Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.. :-]
Rengeteg infót tudunk! Milyen a játék? Játszál az elsõ résszel, nézzed meg a kiadott videókat és képeket. Ezután lesz róla elképzelésed milyen a 2. rész.
Esküszöm, nem értem mit türelmetlenkedtek <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Jártam már úgy,hogy megjelenés napján vettem egy játékot 15k-ért,aztán nem tetszett...aztán adhattam el 1 hét után 9k-ért.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
tobbek kozt ezert is jon kesobb.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezt a videót láttatok már?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Két percig néztem a visszaszámlálót a csodára várva.
Alaplap: Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H, Proc: AMD Phenom II X4 940, 4x1 Gb RAM, Radeon 3870 512 MB, Táp: Thermaltake TR2-420 PP
#5841 : Persze úgy lenne a legjobb ha megjelenéskor lennének már motorok, de ne hidd hogy nem bonyolult, egy fizikai motort megírni azért elég húzós dolog, hiába 15-20-30 an írják... És azt biztosra merem venni hogy a marketing miatt nincs gameplay, hidd el ha a készítõkön múlna biztos hogy több mindenrõl beszélgethetnénk itt.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Jó, tudom, hogy majd kiegként lesz, mert más a fizikájuk, persze, hogy más, de szerintem mellé fért volna a játékban, mert nem hinném, hogy ott annyira bonyolult lenne.
Meg ha lesz kiegben, akkor lehet majd szivatni a kocsisokat, mint a való életben 😊?
Ott igazán viccesek a tuningkocsisok, mikor kihívnak lámpánál.
Remélem a marketing miatt nincs gameplay, nem a programozók miatt.
Alaplap: Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H, Proc: AMD Phenom II X4 940, 4x1 Gb RAM, Radeon 3870 512 MB, Táp: Thermaltake TR2-420 PP
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Just do it :)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
LeWyTy: Bocs, de nem értem a kommented lényegét. Azt most senki nem pedzegette hogy tetszik-e vagy sem a játék. Véleménynyílvánításra meg mindenkinek joga van, lényegtelen hogy az most pozitív vagy negatív-e. Legfeljebb nem veszed figyelembe.
"Ha valakinek nem teszik valami AKKOR MÉR SZÓL BELE????" <--- Akkor te mért tetted ? 😄
és akkor most itt /OFF nekem.
Ha valaki negatív véleményt fûz hozzá arra ki kíváncsi?(komolyan ki kíváncsi rá hogy neki személy szerint nem tetszik a játék? vagy ez a baja vagy az a baja....... tartsa meg magának...
A konkrét mondanivalóm:
Ha valakinek nem teszik valami AKKOR MÉR SZÓL BELE???? foglalkozzon mindenki azzal ami neki tetszik! ne a másikban keltse a feszültséget.