40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
sftomee #12673 Aha, értem. Szóval dicséret jöhet, de negatív kritika már nem. Te is egy okos gyerek lehetsz... Azért mert leírta hogy neki mennyire nem jött be, már nem ide való mi? Gondolom elhessegetsz minden gondolatot ami arról szólhat hogy esetleg tényleg csalódás a játék. Pedig benne van a pakliban. Sokan hajlamosak bebeszélni maguknak, még az után is hogy megtapasztalták, hogy nem is igaz, hogy tényleg király meg minden. Elég sokba merek fogadni hogy te is ilyen vagy. Én is várom a virágbolti verziót, mert meg akarom nézni mit veszek. Ezért remélem is hogy pár nappal előtte kinn lesz. Egyébként nyugodtan moderaljátok ki az én hozzászólásomat... Bocs hogy ideböfögtem! -
Stockbauer33 #12672 A kedvencem is átment Hawaii-ra -
Stockbauer33 #12671 #12670 -
SNOG4RD #12670 legalább 1-el kevesebb marha fog belémjönni 300-al miközben krúzolgatok.. -
SNOG4RD #12669 aha,és ez kit érdekel?neki nem tetszik,lehet jobb is ha marad az nfsnél :) -
Neoncsoves #12668 -
#12666 szerintem már kint van a warez XBOX-ra -
#12665 Hülye kérdés vagy lemaradtam,de honnan van meg a játék? -
#12664 1000 $ is sok pénz...
Gduck: köszi hogy szóltál hogy spoiler! -
Neoncsoves #12663 még kérek ilyen élménybeszámolókat! :DD
viszont a hátralévő időt nem... :D
épp filmezéssel próbálom elütni a drága időt!
a jövőhét hamar elmegy.. jégkorong meccsek, dolgozatok, stb... hamar itt lesz a péntek :) -
HollandRules #12662 Oda-vissza -
#12661 még 5 nap és 01 óra 25 perc -
#12660 Szívesen!:)
A karakter elég rendesen alakítható, hasonlóan, mint San Andreasban, itt még plasztika is van kérem szépen, bár abból nem kértem. Elején nem sok ruházat van, maradt inkább félmeztelen, meg meg lett igazítva a szemöldöke, meg nincs szakálla. Így sokkal poénosabb, mikor csajokkal találkozik!:D A kocsimosás meg... :D Na az igazi meglepi volt. Az nem zavar, hogy nem érnek a csajok hozzá a kocsihoz, hiszen fene tudja mi történne, ha Hummert mosatnám!:D Vannak benne repülő madarak is, de azok szellemmadarak, mert nem kenődnek fel a szélvédőre. Hiányolom, hogy ha földútról visszatértem aszfaltosra, akkor nem potyognak róla sárdarabkák. Gumicsíkot tud húzni a kocsi, de nem nagy durranás, és nem mindig. A rendőrök sokkal toleránsabbak, sőt eddig nem is üldöztek. :D De azt a kevés pénzt van mire költeni, tényleg sokkal kevesebb van, és drágább egy két autó az első rész-hez képest. -
#12659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. ingyenes, utánna $2000/út -
HollandRules #12658 Köszi az infót :D -
#12657 EGYET???????????
Jesszus!
minél előbb meg kell vennem a 5 milliós jacthot! -
#12656 Hát... bementem a reptérre, odamentem a jegypénztárhoz, nekem sajnos csak egy lehetőséget adott, de úgy néz ki az utazás a cég ajándéka!:P -
#12655 Azt se lehet tudni hogy mennyibe fog kerülni a repülőút. -
Stockbauer33 #12654 Thx -
#12653 Na lássuk, megint, milyen a játék eddig:
- A játék hangulata páratlan. De ha mégis hasonlóságokat keresünk, akkor a napkelte NFS:HP, az offroad a Dirt 2, a hajnal Crashday, az éjszaka meg kissé Carbonra hasonlít inkább.
- Mint ahogy le is írták, nagyon sok minden van benne, főleg Ibizán.
- A mellék küldetések is sokat fejlődtek, sőt szükség van rájuk, mert könnyen elfogyhat a pénzed, főleg ingatlan vásárlás után.
- Hawaii is sokat változott, épületek cserélődtek, és szinte az összes textúra, a régebbi saját házaink nincsenek meg, van pár küldetés, de lehetett volna min javítani, a legtöbb buggal Hawaii-on fogtok találkozni. Ajánlatos az úton maradni, mert nem minden esetben működik megfelelően a helyreállítás!
- Autóroncsgyűjtés Hawaii-on is van.
- Kisebb melléküldetések történései jobban meg fognak felelni a valóságnak, lesz olyan nő, aki nem bírja az autózást, meg olyan férfi, akinek a barátnőjét követni kell, aztán a barátnő csókolózni kezd menő alakkal.
- Rádióból nem sok lesz, de a kínálat elégséges. Feltéve ha kedveled az efféle zenéket.
Nem írtam le mindent. Az mindenesetre nagyon látszik... sokat dolgoztak rajta... sokat. -
HollandRules #12652 Hát 12.000-14-ért már kapsz egy nagyon fasza Logitech Formula Force Fx-et -
HollandRules #12651 Nem szar én biztos azt veszek. -
Salki #12650 Ha ti most vennétek kormányt, akkor milyen 10.000 Ft. alatti kormányt vennétek a játékhoz?
Genius kormányai jók lehetnek? Egerei meg billentyűzetei elég jók, meg a hangfalaik is. -
szacsee #12649 Elég nagy a Volkswagen konszern csak találtok valami autót amivel lehet gurulni.... ha már német kell. -
#12648 Én perpill itt tartok egyébként a béta óta javult. Vagy csak konzolon jobb. -
shumika #12647 Mondom szar az Audi :D
assetudjuk mimennyi hova tervezünk még? -
HollandRules #12646 Hát nemtom de énis észrevettem :S -
#12645 Nem tom h mért van iylen buzi hangja a váltónak...Az 1 be a régi szaroknak volt iylen buzi csattogós hangjuk,tiszta viccc. -
shumika #12644 OK-s lesz csak meg kell szokni hogy kombi :S -
shumika #12643 Az Alpina B6 is visz addig bőven sztem pedig az '90-es évekbeli,
De hogy neked is jó legyen az Alpina B5 is bőőőven 300 fölé visz. -
HollandRules #12642 Audi Rs6
ÁÁá végre teszt :D -
shumika #12641 Jah most szar a háttérkép.
Pixxel tesa javítsd a hibát, de minket BMW fanokat kárpótolj BMW-s képpel. -
HollandRules #12640 Hát nemtom hány dollár lesz az Rs6 de magyar forintba számolva olyan 24misi új onnan :D
Mondjuk szépen viszi a segged a 300-as határig. -
shumika #12639 Igen, másnak úgy tünik de nekem olyan mintha Amcsi fan lennék és Civic-el kéne hajtanom. -
HollandRules #12638 Á alig lehet látni mennyi idő van hátra megjelenésig ,csak ,ha kijelölöm akkor látom :/ -
shumika #12637 Na jó mégiscsak marad az RS6 vagy egy Mercedes ami olcsó de megy is mint a mérgezett egér. -
HollandRules #12636 Hát sztem még ez a legnormálisabb márka a jétkban :D -
szacsee #12635 Pötyögtem valamit oda, de attól tartok sztereóban fog menni a cucc. -
#12634 hát ti még jobban jártok mint mi :D német helyett német :D -
shumika #12633 Inkább Delta HF Integrale mint hogy Audinak adjak pénzt xD