Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Én megelégednék egy digitális képkerettel, ami valamelyik házban elhelyezhetõ <#vigyor2> Beraknék pár TDU1 screenshotot <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Errõl a témáról, hogy legyen elõnyük a TUD2-ben az elõzõ résszel játszóknak már beszélt az egyik Eden-es producer. Azt mondta akkor, hogy nem lesz elõny, mivel azt akarják, hogy mindenki szépen az elejérõl küzdje fel magát, ez így igazságos. Bár megjegyzem annyi beleférne mint ami a Most Wantedben volt, vagyis, hogy kaptunk egy ablakot kezdetkor, hogy köszönik az NFSU2vel való játékot, talán még pénzt is kaptunk mellé.
milk4
Fölösleges.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Van valamilyen reges kódja a TDU nak 😄 azt xD

Küldesz blokkot az Atarinak hogy megvetted?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pár napja regeltem a facebookra, és azon filózok hogy lehetne facebook elérhetõsége a topiknak.

kabel15
Hello!

Azt én is támogatnám hogy akinek megvolt az elsõ rész az kapjon valami+
Lehet az akár egy egyedi autó vagy mondjuk 1-2 nappal hamarabb kezdhessük a játékot mint akiknek nincs meg az elsõ rész.

BattleTag: kabel15#2672

[HUN]FaTaL
Megjegyzem, verseny után már az elsõ részben is volt replay.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nagyon nagy erõpazarlás lenne kb 3 óra beleférne 100 megabájtba maximum, mint az FPS játékok idejében. Mégegyszer elmondom, hogy nem AVIt kell rögzíteni. Pár dolgot kell összesen, hol vagy éppen, többiek hol vannak esetleg az idõt meg a forgalmat és ennyi. Meg némi keretrendszer kamerállásoknak tekerésnek.

gduck
A replay módban van reláció, csak nem tudom pontosan mire gondolsz <#wave> Mert ugye ez egy "végtelen játék" (játszottam én már egyfolytában 10 órát is az 1. résszel), így a "felvételt" el kellene indítani, ami meg már nem replay. Ha meg állandóan rögzítene, az meg iszonyú erõfforrás pazarlás lenne...

somdav95
hm, az jó 😊 várom már, hátha jól meg csinálják,

A legutóbbi írásomat kiegészíteném. A 2-dik pontot annyival toldaná meg, hogy a fényképész nevû játékmódban a képeinkkel szerezhetünk pénzt.
Néhány agysejtet Istentõl, mikor anyám világrasz..t. <#smile>

#5298: Ha nem lennének csayok a klippben, talán még azthinném hogy b..ik éneklik.

[HUN]FaTaL
Nem futom le újra ugyanazt a kört... Replay mód kell nem avi és egyéb rögzítõ baromságok, ez a játék dolga. Külsõ programmal nem tudsz kamerát váltogatni...

Lassan énis a napszúrás határán leszek, de hát legszebb... fõleg jövõhét (H) 😄

Muttley
és te mit kaptál? <#hehe>

Just do it :)

Késõ, már napszúrást kapott.

Muttley
én esõben szoktam sárkányt eregetni 😄
(anyósjelölt) <#idiota>

gduck
Tûzõ napsütésben ne menj ki a napra <#circling>

Muttley
Javaslat, akinek nagyon hiányzik a tankolás játékközben:
Kimész a fürdõbe - leveszed a tust a gégecsõvel, középsugárra állítod - fogsz egy 2.5 l flakont és átszellemült arccal tõõõõõõtöd beléje a wassert. 😄 Pipere polcról közben magadhoz veszed az elõre bekészített Tesco Energiaitalt és a Taurus óvszercsomagot, majd visszafelé homlokonk.rod az öcsédet egy fém 200-assal. Am, tudtátok, hogy a víz 2/3-a hidrogán 1/3-a oxigén? <#idiota>
Sokkal több értelme lenne egy spontán autós kultúra fejlesztõ idõszakos olajcsere, gumicsere, féktárcsa és -betétcsere, légszûrõ csere, guminyomás ellenõrzés combo-nak. Akinek lesz autója azért, akinek meg volt/ van, annak meg azért. 😉

gduck
Miért építenének ilyet a játékba? Semmi köze a játékhoz!!! Azért mert valaki fel akarja venni a saját játékát, az egy extra dolog, amit külsõ programmal meg lehet oldani. <#wave>

jó hírek 😄 köszi.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

rögzítsd a kamerát a sapkádra, aztán úgy vedd fel 😄 kínlódtok itt 😊😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Én se szoktam, és még szóljon az is ellenem hogy a legtöbb videót belsõ nézetben csináltam. (Utólsó 2 Cien -es videó az kivétel, mert akkora az A oszlop hogy zavaró lett volna.)

