Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Hát elég kicsi az az élmény...

drot
Nagyon remélem hogy csak a gépe miatt nincs anti alising, de egybkent kurvajó. Énse értem hogy akkor már miértnem egy gameplay videót tett közzé. Lehet hogy egy Atari-s ember, és azért tette ki, hogy nekünk is legyen egy kis élményünk.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Ronda és még akadozik is! <#levele>

Fehercsoki
Értem,köszi.Azért akkor okosabban is csinálhatta volna ezt a videó feltöltést,pl máshova és adatok megadása nélkül😄

Most nem akarok offolni, szóval elnézést.

Igen a strike amolyan figyelmeztetés.
Két féle strike van YouTubeon. Az egyiket azért lehet kapni ha káromkodsz, másikat nemzetisége miatt szidod magyarán nem tudsz viselkedni. Ez a fajta felszólítás ha tudsz viselkedni fél után elévül. Ez amolyan próba idõ.
A másik a szerzõi jog megsértése miatt jár. Ez a fajta figyelmeztetés nem évül el soha. Három után blokkolják a fiókot. A strike miatt lehet fellebbezést benyújtani. De ha hamisan teszed ezt, akkor azonnal blokkolják a fiókod. Sõt bizonyos esetekben akár bírósági pert is indíthat a jogtulaj. De ha kicsit utána olvasol van hogy meglehet úszni egy strikeot, ha ügyes fellebbezést adsz be.

Ebben az esetben szerintem sima account bannolás lesz. Sõt ha Atari komolyan veszi a szerzõdés szegést, akár bíróságra is viheti. De szerintem egyszer csak figyelmeztetést fog kapni.
Fehercsoki
Ez a strike valami felszólítás féle?

Ha szerencséje van akkor van még kb 2 napja. Utána blokkolják az accounját. Ha mázlija van akkor kap egy strikeot.

Annó én is tettem ki megjelenés idõ környékén GTA4 gameplayt és kb 3 nap után kaptam a strikot a Take2 -tól. Az EA ennyibõl jobb. Náluk nem csinálnak videóból problémát.
Fehercsoki
Hát,akkor nagyon kell sietnie a videók feltöltésével😄

Muttley
kicsit ismeretség - biztosító adatbázisa - rsz. alapján személyes adatok lekérése - tulajhoz "kiszállás", kifigyelés, autólopás, kirablás stb. Más, ha te látod az utcán és más, ha felteszed a netre. Személyiségjogok védelme. Ennyi. Ezért morci, néhány tulaj, ha fotózzák a verdát.

5911: Te, vigyázz, te!! Mingyáááá te is kapsz egy #5884-es turboproletár-védõoltást. Nem éééééérted?? Há' nem kõõ gémplééééééééy, fááázz meg! <#nevetes1><#papakacsint>

Just do it :)

Végre egy olyan videó amit nem az Atari adott ki. Akár hogy is nézem a srácnak az általa írt AMD X2 6400-en és 8800GT-n laggol még az menü is. Akkor milyen lehet amikor 350-400 al megyünk egy CCX-el további 8 játékossal.

Õszintén szólva kezdek aggódni a gépigény miatt. Remélem feltölt még pár videót. Mert ha szerzõi jog miatt elõ akarják venni, akkor komoly hiba volt a jelentkezésnél is szereplõ gépadatait megadni. Elégé megkönnyítette Atari feladatát.

Press start dolog könnyen magyarázható. Lehet van XBox 360 gamepadje és ezért írja neki. A Logi ChillStream nekem is felismeri minden egyes Liveos játékom. És a TDU2 is ilyen lesz.
Fehercsoki
Hát remélem nem lett ebbõl is konzolos szarjáték:S Bár már korábban is volt róla szó hogy a HCt is konzolok miatt vették ki.......

naja, meg mi az hogy press start ?

Fehercsoki
Lehet hogy rossz videót találtam de ez kb. semmi😄 Ennyi erõvel gameplayt is felrakhatott volna,hamár úgyis felrak valamit.

Fehercsoki
Mind1 megtaláltam a chat gombot.

Fehercsoki
Privibe is jöhet ha nagyon titkos😄

Fehercsoki
Hol a link milyen link tdu2 gameplay?

milk4
Na már töltöm is le a videót youtuberól😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

[HUN]FaTaL
Azért nem mindegy hogy ellopsz egy szoftvert és kivágod a netre vagy csinálsz róla egy videót...

http://goo.gl/gd6Zi5

Hát nemtom, ki ellopta steamrõl 2003ban a HL2 bétát azt lecsukták... Mondjuk ott a srác írt a valve nak hogy õ hackelt és elmond mindent hogyan csinált ha ott dolgozhat, hát a valve helyett az fbi kopogott az ajtónál 😄
Bár különösebben nem érdekel hogy kivel milesz míg nekem semmi közöm nincs hozzá, én legalább élvezem azt a keveset amit kapok yútyúkróól 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Én az NFS World zárt bétáról dobtam fel egy pursuit videót, igaz rajtam kívül még sokan mások, azt le volt szarva. Ez viszont valamivel szigorúbb úgy érzem, nem hiába volt a túlzott limit, az hogy qrwa nagy kussba tartották az egészet, és a szerzõdés. Aki ezt a videót feldobta, lehet hogy elgondolkozik majd rajta hogy nem kellett volna. Viszont az ilyen emberek nekünk (mint körmüket rágó playerek), csak jót tesznek. 😊

[HUN]FaTaL
Nem fognak vele foglalkozni, elõre tudták szerintem atariék is hogy ez lesz. 😄

Szerintem a feltöltõ megfogja bánni a videót 😄 Szerzõdést írt fogadott el hogy nem tehet fel semmit, és ha dinamikus az ip je akkoris kinyomozható... Én letudnám keresni ha akarnám, nem majd egy Cég mint az Atari - Eden...

