Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs komolyabb hír, de hogy ne unatkozzunk e-hétre azé van titokzatos autó. 😊
Ilyenekkel akarnak lekenyerezni minket Beta helyett... :/

adamfesto
Szerintem igen, de az is lehet hogy nemigen. Szerintem.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Ez esetben mekkora klubgarázsok kellenek majd egy esetleg 32 fõt számláló klubnak ? Arról nem is beszélve hogy nem csak egyféle klubautó várható. Na erre kíváncsi leszek. <#eljen>

milk4
Most olvasom tducentralon,hogy a klub autót bárki bármikor kiveheti,egyszerre akár több klubtag is.(És mintha azt is mondták egy páran,hogy annyiszor kell majd megvenni az autót ahány tag van.Ez kicsit fura:S)

Úgytûnik,hogy télleg figyelik a community kívánságait.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

<#eljen>

Nem kell aggódnod. Majd gyakrabban nézek be a topicba ...
pxxl
uccsó mondat rád is vonatkozik, fõleg a visszaszólásokra, és vita kezdés/felélesztés problémára. nem kell h mindig a tied legyen az uccsó szó. tudod, okos enged...

All hail the double x!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajaj ! Csak nem bekaki van hogy veszélybe kerül a szabad, csoportosan történõ, fölösleges, következménymentes rinyálás lehetõsége !? 😄D
Aki úgy érzi hogy feltétlenül rombolni akarja a topikot a menstruációs bajaival, már most koccol6 ! :@

AlieN911
Éééés én ezt nem fogom látni 😄 én meg szombaton megyek 2 hétig 😊 uh mire hazaérek ki lesz törölve minden, vagy nem xD

Honda - The Power of Dreams

pxxl
kiderül, lehet h benézek, de hát nyaralás az nyaralás 😄 nem kockulni megyek 😛

All hail the double x!

Muttley
Az idõ..ja..az kevés embernek van temérdek. 😊
Hivatalos kiírás nélkül komolytalan és nincs értelme.
HG-ként ezt te tudod megcsinálni.
Felõlem visszatérhetünk rá késõbb is. Ha ez mégsem sikerül, akkor tudni fogjuk, hogy nem tart részedrõl lényegi érdeklõdésre számot. 😄

Asztazééé megnézem, hogy ha 2 hétig nem nézel be, mi fog itt történni. 😊 Azééé mondom ezt mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt senki nem ismer egy súlyosan torzult önértékeléssel rendelkezõ, erõsen frusztrált, szelídséget hírbõl sem ismerõ provokatõrt, aki moderáció hiányában zúdítja az eufemisztikus intellektusát válogatás nélkül, miközben biztosítja a fórumozókat az egyre ritkább commentjeirõl és mégis teli van a profizmusával minden, bízva abban, h a HG 2 oldalnyi bajnoki IQ-t csak nem töröl 😊

Just do it :)

Falkon
Most jutott eszembe, legyen benne 1971-1972 Oldsmobile 442!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Nagyon figyeljetek az emaileknél is. Érkezhet email Atarl -tól is. I helyett L van a küldõ neve végén. Õk bankkártya adatokat, nevet, címet kérnek hogy "igazoljátok" magatok. Ez is csak egy átverés senki NE dõljön be nekik.
pxxl
há' persze <#nevetes1>

All hail the double x!

Falkon
Ad kölcsön a goré címet, majd fegyelmet tartok! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
nézd, szervezhetitek, megadod az ímél címedet, vagy csinálsz egyet, és arra küldjék, vagy nemtom, de én most annyira nem érek rá, hogy csak na, meló van még sok, és pénteken ELUTAZOK 2 HÉTRE! Szóval sajnos erre nincs kapacitásom most, sõt, valszeg net közelben sem leszek, úgyhogy jók legyetek ám <#ravasz1><#vigyor>

All hail the double x!

Muttley
Pixxel koma,
#5526 nyomán lesz-e belõlünk vmi?
Amint látod elindult némi érdeklõdés.
Értsd: ha igen, ki kellene tenni egy feliratkozó listát. Ki kíván részt venni és anyagilag hozzájárulni a szavazásos versenyhez.
Tornázzak vagy...
inkább ne? <#papakacsint>

Nem tom, nekem volt karanténban egy kemény trójai, azt elküldtem nekik vizsgálatra.. 😄

Elképesztõ hogy milyen emberek vannak. <#shakehead>
drot
De azt nemértem, hogyha nem igazi a cím, akkor hogyan kapják meg az adatokat?<#conf>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

FIGYELEM!!!

