Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Az a kérdés ki csinálná meg,és hogy megéri-e?Ki tudja mikor jön az open beta...Lehet hogy mire kész lenne már az opent tolnánk.

Szerintem egy hozzáértõ személy vagy csapat mûködésre tudja bírni ez a bétát is. Mai világban egy cd kulcs generátor elkészítése nem a legnehezebb feladatok között van. Telepítés után ahogy a videóban is látható a menü\intróig eljutunk. Azután kérdezi le a belépéshez az adatokat a szerverrõl. Szóval szerintem egy szerver emulálóval átlehet verni a játékot.
milk4
Inkább nézzétek meg a TDU1 trailereit,ott is milyen árkádos már.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

sztem értehetõ az mivel nem kormánnyal mentek hanem joystick-al...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Valóban elég arcadosnak tünt a videók alapján.De remélem tévedek.
akyyy
itt írják http://boon.hu

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

TaRka0107
Én nem akarok ünneprontó lenni, de a videók alapján szerintem még szarabb lesz az irányítás mint a 1-ben. (Ez az én személyes meglátásom) Javítsatok ki ha nem így van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

wollnerd
Honnan szetted ezt a infót?
Nem tudom elhinni!!!
Ha minden igaz, ez lesz az elsõ játék ami a helyszíne a hazánk!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

drot
Sõt, bejelentették a TDU 3-at, ami Magyarországon fog játszódni, és csak a játék kedvéért a Logitech kiadott egy új kormányt, hogy még jobban érezhesd a kátyús utakat. Egyébként nemsok minden, elindult a zárt béta, és pár napon belül lesz gameplay videó.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

milk4
Kijött a játék.

AlieN911
Hali, megjöttem nyaralásból..

"Test Drive Unlimited 2
(481 új üzenet)"

Valami történt ebben a közel 500 hszben? Valaki leírná esetleg? köszi 😊

Honda - The Power of Dreams

Ja, de dupla rétegû. <#ravasz1>
milk4
Amúgy mondta a csaj,hogy az egész 1DVD-s lesz(EGY DVD-s)

A polcon megvan még 😄 De nincs kormányom se most azt kedvem sincs vele játszani jelen pill...

Már nincs meg neked a tdu? Vagy csak nem játszol?
Nagyjából én is csak látatlanba beszélek, telepíteni nem tudtam a bétát. (A fájltípusokról csak infóim vannak.)

A végleges játék lesz vagy 10 giga fölött, ugyanis már az egy 7 gb körül van, igaz én modolgattam egy keveset. Ebbe a béta sac/kb 5 GB -ba én az Ibizát tudom elképzelni, 3 - 4 db autóval. A hang 15 mb kicsit erõs 4 autónak, az egyben legalábbis egy autónak a hangfileja 1 mb kb, és akkor sokat mondtam. A mód hangok se sokkal nagyobbak !

#6108: Ja 3.6 GB a telepítõ.

Én 2gb ra emlékszem Oo Lehet hogy nincs Ohau benne, csak saccoltam, de a végén hozzá is tettem hogy csak láthatatlanba beszélek...

TDU1-ben Oahu több, mint 5 giga. TDU2-ben részletesebbek a szigetek.. Valami biztos nincs a bétában.

Igaz. Szóval meg saccolom hogy a béta tartalmazza Ohau-t is, mivel 3-4 autó van a bétában elvileg, az maximum 100mb és akkor nagyon durva modellek/textúrák vannak, hangjaik 15mb környéke maximálisan. Egy sziget legyen mondjuk 2gb de telepítve a játék van szerintem 5gb amibe bõven belefér egy Ohau+Ibiza 3-4 autóval... Mondjuk látnám a telepített bétát többet tudnék mondani 😄 Mivel nagyon szeretem áttúrni a játékokat.

"Egy offline mod nem 3gb" ---> Na ja, és ha lenne serialod, telepítenéd, mindjárt nõne vagy 2 gigát. Tömörített fileokat szed le a kliens.

Jaaa, azt hittem ez egyértelmû, hogy a zárt bétában nincs offline.<#vigyor0> Lassan hetek óta errõl van szó, hogy nem tudnak játszani a teszterek, mert szar a szerver, vagy ki tudja mi..

Pedig 3.64 GB -ot szed le a kliens, és azt még telepíteni kell. Szerintem kéne legyen benne offline ha a méretét nézzük, viszont a feltöltõ srác még mindig a szerverre vár, ami azt sugalja hogy nincs benne, vagy nem elérhetõ. Viszont a fantáziám azt súgja, hogy csak az online elérhetõ attól függetlenül hogy esetleg benne van az offline is, és az utóbbit tényleg megoldaná egy crack. <#nemtudom>

Egy offline mod nem 3gb.... csupán script ami max 50mb kb minden versennyel... Inkább Oahu nincs benne valószínûséggel meg az összes autó... Minden játék nagy részét a textúra, modell, videó és hangok teszi ki...

