Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van, akinek megvan a tdu2 bétája?
Kitöltöm a szükséges adatokat és aztán le lehet tölteni? Vagy hogy van ez?
Köszi elõre is!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
+ nézd meg a Youtubeon hogy egy SLR-t hogy ver el vagy egy M3-ast.
Veyron vs SLR
Veyron vs M3
A második videóban tetszik hogy 0:24 ig virgonckodik a bima amíg meg nem jön a fõnök...
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Amúgy ez citromsárga, vagy narancssárga?
Veyron nagy, nehéz és bizony lassúcska is pályán, de egy egyenesben már nagyobb fölényben van 300 km/h környékétõl...
A legelvetemültebb versenyautók is megállnak 800 ló környékén, talán mert felesleges ennél több, vagyis csak vakítás az egész szerintem. Egy gyors autó nem csak a motorból áll, egy futómû/fék/kasztni is nagy szerepet játszik benne.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ati: Értettem, hogy ezzel mit akarsz, csak hülyültem 😊 <#puszis>#puszis>
1920x1080at a nepnek !
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
OFF:
Kurva meleg van, ezzel is már a faszom kivan. Ha nem lenne légkondi, nemtudom hogy bírnám a kutyámmal. Sok kis picsa ezért sírt, menjenek kapjanak bõrrákot meg minden lófaszt, de nekem már elegem van ebbõl!
ON
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

#5647 F Y <#mf2>#mf2><#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Viszont a Henessey Venom GT odaveri szerintem ha tesztelik majd a Fifth Gearben, Corvette 6,2 motor 1225 LE, 1200 kg....jaaajjj!
Bocs az offért de remélem hogy ha megjön a játék akkor már nem lesz off (bekerülnek talán a stuffba)
Viszont a Cathermant nézzétek meg utána, hogy milyen vasakat vert meg! Nem akármi.
Idõmérö
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Link
Ez mi???:
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
http://goo.gl/gd6Zi5
könyörögni kell és kemény pénzeket fizetni hogyha reklámozni akarod õket...
még a fotózásba is ien gyakran... reklámoznád ingyen õket, azt szívatnak ahol csak tudnak, meg azt akarják hogy ennyit-meg annyit fizess nekik.. tudnék személyes példákat sorolni bõven.. :S
Ez nem a célközönségrõl szól, csak megragadnak minden alkalmat a reklámra 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ennél már csak egy Ferrari reklám lenne jobb a Duna tv-s kívánságkjosár reklámszünetében, biztos elérik a célközönséget.