Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szavazás állása. Szerintem már egyértelmû a gyõztes...

Gran Turismo 5 22% 6,402
Test Drive Unlimited2 41% 11,837<#vigyor3>

drot
Szerintem még lófasz sincs kész, ezért sincs még closed beta kezdési idõ sem.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Muttley
2010-ben ez öngóóól-kampány.
Teaser-ben mutogatniuk kellene, ha csak villanásra is látványos ingame pályarészeket, új autókat.
Korábban is mondtam: van ott még mit csinálni bõven.
Kíváncsi leszek tartják-e a szeptembert.

Just do it :)

gduck
Vagy azért mert egy ilyen kampány nagyon tutira fel van építve! Nem adogatnak ki mindent össze-vissza és csak azt mondhatják az interjúkban is, amit a marketingesek megálmodtak. Hidd el, ez is egy külön szakma, ahol profik dolgoznak. <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Törölt felhasználó
Vagy azért nem adnak ki rendes vidit, mert egybõl lejönne, hogy el lett cseszve a fizikája és annyi is lenne az egésznek. Bár ha ez igy is van, ezen még mindig tudnak segíteni 2 hónap sok idõ. Szóval biztos van valami bibi
Fehercsoki
Ez NEM év játéka szavazás!Csak az E3 legjobbját választják meg.

drot
Ja, az NFS-rõl és a GT5-rõl van gameplay videó, a TDU-ról nincs. Igaz nálam még mindig ez a favorit, de már Július 8-a van! 74 nap a megjelenésig! Remélem nem azért nem adnak ki sok videót, mert késni fognak vele sokat és nincs még kész semmi.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

MikX
De csak azt nem értem, hogy hogy lehet az év játéka olyan, ami meg sem jelent?
Ez max "a legjobban várt autósjáték" lehetne...
Az végképp bullshit, hogy szavazzak olyan játékra, amit nemhogy nem játszottam, de még egy épkézláb videoban/képben sem láttam. Úgyértem full ingame.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pxxl
jó de ha nyernek a szavazásban akkor reklámozhatják a játékukat úgy h az E3 legjobbja, és ezért több játékos felfigyelhet rá. sztem.

All hail the double x!

Fényezni nem tudsz?😊

MikX
Jeeez, azért ez gáz sztem... mármint hogy ezért leveleket küldözgetnek...

Nekem ez úgy jön le, hogy abszolút nem magabiztosak, és mindenképpen ki akarják harcolni, de miért? Mit számít egy ilyen szavazás? 😄
Fõleg, hogy nemlehet TDU-t bekategorizálni egy GT-vel, meg egy NFS-el sem, mindegyik tök más világ, és tök más az érdekllõdési kör, nem?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

adamfesto
Festem rá a képeket ha kell...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Tufa
más igények. az enyém kb a normális kategóriában van. Élvezhetõ, tiszta, szépen szól a zene és ha kell akkor a vesédet is kirázza. Carstylingon van olyan akinek csak az elsõ szettjei annyiba kerültek mint nekem kb a komplett hifi.
Volt olcsó hifim ami a negyedébõl kijött, az is szebben szólt mint a sok kommersz szar, de pl a mostani hifinél van egykét olyan zene (többnyire vokálos) ahol annyira kurvajó hallgatni hogy libabõrös leszek benne.
Nyilván ezt egyeseknek hiába magyarázom mert nekik elég ha durrog meg ígyúgy, de én az igényesebb dolgokat szeretem 😊
100as sprinten kívül más is létezik (300ból szerintem amúgy sem hondát sem opelt nem lehet kihozni 5 mp-es autóra), de egyébként az a 125 ló bõven elég és az itthoni autók javarészénél így is gyorsabb, meg a sport egy icipicit más kategória, ezzel kanyarodni is lehet ha kell 😊 (lásd kupás swiftek idejét a hungaroringen)

Fehercsoki
Nem néztem,csak szavaztam😊Köszi a dátumot.

Pedig elég feltûnõen ott van a szavazás mellett. (July 9, Readers' Choice voting ends.)

Fehercsoki
Igen de nem találom😄Már szavaztam és nem igazán mentettem el.De megnézem akkor az e-mailjeim...

Gran Turismo 5 23% 6,059

Test Drive Unlimited 2 39% 10,122

Hála 4 ezer a különbség 😄

Írja az oldal.

Köszönöm +fav-ot<#vigyor2><#hehe><#wave>
Bár én még ugyan még csak 18 vagyok, és csak tanulom az autó szerelést.
Úgyhogy minden segítséget a Tuninggal szívesen fogadok!!
ugyanis ilyen apja fia féle kis tuningolás lesz<#whatever>

Fehercsoki
Meddig megy a szavazás?