[HUN]FaTaL
A legtöbben nem teszik és ettõl igen vicces az egész.

Nekem ne mondjátok már bazmeg, hogy az normális hogy így kell videót felvenni. Micsoda szabadság van a kamerával amikor parkolsz az útszélén, tudsz kb 4-5 fele nézni 😄

Jaja, ki lehet, csak sokan nem szokták... :S

Talán nem rossz ötlet, egyedül a több órás felvételeket kifogásolnám amit vissza kéne nézni, de lényegtelen, ha videót csinálok egy cruiseról az 50 - 60, 1 - 2 perces Fraps videókat jelent, amibõl kiválogatom a max 10 percnyi anyagot hogy youtubeon elférjen. (Ált. 6 - 7 perc.)

Viszont a HUD -ot ki lehet kapcsolni.

milk4
Mert azt olyan nehéz kikapcsolni...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

[HUN]FaTaL
És gyönyörû amikor belelóg a HUD <#wilting>

Akik meg elszántak, és közösen akarnak csinálni egy videót, megoldják több autóval a kamera nézet problémát.

[HUN]FaTaL
"z ilyen dolgokat úgy kell megoldani, hogy a cruiset ne zavarja, és a lehetõ legjobb felvételeket kell megcsinálni."

Pontosan, ezért kell demo (vagy autos játékban replay) rögzítési mód, amit késõbb bármikor menübõl visszatudsz nézni és összevissza váltogathatod a kamerákat, meg veheted fel a dolgokat. Szerinted FPS játékban közben videoznak mondjuk egy OpenCup vagy EuroCup döntõn? LOL😄

pxxl
lehetne egy free camera mode. mittomén "otthagyod az autót" és repülsz a többiek mellett. mint pl mikor fps-ben be lehet járni a pályát.

ne forgasd ki a szavait, nem azt mondta h az a számalmas aki felveszi, hanem az h így kell felvenni...

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Nyílván nem krúz közben fogom nézegetni, de mentésrõl hallottál már? Van ám HDD a PC-ben elég régóta...

#5279: És vakuzni sem tud a többség nyomja bele a vakut a tükörbe gratulálok 😄 Ebben az a legjobb amikor VGA kamerájú telefonnal csinálják 😄

<#eljen> Számomra hasonló helyzetben van az, mikor az ember tükörben fotózza le magát...

#5278: rFactor... ^^ ott úgy oldották meg, hogy az összes nézetbõl veszi az anyagot, ugyanolyan minõségben,amilyenben versenyzel és 1 óra versenyzés minden szögbõl, minden versenyzõrõl foglal kb 20 megát... és ezt bármikor vissza tudod nézni 😊

Aha, és amíg a replayt nézed, + fel is veszed addig kapsz vagy 4 - 5 km -es hátrányt, nem hiszem hogy sok embernek lenne kedve téged várogatni 5 percenként mert videózol. Az ilyen dolgokat úgy kell megoldani, hogy a cruiset ne zavarja, és a lehetõ legjobb felvételeket kell megcsinálni. 2 - 300 fölött meg már nem tudok elképzelni egyébb nézetet, figyelni kell a trafikot, és úton is kell maradni, ez esetben marad a belsõ, lökhárító, és a far nézet. De ezek szerint én is szánalmas vagyok, mert már jópár cruise videót csináltam belsõ, + lökhárító nézetben, mint résztvevõ. <#eljen>

pxxl
<#eljen>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
"- A videó mód szerintem meg fölösleges, aki akar videózni annak ott a Fraps, GameCam, stb."

