Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gran Turismo 5 22% 6,402
Test Drive Unlimited2 41% 11,837<#vigyor3>#vigyor3>
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Teaser-ben mutogatniuk kellene, ha csak villanásra is látványos ingame pályarészeket, új autókat.
Korábban is mondtam: van ott még mit csinálni bõven.
Kíváncsi leszek tartják-e a szeptembert.
Just do it :)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Ez max "a legjobban várt autósjáték" lehetne...
Az végképp bullshit, hogy szavazzak olyan játékra, amit nemhogy nem játszottam, de még egy épkézláb videoban/képben sem láttam. Úgyértem full ingame.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
All hail the double x!
Nekem ez úgy jön le, hogy abszolút nem magabiztosak, és mindenképpen ki akarják harcolni, de miért? Mit számít egy ilyen szavazás? 😄
Fõleg, hogy nemlehet TDU-t bekategorizálni egy GT-vel, meg egy NFS-el sem, mindegyik tök más világ, és tök más az érdekllõdési kör, nem?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Volt olcsó hifim ami a negyedébõl kijött, az is szebben szólt mint a sok kommersz szar, de pl a mostani hifinél van egykét olyan zene (többnyire vokálos) ahol annyira kurvajó hallgatni hogy libabõrös leszek benne.
Nyilván ezt egyeseknek hiába magyarázom mert nekik elég ha durrog meg ígyúgy, de én az igényesebb dolgokat szeretem 😊
100as sprinten kívül más is létezik (300ból szerintem amúgy sem hondát sem opelt nem lehet kihozni 5 mp-es autóra), de egyébként az a 125 ló bõven elég és az itthoni autók javarészénél így is gyorsabb, meg a sport egy icipicit más kategória, ezzel kanyarodni is lehet ha kell 😊 (lásd kupás swiftek idejét a hungaroringen)
Test Drive Unlimited 2 39% 10,122
Hála 4 ezer a különbség 😄
Bár én még ugyan még csak 18 vagyok, és csak tanulom az autó szerelést.
Úgyhogy minden segítséget a Tuninggal szívesen fogadok!!
ugyanis ilyen apja fia féle kis tuningolás lesz<#whatever>#whatever>
Nem az nem RS. egy sima 2002-es Octavia Kombi 1.6
Majdnem ugyan olyan mint a miénk, csak ez ültetett, új papucsos, króm kipufogós, bézs belsõs.
De az enyém ennél radikálisabb átalakítást kap!!
<#nyes>#nyes><#merges2>#merges2>
on:
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Jó kérdés amúgy. Biztos lesz valami vele.
Honda - The Power of Dreams
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Akár törölheted is, ezzel együtt.<#kacsint>#kacsint>
Én nem azért furcsállom mert kb. az év közepén kell megválasztani az év játékát ( a te esetedben meg lehet hallgatni azokat a zenéket, és így el lehet dönteni, hogy az-e a legjobb). Engem az furcsáll, hogy olyan játékra lehet szavazni ami még meg se jelent, tehát ezáltal el se lehet dönteni, hogy melyik a legjobb.
Remélem így már érted a felvetésem.
OFF vége.
All hail the double x!
De félre a pesszimista hozzá állással (mivel én is azt akarom, hogy nagyon jó legyen)!
legutoljara mikor lestem, akkor elegge le volt maradva, elhamarkodottan iteltem.
hat ha nyerni fog, az csak jo.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bár valóban jó lenne egy gameplay, persze nem olyan ami minden poén lelõne.
Amikor Lambo Countach és a Ferrari F40 párzanak 😊

Honda - The Power of Dreams
Amúgy komolyan (froclizás nélkül), ahány ember annyi ízlés:
Mi motivált egy ilyen kaliberû hang beépítésében? Az autó és a hang ára már egy 5 sec körüli használt szekér értékével pacsizik.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN