Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs az a kukában, a mai napig virul. (Szerencsére már viszonylag idiótafree.)" --> szerencsére nem olvasom!
"Na mesélj, példát gondolom már nem tudsz hozni." --> nem fogok visszanézni a te kedvedért semmit, felesleges idõpazarlás
"Te próbálsz nekem az életrõl tanácsokat osztogatni ? 😄D Na ne viccelj, elöbb nem ártana egy - két létrát feljebb lépni, nameg rólam is annyit tudsz mint szõke nõ a csillagászatról." --> és akkor tese tudsz rólam semmit de megmondod, szerintem több tapasztalatom van ^^
"Amit én írok az qrwa ritkán ökörség, én inkább azt írtam volna, hogy annyira kevés az eszem, hogy nem tudom agyilag felfogni amit usamen írt, és könnyebb ráfirkálni hogy ökörség, majdcsak jön néhány koponya pártfogom és igazat ad." --> azért van az hogy valaki a szakmáján belül ír valamit de szerinted az nem úgy van és kikéred magadnak 😄DDDDD tényleg jééé.....
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"Érdekes ahol ott vagy ott a vita is ott van" ---> És valószínüleg a fa..ság is amit lereagáltam.
"tdu1 tápig is ezért ment a kukába" ---> Nincs az a kukában, a mai napig virul. (Szerencsére már viszonylag idiótafree.)
"de azta feledetlen baromságot amit össze tudsz szedni" ---> Na mesélj, példát gondolom már nem tudsz hozni.
"úgyhívják hogy "élet" ---> Te próbálsz nekem az életrõl tanácsokat osztogatni ? 😄D Na ne viccelj, elöbb nem ártana egy - két létrát feljebb lépni, nameg rólam is annyit tudsz mint szõke nõ a csillagászatról.
"a te felülmúlhatatlan ökörségeidet olvasom" ---> Amit én írok az qrwa ritkán ökörség, én inkább azt írtam volna, hogy annyira kevés az eszem, hogy nem tudom agyilag felfogni amit usamen írt, és könnyebb ráfirkálni hogy ökörség, majdcsak jön néhány koponya pártfogom és igazat ad.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kritikán aluli mi? Ezek megint üres szavak, tartalom nélkül, bizonyíts valamit már, ne csak benyögj üres szavakat. 😄
Már többször ítam, hogy na písz, erre csak felhúzod magad, tebajod, én meg jót röhögök.
Nemtom honnan veszed, hogy rinyáltam valamiért is, max leírtam a véleményem, tudtommal ezért van a fórum, vagy azért, hogy te leírd, ésha valakinek nem tetszik, húzza meg magát, mert tevagy itt a valaki? Vagy hogy értsem ezt? Meghúzni nem fogom magam, mert miért kéne, megijedjek a beef-jeidtõl? 😄
talán túlzottan a pici szívedre veszed az egészet, get a life! 😉
Személyeskedni sem én kezdtem el, asszem, innentõl ki van milyen szinten, barátom?
Magadról állítod itt a bizonyítványt folyamatosan, már régesrég lehetne itt normálisan témázni bármirõl, bocs hogy énsem hagyom szó nélkül a beef-jeidet, csak annyi különbség, hogy kultúráltabb módon teszem.
Node írj mér erre valami szellemeset, énrészemrõl ezt a témát befejeztem, legyen tiéd az utolsó szó, menj ki, szívj el egy cigit, és pihenj egyet, nehogy emiatt rosszat álmodj nekem... 😉
Azt meg hagyjuk, hogy én írogatok folyamatos baromságokat, max a te szemedben, asszem ott is megkaptad többektõl is, és senki nem viseli könnyedén a stílusodat, ez ilyen bicikli.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ui.: Egy fórumban az eszmecsere pedig nem két ember között zajlik, el vagy tévedve kicsit.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nemment, ez van...
Lehetne itt értelmes ember módjára vitázni a játékról, és nem az offolás menne, ez baj?
Csak ehez két fél kell, csak Mr. USA egyenlõre több topicban is csak böfögni tud, meg kötekedni, vártam, hogy kifejtse a véleményét, mi is a baja, de eddíg az értelem szikráját sem véltem felfedezni, sajnálom szegényt...
" is itt szenvednének mert gyenge szarok és már fájnekik az idõ" noh... nekem nem fáj semmi, elhiheted, max az, ha elkezd vitázni velem valaki, aki nemtud értelmesen reagálni, csak beefelni.
Ilyenkor jókat röhögök...
Ilyen szinten meg hanyagoljuk a személyeskedésst, hogy ki milyen, ok?Ne menjünk már egy bizonyos szint alá, és igazából én offolni sem szeretnék, csak értelmes emberekkel beszélgetni a játékról itt, ha ilyen stílusra vágynék, elmennék kistotyogómucsaházára... 😉
No písz.... <#puszis>#puszis>
Válasz: 19 percig 😄
#5452: Jól megaszontad, te vagy az ász. <#eljen>#eljen>
Az árfekvésérõl a játéknak lehet tudni valamit? Esetleg Steam-en, vagy egyéb helyen is elérhetõ lesz?
