Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még a closed bétát várom <#nyes>#nyes> Annyi játékot teszteltem már, hogy karóba dõlök ha pont ebbe nem kerülök be <#wink>#wink> Mondjuk semmi esélyt nem adok magamnak, bár ilyenkor mindig a Dumb és Dumber filmnek a vége jut eszembe <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
A trailer meg ismét bámulatosra sikeredett. Igazán lehetne most már egy open béta.
Azt hiszem a zene listába felvehetjük ezt: "Zircon Feat. Jillian Goldin - Breathing You In"
#5197: Itt ott szõrös a hasam, de az nem ok semmire. A csúnyákat kerülöm. 😊)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
UI: azt hiszem kiérdemelted a II. hírhozó rangot <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
#5180 szúrnád te mind3at, csak sikerüljön becserkészni 😄
Just do it :)
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
http://goo.gl/gd6Zi5
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De valaki leírhatja ha van kedve.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
akár az se lenne rossz, ha lehetne venni pl. slickgumikat is a gépekre 😊)
Ha ibizán azt akarod nyomatni, akkor biztos lehet majd megint saját rádiót csinálni.
Még egy normális gameplay vidit se láttunk<#idiota>#idiota><#rinya>#rinya>
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Igaz, az elsõ részt sem a soundtrackjéért szerettem.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Just do it :)
Egy kérdés.
Ha azt akarom hogy a nevem után legyen egy autós kép kint, azt nekem kell megcsinálni?
oN:
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)