Az egyben ezekre nulla lehetõség volt, nincs egy normális kamernézet, semmi replay mód krúz közben. Szerintem szánalmas az amikor egy másik játékos lökhárító nézetbõl veszi fel a dolgokat.

drot
Egyébként szerintem mostmár jövõhéten csak lesz valami closed beta indítási hír. Már Július 4-e VAN! 78 nap a megjelenésig, és semmi normális videó.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Könyörgök csak az irányitást ne bszák el, amúgy a benzinnnek nem elfért volna egy on off kapcsoló???Arra is kiváncsi lennék milyen a valódi gépigénye amin maxon 60 fps-sel futtatható, nem a papirforma szerinti gépigényre gdolok.
drot
Vagy legalább egy Gumpert Apollo. Aki elérte az ACE szintet, az meg kaphatna monnyuk egy yachtot.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Thx az infót, rövid véleményem:

Photo mód: Egyértelmû volt hogy lesz a 2 -ben is, esetleg új opciókkal bõvül, de van egy (lehet hogy nem hiba) hiba az 1 -ben ami számomra nagyon zavaró. Nehéz jó, és szép képet csinálni, ugyanis a szélen lévõ autók deformálódnak, nyúlnak, hajlanak és a társai. Ebbõl kifolyólag én részemrõl qrwa sokáig képes vagyok egy képet megcsinálni, fõleg ha már 4 -nél többen vagyunk a layerben. Az ilyen dolgok viszont ártanak egy cruise hangulatának. Szerencsére már egy normális egerem van, de 1 év görgõ nélkül totál shit volt, a képeim 60 % -a a kukában landolt, szal szeretnék ezzel kapcsolatban változást a 2 -ben.

- A videó mód szerintem meg fölösleges, aki akar videózni annak ott a Fraps, GameCam, stb.

Tankolás: "a TDU2 korai változataiban kísérleteztünk vele, de korlátozónak találtunk." ---> Nem mintha nekem nagy szükségem lenne rá, de az elõzõ interjúkban azt írták hogy unalmasnak találták, és ezért tettek le róla, majd megemlítették hogy dlc -ben lehet szó róla. Szal akkor most mi van ?

- A csalókat bannolják is a francba !

Fényûzés / Átlag: A 7 -es pont szerintem véget is vethet annak az elképzelésnek, hogy csak a pompáról fog szólni ez a játék. Mostmár azon se csodálkoznék ha Trabant vágná be mögöttem az indexet elõzési szándékkal. <#nyes>

Vezetési stílusok: Szóval akkor Driving Aid - Sport - Hyper Sport - Off megint ? Nekem teljesen más volt az elképzelésem, de háth ez van.

- Nem kapunk semmit azé hogy játszottunk az 1 -el ? <#wilting> Legalább 1000 dolcsi jöhetne segberúgásnak. :F

Kb. ennyi a hozzáfûznivalóm. <#pias>

Jól írtzad jelenleg egy 5770 olcsó és mindenre jó, de viszont ha erõsebb kell semmikép ne crossfire, többet fogyaszt és nincs annyit +párör, inkább egy 5850, árban ugyanott vagy és erõbésebb.

Jamirofan89
Detto ez a helyzet.Ajánlom neked és azoknak akik régebbi vga-val rendelkeznek,hogy az Ati HD 5770-en ~30.000 Ft-ért a lehetõ legjobb vétel tehát ilyet vegyenek.Ha pedig nagyon erõs kártya kell akkor ebbõl még egy crossfire-ben<#bee1>A tápra oda kell figyelni! Az se olcsó...

somdav95
Vagyis Volkswagen kézbe van a Bugatti 😊

adamfesto
Ya! hogy benne sem lesz?????? aaaaaaaaaaaa Fõleg hogy a játék készítõ team is és a Bugatti is Francia kézben van...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
7., Exkluzív a Gumpert Apollo? Gyors de annál gyúlkékonyabb!
.
Egy Bugatti Pierre Veyron talán inkámb az de még egy SLR-is.......

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Falkon
Igen, azt nagy kár volt kihagyni!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

adamfesto
5., <#schmoll2> Há most síííírok!

somdav95
( nevemet nemlehetne átírni "somdav"-ra? köszi 😊 )

somdav95
<#worship>