Fehercsoki
Azért a méretébõl ítélve meg van rá az esély hogy nincs benne:S

DX9 kell a játéknak minimum, sm3 nem dx10...
Bétáról meg annyit hogy szerintem lesz crack hozzá, nem szokták a készítõk kivenni kompletten a dolgokat, csak letiltják általában...

Most nem a végleges játékról van szó, hanem arról hogy jó lenne ha a bétában lenne offline, mert akkor érne valamit a kiszivárogtatott telepítõ. (Crackel) Amúgy ha lenne offline benne, szerintem a feltöltõ barátunk már rég tolt volna fel gameplay videókat, és nem a szerverre várna. Szal ez így ahogy van kapufa, a piratebayes srác meg csak vakítja a népet.

Ezzel én is így vagyok. Bár tdu2-nél kivételt teszek, ha nem lesz open béta akkor is elõrendelem.
A hangok módosítására nem látok sok esélyt (egy ideig), bízzunk benne, hogy nem is kell olyan jók lesznek.<#vigyor0>

Fehercsoki
Open beta biztosan lesz.Csak elõször ez a closed ki tudja mettõl meddig,aztán gondolom utána rögtön vagy kis idõ elteltével az open,gondolom a closed betaban csak megnézik mennyire játszható,mert ha van valami baj vele nem dobhatják rögtön úgy mindenki elé.

Falkon
Nem kell a vita! Biztos támogatja a DX9-et is. Offline-online nincs, majd lesz!
Ennyi!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Persze demo nélkül. Ha nem lesz offline (warez) akkor legyen open beta vagy demo, mert látatlanba nem veszek semmit. A no mod remélem megmarad, a hangokat leszámítva.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ember vak vagy?

Hát oda van írva hogy minimum DX9 kell.

"Video cards must support minimum Shader 3.0. "

Szerintem akkor érne a legtöbbet. Nem kellene offline. Csak online legyen brutál jó szerverrel. Nem kell a sok crackkelt szar, vegye meg mindenki eredetiben ha játszani akar.. De sajnos lesz offline mód is. Ugyanígy vagyok a modokkal is, szerencsére egy ideig "no mod" lesz.

Fehercsoki
Igen és a dx9 alatta van...Az van megadva amit támogat,ha dx9t is támogatná az lenne odaírva hogy dx9 or higher...

[HUN]FaTaL
A finalben itt is lesz offline mód.

milk4
Jelenleg nemtudni semmit.Még az online sem megy még.

samsung123
na most akkor van benne singel is? mert ha csak online van benne szart se ér..de valamit olyat ir hogy van benne offline is

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Látod ott a minimum szót? Én csak azt látom, hogy támogatja a DX10 és a feletti módot.
milk4:Ha a béta online, akkor hogy akarnál vele offline játszani. Az elsõ részt is csak azért lehetett offline játszani tört játékkal, mert volt benne olyan mód.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

[HUN]FaTaL
Supports ami azt jelenti támogatja, angolul tudsz e? Minimum sm3, támogat nagyobbat is. Mi nem érthetõ rajta komolyan nem érten 😄

milk4
De a crack lényege az lenne,hogy offline tolhassuk.

Tufa
de játszható volt az elején

Fehercsoki
És te?
Test Drive Unlimited 2 supports DirectX version 10 or higher

[HUN]FaTaL
Tudsz olvasni? Minimum shader 3.0 = DX9.

Ha egy kicsit gondolkoznál, tudnád hogy az elsõ része sem játszható tört verzióval online.<#levele>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Fehercsoki
Securom crack meg létezik,ami nem adott játékhoz van,hanem a securomhoz...

Fehercsoki
De hát nincs benne offline mód😄

milk4
Gyerekek,piratebay-en keressetek rá a: Test Drive Unlimited 2 ~BETA~ Qtas_Team -ra és várjátok a securom cracket😛

samsung123
nem!!! a minimum a DX9(ez a Shader 3.0) és kircsi lesz mert lesz benne DX10 is!! szebb lesz mint konzolon és elvileg optimalizást is.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Szerintem hülyeség, nézd csak meg a hívatalos gépigényt. Szerintem csak támogatni fogja, de háth valjuk be hogy az egyhez képest nem változik akkorát a grafika, hogy DX10 legyen a minimum. 😊) Még a Crysisban is van DX9 támogatás.

Fehercsoki
Ha jól értem akkor minimum dx10?

[HUN]FaTaL
A kérdõjelet ismered?😄 KÉrdeztem, nem mondtam...