40335
  • Stockbauer33 #12913
    Ááá neviccelj én nemharagszom senkire.Nincs gondom senkivel.Talán ezek az utolsó hsz-im mert péntektől már átnézek a faszfejeken és a majom irományokon.Már tegnap irták a kampik hogy kihogy csinálja a clubot és indul a gém :D Ezt vártuk 1 évig.Végre itt van és már jöttek az infók hogy azok a külföldikirályok akikkel 4-5 órát krúzoltam naponta megveszik a játékot és áll össze megint a tuti brigád.Ha játszottál és krúzoltál a haverjaidal tudod milyen.Volt olyan krúz amibe 4 órán keresztül full layer volt.Nem volt üresedés mert akár órákat vártak emberek hogy bekerüljenek és tolják velünk.Na erre a flashre szted érdekel 1-2 ideirkáló majom?Jó játékot neked(nektek) Béke van
  • sftomee
    Nincs harag?
  • sftomee
    Na! Elmész? Nekem mindegy. Én maradok.
  • Stockbauer33 #12910
    Hát akkor szia aztán vhol vmikor csak összefutunk :D bb
  • sftomee
    Csak egy kérdés. Arra nem gondolsz, hogy olyannak sem tetszhet, akinek az első rész bejött és pont olyan dolgokat nem emeltek át ami neki ott frankon tetszett. És se nem "pro" az illető, csak egyszerűen rájött hogy "anyám én nem ilyen lovat akartam. :O
  • Stockbauer33 #12908
    Amit leirtál azzal semmi gond.Sőt kell az ilyen vélemény.Csak más máshangnemben irja ugyanezt.Nagymellel pökhendin.Pedig a pro faszagyerekeknek nemjöttle a béta tesztel meg a mostani 20-30 videoból.KB 1 évig nemjöttle.És csalodnak Ha pro akkor nemvágta milyön.Én az amatör mezei vidéki gyökér fejemmel egyből vágtam mitkapok.Kamu profik nyafognak :F Az F1 2010 az 1 külön kategoria.Ott a pro már az elején beugatott hogy b+ mekkora szar mert a füvön is lehet menni 300al.Irtákneki homálybarom az aszfalton mennyé má Ha olvasod ezt a topikot látod mekkora faszfejek járnak ide és a nagydurranás magasröptü agyalásából az jönle hogy mekkora hurkalé mert nemlátya amit látnia kéne lazán.Szal direkt idegesiteni akarják a népet.Ez max még 3 napig megy mert ha elkezdödik sztem több 100 vagy akár több 1000 emberke kezdiel a többéves happy krúzolását.Persze ebből is lemorzsolodik majd akinek nemjönbe.De nem is gond.Próbálták ezt a játékot hasonlitgatni "pro időt faragó állitolagos full szimulátorokhoz" De megint a fasza pro nemlátya hogy más kategoria?És vérpistizik mert ha megfeszülnek nekünk akkor is bejön.A pro-k csak ideirogatnak mert máshonnan egyből kibaszkodják őket.Ezért is pro-k ők.Na és a leglényegesebb mi TDU2 fanok nem megyünk nyálatverni meg leheroltozni más full pro autos game-t mert a vérpisti ilyet nemtesz.C S A K A P R O-K
  • [HUN]FaTaL
    Nem fejeznéd be? Rém unalmas vagy...
  • kifli
    szerintem szar a fizika :D

Amúgy kurvajó énmár tolom xboxon, a történet úgy kezdődik hogy, elütünk egy csimpánzt (Szerintem kicsit jobban meg kéne dobnia a kocsit, dehát szar a fizika...)
    Szóval elütjük, majd gyors megállunk, és korházba kell sietnünk vele, ekkor egy hotdogos lamboval randelkezünk. Út közben a csimpi meghal, úgyhogy meg kell állni és elásni (elásás előtt választható a nekrofil magatartás, de ezt az eu változatból cenzúrázták) Szóval elássuk a makit. Csak jönnek a rendőrök, éshát elveszik a kocsit. Így kezdjük az egészet majd, egy úthengerrel. Először illegális úthenger gyorsulási versenyeken kell résztvennünk, és így fejlődünk tovább. A leggyorsabb jármű, egy kínai mágnesvonat, elég dúrva. Én most adtam el a tuningolt lovaskocsimat, és vettem egy rotátórból átalakított háztáji trakeszt. Turbofeltöltő már van benne, meg fasza lángnyelves festés.

Amúgy remélem, jobb valamivel az irányítás, mint mikor utoljára teszteltem (az utcsó 3-4 alkalommal már nem voltam beta teszten...)
  • SötétBarom
    Köszönöm. :)

Amúgy le is kopok, szal nem fogom itt borzolni a kedélyeket. Ha kijött a warez majd kipróbálom, aztán TALÁN leírom a véleményem. A vételről már lemondtam. Most várhatok megin éveket, mire jön majd valami ígéretes utcai autós játék

:'(
  • Attelee
    Azért azt én se értem h ha valaki idejön és elmondja a negativ véleményét /sötétbarom pl/,akkor
    miért kell egyből lehurrogni!
    Olyanok vagytok mint K.Gyuri a Formula1 2010-es topikból.Ott is kb ez volt.Lehetett látni h nem lesz szimulátor már gameplay video alapján is,de ő csak azt hajtotta h mien fasza lesz meg mien őrült jo lesz a játék stb...
    Videók alpján én is rosszabbnak érzem az irányitást mint az elsö részben,és gondolom most engem is elküldtök a halál faszára.Pedig én nem arra vágyom h szimulátor legyen,attól függetlenül h itt van elöttem a kormány,hanem csak arra h ne ugy mozogjanak az autok mintha egy tetris játékban a kockákat mozgatnád.
  • TothLaci
    Megpróbálom holnap megszerezni a Yachtot.
    Egyébként Hawaii is beletartozik a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

karrierbe, sajnos vagy nem ott is kell küldetéseket csinálnunk.
    De előtte le kellett nyomnom rengeteg nehéz időmérőt, Hummert teljesen alázták a fejlesztők, aztán egy kellemes időmérő: kirándulás a szigeten, és egy millió dollár.
  • Stockbauer33 #12902
    Megvan FAQ 12. oldal
  • Stockbauer33 #12901
    Ati0021 v Gduck.Emlékeztek olyan hírre hogy a yachtal is átlehet menni majd Oahura?
  • Szabi1991
    tényleg ien hangja lenne ?
  • komiki
    Hát én a szerverek miatt parázok kicsit hogy birni fogják- e?Ti hogy vagytok ezzel?
  • Sanci789
    Valaki aki ügyes photoshoppos (pl pixel) tudna nekem segíteni egy Audit rávágni a nevemre? Megköszönném
  • bency
    Az irányitás akkor jó ha billel is lehet menni,ez nem egy szimulator hogy csak kormányra van csinálva.Az 1esbe billel is lehetett menni szépen,ha itt nem lehetlesz..akkor Szar az irányitás,kormány más téma...
  • Sanci789
    Meghalok ezen a gif-en is kajak szeretek idejárni, mindig jókat röhögök. Az a freestyler "művészgyerek" se volt semmi

Sötétbarom: utolsó utáni bétában már jó volt az irányítás, és amelyik videókat te nézted, azon valószínűleg billentyűvel mentek.
  • sftomee
    Nemcsak te. De hidd el öreg, jobb ha most hagyod abba. Személyes tapasztalat. :) Én megpróbáltam a lehetetlent, de jobb a békesség. Inkább legyen pár haverom itt, mint sok ellenségem. ;)
  • szacsee
  • HollandRules
    Nah ez így kellett ide.Pont nyugi volt meg minden de jöttél tee.....-.
  • SötétBarom
    Több ezer üzenet óta nem voltam, de néztem jútyúbon friss gémpléjt. Bejött amire számítottam. A béta óta, ugyan az az ótvar fos az autók mozgása.. Tiszta szégyen. :////

KIBASZOTT szomorú vagyok :|
  • Met
    Te csak azt hiszed,

- ez miért nem megy?
    - ez hogy van?
    - azt hol lehet?
    - miért nem enged fel?
    és stb.

Ja, és ha fél percre nem tud valaki felmenni a szerverre akkor rögtön
    - más se tud felmenni a szerverre?

• Sanci789
    Ááá ez a klip nagyon szétolt, alapból Will Smith a kedvenc színészem, erre tessék, ebben is ő van..
  • LeWyTy
    Semmi..... mindenki játszani fog
  • szabii98
    +2 topik ami belassulna...inkább ne :D
  • wollnerd #12887
    De csúnyák a kedvenc színészeim! :D
    Elég legyen az OFF-ból!!!
  • szacsee
    Szombaton megkapnád a Dirt3 topikot, megjelenés után meg a Crysis2-t.
    Örülnél?
  • mAilkaEVO3
    eh lekéstem :S :D
  • mAilkaEVO3
    Pedig csakis a Puffin lekvár adhat erőt és mindent legyőző akaratot :)
  • Szabi1991
  • HollandRules
    Nah az tutti .D
  • pxxl
    nem is emlékszem ki kezdett itt 2x is offolásba
  • jofer
    A krúzolás himnusza:

• shumika
    Te meg írjá rám emesenen
  • shumika
    Lehet. De legalább tuti nem lenne más téma a krúzokon kívül. xDD
  • pxxl
  • HollandRules
    Te forrófejű vagy ahhiz!! hogy jogot kapj :D xDD
  • shumika
  • Salki
    Szerintem kevés lesz ide 1 klub
    Kíváncsi vagyok, hányan akarnak majd bekerülni a klubba.