Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap, tegnapelõtt mindegyik kép és videó be volt szúrva már 😄

AntiHero
Ja nem ezt akartam😄

Ezt:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero

AntiHero

gduck
"Igazán lehetne most már egy open béta."

Én még a closed bétát várom <#nyes> Annyi játékot teszteltem már, hogy karóba dõlök ha pont ebbe nem kerülök be <#wink> Mondjuk semmi esélyt nem adok magamnak, bár ilyenkor mindig a Dumb és Dumber filmnek a vége jut eszembe <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

drot
Vagy legalább egy closed beta, amibõl a kedves játékosok csöpögtetnek gémpléj videókat. Aztán augusztusban meg már úgyis kötelezõ az open beta, csak az elején vagy a végén? <#szomoru1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Grat a rangodhoz, megérdemelted. Elég sok hírt linkelsz Te is a topicba és bizony Nekem is küldtél jó pár linket pübe. 😊

A trailer meg ismét bámulatosra sikeredett. Igazán lehetne most már egy open béta.
Azt hiszem a zene listába felvehetjük ezt: "Zircon Feat. Jillian Goldin - Breathing You In"
pxxl
meg sok offot is hozol 😄 de majd kitalálunk vmit, ha nagyon szeretnéd 😛

All hail the double x!

Király a zene, Honolulu felhõkarcolói meg nagyon bejönnek. Remélem lesz valami ház a közepén, de egy óceánra nyíló lakás a 20 -ikon is jó lenne mélygarázzsal. Az lesz a törzshelyem. <#eljen>

#5197: Itt ott szõrös a hasam, de az nem ok semmire. A csúnyákat kerülöm. 😊)

Danke <#eljen> Amit tudok én is a Szabi is meg Ati is betol ide 1bõl .A PHról ide és innen oda megy a frisshir.Sokat hozok onnan mert a Stormline rajta van a témán nagyon komoly szinten <#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
Állat <#nyes>

UI: azt hiszem kiérdemelted a II. hírhozó rangot <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

HKS
Jó lenne már valami gémplé videó is abból talán több dolog kiderülne.

Hátja de legalább csepegtetnek.Remélem ebbe a hónapba már béta

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

pxxl
na megint láttunk 1.5 perc semmit 😞

All hail the double x!

Alap Big M <#hehe> :F

Muttley
Itt elég plasztikusnak hat a graf.<#dumcsi>
#5180 szúrnád te mind3at, csak sikerüljön becserkészni 😄

Just do it :)

0.21nél nagyon zsugarálátásvan az öbölre és hát 1.05nél kint van az ember <#eljen>

pxxl
még mindíg dúl a pixelháború a "kanyarokban" (ablakkeret pl...)

All hail the double x!

marcihusi
Nagyon jó! Majd "napokon keresztül" verethetjük.<#hehe><#vigyor5><#taps>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

[HUN]FaTaL
Végre néhány képkocka az új Oahuról is. 😊 Oda fog ez a gém baszni rendesen 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Kegyetlen hangulatoslesz ez a játék.Vagy csak én mozizom agyon magam? <#idiota>Ahogy a videók vissza adják egy komolyabb éjszakai krúz után nézni vmi hegytetõn ahogy felkel a nap.Jaaaaaj de súlyos ez a 3 hónap <#duma>.

LeWyTy
Állat<#hawaii>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Úgyis leszarják 😊 Nincs kedvem beregisztrálni ezért 😄

De valaki leírhatja ha van kedve.

Atarinak jelezd, megvannak ehhez a megfelelõ fórumok. 😊 Ide hiába írod.

[HUN]FaTaL
Én egy játékba integrált internet rádiónak örültem volna, hogy játék közben esetleg a kocsit nyomogatva lehessen csatornát választani amibõl a címeket egy külsõ fájlból töltötte volna be. Szerintem fasza lett volna, de hát ez van 😊

Mivel olyan hogy "Hardcore" rádió nem lesz, nekem is külsõ lejátszót kell alkalmaznom. 😊 Pedig annyira reménykedtem ! <#hehe>

marcihusi
Azt nem tudtam! Akkor viszont marad a winamp.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Szerintem igen, mert nem szalon ba van a kép hanem egy garázsban.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

remélem ez azt akarja jelenteni hogy a meglévõ autón lehet cserélgetni a felnit <#finom>

akár az se lenne rossz, ha lehetne venni pl. slickgumikat is a gépekre 😊)

Már biztosan ismert, hogy nem lesz saját rádió. Majd külsõ lejátszó progival lehet saját zenét hallgatni.
Ha már lányokat linkelsz, akkor a szebbekbõl válogass pls ! Max a középsõ az aki egy patront megérne, a másik kettõ pedig csúnyácska.

marcihusi
Úgy gondolom a Café del Mar sorozatról egy track sem lesz bent a játékban, és felesleges is várni rá.
Ha ibizán azt akarod nyomatni, akkor biztos lehet majd megint saját rádiót csinálni.

Mit akarsz?
Még egy normális gameplay vidit se láttunk<#idiota><#rinya>

drot
De nemigaz mááá! Annak a szaros wownak is van már bétája, pedig az csak novemberben jelenik meg. <#szomoru1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Akkor felejtõs<#vigyor3><#buck>

Mondjuk eddig azok a rock-szerûségek is elég vérszegények. <#szomoru1>
Igaz, az elsõ részt sem a soundtrackjéért szerettem.
Még jó hogy nem csak fos diszkózenékkel pakolták tele...Letojom hogy mi illik Ibizához.
Nekem ma 😄DDDDD

LeWyTy
Meg gondolom nem csak ibizán lesznek új zenék<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Szerintem meg mind qrvajó.

drot
Énis <#beka2>

Falkon
Inkább maradok itthon!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Muttley
YEAAAH! BULI VAAAAAAAAAAN!
ill. lesz hóóóónap 😄D

Just do it :)

Aham 😄

OFF:
Egy kérdés.
Ha azt akarom hogy a nevem után legyen egy autós kép kint, azt nekem kell megcsinálni?
oN:

De attól még szép kép<#gonosz1>

Falkon
Tudom hogy volt!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

drot
Már volt. Egyébként tudom hogy mikor lesz a beta!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szeptember 21 elõtt.
<#idiota>