40335
  • DAntetu
    Esküszöm jobban várom mint gyerekkoromban a karácsonyt :)
  • HollandRules
    Ugyanez a véleményem énis Q7-el toltam és semmi cink nem volt vele..
  • Fehercsoki
    +1

Az utolsó utáni béta már teljesn élvezhető volt!Nem szimulátor,de az 1 is nagyon messze volt a szimulátortól.
  • DAntetu
    Hát nem tudom kicsi huszár, de nekem bétában Q7el cefettül nem volt baj a z irányítással, kormánnyal toltam, tökéletesen be volt állítva, minden perfect volt.
    Amúgy meg megleszünk nélküled a szigeteken, vagyunk már elegen...nem kell blamálni a játékot.
    SZTEM
  • HollandRules
    Jaah -jaaah :D Jólezs majd egy fullos kocsival ide-oda rohangálni a városban-autópályán-offroad-on :D
  • gduck
    Akkor valószínű hogy PC-re is előbb hozzá lehet jutni. Jó lenne már, akkor mehetnének az esti krúzok ezerrel
  • gduck
    Érdemes megvárni a PC-s verziót (néztem én is a boxos verziót, a játék - elfogultság nélkül - valami fantasztikus) mert nem olyan az irányítás mint a PC bétában volt (a pc-s sokkal jobb volt) ...
  • MikX
    "Irányítás nem sokat változott a beta óta"
    Ennyi elég is asszem nekem, most hosszú idő után benéztem ide, történt-e valami változás, de nem.
    Az a baj, hogy játékélmény szempontjából pont az irányítás egy olyan dolog nekem ami meghatározó, és a bétában nagyon rossz volt, ez el is rontotta a játékot számomra.
  • Salki
    Remélem tartják magukat a megadott gépigényhez, mert ha szaggatni fog az adott konfig mellett is, akkor a fejükhöz vágom.
  • bboyatty
    Már x-box-on próbáltam a játékot a haveromnál. Irányítás nem sokat változott a beta óta, ugyan olyan ráncigálós de lehet finomítgatni rajta.
    Játék élmény így is nagyot üt.

Mi van a topik design-el? Csak nekem nem jön be?
  • Szabi1991
    konzolra rengeteg helyen lehet kapni.. de pcre még sehol [vagy csak ügyesen titkolják].. :S
  • HollandRules
    Na neee xDD
  • Szabi1991
    vicc hogy az egy darabos concept autót 720ezerért meglehet venni.. XD

• gduck
    A játék még semmilyen platformra nem jelent meg. Egyszerűen csak vannak boltok, akik előbb árusítják (mert ugye a pénz az első)
  • Szabi1991
    valószínű 11én jelenik meg pc-re, de lehet már hétfőn is meglehet találni pár boltban.. o.0
  • szacsee
    Kicsit rágyúrtam a steam miatt a revoke dologra, de sikerült nagy nehezen.
    A lényeg, hogy beta-ban próbáltam ki, mivel ugye teljes játék még sehol sajnos.
    Parancsikonos /revoke nálam nem működött, ezért parancssorban hoztam össze a dolgot és sikerült.
    Innentől kezdve meg nem kell paráznom, hogy lejár a limit, no meg DVD-t sem kell pakolászni állandóan.

#1250: Ezt is kinyomtam 10 mp után. :D
  • Stockbauer33 #12450
    1 újabb upszdézi videó Hozza a formályát a pali :D
  • sftomee
    És milyen jó volt kormánnyal motort vezetni. :D Először fura volt, de egyre jobban ment. :]]
  • sftomee
    Mondjuk az előzőben is elég erős fék volt. Nemigazán lehetett adagolni. :) Viszont hiányolom ebből e régi kedvesemet, az MV Agusta F4 et. :] Jaj de imádtam. Azzal csináltam végig a hosszabb versenyeket.
  • Pepsi Twist
    én a bétába azt sasoltam hogy fél secre beleálltam a fékbe és 250ről 0ra fékezett az autó :D
  • pxxl
    1. igen
    2. gondolom igen
  • jocking
    Hali!
    Két dolgot szeretnék kérdezni.
    1: a február 11. már biztos megjelenési dátum?
    2: néztem az árakat, és mindenhol 9 ezer körül lesz a játék. Ez csak online előrendelés esetén ennyi, vagy a boltban is ennyiért lesz kapható?
  • TothLaci
    Játék értékelés következik:
    Ez a játék páratlan. Minden elismerésem.
  • sftomee
    Hát a videók alapján a 1-nek jobb volt a fizikája szerintem. Itt már nincs olyan, hogy elindulsz egy bika kocsival, tolod neki kipörög a kerék, raksz egyet felfele,még mindig pörög és már 3.ban vagy és még akkor kezdi utolérni magát a kerék meg a kocsi. Meg ezért abban ha nekimentél a másik autónak, annak rendje és módja szerint arrébbrepült a francba. Nekem úgy tűnik, itt elég nagy a gravitáció. Kicsit steril a mozgás. Reméltem hogy a beta után jobb lesz, de nem úgy tűnik... Én megveszem azért, de lehet eladó lesz nemsokára.
  • Szabi1991
    PS3ra két napja megjelent, egyik ismerős meg is vette ma psre.. o.0
  • Szabi1991
  • LeWyTy
    Rápróbáltam az elfelejtett jelszóra.... és nincs ilyen felhasználónév????
    Beregeltem újra és az emailom sem foglalt még....

MI az hogy töröltek?
  • mAilkaEVO3
    most megnéztem engem beenged simán (Opera 11-t használok)
  • Stockbauer33 #12438
    Nálam oké volt 1 órája.Megnéztem a rendelésem biztosamibiztos :D Még ott van
  • LeWyTy
    Itt is + 370z
  • LeWyTy
    Am csak én nem tudok belépni az 576.hu-n?
    Rányomok hogy belépés és semmit sem csinál...
    Már az összes böngészővel megpróbáltam.
  • mAilkaEVO3
    japó fanatizmusomból kiindulva impreza amig lehet :)
  • pxxl
    gratulálok a délutáni terméshez. imádok 50hsz-t törölni így 9 körül -.-

aki mégegyszer előhozza a konzolos warez verziót automatikusan megy pihenőre...
  • pxxl
  • pxxl
    kthxbye
  • jofer
    #12421 Jóvanna, csípőből toltam a választ.
  • Fehercsoki
    Például egy Atom?
  • gduck
    OFF: Gondolkozz, MCFly, gondolkozz... Egy lakókocsid lesz és csóró leszel és nem lesz nálad a Grays Sports Almanac se

ON: gondolom az első autóvétel valami olcsó és gyors autó lesz
  • Met
    Impreza és az összes izomautó :D
  • gduck
    Köszi a hírt, természetesen nem volt, csak a sok OFF