Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Ezt nálunk úgy hívnák Audi TT Andrassy Edition.
Csak ott közlekedne.
Ettõl az autótól viszont CSAK EZT a hangot tudom elfogadni. 😊
Just do it :)
Ez ilyen I robot-os ajdi akar lenni? 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Tudnám értékelni<#puszis>#puszis>
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Amúgy a Michelin gyártja a gumikat, és azt mondják 15 percet bír ki 400-nál, de a teli tank is kifogy 20 perc alatt 😄
Just do it :)
Ott van a szeren. Fraps sajnos nem mûködik alatta, a kép, amit kiment fekete-( (Más játéknál mûködik rendesen) Egyenlõre csak O'ahu van, és 25 autó. A többi napokon belül lesz elérhetõ.
Srácok, még 1x - F@sza!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.freetvmaci.info/
Kimi - The King of Spa
Engem annyira nem zavar, hogy nem kerültem be. Egyelõre megvagyok nélküle.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Az igazság az hogy a jóval gyengébb bömös is sokunknak csak álom marad, és ha a P.Veyron nincs ott akkor egy elég tekintéjt parancsoló gép bármelyik nagyváros forgalmában.
A Bugatti ereje természetesen bárhol a világon sokkal több mint elég, ez egy igazi "nem tudom hogy már mit csináljak a bazi sok pénzemmel, már kokora sem tudom elszórni, annyi van" tipusú autó.
Annak idején ha emlékszel, volt egy Francia gép, a MegaTrack, ahoz is így rendeltek gumit a beszállítótól.
Venturi Mega Track:

A tesztelõknek el kellett fogadni egy szerzõdést melyben vállalták, hogy nem tesznek semmit sem közzé a játékról.
forrás: TDUC
+ jelenleg nem elérhetõ a tdu2.com.
UI: egyenlõre akkor marad az NFS World <#szomoru1>#szomoru1>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Persze várjuk a képeket és videókat.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Megnézném már mirõl van szó.<#vigyor3>#vigyor3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?