Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pixxel koma kb. 3 hete áment komolyba és humorérzékét sem érzékelteti 😄
Biztos a hõség... ;-)
Just do it :)
ne legyél ennyire negatív <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Már csak a vidik alapján.
Meg ugyebár az elsõ rész tulajdonképpen egy félkész játék volt.<#wave>#wave>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ez a TRÉler kb semmit nem ér. felesleges volt teljesen :/
All hail the double x!
Biztosak vagytok benne?😄 Amúgy meg nem olvastam vissza,mert épp házibuliból jöttem haza és kicsit kész voltam.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
FLAME ON! <#banplz>#banplz>
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
szerk: mármint, ha tartják a megjelenést...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
akkor bocsánat
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
De ha már itt tartunk, akkor a powerupokat és a boost lehetõséget azt jobban megcsinálták a Worldben. Faszán megoldották azt hogy az átlagfelhasználó alul marad majd a pénzes felhasználókkal szemben, akik powerupokkal fogják teletömni a játékukat végtelen mennyiségben, és hogy hiába van kézügyességed az autósjátékok terén, szart sem ér majd a powerupok ellen. A Mostwanted / Carbon után miért az ilyen hülyeségek jelentik az újítást ? Miért nem lehetett volna értelmes játékmódokat kitalálni inkább ?
A másikfele pedig hogy miaz, hogy már a qrwa bétán van cheater ?? Mi lesz majd a teljes gameben ?? Mi ?? A World a vezetni nem tudó powerupos, és a cheater majmokról fog szólni, szal még csak ne is hasonlítgasd a TDU 2 -höz, de még az 1 -hez se.
Az EA -t viszont nem szidom ezért, az õsszel megjelenõ Hot Pursuit ígéretesnek néz ki, elleszek én azzal a TDU 2 mellett.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
UI: akinek ez nem elég, fogja meg a kemencét <#idiota>#idiota>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nemlenne egy utolsó egy VXR8 kompresszorát üvöltetni a partmenti úton 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De nem ártana ettõl függetlenül
Amúgy tényleg nem ártana már.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)