A TDU2 már elérte a 10 ezret a szavazáson. Viszont veszélyben a helye, mert a GT5 is egyre több szavazatot kap.
Törölt felhasználó
Szeressük<#smile> Nekem is jobban bejön ez a liquid stílus, de a durvulástól se állok el😄
drot
Olyan hatalamas dolog lesz vele, hogy az lesz az E3-on az év verseny játéka. Igazából énse tudom mi lesz vele😄

off:
Nem az nem RS. egy sima 2002-es Octavia Kombi 1.6
Majdnem ugyan olyan mint a miénk, csak ez ültetett, új papucsos, króm kipufogós, bézs belsõs.
De az enyém ennél radikálisabb átalakítást kap!!
<#nyes><#merges2>
on:

adamfesto
Huuu, majdnem a Gran Turismo-ra szavaztam...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Neked, és nekem! Meg egy überultrabrutál vga-t, hogy tudjunk is vele játszani!<#alien>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

AlieN911
Odaadják nekem. Szal TDU 2 kell xD
Jó kérdés amúgy. Biztos lesz valami vele.

Honda - The Power of Dreams

Srácok,amelyik játék megnyeri a szavazást,azzal mi lesz? Lemaradtam :S

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Elég jól cseperedik felfele a TDU2, 10 másodpercenként folyton valaki szavaz rá, a GT5-re nem <#eplus2>

Akkor én értettelek félre! Vedd úgy hogy nem szóltam!<#smile>
Akár törölheted is, ezzel együtt.<#kacsint>

pxxl
én értem, de ez is, az is marhaság.

All hail the double x!

OFF.
Én nem azért furcsállom mert kb. az év közepén kell megválasztani az év játékát ( a te esetedben meg lehet hallgatni azokat a zenéket, és így el lehet dönteni, hogy az-e a legjobb). Engem az furcsáll, hogy olyan játékra lehet szavazni ami még meg se jelent, tehát ezáltal el se lehet dönteni, hogy melyik a legjobb.
Remélem így már érted a felvetésem.
OFF vége.

Ezt nem értem a nail'dra többen szavaztak mint a NFSre, mégis elõrébb van a HP.

pxxl
miért kell feb-márc körül megválasztani az év dalát? <#nemtudom>

All hail the double x!

A moslék Freemail a spam mappába rakta! Még jó hogy megnéztem, és átraktam az érkezettek közé. Én még tegnap szavaztam, és akkor még csak második volt a GT5 után, de látom hogy azóta elsõ lett. Amúgy én nem értem ezt a szavazást. Minek olyan játékra szavazni, ami még meg se jelent. Így honnan tudjuk hogy az lesz-e a legjobb, vagy hogy jó lesz-e egyáltalán (az egy dolog, hogy azt reméljük). A legjobban várt játék, vagy a legjobban érdekelõ játék szavazást még megértem, és jó ötletnek tartottam az E3 alatt. De ezt így egy kicsit furcsállom. Hiszen vannak olyan játékok amik a videók, és más hír alapján nagyon jónak ígérkezett, és végül csak egy közepes játék lett.
De félre a pesszimista hozzá állással (mivel én is azt akarom, hogy nagyon jó legyen)!

Tegnap csak 3 ezer volt <#eplus2>

bertino
es telleg.
legutoljara mikor lestem, akkor elegge le volt maradva, elhamarkodottan iteltem.

hat ha nyerni fog, az csak jo.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fehercsoki
Most vezeti a versenyzõs játékok kategóriáját 30valahány százalékkal.

bertino
nem fog nyerni sztem, bar en is orulnek.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egy kis dicsõséget, meg hírnevet nyernek vele. Nagyon örülnék a gyõzelmüknek, mert az Eden rengeteg munkát rakott bele az elmúlt 4-5 évben...

Bár valóban jó lenne egy gameplay, persze nem olyan ami minden poén lelõne.
drot
És akkor mire mennek vele ha nyernek? Végre kiadnak egy gameplay videót? Egyébként énis szavaztam már párszor.

pxxl
ide is jött, de én már rég szavaztam 😊

All hail the double x!

tdu Toyota
Nekem is küldtek

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Tegnap kaptam az Ataritól is egy e-mailt, hogy szavazzak a TDU2-re. Gondolom nem egy ilyen e-mailt küldtek ki. Remélem nyerni fog a TDU2. 😊
Muttley
Kicsi esélyes a TDU2-ben, de eye-candy:
Amikor Lambo Countach és a Ferrari F40 párzanak 😊

AlieN911
Én ezt szoktam hallgatni...

szavaztam😛 egész jól állunk...

Honda - The Power of Dreams

Muttley
A hangszett értéke alapján lassan esélyes a TDU2 DLC packba 😉
Amúgy komolyan (froclizás nélkül), ahány ember annyi ízlés:
Mi motivált egy ilyen kaliberû hang beépítésében? Az autó és a hang ára már egy 5 sec körüli használt szekér értékével pacsizik.

gduck
Már az 1. <#nyes> De azért még SZAVAZZATOK!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tufa
Tufa
nem.
A most hétvégi tápiószeleire megyek viszont