40335
  • biliard10
    1 kis off:Népszerű témák
    1. Valóvilág 4
    2. Internetes Fogadások, Tippmix
    3. Test Drive Unlimited 2
    4. Autómodellek
    5. FORMA1
    6. Arsenal
    7. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    8. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
    9. A magyar mentalitás
    10. Rise of Flight
  • freestyle666
    nem feltétlen de ha így van akkor örülök neki.
    Ha valaki gondolja szíveen adok tanácsot a helyes teknikáról!
  • Firerock
    az oldal legtetején találod
    de itt egy link is
  • Met
    aha, itt mindenki az
  • freestyle666
    Nem is kell, ezek tények, nagy versenyző vagyok.
  • [HUN]FaTaL
    CloneDVD van már.

#12783: Igazából mindegy, majd a házigazda eldönti. A lényegen nem változtat, hogy az a legelső bétához van. :D
  • Hoffi
    bocsi a kérdésért de az off topicot hogy tudom megnyitni?:D
  • Met
    hát erre nem tudok mit mondani :)
  • freestyle666
    szerintem én itt mindenki közül én vezetek a legjobban, az a precizitás, amit én képviselek, az autóversenyzőkéhez hasonlít, és nagyon érzem az autó, határait, tudom merre csúszik.
    Aki azt hiszi jobb nálam szoljon.
  • magzimilian
    nem értem hogy egy autós játéknál miért nyávognak néhányan a grafika miatt, amikor:
    1: nem azt kell nézni elsősorban, hanem azt, hogy mennyire lehet benne jól vezetni / hülyülni
    2: csipkebokor vessző
    3: amúgy sincs semmi gond vele

engem csak az zavar egy kicsit, hogy az utak túl sárgásak
  • marcihusi
    Nem véletlenül lett spoiler mögé rejtve!
    De ha nagyon zavar téged az se igazán érdekel, majd Pixxel atyánk eldönti, hogy maradhat-e vagy sem!
  • HollandRules
    Pc-n még nincs virágbolti verzió.....Most néztem torrentoldalakon de nincs..
  • komiki
    Köszönöm.És bocsi ha balfék vagyok:)
  • [HUN]FaTaL
    Látom nehezen jut el a tudatodig hogy nem a játékról tilos beszélni, hanem magáról a warezolásról

Egyébként konzolra már megjelent a játék hivatalosan is.
  • marcihusi
    És az ugye nem warez verzió igaz????
  • [HUN]FaTaL
    Hol beszélnek a releasekről, meg arról, hogy hogy kell crackelni?

A játékról van szó...
  • marcihusi
    Ja mert a tört Konzol verzióról lehet itt dumálni! Na ne oltogass már!
  • ATi0021
    Ha jól tudom akkor a nick nevedet kell megadni. :)
  • HollandRules
    Én nem találom sehol a torrentet nah mind1 kibírom ezt a 4 napot :D
  • [HUN]FaTaL
    Persze, a legelső bétához. Nincs crack és nézd már meg mikor lett feltöltve... Azonkívül ez nem az offtopic...
  • marcihusi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elvileg a crack-et itt lelitek http://www.torrenthound.com/hash/ef87df599e19b725b9d670eafaa24a67e982cac6/torrent-info/Test-drive-2-unlimited-crack-%26amp%3B-beta-keys
  • komiki
    Sziasztok!Teljesen új vagyok itt,de már hetek óta olvasgatom a hozzászólásokat.Lenne egy kérdésem.A játék oldalán a regisztrációnál a "handle" rovatba milyen adatot kell megadni?A korrekt válaszokat előre is köszönöm.
  • HollandRules
    Nah kipróba
  • marcihusi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megérkezett az első pc verzió!