A nem rég belinkelt képen levõ üzenetet adathalászok küldözgetik a felhasználóknak. Az egész csak ÁTVERÉS. Szóval senki se küldjön semmi féle emailt! A TDU2 bétára való jelentkezés kizárólag a hivatalos oldalon lehetséges.

forrás: http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=19327
Jaja, ilyen üzenetet bármelyik TDU felhasználó teríthet a többi felhasználó között. <#eljen>

drot
Szerintem csak egy kamu üzenet, mert vannak ilyen vicces kedvû emberek akik unatkoznak.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

milk4
Nekem azt írja ki,hogy nem létezik az email cím.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Én elöbb simán Gyuracell-t küldtem és visszadobta hogy hibás szóval nagy valószínûséggel igen .
Nem teljesen tiszta, TDU 1 felhasználónevet kéne elküldeni ? (Am én is kaptam ilyen üzenetet.)

Sziasztok !

Éppen TDU-ztam amikor kaptam a játékban egy üzenetet :

Ha a kép véletlen nem jönne be akkor itt van :
http://indafoto.hu/gyuracell/image/8540209-a4858aad/details/l/user

Dante73
Pixxel!

Isten éltessen sokáig,
a farkad érjen Kínáig!

(k=p?)

http://www.freetvmaci.info/

Boldog Szülinapot😊
gduck
Bódog szülinapot, sok pi(n)át <#nyes><#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

AlieN911

Honda - The Power of Dreams

Boldog szülinapot Pixxel.
[HUN]FaTaL
HBD

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy
Nem vagyok hülye csak gondoltam viszek bele 1 kis humort.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
duplája...12+12...ált 3-4 osztály a szorzótábla <#idiota>

All hail the double x!

LeWyTy
1212<#fejvakaras> Az jó sok.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
még a duplája sem stimmel <#alien>

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Isten éltesen HG!

#5534: Jaja 12 éves cigánygyerek majdnem egy éves babával. Ha jól emlékszek!😊
drot
Ma van a szülinapod? Hány éves vagy? 12? <#idiota> Csak vicceztem. Heppi börszdéj tú jú!

drot
És ha lesz élet, legalább gyorsabban telik az idõ egy új hírig, esetleg GAMEPLAY trailerig.

LeWyTy
Legalább lesz élet....
És a ötlet is jó. én támogatom.<#eljen>
Én pl erre tudok elképzelni egy nagyon laza gurulást az ibizai tengerparton.<#crazya>

pxxl

THX! <#vigyor2>

All hail the double x!

pxxl
öhm, jól hangzik, a lebonyolításhoz mehet a topikban simán, de nem tudom vállalni a felelõsséget most ennek a lebonyolításában, gondolok itt az ajándékokra, pénzgyûjtésre stb. a szavazatokat számlálhatjuk, csinálhatok neki szavazó boxot is, meg minden, de többet nem vállalok be 😊 sry.

am ha a többiek is benne vannak, akkor megoldható minden.

All hail the double x!

Füled érjen bokáig!!

Fehercsoki
Támogatom,de kéne hozzá anyag,mert a mostani trailerekbõl újat összeállítani hát nem tudom mennyire szükséges.

Muttley
Hogy ne csak a finggal ping-pongozzunk, 😊
Az ibizai, oahui hangulathoz leginkább passzoló zenés klipeket gyûjtsünk vagy éppen állítsunk össze.
A megjelenésig tartó folyamatos szavazással döntsük el, hogy kinek az alkotása vagy szerzeménye illik a legjobban a TDU2-höz.

- Fõdíj egy TDU2 eredeti PC játékszoftver.
- Az ezüstérmes díja gravírozott TDU2 asztali dísz egy általa választott játékban szereplõ autó vagy motor márka jelzésével.
- A bronzérmes díja gravírozott TDU2 kulcstartó.

Részvétel 14 éves kortól.
Díjkiosztó akkor lenne, ha a zárás elõtt összejön a díjak beszerzési költségét fedezõ legalább 30 egyenlõ arányban elosztott anyagi hozzájárulás, mondjuk Pixxel bá által létesített egy számlára.
Amennyiben nem, a hozzáadott összeg mindenkihez visszakerül.

Na, benne vagytok?
Pixxel koma, benne vagy? 😊

Falkon
Bódogat pixxel koma! <#pias>

kazai21
HBD!<#pias>

Mi equipo favorito: Real Madrid

Fehercsoki
Ennél jobban nem lehetne leírni a helyzetet!<#eljen>