Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
hát ezen mit viccelõdjek 😄

All hail the double x!

somdav95
aston reklám 😊

Muttley
Iiiiigen.
Pixxel koma kb. 3 hete áment komolyba és humorérzékét sem érzékelteti 😄
Biztos a hõség... ;-)

Just do it :)

gduck
"ez a TRÉler kb semmit nem ér. felesleges volt teljesen :/ "

ne legyél ennyire negatív <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pxxl
pont semmire 😄 ahogy az uccsó 2-3 sem ért semmit. :/

All hail the double x!

adamfesto
Tudom, kötözködésnek tûnik, de ez a video mire volt jó?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

LeWyTy
110% hogy sokkal jobb lesz!<#idiota>
Már csak a vidik alapján.

Meg ugyebár az elsõ rész tulajdonképpen egy félkész játék volt.<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
ez nem újdonság, az elsõ trélerben is benne volt a kék audi amin látni szépen a gyöngyház fényezést. sõt a bannerben is benne van 2 kép is a TT-rõl...

ez a TRÉler kb semmit nem ér. felesleges volt teljesen :/

All hail the double x!

Remélem legalább olyan jó lesz mint az elsõ rész, mert az se mai darab de a mai napig lehet vele játszani és a multi része se rossz.
somdav95
az aston jó sok pénzt fizethetett hogy csak az õ autójukról kikerüljön egy vidi 😊

milk4

Biztosak vagytok benne?😄 Amúgy meg nem olvastam vissza,mert épp házibuliból jöttem haza és kicsit kész voltam.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

samsung123
Mitõl jó a 69 szám nektek? akkor születtetek? <#mf2>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

PÉNTEK VAN!!!!

FLAME ON! <#banplz>

Jól mondod, jó szám. 😄

drot
Már volt egy párszor... Egyébként 69 nap van a megjelenésig... 69 😄 Jó kis szám<#hehe>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

WTF? <#wilting>

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ja volt a Gloss, Metalic, és az Iridescent. (De én az NFS -bõl indultam ki.) Az Astonon pedig "fényre csillámló" van.

[HUN]FaTaL
Az egyben is kétféle volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Meg érdekes a verda csillámló fényezése. Elõfordulhat hogy többféle fényezésfajta közül lehet majd választani.

marcihusi
Lehet hogy hülyeséget beszélek, de nekem úgy tûnik hogy a videó egy része gameplay, igaz Hud nélkül. Némelyik rész pedig olyan mint az 1-ben a verseny utáni visszajátszás.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

MikX
akkor minimum naponta 2-3 kéne 😄

szerk: mármint, ha tartják a megjelenést...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Remélem hogy nem, habár a Camaroról jöhetne egy Hawaii rendõrüldözõs trailer.

Remek trailer már megint. Ezek szerint, akkor most sorra kapjuk a játék autóiról a trailereket?
Np. 😊

modelcar
tényleg<#idiota>

akkor bocsánat

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Ha nem 5 hsz -t kellett volna visszaolvasni akkor nem szólok semmit, de ez most kicsit vicces. 😊

modelcar

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
One 77 trailer
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-aston-test-drive/701709

Megnéznék egy Camaro SS trailert is, am a zene jó ! 😊

Nem tudom hogy mi okból írod ezt nekem, csak megemlítettem hogy az elsõ béta az életemben az NFS World béta, továbbá azért nem akarok mondani a témában sokat, mert vannak itt olyanok is akik nem egy, nem kettõ bétát már letoltak az életükben. (Fölös okoskodást mellõztem.)

De ha már itt tartunk, akkor a powerupokat és a boost lehetõséget azt jobban megcsinálták a Worldben. Faszán megoldották azt hogy az átlagfelhasználó alul marad majd a pénzes felhasználókkal szemben, akik powerupokkal fogják teletömni a játékukat végtelen mennyiségben, és hogy hiába van kézügyességed az autósjátékok terén, szart sem ér majd a powerupok ellen. A Mostwanted / Carbon után miért az ilyen hülyeségek jelentik az újítást ? Miért nem lehetett volna értelmes játékmódokat kitalálni inkább ?

A másikfele pedig hogy miaz, hogy már a qrwa bétán van cheater ?? Mi lesz majd a teljes gameben ?? Mi ?? A World a vezetni nem tudó powerupos, és a cheater majmokról fog szólni, szal még csak ne is hasonlítgasd a TDU 2 -höz, de még az 1 -hez se.

Az EA -t viszont nem szidom ezért, az õsszel megjelenõ Hot Pursuit ígéretesnek néz ki, elleszek én azzal a TDU 2 mellett.

drot
Jó kis trailer, de még mindig semmi új dolog nem derül ki belõle... Mostmár inkább egy gameplay videót kéne kiadniuk, bár ahogy elnézem ezt a marketinget, majd kb augusztus végén kapunk egyet <#hehe>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Azért nem kell ennyire lenézni a NFS Worldöt. Sok dolog van benne ami jobban meg van csinálva mint a TDUban.

gduck
ITT a folyamatosan bõvülõ autólista <#wave>

UI: akinek ez nem elég, fogja meg a kemencét <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Opelos Zsolesz L kapott egy új trailert Danke Opelos Joe <#hehe><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"az NFS World Beta volt nekem az elsõ", szal inkább nem mondok semmit. Végülis minél több autó lesz a beta -ban, nekünk csak annál jobb.

Fehercsoki
A TDU 1 bétájában is benne volt minden autó nem?(toltam a bétát,de nem tudom már mennyi autó volt,de úgy emlékszem hogy elég sok)

MikX
"Nameg az Ausztrál UTE vasak is jöhetnének" hell jeah

Nemlenne egy utolsó egy VXR8 kompresszorát üvöltetni a partmenti úton 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Én inkább nem nyilatkozok mert nem nagyon betazok, ez az NFS World Beta volt nekem az elsõ, elötte max demo jöhetett szóba. De szerintem nem fognak egy betaba belerakni több 100 autót, viszont ha már volt olyan autósjáték ahol elõfordult, akkor nem szóltam.

MikX
No igen, de egy Betában az online részen van a hangsúl, szinkronizáltság, egyebek, az, hogy különbözõ autók hogy viselkednek, az más kérdés...
De nem ártana ettõl függetlenül

Fehercsoki
Szerintem pedig pont az lenne a béta lényege hogy minden tesztelhetõ legyen,különben még egy demó szintjét sem éri el.

Na ja, egy betaba valószínüleg nem raknak annál többet, de talán még az a 10 -is sok.

Jaja, habár egyelõre nyugodt vagyok mert Camaro SS 10', Charger Srt 8, (és Mustangot is említettek) már ott van a gameben. Szerintem a Shelby GT 350 is benne lesz, egyedül a 2007 -es GT 500 miatt aggódok, reménykedek hogy benne lesz. Nameg az Ausztrál UTE vasak is jöhetnének meg még van pár kívánságom, de amit az elején leírtam számomra ideiglenesen megfelel.

Amúgy tényleg nem ártana már.

pxxl
fõleg ha belerakják ezt a max 10-et amit trailerekben láttunk 😊

All hail the double x!

MikX
Áh, ez nagyon bonyolult, mert lehet CC8S, CCGT, CCXR, CCX, CCR, Trevita, Agera. 😄

Fehercsoki
Ha lenne már végre closed beta akkor azzal együtt kiszivárogna hogy milyen autók vannak benne.

Falkon
Lassan itt az ideje kiadni egy autólistát!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Ja, Koenigsegg CCX.

Falkon
Hûha...... Ez aztán a komoly fejtörõ!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)