Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt is értsétek meg, hogy interneten nem lehet olyan szavazást lebonyolítani ahol egy személy csak egyszer tud szavazni (cookie, regisztráció NEM MEGOLDÁS erre, esetleg a digitális aláírással lehet ezt megfogni)!!!
Ezt a GameSpot is tudta/tudja! Ezért szánalmas amit csináltak (valószínûleg külsõ nyomásra). És ez nem hiszti, nem rinyálás, hanem egyszerû ténymegállapítás <#wave>#wave>
Egy hónappal ezelõtt volt ~70 ezer regisztrált felhasználó a tdu2.com oldalon. És volt ~10 ezer szavazat a TUD2-re. Tényleg óríási "csálást" okozott a kör email. LOL <#beka3>#beka3>
UI: amúgy meg tökre nem érdekel egy ilyen vacak szavazás, csak az eljárás háborít fel <#shakehead>#shakehead>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
http://www.freetvmaci.info/
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A TDU2 megnyert egy szavazást. Szép dolog, következménye nincs, azon kívül, hogy tiszteletet érdemlõ eredmény. Ha egy ilyen népszerûségi versenyen csalással vádolják meg, annak viszont van; A fejekben az marad meg, hogy csak csalással tudott nyerni, ergó, SZAR. Ez viszont már kihathat az eladásokra, ami kihatHAT a játék támogatottságára, (Dlc-k, addonok, csalók bannolása, stb) Ez rossz.
Valóban, sokat nem tehetünk ez ellen itt, egy fórumon. Viszont, ha a hatását nézzük csak, akkor minden fórum felesleges. Épp ezért nem is errõl szól a dolog. mindössze véleményekrõl.
2; Sírás-rívás a "gémpléj" vidóval kapcsolatban.
Daed Rising 2 . Januárban jön ki. Mégis, már tudni, mi lesz a CE verzióban... Ennek ellenére, egy 3 hónap múlva megjelenõ autós játék fizikájáról annyit tudunk, hogy az eddig látottak nem igazak, és baró lesz.
EZ KEVÉS.
Egy autós játéknak 3 alappillére van.
Fizika; Gyakorlatilag semmit nem tudunk róla, és talán ez a legsarkalatosabb pontja.
Tuning; Ugyan annyit tudunk.
Bejárható terület.; Ez "tiszta".
Ott van még sok minden más is, természetesen. Játékmenet, online támogatottsága, DLC-k, autólista, stb. Gyakorlatilag üres szólamokon kívül semmit nem tudunk. Egy gameplay videó legalább némi támpontot adna, ha másról nem, hát a fizikáról, ami, ha szar lesz, sokan nem fogjuk megvenni a játékot. (NfS fizikával, én BIZTOS nem veszem meg)
Szóval úgy látjuk sokan, hogy Atari nincs a helyzet magaslatán, ami a marketinget illeti. Illetve, üres szólamokat kapunk, (többnyire) ami kurvára nem tud érdekelni. És mivel nincs közvetlen vonalunk hozzájuk, itt éljük meg a frusztrációnkat. Ennyi.
1ébként pedig, az ész van a legjobban elosztva. Mindenki úgy érzi, neki jutott a legtöbb. Nekem mégis van egy olyan érzésem, sok hozzászólást olvasva, hogy egyesek 2x álltak sorba, mikor az észt osztogatták. Csak sajnos, pont akkor fogyott el mindkétszer, mikor sorra kerültek volna....
http://www.freetvmaci.info/
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Van játék amit várok, de nem ennyire. Ez már sok, ezt a játékot is várom, mivel az elõzetesek alapján parádés lesz. Csak gondolkodjunk el, hogy vajon megéri-e ennyire a szívére venni az embernek egy JÁTÉK sorsát. Lehet, hogy ez az életetekben a legnagyobb probléma? Akkor én kérek elnézést. Persze itt jön elõ, hogy minek írtam. Mert így tartotta úri kedvem.
Én itt be is fejeztem, jöjjön ki a játék, csöndben.
Én itt csak olvasgatom a hsz-eket, nem írogatok egyfolytában és nem szeretnék vitába keveredni. De egy valamit le szeretnék írni neked.
Most miért kell lealacsonyítanod a többieket, mert sajnálják, hogy a szavazás rossz végkimenetelû lett? Nagyon szeretik és várják a játékot (én is 😄). Természetesen, mint sok "elvetemült" rajongó, itt is vannak olyanok, akik semmi hibát nem szeretnének látni a játéktól és a fejlesztõiktõl. Gondolok itt most erre a szavazásra. Sokan emiatt elvetik a sulykot és egybõl másokra kenik a hibát. Lehet, hogy igazuk van, de lehet, hogy nem. Aztán jönnek a konzolok hibája meg a mittudomén milyen cégek.
Ez most lehet, hogy a te szemedben "sírás-rívás", de ne feledjük: ez egy fórum. Itt mindenki megosztja másokkal a véleményét. Tök mindegy milyen az a vélemény. Ha neked nem tetszik az egész sírás-rívás, akkor kérlek ne légy oly ostoba, hogy idejössz és elkezdesz mindenkit fikázni emiatt. A végén lesüllyedsz. Igazad van, ennek a sírásnak nem lesz sok következménye a játékra nézve. De akkor is: itt attól még leírhatják azt amit gondolnak errõl, nem? Te meg idejössz, és mint mindent tudó osztod a népet, hogy ez és az van. Elõbb inkább mérd fel a tudáskészletedet, gondol át magadban, hogy milyen módon, illemmel fordulsz a többiekhez. Mert, hogy ez a modor amit most mutatsz egyáltalán nem méltó ahhoz, hogy lesemmizd a többieket. Mibõl gondolod, hogy te többet tudsz, mint õk? Lehet néhány dologban többet, de nem mindenben!!! Egyébként szerintem a gamespot szavazása nemigen "szaros" kis szavazás. A Gamespot-ot sokan látogatják, ismerik.
