már lehetne). -
#12146 Szerintem változó, legalábbis az első részben attól függött, hogy hova tetted le a klubot (ha jól emlékszem akkor lehetett költöztetni is, de ebben már nem vagyok biztos). -
#12145 azon kívül h ugyanaz az átláccó fekete alap van a hsz-eknél, semmiben nem hasonlít :D -
Szabi1991 #12144 mivel egy layerbe 8an lehetnek, így logikusan, 8 vagy 16 :D -
Sanci789 #12143 Erre vki? -
Szabi1991 #12142 elő van rendelve, megjelenés napján megveszem, de ha kikerül hamarabb netre egyértelműen leszedem előtte és kipróbálom :D -
#12141 Nem-e, pixxel csinálta azt is. -
trucksimfan #12140 ERETNEK!!!
Nem tudom ez a HSZ mennyire idevaló....
pixxel papa lehet lemoderál...
Itt sztem 99%-ban potenciális vásárlók/előrendelők kommunikálnak.
Tudod: hogy várod hogy fejlesszen egy csapat, ha még 9000 ft-al se járulsz hozzá? Én amikor felfedeztem a TDU1-et (youtube videók, stb) azonnal megvettem (mondjuk akkor már 2000 ft-ért), és mivel tetszett, meg láttam egy rahedli videót a TDU2-ről, utánaolvastam stb, ezért van bennem annyi, hogy a fejlesztők 2 éves munkáját gondolkodás nélkül honoráljam szutykos 9000 forinttal (nem azt mondom hogy nem pénz, de 2 hétig nem cigizel és összespóroltad a játék árát, vagy mittomén nem veszel egy hónapig kólát/energiaitalt a sulibüfében, és élsz vizen) -
rolika43 #12139 fincsi magyar nyelven! Remélem a tört is magyar lesz :) leszedem azt, ha tettszik, meg kicsit lejjebb megy az ára úgy tűnik megvásárlás lesz belőle :P -
#12138 pc-s játékoknak van jövője topikba elég jól lemásolták a topikot :D
Vagy nem-e? -
#12137 maj'ha lácccc egy ilyet,
na az én vóóótam xD -
#12136 na így már jó -
#12135 minnyá kihúzom a színeket akkor befér majd olyan méretben mint az alsók. -
#12134 szerintem elfér csak nagyon picik -
#12133 köll ilyen felső gombsor? -
Salki #12132 Aki bétázott, az biztos ismeri, nekem minden új lesz -
#12131 Már ismerjük Ibizát a bétából! :D -
#12130 TDU 2 Review gameinformer -
HollandRules #12129 Pénteken felfedező túra :D -
HollandRules #12128 Hátha megjön tőlem oké :D
Nevem:HollandRules lesz -
Neoncsoves #12127 Péntek este 8 órakor lehetne egy túra a szigeten. mivel magas létszám várható szerintem 2 layerre kéne válni. -
HollandRules #12126 Én benne vagyok :D Tuti Q7-el Vagy RS6-al emnnék :D -
#12125 Az a dolga, hogy videókat rakjon fel, azért kapta. Mondjuk vezetni nem nagyon tud -
Sanci789 #12124 Azt lehet tudni, hogy egy klubba max hány tag lehet?