Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Igen a strike amolyan figyelmeztetés.
Két féle strike van YouTubeon. Az egyiket azért lehet kapni ha káromkodsz, másikat nemzetisége miatt szidod magyarán nem tudsz viselkedni. Ez a fajta felszólítás ha tudsz viselkedni fél után elévül. Ez amolyan próba idõ.
A másik a szerzõi jog megsértése miatt jár. Ez a fajta figyelmeztetés nem évül el soha. Három után blokkolják a fiókot. A strike miatt lehet fellebbezést benyújtani. De ha hamisan teszed ezt, akkor azonnal blokkolják a fiókod. Sõt bizonyos esetekben akár bírósági pert is indíthat a jogtulaj. De ha kicsit utána olvasol van hogy meglehet úszni egy strikeot, ha ügyes fellebbezést adsz be.
Ebben az esetben szerintem sima account bannolás lesz. Sõt ha Atari komolyan veszi a szerzõdés szegést, akár bíróságra is viheti. De szerintem egyszer csak figyelmeztetést fog kapni.
Annó én is tettem ki megjelenés idõ környékén GTA4 gameplayt és kb 3 nap után kaptam a strikot a Take2 -tól. Az EA ennyibõl jobb. Náluk nem csinálnak videóból problémát.
5911: Te, vigyázz, te!! Mingyáááá te is kapsz egy #5884-es turboproletár-védõoltást. Nem éééééérted?? Há' nem kõõ gémplééééééééy, fááázz meg! <#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>
Just do it :)
Õszintén szólva kezdek aggódni a gépigény miatt. Remélem feltölt még pár videót. Mert ha szerzõi jog miatt elõ akarják venni, akkor komoly hiba volt a jelentkezésnél is szereplõ gépadatait megadni. Elégé megkönnyítette Atari feladatát.
Press start dolog könnyen magyarázható. Lehet van XBox 360 gamepadje és ezért írja neki. A Logi ChillStream nekem is felismeri minden egyes Liveos játékom. És a TDU2 is ilyen lesz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://goo.gl/gd6Zi5
Bár különösebben nem érdekel hogy kivel milesz míg nekem semmi közöm nincs hozzá, én legalább élvezem azt a keveset amit kapok yútyúkróól 😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha nekem van egy Borsche 922 Turbom ÁSZ-069 rendszámmal, és valaki felteszi az internetre, vagy akárhová, akkor mi történhet?
Tényleg kiváncsi vagyok, nem kötözködés de miért?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<3333 CLUBLAND
HBD AlieN911 !!!!!!!!<#pias>#pias>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
?????
?
.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
(csak ne b*szák el ezt is vmi apró kis izével mint nfs ben a mágnes >.<")
#5884: <#eljen>#eljen>
Pixxel jó a háttér.
Ha nem tudnám ki vagy, aszinném Atari-insider 😉
"A sokkal kevesebb nálam nem egyenlõ nincs semmi." ---> Gondolom te is érzed, hogy ez nem kicsit fail !?
fárasztó volt a sok "zaj".. 😊
a ferraris játék meg felbszta az agyam a boxba.. ultragagyi.. :S
A "sokkal kevesebb" nálam nem egyenlõ "nincs semmi".
Ja, és gameplay video-ról van szó. 😄
Amikor azt mondom gameplay video, úgy értem gameplay video. 😉
Hülyeség. Ha jó egy játék nem kell hozzá marketing, a játékosok úgyis elterjesztik, hogy jó. 😊
Egyébként sokkal rosszabb, ha mindent lelõnek a gameplay videókkal és már mindent tudsz a játékról mielõtt kipróbálnád. Tartott nálunk az egyetemen elõadást a Crytek és õk is mondták, hogy a Crysis második részérõl sokkal kevesebb videó és kép fog megjelenni, mert az elsõ résznél elkövették azt a hibát, hogy már mindent tudtak a játékosok a játékról mielõtt kipróbálták volna. 😊
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Hatalmasat fognak cumizni.
Mi ismerjük és ha jó lesz, meg is vesszük.
Ellenben az új vevõkör számára a nuku gameplay video komolytalanná teszi õket és skip.
Bennem az is felmerült, hogy játékélményben alig-alig lesz különbség az 1. részhez képest és azért nem teregetik a gameplay videokat.
Egyébként már én is le.szarom, mert ha jó lesz és az elsõ részhez képest lesz benne sok értékelhetõ újítás, az õ bajuk, hogy hülyének nézték a célközönséget hónapokon át, mi úgyis megvesszük az újak viszont nem. Ha meg fekália lesz, annak baromi gyorsan híre megy és lejáratják magukat jó hosszú idõre.
Nincs az a hülye 2010-ben, aki ilyen marketing kommunikációt alkalmazna. Persze más, mint a többi, de ez olyan, mintha az olimpián azzal hívná fel a sportoló a figyelmet magára, hogy 400 m-en õ csak az elsõ 100 m-t futja le, de azt folyamatosan oda-vissza. Nem kicsit lenne mosolykeltõ a dolog. 😉