40335
  • grebber
    Az ember azt hinné hogy egy autós game nem lehet gépigényes.De ezek megmutatták hogy van élet a Crysison túl is.

1920*1080 Very High 2x AA játszhatatlan :(
  • Salki
    Minek válaszoltok freestyle-nak, és a többi "értelmes" hozzászólónak?
    Ott ül a gépe előtt, és alig várja, hogy valaki írjon neki. Ha nem kommunikálna vele senki, hamar leállna.
  • gduck
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Boborjááán vagyóóóók. Ész a Besenyőpistabácsi aoszontaaaaa, hogy én vagyok a világonlegjobbanversenyautókeretkettekerőfenomenálisversenyzőcsoda. Bízoooony!
  • trucksimfan
    biztos attól szedte, aki azt mondta neki, hogy profi versenyző...
  • trucksimfan
    valaki nem tud valamit a cdgalaxisos rendelésekről? remélem ők is seggbe rúgják a futárjukat pénteken 0:00-kor, hogy "uzsgyi TDU2-ket leszállítani!!"
  • Roger6
    Bazmeg! Ezt a szót honnan az anyámból szedted? - "ekszclusiwe"
  • pxxl
    remélem 576 is igy tesz, és mehetek érte pénteken, és lesz Aston Martin V12 Vantage Carbon Black Edition verda :P
  • ATi0021
    Nekem PCDomeból azt írták, hogy várhatóan pénteken hozza a futár. A promóciós kódból meg kapnak eleget, szóval lesz kaszinóm és Ferrarim is. :)
  • freestyle666
    nem muszáj egyből irigykedni , mert én ekszclusiwe csomagot rendeltem és már megjött!
  • jofer
    Hagyd! Én felkacagtam, mikor olvastam a hozzászólását! néztek is rám, hogy mi a bajom! Respect a humorért! De ez nem felkérés keringőre!!!!!!!
  • jocking
    Profi versenyző..... és még szerény is.
  • Metwork
    húzzál már a faszba innen
    Menj be egy oviba, ott majd elhiszik, hogy milyen nagy versenyző vagy
  • WalkBen
    Nem tértem ki a warez témára, amúgy első próbára tényleg nagyon jó a játék, a fizika van amiben jobb, van amiben nem.

De majd igazán kormánnyal lesz érdekes :P
  • freestyle666
    na gyerekek én végigtoltam hajnaltól hajnalig-szól a nóta fivéreim
    és következőkképpen vélekedek:
    ez jobb sokkal mint az első ész, irányításonm még csiszolnak és ki fogja elégiteni az olyan profi versenyzőket is mint én.
  • Salki
    Egy kis info:
    Most beszéltem 576-al telefonon, hogy ha a cgn (játé foraglmazó) csak pénteken fogja küldeni a játékot nekik, akkor a vidéki boltokba csak jövő hét elején kerül a játék.
    Persze ez nem valószínű, csak mint eshetőség, fennáll.
  • bakkerman
    szerintem semmi olyat nem írt,hogy adjatok cracket,vagy honnan lehet leszedni...csak annyit írt,hogy mindjárt kipróbálja a gémet
  • pxxl
    tényleg ennyire nehéz felfogni h warez -> off/warez topikba?
  • WalkBen
    Ááááá gyerekek mindjárt kipróbálom a játékot :P Egyelőre csak billel, de délután fel rakom a G25-t is :P:)

