40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
HollandRules #12632 Igen :D muszáj lesz -
HollandRules #12631 akkor az 5.1-es fülesemet se támogatja :S?? fasza.. -
shumika #12630 Jó bizony.
Mi mint BMW fanok vegyünk Audit? -
szacsee #12629 Nem rossz, viszont most olvasom a TDU fórumon, hogy PC-n max 2.1-es hangrendszert támogat.... vagyis sztereót (sub-nak a mélyeit úgyis a saját elektronika vágja le).
Frankón írkálták azt hiszem a TDU Centrálon, hogy 5.1 így, meg 5.1 úgy... veszek hangrendszert, hátha jó lesz hallani, ha valaki előzni akarna, erre tessék.
Lassan kezdem azt érezni, hogy hangokat tekintve az RBR előrébb jár. -
HollandRules #12628 http://www.youtube.com/watch?v=sAK490IUJyg
Jó választás lesz ez az Rs6 -
Stockbauer33 #12627 És ez? Mert ha nem a Veyronba ülök majd akkor a GTO-t nyúzom :D -
szacsee #12626 Hangokat tekintve ez nálam a mérce:
-
ATi0021 #12625 Na igen, valóban nincs benne, pedig az első verzióban még ott volt. Úgy látszik kifelejtettem.
Amúgy még nyáron fordítottam, (látom Pixxel se emlékszik rá) nem lehet saját zenéket berakni, mint az első részben. Erre az indok, hogy akinek kell saját zene, majd külső lejátszóval megoldja. -
#12624 gondolom, de ha nem, akkor ott a winamp :) -
#12623 szedjél hangyát akkor :D -
Placa87 #12622 Saját zenéket hallgathatunk a 2ben is? FAQ-ban nem találtam erre vonatkozóan semmit. -
#12621 Ez sem rossz,bár én is inkább a japán autókat szeretem!
-
#12620 Szerintem úgy tervezték, hogy csak ott fog játszódni a TDU2 is!:D
Egyébként tényleg klassz, de rengeteg a bug. Pl. a kamerakezelés, mikor belemegyek az alagútba...
Teljesen olyan érzésem van, mintha GTA Vice City-t tették volna GTA:SA-ba.
Ráadásul a GPS sem menti el az összes útvonalat. Ettől függetlenül nagyon jó lett, sőt, attól is jobb, de én inkább maradnék az első pályán!:):D -
Stockbauer33 #12619 Bugatti trailer Na ebbe is beleverek 50-60 ezer km-ert sztem.Csak jöjjön meg pénteken a SuperSport -
szacsee #12618 Ha valamelyik autónak ilyen valósághű hangja lenne azzal mennék mindig. Még ha F class lenne akkor is. -
HollandRules #12617 Volt már olyan ,hogy egy játék hamarabb kijött? -
Placa87 #12616 Ejha! Klassz lett Oahu! Tetszik a ködbe vesző, távoli hegy. Igazi Jurassic Park feelingje lett! :D Az viszont tényleg furcsa, hogy a Dillingham Reptérre érkezünk. Az egyik trailerben Waikiki Beach mólójánál rakták ki a karaktert. Igaz, akkor a kis hidroplánnal. -
#12615 Szerintem legkésőbb hétfőn már legalább warez lesz,de az is lehet meg is lehet majd venni.Remélem 576 is elkezdi árulni hamarabb. -
#12614 yaay bár csak már itt tartanánk :) -
SNOG4RD #12613 azta k*rva mindenit,ez igen szépre sikerült :))) -
Stockbauer33 #12612 Észak a paraszt oroszoké.Gondolom a 2be is odafészkelikbe magukat és ott rémkednek -
#12611 Pedig a Honolulu Airport a legnagyobb/legnépszerűbb. -
Szabi1991 #12610 és legalább kiderült hogy azért nem találni meg egyes autókat Ibizán, mert Hawaiion vannak, pl a piros audi :D -
Stockbauer33 #12609 Na erre vártam.Danke Kár hogy csak északon tesz ki a repcsi -
#12608 -
#12607 Hát igen... nem elég mély és dübörgős, mérges a hangja.
Halgassátok meg ezt! -
HollandRules #12606 Iszonyat hangulatos kis videó :D -
HollandRules #12605 Én az Audi Rs6-ra vagyok nagyon kiváncsi. -
Szabi1991 #12604 utazás hawaiira
-
Szabi1991 #12603 ennek már egész tűrhető a hangja :)
-
#12602 Hát eléggé elcseszték a hangját :S -
#12601 Az a baj, hogy szerintem túl sokat várunk el tőle. Holott az elején megmondták, hogy grafikailag nem sokat javítanak rajta. -
HollandRules #12600 A Subaru Impreza ára 32.000 lesz -
#12599 Szerintem is,de nem tudom elhinni hogy így tönkretették azt a gyönyörű hangját:S -
#12598 subaru sztem -
#12597 Ez akkor melyik autó? -
#12596 Hát ez meg kit érdekel,szar konzol nem bírja már el,a bétában pedig jó volt az irányítás,konzolra nem sikerült átrakni,ez van! PCn jó lesz! -
#12595 Na, ilyen videóra vártunk már régóta! Bár, sokkal nem lettem okosabb. Az tény, hogy jóval a második rész felé billen a mérleg nyelve, de ha ezt kedvcsinálónak szánták a második részhez...
Amúgy olvastam más fórumokon, ahol már játszanak vele, hogy szidják a grafikát, meg a kontrolleres irányítást. Sőt, valaki írta, hogy nagyon várta, de 20 perc után uninstall lett a dologból. -
HollandRules #12594 Tudtam ,hogy te vagy shumika XDD :D -
#12593 Semmi gond! Egy oldalon vagyunk!