Test.Drive.Unlimited.2.READ.NFO.CLONEDVD.MULTI.2-P2P
    6.34 giga
  • Met
    Mag torrenten már fent van
  • [HUN]FaTaL
    Már amelyik NFS, mert a Shift bizony ezen a téren lehagyja a TDU2-t. Hangulatban nem, de az más tészta. :)
  • vass17
    A videókból ítélve nem csak a Ferrari hangokkal van baj, hanem a legtöbbel. Azért remélem, hogy mielőbb megjelennek a házi gyártmányú javítások hozzá:)

A másik dolog, ami feltűnt, hogy minden autó könnyedén eléri a végsebességét és ott le is szabályoz.
    Például a Veyron simán felgyorsult 42x-re, arról nem is beszélve, hogy 390 körül váltott 6-osba (úgy tudom 7 sebességes, de sztem 390-nél már nem váltogat sehova::D). De említhetném az Enzot is, aminek ha jól látttam, nem is pontos a végsebessége.

Hangsúlyozom, én is csak a videók alapján ítélkezem, attól még lehet élvezetes, csak nem értem az ilyen idegesítő dolgokat miért nem küszöbölték ki.
  • Prince23
    Amúgy a grafikája eléggé elavult. Vajon PC-n is ilyen lesz? :S
  • Prince23
  • HollandRules
    Pénteken hajnali Party és Száguldás Ibizán:D
  • MooneyR
    Valahogy majd megoldjuk
  • Szabi1991
    na igen, nem tudom hogy fogom megnyerni, elméletileg pókerben kéne, nade azt nemigazán tudok, remélem barátok ellen is lehet nyerni, vagy maradok a keménytetősnél.. :D
  • MooneyR
    Igen, észre! Meg kell hogy állapítsuk.. jobb volt neki automatán

Amúgy ez az új regem.. a betában is ezzel a nickkel mentem már! Találkozunk pénteken

Szabi, sajnálom, hogy nincs trade, ha véletlen nyerek a kaszinőban egy spykert, megkaptad volna : D
  • rotator
    Félreértesz, nekem NEM kell magyarítás hozzá, se összecsapott magyar kézikönyv nyomtatási és helyesírási hibákkal. Épp ez a gond, hogy remélem, csak választható lesz a magyar nyelv, és nem az angolt cserélték le, és minden másban megegyezik az eredeti kiadásokkal (a Mass Effectekkel ellentétben). Most fontolom, hogy Steamen veszem meg, bár pénzügyileg bukó, a Pagani meg nem érdekel, de az biztos, hogy probléma nem lenne vele.
  • jofer
    Az egyet már hanyagolom jó ideje, de a kettő miatt itt vagyok én is! Azért remélem, hogy csinálsz majd valami jó klubot, illetve szervezed pár hét múlva a péntek esti versenyeket.
  • gagyenkov
    Szevasztok! Észre vettétek, hogy ha a "H" váltót nem is, de a szekit már használja A kormányt még mindig nem tudta beállítani, de lehet,hogy így szereti! Pénteken találkozunk IBIZÁN!!! Örülök. hogy olyan régi játékosok is lesznek mint pl: FERKE
  • Szabi1991
    nem ültem én 40ben, bár tény hogy voltam már pl. FXX-ben, de a Spyker C8 nagyobb élmény volt :D
    jobban szeretek dumálni a tulajokkal a masina történetéről, mint kikönyörögni hogy beülhessek.. ha felajánlják azt persze nem utasítom vissza.. :-)
  • sftomee
    Én most az esős videokra vagyok rákattanva. Elég jó feeling már nézni is az biztos. :)
  • Stockbauer33 #12755
    Pedig milyen jó tizedeket v századokat faragni a pro időből :DAztán megint 100 kör és akkor ennyit a szimulátoról
  • DAntetu
    tomi, rendelj elő az 576 ban is, nemkerül semmibe ha végül nem veszed meg a redelést, nem rágnak be, és ha lemaradnál cdgalaxysról akor b terv: 576 ajándék aston..(meg dlc persze) az se szar!!
    én is így csinálom, cd galaxys nagyon szar üzletpolitikát folytat szerintem...
    menj biztosra !