Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A további provokációt meg is tarthatod magadnak. Ha szar napod van akkor dugd meg a ribancod, vagy szívj el egy kubait, jobb kedved lesz. <#alien2>

bertino
hat az elso fele a mondatodnak meg csak-csak igaz, oke.

flem ?
te sem lattal meg abbol igazit szerintem, ha neked ez mar az 😊)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LeWyTy
De jó neked<#whatever>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Te aztán nagyon osztod itt az észt tök értelmetlenül...Annyi joga van a másiknak vészmadárkodni, mint neked flémelni...döntsd el mennyi az annyi...ha nincs, akkor te is befejezheted, ha meg van, akkor minek kötsz bele ?
bertino
hozzadvagjak vigasztalaskepp egy csomag papirzsebkendot ?

bertino
jaja, az angol fizetesrol nem is beszelve.

Hidd el legfõképp nem a készítõkön múlik a megjelenés 😛 Ha nagyhangú játékról van szó akkor ott a készítõknek semmi köze a megjelenéshez.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Fasza gyerek vagy. <#eljen> Respect. (Nagyobb táblát is beszúrhattál volna, mert nem látszik.)

LeWyTy
Egyebkent jo az angol billentyuzet?<#miaz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A játék már béta állapotban van. Szóval szerintem tartható a megjelenés. Arról lehet inkább szó, hogy az Eden jobban szeretné, ha a játékos maga fedezze fel a játékban rejlõ dolgokat. Nem pedig hónapokon át nyomják a gameplayt és a végére már szinte semmi új, izgalmas nem lesz benne.
bertino
ettol meg nem kell veszmadarkodni.

ha kesik hat kesik.
ha nem hat nem.

ennyi.

tok folosleges barmit is allitani, ha egyszer semmi ertelme.

bertino
majd en eldontom mivel ovatosan, mivel nem

HKS
Nem értem mi hülyeséget mondtam és hogy ebbe mér kötsz bele de neked is tisztában kéne lenned hogy ha egy játékot bejelentek lehet hogy késni fog én nagyon remélem hogy szeptemberbe megjelenik sõt még jobban örülnék ha elõbb jönne de ez nem rajtunk múlik hanem a készitõkön csak pusztán érdekes hogy még nincs gameplay videó illetve egyebek

Óvatosan az ilyenekkel, mert van itt néhány ember akik nagy elõszeretettel vinnyognak, nehogy esetleg összetalálkozz a haragjukkal. <#hehe> <#alien2>

bertino
attol tartok, hogy a hozzad hasonlo veszmadaraknak inkabb magukban kene tartaniuk a hulyesegeiket, ha mar mas szorakozasuk ugysincs.

samsung123
mi képözön lesz, majd ha kezeim között lesz a játék!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Fehercsoki
Titkolóznak,az újságírók is azt mondták hogy már szinte kész a játék.

HKS
Érdekes hogy elvileg 2 hónap múlva megjelenik a játék és még semmi gameplay videó , autólista .....egyebek. Attól tartok ebbõl inkább jövõév lesz mint idei szeptember, vagy csak nagyon titkolóznak.

Fehercsoki
Nem,csak az kap e-mailt aki bejut.

Penge88
Üdv. Ti kaptatok valami email-t egyértelmûen, hogy nem jutottatok be béta tesztelésre? Mert én nem kaptam semmit, bár úgyse jutottam be, de aazért kitudja... 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Mielött valamihez hozzáfûzöl valamit, nem árt használni a séródban kavargó szilikoncsöveket.

adamfesto
Hát én bejutottam de nem oda...😊 aaaaaaaa

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Igazad van ezzennel bocsánatot kérek......sorry.....

Fehercsoki
Sajnos nekem túl drága a benzin ahhoz hogy annyit autózzak amennyit akarok,szóval nekem nagyon jó hogy van ilyen játék😊

lövöldözni is lehet a valóságba... de valószínû mégse csinálod.. ezért starkerezel, doomozol.. hárri péterezel.. <#idiota>

"nekünk tiniknek" meg nincs több tízmiliõs autónk hogy kedvünkre száguldozhassunk.. de ha te Pagani Zonda céges autóval jársz akkor megértem amit írtál..

LeWyTy
De mér itt jött ki?
Mér kell ez ide? azoknak akik szeretik az autós játékokat?

És ha valaki naponta vezet autót és a töke tele van vele???? az nem élvezheti a játékban szabadnak magát és száguldozhat.
Vagy szimplán az hogy gondolom te sem sûrûn száguldozol ibizán ferrárival meg lamborghinivel.

Mért kell ezzel rontani itt a hangulatot?

Ja igaz szeretem az autós gamaket......csak....sorrvv tesókáim... a pna öö

somdav95
fekszik,nyugszik

<#wilting><#zavart2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mi a faxom nak ez a sok autós game...talán tii tinik nem vezettek saját autót, vagy cégeset.....a faxom sem élvezi ez a sok......bocsi de ,bocsi csak kijött........... faom..
<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

LeWyTy
De még beszámoló sincs sehol.... elindult már egyáltalán a béta? <#idiota>

Fehercsoki
Még mindig nincs 1 videó sem?1 videóból bõven le lehetne szûrni milyen lett a fizika=/

gduck
"2 mákos is kapott lehetõséget, csak õk még nem tudták letölteni. "

Na, hát ez olyan mese kategóriának hangzik <#idiota> Nehogymá 100 bétateszter ne tudjon letölteni egy klienst. Ezt még egy 10 éves PC-bõl készült szerver is kibirja <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LeWyTy
Akkor hajrá!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

milk4
Már nagyon vártam,hogy valaki végre betegye😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Nem, de tudok feltenni videót bármirõl.<#mf2>

Fehercsoki
Te bejutottál?

Jó, mindjárt..
Egyébként nincsenek olyan sokan, kb. 100-an tudnak játszani jelenleg, offline. Ph-n olvashatsz késõbb a fejleményekrõl, 2 mákos is kapott lehetõséget, csak õk még nem tudták letölteni.

drot
Wazze, ezt a sok szerzõdést betartó embert. Valaki rakjon már fel egy videóót!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

adamfesto
De amíg nincs más... 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

LeWyTy
Igazából... Már az elsõ 5mp-ben kiderül hogy kamu.<#idiota>

Magyarázat:0:07-tõl 0:14-ig.

A grafikán egyértelmûen látszik hogy ez az 1, továbbá a fák az opelosnak a fenyõfa módja, az idõjárás pedig maciuké. A fél társaság meg majdnem-majdnem megeszi... <#nevetes2>

Törölt felhasználó
Épp mondani akartam hogy vazzeg ez télleg a TDU-s 1 sziget. De meggyõzõdésem volt hogy ez az is😄 Már majdnem bevettem😄
[HUN]FaTaL
Ehhe, széjjel moddolt TDU 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ez nem a TDU2. (vagyis remélem) 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

somdav95
Csak az a bibi h ez TDU 1 modokkal : )))

adamfesto

drot
Ahhozképest, hogy van closed beta, nem lett több élet itt <#idiota> Nemigaz hogy a bétázók közül, nincs senki aki valami videót kiszivárogtatna...

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

LeWyTy
Ez de szép<#eljen>

+1 Szerintem az eleje sem valami fina... <#idiota>