Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem már megvan, a fõoldalon kell regisztrálni (tdu2.com) és küldik mailben a kulcsokat. Az elsõ 100 leggyorsabb regisztráló ingyé játékot is kap majd, szal siess.

wollnerd
Sziasztok!
Van, akinek megvan a tdu2 bétája?
Kitöltöm a szükséges adatokat és aztán le lehet tölteni? Vagy hogy van ez?
Köszi elõre is!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

"0:24 ig virgonckodik a bima amíg meg nem jön a fõnök" ---> Szintén ! 😄

adamfesto
Ez mind rendben van DE a Pierre Veyron az 1000 lóerejét 4 keréken osztja el.
+ nézd meg a Youtubeon hogy egy SLR-t hogy ver el vagy egy M3-ast.
Veyron vs SLR
Veyron vs M3
A második videóban tetszik hogy 0:24 ig virgonckodik a bima amíg meg nem jön a fõnök...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Fehercsoki
De jóval olcsóbb is a hennessey!

somdav95
csak a henessy egy fapados sportautó, a veyron meg egy luxusgép amit hétköznap is használhatsz 😊 Nem mindegy..

laci 700
A Henessey Venom GT 30km/h-val gyorsabb mint a Veyron. Szal végsebességben is veri...<#vigyor3>

Ezek a SuperVeloce Lamborghinik tuningolt kocsik? Mert nekem nagyon tetszenek. Legjobban az új Murcielago LP670-4 SV.
Amúgy ez citromsárga, vagy narancssárga?

MikX
Még jóhogy elveri egy kicsi könnyû, és ehez mérten erõs kocsi egy rövid, kanyargós pályán...
Veyron nagy, nehéz és bizony lassúcska is pályán, de egy egyenesben már nagyobb fölényben van 300 km/h környékétõl...

A legelvetemültebb versenyautók is megállnak 800 ló környékén, talán mert felesleges ennél több, vagyis csak vakítás az egész szerintem. Egy gyors autó nem csak a motorból áll, egy futómû/fék/kasztni is nagy szerepet játszik benne.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Falkon
És tényleg! Azt nem vettem észre! Akkor trükkös fólia! 😄DDDDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

és így a belsõ nem látszik, a de a fekete hátsószárny igen.. értem.. 😄D xD

Falkon
Sötétített ablak..... 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

zondának ezen a képen sincs belseje.. :/

Talán a TDU2.com oldalról lett letöltve és amikor megjeleníti a képet akkor csak ilyen pici méretben van?

Ati: Értettem, hogy ezzel mit akarsz, csak hülyültem 😊 <#puszis>

Ok, csak így mégis kikerült beillesztve. Amikor FAQ-t frissítek egyszerûbben észreveszem ha esetleg kell.
bertino
az meg haggyan, hogy nincs ingame gameplay, de mi a faszert kell ilyen csoro meretben kepeket kozze tenni ?

1920x1080at a nepnek !

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

drot
De beszarok, hogy nem tudnak egy rendes videót mutatni máár. Más játéknál ennyivel a megjelenés elõtt, volt már legalább annyi gameplay, hogy lássunk offroadot, nem csak 5 féle autót, és legalább rendes fizika videót, hogy hogy viselkedik az autó vagy mittomén.
OFF:
Kurva meleg van, ezzel is már a faszom kivan. Ha nem lenne légkondi, nemtudom hogy bírnám a kutyámmal. Sok kis picsa ezért sírt, menjenek kapjanak bõrrákot meg minden lófaszt, de nekem már elegem van ebbõl!
ON

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Vótmá. <#idiota>

somdav95
tdu2 official gallery, 5.kép

Aha.Ok

#5647 F Y <#mf2><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adamfesto
Melyik? Linkelj légyszi. <#fejvakaras>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

somdav95
pedig full úgy néz ki mint az új merci oldalról 😄

adamfesto
Azért a Veyronnal kicsit elfogult vagyok, nem nagyon tudom elhinni hogy azzal a gyorsulással, fékerõvel, 4 kerék hajtással alulmarad. De ki tudja? Majd a TDU2 ben leteszteljük!
Viszont a Henessey Venom GT odaveri szerintem ha tesztelik majd a Fifth Gearben, Corvette 6,2 motor 1225 LE, 1200 kg....jaaajjj!
Bocs az offért de remélem hogy ha megjön a játék akkor már nem lesz off (bekerülnek talán a stuffba)