Hát ez a 2 perc feldobott 😄 Az automata világitás dohányzik ahogy besötétedik meg hajnalodásnál lekapcsol.Jó lesz ez <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Lol, durcás, zene szerintem passzol, grafikailag én legalábbis megvagyok elégedve, a víz az élethûre sikerült nagyon, sok játéknál nagyon betúlozzák a tükrözõdést de itt elég jól elvan találva.

Ha meg esetleg törölnék, data.hu -ra feldobom a videókat. Én is feltölteni nem merem, megbasznak nickestül, ip címestül együtt.

A chatbe ott a link <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adamfesto
Ok hogy kérik, de szeretem megérteni az okát.
Ha nekem van egy Borsche 922 Turbom ÁSZ-069 rendszámmal, és valaki felteszi az internetre, vagy akárhová, akkor mi történhet?
Tényleg kiváncsi vagyok, nem kötözködés de miért?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

akyyy
ez meg: szar

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hát elég gyengusz 😄D halkan hozzáteszem partyra inkább ez

kibeee
Hamár Ibiza akkor 1 kis musica : http://www.youtube.com/watch?v=zXGp0M1UCFs&feature=channel
<3333 CLUBLAND

Falkon
Remélem egy emberre gondolok! 😄

HBD AlieN911 !!!!!!!!<#pias>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

mert a tulajok kérni szokták.. így ez a minimum hogy töröljük legalább a képekrõl.. ;-)

adamfesto
Ez a rendszám kitakarás mire jó??????????
?????
?
.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Muttley
<#nevetes1><#nevetes1><#eljen><#eljen>

DannyL
csani = csini <#lama>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Ilyen custom, csani avatart hogy lehet összehozni? 😊

<#eljen>
(csak ne b*szák el ezt is vmi apró kis izével mint nfs ben a mágnes >.<")

DannyL
Na ez kell nekem, nem az NFS World.

Én már nem merek írni semmit, no comment.

#5884: <#eljen>

Pixxel jó a háttér.

[HUN]FaTaL
Mi a gecinek gameplay video? Majd játszol vele, komolyan, mint egy 5 éves.

Muttley
Melyik részét nem érted annak, hogy "nincsgameplayvideoéskárpezsegnedmertegyretöbbeknekszúrszemet"?
Ha nem tudnám ki vagy, aszinném Atari-insider 😉

Deszar hangja van!

Muszáj megint elölrõl kezdeni ?

"A sokkal kevesebb nálam nem egyenlõ nincs semmi." ---> Gondolom te is érzed, hogy ez nem kicsit fail !?

off: pihentem 😄
fárasztó volt a sok "zaj".. 😊

a ferraris játék meg felbszta az agyam a boxba.. ultragagyi.. :S

Muttley
Errõl már beszéltünk.
A "sokkal kevesebb" nálam nem egyenlõ "nincs semmi".
Ja, és gameplay video-ról van szó. 😄
Amikor azt mondom gameplay video, úgy értem gameplay video. 😉

[HUN]FaTaL
"célközönséget hónapokon át, mi úgyis megvesszük az újak viszont nem. "

Hülyeség. Ha jó egy játék nem kell hozzá marketing, a játékosok úgyis elterjesztik, hogy jó. 😊

Egyébként sokkal rosszabb, ha mindent lelõnek a gameplay videókkal és már mindent tudsz a játékról mielõtt kipróbálnád. Tartott nálunk az egyetemen elõadást a Crytek és õk is mondták, hogy a Crysis második részérõl sokkal kevesebb videó és kép fog megjelenni, mert az elsõ résznél elkövették azt a hibát, hogy már mindent tudtak a játékosok a játékról mielõtt kipróbálták volna. 😊

drot
Hát kb.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Muttley
Ez a bullshit marketing. 😊
Hatalmasat fognak cumizni.
Mi ismerjük és ha jó lesz, meg is vesszük.
Ellenben az új vevõkör számára a nuku gameplay video komolytalanná teszi õket és skip.
Bennem az is felmerült, hogy játékélményben alig-alig lesz különbség az 1. részhez képest és azért nem teregetik a gameplay videokat.
Egyébként már én is le.szarom, mert ha jó lesz és az elsõ részhez képest lesz benne sok értékelhetõ újítás, az õ bajuk, hogy hülyének nézték a célközönséget hónapokon át, mi úgyis megvesszük az újak viszont nem. Ha meg fekália lesz, annak baromi gyorsan híre megy és lejáratják magukat jó hosszú idõre.
Nincs az a hülye 2010-ben, aki ilyen marketing kommunikációt alkalmazna. Persze más, mint a többi, de ez olyan, mintha az olimpián azzal hívná fel a sportoló a figyelmet magára, hogy 400 m-en õ csak az elsõ 100 m-t futja le, de azt folyamatosan oda-vissza. Nem kicsit lenne mosolykeltõ a dolog. 😉

adamfesto
Te, mit csináltál azon a kövön? <#hehe>

adamfesto
Hosszú papa, hagyjuk... Papa, megint befosott... 😊