Kíváncsi vagyok már :)
  • alma2
    asdada
  • [HUN]FaTaL
    Meg egy anti-spam tablettát is beszerezhetnél, ne spammold már a topicot.
  • Attelee
    Egy mozifilmnél valoban nem látsz különbséget,de egy autós játéknál 60 és 30 FPS között ég és föld a különbség!
  • alma2
    Na a sok kis verpistike, xboxon szidtak, hogy lassu. Pc-n elinditom, mar a tancolo tomeg az elejen ugy akadozott, hogy szornyu volt nezni, a grafkartya 25 %-on futott, mig a e8400-es huzott procit teljesen leultette, max grafikan is a grafkartya unatkozik, mig a proci fustol es elvezhetetlen sebessegu a jatek. Kerdes javitjak-e, vagy inkabb A'la bfbc2 erosen prociigenyes a jatek, arra tettek a terhelest hiszen az ami eros az xboban.
  • trucksimfan
    ja, meg lehet be kell szereznem egy adag "computer-duster" kifújó flakont. Lehet sűrűbben kell kifújnom a ganét a gépből.
    pár hónapja cucliztam vele. Nem tudtam elképzelni, miért indul folyton újra a gép TDU, GRID, NFS, stb közben. Már újraraktam meg minden, majdnem visszaküldtem gariba, aztán utolsó próbaként kifújtam belőle 20 kiló port, és azóta műxik. (NFS HP is majdnem maxon)
  • alma2
    EZ mekkor anagy hulyeseg... olvass mar utana... 60 nem art, vagy meg tobb
  • trucksimfan
    ha már ad egy 25-30 fps-t én már azzal megelégszem (ha jól tudom, akkor az emberi szem 24 képkocka/másodperc-nél már folyamatos mozgást lát, afölött meg nem igazán tud különbséget tenni)
    Bár ez nem tudom hogy a virtuális világ leképzésekor is igaz-e...
  • trucksimfan
    ha ez a minimum graf, az se rossz
    Remélem azért a minimumnál feljebb csavarhatom majd.
    2011-es játékról lévén szó, remélem támogatja teljes mértékben a Core2Quad-ot
    Ha nem, akkor "obivankenobi".
  • Attelee
    de milyen géppel van 47 FPS azt is megirhatnád?
  • Szabi1991

(minimumgrafika)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is jöhet :)
  • Szabi1991
    nem elérhető a magyar kiadó oldala cnghungary.hu... remélem valami bazinagy frissítés van.. és sok-sok infó lesz a tdu2ről.. :D

szerk: 9:20
    már elérhető, semmit nem frissítetek.... jól reklámozzák a terméküket -.-
  • dregnarr1 #12923
    Köszönöm a választ!

Szeintem beruházok a STEAM-es verzióra.
  • jofer
  • gduck
    Ok, majd ha otthon leszek felrakom valahova és belinkelem
  • jofer
    Nekem jöhet az a fájl! Köszi!
  • gduck
    1. Már a béta is máshogy zajlott mint az 1. rész esetében, folyamatosan kérdezgették a jónépet és sok minden figyelembe is vettek. Több DLC-t is ígérnek és a support is jobbank tűnik mint az 1. rész esetében.
    2. Van pár steames játékom, de sajna erre a kérdésre nem tudok válaszolni.
    3. Nem tudom mi látszódik a videón a grafikából, de mikor a béta után elindítottam az 1. részt, nagyon gagyi grafikának tűnt... Szóval a 2. rész grafikája jobb (sztem sokkal). Ráadásul a nappal/éjszaka+időjárás rengeteget dob rajta
    4. A g25-höz van kormánybeállítási fájl, valószínűleg nem lesz gond. A béta fórumból elmentettem azt az oldalt, ahol a kormány beállítás volt részletezve rajzokkal, ha valakinek kell, szóljon elküldöm! Ha az első rész médiumon futott, nem jó hír, mert ennek szerintem jóval nagyobb a gépigénye!
  • dregnarr1 #12918
    Üdv!
    Bétásokat kérdezném a játékról:

1. Első rész nagyon tetszett, de ugye a PC-s support nem létezőnek volt tekinthető. Volt a fejlesztők/kiadó felől bármilyen reakció erről a második részre vonatkozóan?
    2. Ha Steam-en veszem meg, lehet bármilyen negatív körülményre számítani a dobozos verziókhoz képest? Gondolok itt a sok játéknál előjövő kisebb-nagyobb babrálásokra a könyvtárakban, ha mentésről vagy egyebekről van szó.
    3, A bemutatók/videók alapján a játék grafikája úgy tűnik, nem hozza az első színvonalát. Ezzel mi a helyzet?
    4. Az első rész is csak kompromisszumokkal futott a gépen (medium), ráadásul a g25-öt sem engedte valamiért normálisan beállítani. A bétatapasztalatok alapján milyen gépigényre számíthatunk (a kiadott hivatalos rendszerkövetelménnyel tisztában vagyok, de az szinte sohasem tűnik valósnak). Kormánysupportról van valami hír?

Előre is köszönöm a válaszokat, és elnézést ha hülyeséget kérdeztem!
  • gduck
    Fejlécben a link

"Fórum - FAQ - Chat - Off/Warez"
  • kill3r21
    Valaki lineklné az off topikot?
  • gduck
    Igen, repülővel vagy jachtal tudsz átmenni a másik szigetre. (ezt mondták) Kérdés hogy a meghívott haverokat is át lehet-e vinni?

UI: ma virrasztás lesz Ha esetelg mégse küldik a mailt, akkor nagyon piap leszek
  • HollandRules
    Na elkezdődött a hét :D