Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
pfuj de okádék a hátulja

XenHai
<#finom>
Muttley
Emellett simán 😊

Just do it :)

marcihusi
Ilyen vajon lesz a játékban?

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Muttley
Dehogy is. 😊
Ezt nálunk úgy hívnák Audi TT Andrassy Edition.
Csak ott közlekedne.
Ettõl az autótól viszont CSAK EZT a hangot tudom elfogadni. 😊

Fehercsoki
Na hát ez magyar utakon szarrátörne:S

Dehülyevagyoook... <#wow3> Az elsõ képen tökéletesen látszódik, hogy norm kerekeken fut -.- Jobb hátsót kell nézni xD

Normál kerekeken fut ez is, csak egy búra van köréjük építve. Amúgy szerintem egy unatkozó pénzes idióta agyszüleménye.

Én csak ennél az autónál azt nem tudom, hogy a gyártó (Audi) vagy a tulajdonos készítette ezt... Mert ez szerintem vasgolyókon fut, aminek mágnesféke van és teljesen már futómû ezáltal... stb... 😄

A képek gyönyörûen szemléltetik, hogyanis kell egy autót alaposan szétbaszni. <#eljen> Fölöslegesen szúrtad be.

MikX
Hóóólifákk!

Ez ilyen I robot-os ajdi akar lenni? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Dante73

Nekem ez kell a TDU2-be!!!!

http://www.freetvmaci.info/

somdav95
akkor ezek szerint szép jövõ vár rád ha elbaszol minden pénzt 😊

Ejj srácok, én se jutottam be... Pedig ha bejutottam volna, akkor lehet hogy azt toltam volna, és akkor nem vesztek helyette 170 K -t a pokerstarson... 😄 Amúgy utána facebook pokeren bemákoltam 10 perc alatt 30 K -t, majd azt is elvesztettem... 😄 Ha sokat nyersz, tudni kell megállni, nekem ez nem megy... :FF

Kedves tesztelõ barátaink már dobhatnának elénk már egy kis nyers húst<#vigyor>
Tudnám értékelni<#puszis>

adamfesto
Jóvanna.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

MikX
Jah, mivel az a semmi, amirõl tudunk, nem elég egy 2perces beszélgetéshez sem 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
True...

Amúgy a Michelin gyártja a gumikat, és azt mondják 15 percet bír ki 400-nál, de a teli tank is kifogy 20 perc alatt 😄

Fehercsoki
Hú látom elkezdõdött a béta!Innen bejutott valaki?

Muttley
Azért észrevettétek: Minél kevesebbet árulnak el, annál több az OFF...<#nyes><#bee1>

Dante73
Én bejutottam, most is tolom épp, csak feljöttem szólni;
Ott van a szeren. Fraps sajnos nem mûködik alatta, a kép, amit kiment fekete-( (Más játéknál mûködik rendesen) Egyenlõre csak O'ahu van, és 25 autó. A többi napokon belül lesz elérhetõ.
Srácok, még 1x - F@sza!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki pedig eztet elhiszi, meg is érdemli

http://www.freetvmaci.info/

Valaki biztos fog mutatni valamit, az 1000 fõbõl tuti lesz valaki aki nem bírja megállni..

Én vagyok... xD

rototti
Igen, ezt már én is megtaláltam...<#wow3>

Kimi - The King of Spa

De van <#hehe>:

rototti
Nincs egy FÉRFI se a tesztelõk között, aki a tiltás ellenére kidob gyorsan egy fincsa kis gameplayt??!!<#buck>

Kimi - The King of Spa

Miért ki az a Dozoo?!<#wilting>
Engem annyira nem zavar, hogy nem kerültem be. Egyelõre megvagyok nélküle.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Dozoo sem kapott :/ Nah jól van! Atari ezt MEGJEGYZEM! <#eplus2><#hehe><#idiota>

Áh, gyerekek én se kaptam lehetõséget. Biztos valami 10 éves hülyegyerek szórakozik helyettem egész nap Ibizán és sz*rt nem fog segíteni a bugok kijavításában.

gduck
Hát egyáltalán nem lepõdtem meg, hogy nem válogattak be. Sztem elég vacak volt a form, amit ki kellett tölteni. Az alapján csak véletlenszerûen lehetett válogatni.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

adamfesto
Azért észrevettétek: Minél kevesebbet árulnak el, annál többet beszélünk róla...<#nyes>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

drot
Jah és ha már van béta, ahol normál emberek tesztelhetik a játékot, akkor mégis mibõl tartana kiadni egy gameplay videót??? <#idiota>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
Azért remélem lesz olyan, aki legalább valami kis dolgot elárul.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

adamfesto
Persze, nyilván való a nagy teljesítmény különbség.
Az igazság az hogy a jóval gyengébb bömös is sokunknak csak álom marad, és ha a P.Veyron nincs ott akkor egy elég tekintéjt parancsoló gép bármelyik nagyváros forgalmában.
A Bugatti ereje természetesen bárhol a világon sokkal több mint elég, ez egy igazi "nem tudom hogy már mit csináljak a bazi sok pénzemmel, már kokora sem tudom elszórni, annyi van" tipusú autó.

adamfesto
Picit hozzátennék: a gumit csak ehez a modellhez gyártja a ...nem tudom melyik cég, de a lényeg hogy a menetteljesítményéhez van kifejlesztve speciálisan.
Annak idején ha emlékszel, volt egy Francia gép, a MegaTrack, ahoz is így rendeltek gumit a beszállítótól.
Venturi Mega Track:

Diablo a TDU-Centralon megerõsítette, hogy elkezdõdött a TDU2 zárt béta tesztelése. A résztvevõk számát még tovább fogják növelni az online játék és szerver tesztelése miatt.
A tesztelõknek el kellett fogadni egy szerzõdést melyben vállalták, hogy nem tesznek semmit sem közzé a játékról.

forrás: TDUC

+ jelenleg nem elérhetõ a tdu2.com.
Szerintem még nem kell lemondani a zárt bétáról se. Ha jól tudom arról volt szó, hogy elõször csak nagyon kevésen lesznek. De késõbb még bevesznek néhány játékos a bétában. A TDU Centralon azt olvastam, hogy ez a jelenlegi szerver miatt van. Sõt azt is írták, hogy jelenleg csak a PC-s béta megy.
drot
Énsem kaptam levelet.Remélem max 3-4 hét és nyílt béta is lesz.

gduck
Én se kaptam levelet 😞

UI: egyenlõre akkor marad az NFS World <#szomoru1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Sajnos én sem 😞

Ha jól veszem ki a TDU Centralon írtakat, és persze nem kamu, akkor elkezdõdött a zárt béta. Szóval mindenki ellenõrizze az e-mailjeit. Remélem lesz magyar a bétán. Az biztos, hogy én nem kaptam levelet. 😞

Persze várjuk a képeket és videókat.
<#eplus2><#hehe>

Én már itt (#5690) elárultam magam, de ha ezek után se eset le hogy mi van, õszinte részvétem. <#eljen>

LeWyTy
Jáhh<#szomoru1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Nincs még beta bazz...

LeWyTy
Egyik bétásnak sincs kamerája?
Megnézném már mirõl van szó.<#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pixxel nincs itthon... <#szomoru2>

ngaoyn megy az aston martin a tdu2-ben lehet kicsit tobbet perkált a szponzor vagy fordítva😄

Falkon
Nem, de kicsit unalmas.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)