40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#12328 Én BMW mellet Volvo-t hiányolom. XC90-es jó lett volna bele -
Szabi1991 #12327 -
#12326 Mondjad, melyik szót nem értetted, segítek. -
Szabi1991 #12325 kit érdekel ? (#12313)
#12322 Mivan? -
shumika #12324 Pletyka szerint év végére jön U3... -
#12323 Én csak egy dolgot ne értek...Normális árnyékok miért nincsenek az autószalonokban az autókon, vagy a ház garázsában, meg sehol...csak ott ahol már vezetni is lehet(kint az utakon már van)..ha ott megcsinálták a többi helyen miért nincs? pedig olyan szép lenne tőle! -
#12322 Bakker, te ennyire szegény vagy? Ezért játszottál vele? Gratulálok ember, nem vagy semmi! -
#12321 Isten őrizz, végre kikukázták azokat a szarokat. Bár nem tudom mit fog kidobni ősszel a black box, lehet, hogy U3at. -
Szabi1991 #12320 egyszerű a válasz, egyedüli játék ebben a kategóriában, nincs más.. -
shumika #12319 Ja. Megcsinálhatnák a MW meg az U2 egyvelegét jó grafikával/fizikával. -
#12318 Azt értem, de attól mert vannak hibái nem fos. Vagy te nem játszottál az első résszel? Dehogynem, sokat is. Ugyanmár, egy fossal játszanál? Köszönömszépenviszonhallásra! -
shumika #12317 Legalább egy darab BMW-t tehettek volna bele...... -
#12316 Hát eléggé *** Nem értem minek kell nekik évente kiadni új részt. Inkább pihennének kicsit.. -
HollandRules #12315 Hát az lett. -
Stockbauer33 #12314 Azért kiváncsi leszek az üres helyre melyik vasat teszikbe. Van pár jelölt de nagy a gyanúm hogy 1 Mercedes-Benz SL 63 AMG -
shumika #12313 NFS az egy szarság.... -
trucksimfan #12312 Ezért TDU-zom! -
shumika #12311 Én meg TDU2-ről beszélek. Ebben is van egy csomó hiba amik kis részletek de kurvára zavaró -
trucksimfan #12310 mondjuk ez igaz.
Nekem már ebből a rohadt pályaverseny-mániájukból van elegem. Shift 2009-ben, aztán most márciusban meg Shift 2....
A ProStreet is egy pályaversenyes fos, a nevével ellentétben...
szóval az elmúlt 4-5 évben az NFS nagyot zuhant a szememben -
Szabi1991 #12309 TDU-t írtam, nem TDU2-t... -
HollandRules #12308 Én biztos nem várnék annyit :D Te miről beszélsz Fél év???? -
shumika #12307
sajna igazad van ez egy FÉLKÉSZ fos. Inkább még ne adnák ki de kurva jó legyen mondjuk fél év mulva vagy év végén adnák ki tuti jobb lenne... -
#12306 LOVELY -
Szabi1991 #12305 holnapig lehetne sorolni a zavaró hibáit -
#12304 Fos? -
Szabi1991 #12303 a TDU is egy félkész fos -
#12302 biztos h nem, az nfsu az alapból szar volt, lehet h korszakalkotó, de egy félkész vontatott játék volt, kellett az a plusz egy év, hogy megkapjuk a tényleges nfsu-t. am az ea évente fossa magából a szar nfs-eket. ez is egy biznisz. évente félkész játékot, vagy 3-5 évente maradandót alkotni... -
#12301 Ha megkapták a szállítmányt és ba**nak a megjelenési dátumot betartani, akkor elképzelhető -
trucksimfan #12300 nem lehurrogni, csak egy tipp:
Szerintetek, az Atari/Eden, látva a sok előrendelést alkalmazza azt a stratégiát amit 7-8 éve az EA Games?
2003-ban megjelent az NFS U, és még a megjelenése előtt elkezdték fejleszteni az NFS U2-t, mivel látták mennyire szedi a nép a demóját az 1. résznek, meg mennyien rendelték elő külföldön. és 2004 novemberében már kaptuk is a 2. részt.
Szóval van rá esély hogy már készülnek a következő "merényletre"? nem volna rossz.
Na mind1, ezt csak úgy mellékesen. -
Stockbauer33 #12299 VVV 6.6 -
#12298 PC-re. De nekem konzolos verzió kell és azt dlc-vel csak 576-nál tudtam csak előrendelni -
Csokis #12297 Meg persze a CD Galaxis-ban is van! -
#12296 Csak az a baj, hogy sehol sincs hozzá DLC. Egyedül 576-nál tudtam megrendelni DLC-vel :S -
trucksimfan #12295 azt megértem hogy sok játékot (pl GranTurismo) nem adnak ki PC-re, mert a konzolosat többen megveszik, de egy direkt online játékot ki az a stupid majom aki lewarezol stb. ha online akarja tolni....
-
trucksimfan #12294 ja, bocsánat, PS3-ra írták hogy már megjelent
De akkoris.
Már megint a konzolosoknak kedveznek.
Ez diszkrimináció
Hol marad ilyenkor a PC Gamer ombudsman? Vagy a "Kocka Érdekvédelmi Szövetség (K.É.SZ.) -
#12293 Konzolra már tegnap óta kapható! Sőt már warez-en is láttam... -
trucksimfan #12292 Na erre varrjatok gombot:
A TDU2 logo alatti sort olvassátok!!
Már megjelent volna kexboxra? Az oldalsávban meg 11-ét írt.
PC-s vagyok, szal a konzolos rész nem érint, de akkor most MIVAN? -
#12291 Bocsi, nem láttam. Neked van igazad! De szerintem lesz olyan szavatos mint az 1 -
#12290 Figyi, ne vedd kötekedésnek, de komolyan.
Ezt írta a srác: "Az első rész tele volt idegesítő dolgokkal és mégis szerettem..Hogy ez a rész is hosszú szórakozást fog-e nyújtani?"
Te erre ezt írod: "Első résszel játszottál? "
Most akkor ez FAIL? -
#12289 Hát ha tetszik akkor igen. Első résszel játszottál? Na az engem rengeteg ideig lekötött, imádtam már azt is