Végül pedig csak annyit, hogy biztos neked is van olyan játékod, amit már nagyon szeretnél, hogy kijöjjön, vagy már nagyon várod. És nem szeretnéd, hogy bármi baj történjen a játékkal és annak tervezõjével. Ha ilyesmi történne vele, mint a TDU2-vel, akkor szerintem neked is felmenne a pumpa. Úgyhogy légyszíves legyél legközelebb elnézõ. Továbbá ne a lekicsinyítõ hozzáállásoddal akard okítani a népet.
Köszönöm.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Ez a konzol megöli a pct ez hülyeség, az MS-nek meg elég nagy érdeke fûzõdik a pckhez, biztos megszeretné ölni, csak hogy a fosboxa kelendõ legyen. Na mind1.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
ezt érdemlik csak<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Újra az egész szavazást.. Na nehogy már az NFSes csicskák ne szavaztak volna így.. meg a GT5 is meg a többi..
Honda - The Power of Dreams
forrás: http://au.gamespot.com/news/6268798.html
Egy másik feltételezés, hogy az Atari által kiküldött email is csalás volt, ezért is volt törlés a TDU2-nél.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
#5482: Köszönjük..............Béla ! Akár tolhatod ezt a topikot is minuszba. 😄
#5481: Mégis kik szemében süllyedtem le ?? 😄D Na ne viccelj. Topik egy része atom kocka, másik fele atom sík, harmadik fele meg az értelmiség, azok csak röhögnek az egészen. Én meg az utóbbinak azon tagja vagyok, aki mer szólni az elõzõ kettõ ellen, csak sajnos többen vannak. Továbbá meg ez egy fórum, leszarom hogy hova süllyedek, majd szerzek gyorsan úszógumit.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
forrás: GameSpot
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amikor te megjelentél a tdu1 topikba,akkor nyomtam a -fav-ra.
De hajrá!Csináld csak tovább!Itt csak neked lehet igazad,mert te itt mindenkinél felsõbbrendû vagy és mi meg 10éves kis ujjszopogatók vagyunk.Itt mondod,hogy -fav,elmész mert itt mindenki hülye és te vagy itt az egyedüli normális ember miközben te itt elkezdesz személyeskedni és nem veszed észre,hogy mindenki ellened van.De csináld csak.Mostmár úgyis látják az emberek,hogy te házigazda jogot nem érdemelsz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Akkor a legjobbakat!
Thank God, I\'m a Lada owner!
"épphogy te nem tudsz" ---> 😄 Ahogy látom te se. legyél okosabb, erre már ne válaszolj.
"pá, ha nembaj nem sírok..." Pedig szívesen küldhetek pár csomag zsepit.
" ha nem tudtok túl lépni a dolgon akkor igy jártatok" --------------> épphogy te nem tudsz 😄
"nálam - fav a topik pár napra" ---------> pá, ha nembaj nem sírok... <#integet2>#integet2><#puszis>#puszis>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"hogy egy nethõst kielégítsek" ---> Szerintem én még annyira se vagyok nethõs mint te.
"2nap és a balcsin sütöm szét a seggemet, de majd gondolok rád mikor fraps el veszed fel az esti krúzt a netsztár haverjaiddal" ---> Ejj csak le ne égjél a pocsoja partján... 😄D Majd ha floridában esetleg a Hollywood beach -en mereszted a picsád a saját pénzeden, bejárod a világot, arra azt mondom hogy ok, ameddig viszont anyu és apu pénzén nyaralsz addig pofád lapos.
"mert teis tudod hogy igazat írtam" ---> 1. nincs, 2. ha lenne is, kitörölheted vele, 3 nem foglalkoztat
#5475: cáfoljon mostmár neked a... én már befejeztem, ha nem tudtok túl lépni a dolgon akkor igy jártatok, nálam - fav a topik pár napra addig talán nyugalom lesz
Elég bizonyíték? Gondolom nem, mert jön az, hogy csakneked lehet igazad, és mindenki aki másképp gondolkodik, az hülye... én ezt a hozzáállást nemigen csipázom, oké, gondold így, tartsd meg, vagy kultúrált módon közöld, ennyi...
Nemhinném hogy adtam volna okot rá, hogy ilyen hangnemben beszélj, a személyeskedéseddel együtt...
De volt már pár ilyen megnyilvánulásod, pl mikor írta mindenki, hogy milyen autókat várna, beszóltál, és úgy jön le, hogy mindenki hülye, aki nem szereti az amerikai autókat.
Erre te mondod, hogy "Síkagyú monkeyk" meg "Kritikán aluli IQ szint" Biztos, hogy jogosan? Cáfolj rá...
Nomég ennyi lett volna, itt befejeztem a vitát <#integet2>#integet2>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Viszont ezzel a kijelentéssel magad alatt vágod a fát, konkrétumot nem nagyon tudtál felhozni idáig ellenem.
Továbbá fail a hsz -ed, Stockbauernek (#5467) csak igazat tudok adni. Ugatás a semmirõl, célja viszont a másik heccelése, de nyugodj meg max te érzed úgy hogy ideges vagyok, pedig qrwa nyugodt.
De viszont teljes egésszében feltártad elöttem az értelmi képességedet a kis haverod / haverjaiddal együtt, lehet nyugodtan nyávogni továbbra is mint egy kiscica én biztos nem fogok mostmár szólni érte. <#kacsint>#kacsint>
#5471: Rád is vonatkozik.