40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Placa87 #12288 Előrendelve!
Bízom benne, hogy nem bánom meg. GTA IV-et pc re vártam, kár volt. Mafia 2-őt vártam; csalódtam.
Az apróbb hibáktól nem igazán félek. Az első rész tele volt idegesítő dolgokkal és mégis szerettem. Azokat a hibákat tudtommal javították (szögletes utak, leszakadó lökhárítók, kretén autósok,...) szóval nagy baj nem lehet. Tartok viszont az élettartamától. Hogy ez a rész is hosszú szórakozást fog-e nyújtani? -
#12287 Így van, Virtuális arra jó, hogy olyan kocsikat vezethetsz amiket valóságban nem biztos hogy valaha is vezetsz majd. Meg olyanokat megtehetsz virtuálisan amit nem biztos, hogy valóságban meg mersz. Ezért jók ezek a szimulátorok -
#12286 Igen-igen.. Miért is van az, hogy mostanában a virtuális világban jól versenyző embereket karolják fel? (az említett 3 ember pont az, és kibaszott nagy tehetséges lettek úgy, hogy előtte nem is ültek versenyautóban) Hm... Nem is tudom... Poén? Ahhoz drága lenne. Ja, hogy azért mégiscsak valami köze van hozzá? Ja, téllleg. :) Nem NFS "pilótákra" gondolok.
"Virtuális vezetés sosem adja át a valódi vezetés élményét! Tapasztalatból írom, bár gondolom sokan tudjátok ezt" - amikor faterral vittük ki a szemetet még 92-ben a szeméttelepre a Zsigulival, na azt tényleg nem adja vissza. És egy dolog: az élményt visszaadja, a G-hatásokat pl. nem. -
#12285 Virtuális vezetés sosem adja át a valódi vezetés élményét! Tapasztalatból írom, bár gondolom sokan tudjátok ezt -
#12284 "Nem mintha a virtuális versenyeken szar lennék" - na muti!
"de az életben teljesen más." - Kiss Norbert, Michelisz Norbert, Wéber Gábor. Huppsz... Talán annyira mégsem? -
#12283 -
#12282 Erre mondják, hogy semmi sem tökéletes -
#12281 Holnap reggelig sorolhatnám, hogy milyen kisebb, nagyobb hibák voltak az egyben! De a krúzok hangulata mindenért kárpótolt. Itt sem lesz másképp. -
shumika #12280 Csak nekem tűnik szarnak a motorhang a tdu2-ben? -
trucksimfan #12279 nem akadok fenn, csak megemlítettem.
összességében tetszik a game, meg úgyis majd ha játszom vele akkor tudom meg, hogy milyen az összhangulat. még az is lehet, hogy a game egésze által átsiklom majd az apró hiányosságok felett -
trucksimfan #12278 azért nem ugyanaz a kettő. Nem mintha a virtuális versenyeken szar lennék, de az életben teljesen más. -
#12277 Pl. az autósportban jó vagy? Mert ha igen, kipróbálhatod magad a virtuális világban, versenyben. Ha érdekel, dodj rám egy privát üzenetet. Nem kamu. Csak érdekel, mennyire vagy jó. -
#12276 ilyeneken akadsz fennt :D az fel sem tűnt, hogy a kormányt nem fogja rendesen, a pillangó váltót nem is éri el, alig mozdul a keze, satuféket nyom, és nem húzza a gumicsíkot :/ -
#12275 én már most unom, sztem borzalmas :/ -
#12274 Legjobb az a medence :D -
#12273 Naon szuper! Nem is veszek másikat, csak a garázst kén bővíteni
-
#12272 Ez hiba? Garantálom neked, hogy az 5.-6. autómosás után már püfölni fogod az entert, hogy tovább, tovább, tovább... Türelmed sem lesz kivárni, hogy lemenjen a videó. -
Szabi1991 #12271 igazi álomlakás :D
-
trucksimfan #12270 Most néztem az autó mosós videót....
nemis vizes az autó... elvileg ha mossák a verdát folyik róla a víz, nem?
