Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs komolyabb hír, de hogy ne unatkozzunk e-hétre azé van titokzatos autó. 😊
Ilyenekkel akarnak lekenyerezni minket Beta helyett... :/
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Úgytûnik,hogy télleg figyelik a community kívánságait.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
All hail the double x!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki úgy érzi hogy feltétlenül rombolni akarja a topikot a menstruációs bajaival, már most koccol6 ! :@
Honda - The Power of Dreams
All hail the double x!
Hivatalos kiírás nélkül komolytalan és nincs értelme.
HG-ként ezt te tudod megcsinálni.
Felõlem visszatérhetünk rá késõbb is. Ha ez mégsem sikerül, akkor tudni fogjuk, hogy nem tart részedrõl lényegi érdeklõdésre számot. 😄
Asztazééé megnézem, hogy ha 2 hétig nem nézel be, mi fog itt történni. 😊 Azééé mondom ezt mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Just do it :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
#5526 nyomán lesz-e belõlünk vmi?
Amint látod elindult némi érdeklõdés.
Értsd: ha igen, ki kellene tenni egy feliratkozó listát. Ki kíván részt venni és anyagilag hozzájárulni a szavazásos versenyhez.
Tornázzak vagy...
inkább ne? <#papakacsint>#papakacsint>
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
A nem rég belinkelt képen levõ üzenetet adathalászok küldözgetik a felhasználóknak. Az egész csak ÁTVERÉS. Szóval senki se küldjön semmi féle emailt! A TDU2 bétára való jelentkezés kizárólag a hivatalos oldalon lehetséges.
forrás: http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=19327
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Éppen TDU-ztam amikor kaptam a játékban egy üzenetet :
Ha a kép véletlen nem jönne be akkor itt van :
http://indafoto.hu/gyuracell/image/8540209-a4858aad/details/l/user
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Honda - The Power of Dreams
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#5534: Jaja 12 éves cigánygyerek majdnem egy éves babával. Ha jól emlékszek!😊

És a ötlet is jó. én támogatom.<#eljen>#eljen>
Én pl erre tudok elképzelni egy nagyon laza gurulást az ibizai tengerparton.<#crazya>#crazya>
am ha a többiek is benne vannak, akkor megoldható minden.
All hail the double x!
Az ibizai, oahui hangulathoz leginkább passzoló zenés klipeket gyûjtsünk vagy éppen állítsunk össze.
A megjelenésig tartó folyamatos szavazással döntsük el, hogy kinek az alkotása vagy szerzeménye illik a legjobban a TDU2-höz.
- Fõdíj egy TDU2 eredeti PC játékszoftver.
- Az ezüstérmes díja gravírozott TDU2 asztali dísz egy általa választott játékban szereplõ autó vagy motor márka jelzésével.
- A bronzérmes díja gravírozott TDU2 kulcstartó.
Részvétel 14 éves kortól.
Díjkiosztó akkor lenne, ha a zárás elõtt összejön a díjak beszerzési költségét fedezõ legalább 30 egyenlõ arányban elosztott anyagi hozzájárulás, mondjuk Pixxel bá által létesített egy számlára.
Amennyiben nem, a hozzáadott összeg mindenkihez visszakerül.
Na, benne vagytok?
Pixxel koma, benne vagy? 😊