Fehercsoki
Ha closed béta augusztusban lesz,akkor utána rögtön kell az open kis,különben már a megjelenésnél vagyunk😄 Kivéve ha késik a játék,akkor még ráér a béta😛

Törölt felhasználó
Ez de komoly! Mondjuk látványosan jobb az úttartása meg az ereje/sebessége, mint a Veritas gold ásványvíznek. Rendesen féltem hogy lecsúszik az útról szegény Stig😊
annyira azért nem új, jún. 30.án linkeltem be ide 😄

adamfesto
Azért az idömérõn nem mutatta a legjobb formáját.
Viszont a Cathermant nézzétek meg utána, hogy milyen vasakat vert meg! Nem akármi.
Idõmérö

adamfesto
THX, ez az!!! Hogy én mennyit kerestem a kis drágámat. Köszi mégegyszer! <#worship>

Sztem 4-5 még lesz.A béta kitolódik augusztusra.Aztán egy kis tuning arzenál videó és a megjelenés.<#nemtudom><#kuss>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

somdav95
mercedes

#5587, #5594, #5605,

drot
Úúú ott egy rendõrautó a háttérben, fasza! <#idiota> Az utsó kép is jól néz ki, koszos Aston.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

adamfesto
Ez:
Link

adamfesto
Bocs az off miatt de itt vannak jó képességû emberek akik talán felismerik.
Ez mi???:

Misi az ezredes

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Ezeken a képeken én már csak a tájat fürkészem, a verdákkal úgy vagyok hogy már láttam.

somdav95
sokszor leírták már, a veyron egy írtózatos gyors luxus autó, ezek meg kifejezetten szinte pályára lettek fejlesztve.. nem hiszem hogy összehasonlítható a kettõ 😊

Fehercsoki
Hú,hát ez egész jó😮 És olcsóbb is sokkal a veyronnál...

Borzgy

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Tárgyaljanak csak ilyen tuning mühely tulajokkal Elviselnék 1 ilyen 1104 lóerõs fenevadat Ibizán <#eljen>

somdav95
jó rendben, lehet rosszul gondoltam 😊 fotózásnál tisztába vagyok h te például nem tehetsz ki magánterületen készült gépeket, ebben valahogy nem esett le, pedig tényleg logikus lenne 😊

[HUN]FaTaL
Persze, hogy ne 😄 Tévedésben élsz, rohadt drága a liszensz, a törésért mégtöbbet kell elvileg fizetni ezért van egy csomó játékban kitalált autó, vagy eredeti de törés nélkül.

http://goo.gl/gd6Zi5

sajnos pont fordítva... szerinted miért van a legtöbb játékba kitalált autó ? :-/

könyörögni kell és kemény pénzeket fizetni hogyha reklámozni akarod õket...
még a fotózásba is ien gyakran... reklámoznád ingyen õket, azt szívatnak ahol csak tudnak, meg azt akarják hogy ennyit-meg annyit fizess nekik.. tudnék személyes példákat sorolni bõven.. :S

somdav95
autógyárak fizetnek érte h benne lehessen a modelljük , teljesen érthetõ szerintem h az aston fizetett hogy reklámozzák egy kicsit, õk pedig csináltak egy kis filmet róla 😊
Ez nem a célközönségrõl szól, csak megragadnak minden alkalmat a reklámra 😊

LeWyTy
Szerintem az exkluzív autó reklámja.<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

adamfesto
"Aston reklám"..........akkoo veszek egyet!
Ennél már csak egy Ferrari reklám lenne jobb a Duna tv-s kívánságkjosár reklámszünetében, biztos elérik a célközönséget.

Muttley
Mindegy, nem személyeskedünk. 😄
Ahogy érzed. 😉

Csinálhatna vki egy TDU2 aktualitású klipet a Bukás c. film jól ismert jelenetére építve.
:-))

Just do it :)