Meg a csaj hozzá se ért az ablakhoz a szivaccsal...
na mind1, nem akarom máris a hibákat keresni -
trucksimfan #12269 ezen nem érdemes összeveszni.
Nem az én világom, és kész. Nem mondhatja senki, hogy nem is próbáltam semmit és úgy utasítom el.
Tényleg sok mindent próbáltam, nem jött be. Sokan mondják, hogy a feszültség levezetésére is jó, de ha feszült vagyok, azt levezetem a vagy a virtuális utakon, vagy az igazi utakon. Ha meg mocskosul le kell vezetni az ideget, akkor nekiállok autót vagy robogót szerelni (esetleg számítógépet, de az csak mégjobban felidegesít)
egy sport van amiben tudom hogy nagyon jó lennék, mert mondta már egy-két tényleg szakértő, hogy van hozzá tehetségem, csak arra éppen cash-em nincs, mert "picit" költséges. De ahogy feljebb jutok a társadalmi ranglétrán tutira belevágok.
ennyi -
trucksimfan #12268 remélem nem lesz csalódás. A videók alapján nem (nem bétáztam).
Mondjuk a Maffia 2 tényleg várakozáson aluli volt. Emléxem, a GameStar, vagy a PCGuru írta, tán szalagcímbe, hogy "Aranyba, vagy inkább betonba öntsük a fejlesztőket?"
De ennél sztem nem az lesz
Eleve láttuk a gameplay vidiket. Az első béta óta (a bétázók szerint is) sokat fejlődött a game (fizika pl), mivel úgy fejlesztették, hogy adtak a tesztelők véleményére. Még azt a maradék hibát is kijavítják az csak hab a tortán (gondolok itt pl az index visszajelzésre), vagy ha nem, akkor patch v. DLC formában csak megkapjuk. -
trucksimfan #12267 zsír verda...
Jó a japó V6-osok hangja. Pláne vmi fain Remus-al, vagy Borla-val hátul.
-
trucksimfan #12266 értsd forintban (mármint egy az egyben) és akkor már nem is hangzik drágának
Bár ha az autóárakat is így vennéd... Egy Veyron 1milla HUF körül.... hitelre rögtön vennék kettőt... -
#12265 ehh nem szóltam te nyertél :P -
#12264 ja -
#12263 $1500 a kocsimosás??? Szentelt vízzel mossák, vagy mi? -
#12262 3.01$/gal kb 160ft/liter, sztem simán jó :) -
Stockbauer33 #12261 Aston Martin One-77 Test Drive -
#12260 látom, dolgozok rajta :/ -
Szabi1991 #12259 dupla nick és klub van :D -
#12258 nice :) azért nem irigyellek mikor tankolni kell :P
én japó párti vagyok -
#12257 Milyen vassal ? -
shumika #12256 Jah puzi escalade.....:D
BMW 750i-vel járnék ha vezetnék..........deamikésiknemmulik fater megvette -
#12255 én a való életbe V8al járok :S -
#12254 jah mert felesleges off volt :D ahogy ez a kettő is :P -
shumika #12253 Te törölgeted üzeneteim??? -
#12252 díjaznám ha nem írkálnátok be h kössz, meg h privátot küldtetek, ugyanis látom magamtól is -
#12250 ez teccik:)
én való élteben V6 hangján ingame V12-ét hallgatom szerinted lehet igy krúzolni?:P -
sftomee #12249 Isteneeeeeem! Nem akarok csalódni!! Annyira remélem hogy nem bánom meg hogy megveszem. Az első részről lemaradtam... Erről nem fogok. De van egy megérzésem. Az ziher hogy pont előttem fogy el az ajándék járgány! :) Én imádkozom értetek, ti meg értem. Ez így jó biznisz? :D -
#12246 Kubbok hogy lesznek? Majd egyeztetünk? Gondolom nem fog mindenki létrehozni klubbot...