#5436 a gameplay videot úgy értettem: gameplay video <#papakacsint>#papakacsint> (írott info persze van dögivel)
Just do it :)
Kikerült a netre egy olyan pletyka, hogy leállítják a TDU1 szervereit a 2-dik rész érkezése miatt. Aggodalomra semmi ok, az Atari már cáfolta, maradnak a szerverek.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Test Drive Unlimited 2 - Official Page - Exclusive McLaren MP4-12C wallpapers now available for registered users at TDU2.com."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ebben van valami <#vigyor5>#vigyor5>
Remélem nincs harag? Én is "haraptam" picit.... <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mások meg nem hozzám csatlakoznak, hanem beszélgetünk és NEKIK is VAN SZEMÜK, így osztjuk egymás véleményét. És, ha vkitõl, hát tõlem távol áll a "keressük mindig a rosszat" magyar mentalitás, VISZONT Tényleg nulla (!) ÉRDEMI gameplay video van. Nincs. Nyista. Nuku. Ohne. Kaputt 😊
#5429: hááááát a vidámparkban a céllövöldét messzire kerüld el és ne is lottózz. <#nevetes1>#nevetes1> A többit találd ki 😉
A másik dolog kapcsán meg tegye fel a kezét, aki aszonnnnnta, neki minden TDU2 gameplay videore szüksége van a megjelenés elõtt. Nálam a minden és a semmi között van köztes 😉
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Ha neked jó, ok, ülj, és várd az újabb bullshit 0 értékû híreket, meg a hasonló trailereket, most mégis mirõl kéne itt beszélgetni a topicban? 1000x értelmesebb errõl beszélgetni mint offolni állandóan youtube zenékkel meg "jajjdejólenne ezazautóbele" képekkel.
Bocs hogy próbálok valamirõl társalogni, de úgylátom veled értelmetlen, mert értelem helyett csaka kötekedés látszik. Ha megpróbálnál kultúrált ember módjára vitázni, érvelni, kifejteni, az megint más lenne...
Crytek elõadáson is mondták, hogy elkövették az elsõ résszel azt a hibát, hogy mindent lehetett tudni róla mire megjelent..
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha igazad lenne, elfogadnám amit mondasz, de a sületlenséget írogatod ide. A korod megvan hozzá, légyszi viselkedjél már <#falbav>#falbav>
Ha vennéd a fáradságot és megnéznéd azokat a híreket és újdonságokat amiket pl Ati0021 gyûjtött össze, biztos nem írnál zöldségeket. De a legelszomorítóbb az, hogy mások is csatlakoznak hozzád <#szomoru1>#szomoru1>
Neked miért fáj az, hogy "rinyálunk"?
Majd beíratunk egy okos OKJ-s média tanfolyamra, h megtudd mi az a hír és miért jó, ha van hír. 😄
Igen, nyáron, amikor semmi nem történik a modern gamer 😊 miután széjjel unta magát a mh-én (ha van neki), vagy Ferrari-vörösre perzselte habtestét ándör dö szán, a nap elején és/vagy végén felnéz a netre és keres vmit a várós játékai közül. Mit talál TDU2-bõl? Ismétlõdõ híreket, több, mint fél éve ua-okat az autókat, magyarul a nagy büdös semmit 😊
iiiiiigen, lenne "jaajdeejóógémlesznyálcsorgatásfaszveréscantwaitstb"
De NINCS 😄
Majd a kiírt idõpontban jön a játék, játszol vele, és kielégíted a vágyaidat, de mostmár be lehet fejezni a rinyálást. (Nem csak neked szól.)
Nyilván nem azt akarom mondani, hogy nincs marketingpolitikájuk, csak lehethogy nem ez a legjobb megoldás. A TDU1-el elértek valamit, népszerû és jó játék lett, bár ottis nyilván "véletlenül" kihagytak dolgokat gondolva a foyltatásra, és épp ezért kellene információkat adagolniuk, mert sok ember lenne kíváncsi már rá.
Bár én elvonatkoztatnék ezzel a GT5-el való hasonlítgatástól, mert tök más, a TDU egy sandbox játék, ha úgytetszik openworld, MMO, annak minden elõnyével és hátrányával, GT meg egy pályaverseny, szintén az elõnyeivel, és hátrányaival, itt az a kérdés kinek mi fontosabb...
Caterham sunday blat
Jó neki, hogy megteheti, hogy "élõben" TDU-zik😊
A játékot illetõen pedig kb. májusban alfa állapotban voltak, legalábbis a producer ezt mondta. Az újságok pedig egyhangúan állították, hogy már most technikailag remek, közel a végleges verzióhoz. Bár az is igaz, hogy a TDUC tesztjénél kifagyott a dolog, szóval van mit csiszolni rajta. Szóval kétlem, hogy komolyabb csúszás lesz.
Azért várós a játék mindenesetre, de jó lenne ha nem ígérgetés lenne a megjelenésbõl...